icon

Komentujú pred vami vaši muži vzhľad iných žien?

Dnes o 07:26

Komentujú pred vami vaši muži vzhľad iných žien? Napr, že idete po ulici a on sa obzrie a niečo povie, že tá je dobrá, vyzerá dobre, má dobrý zadok a podobne? Alebo ste niekde na výlete, v meste, v kine, na obede a on sa pozrie na nejakú ženu a povie pred vami, že tá je pekná, sexi…? Nemyslím nejaké úchylné narážky, ale komentáre ako dobrá, pekná, sexi, fajná… myslíte si, že takéto niečo je vhodné vo vzťahu? Nevadilo by vám to?

Strana
z2
huxy
Dnes o 10:02

Nie, nerobí. Ak by to robil, s takým by som nebola

bielasovicka
Dnes o 11:19

@anonym_autor nie, to by si nikdy nedovolil.

asocial
Dnes o 11:24

@anonym_autor robime to obaja, ja na obe pohlavia, ale urcite viac na zeny. Je to prirodzene a tvarit sa, ze nas nezaujme iny clovek, je totalne pokrytectvo

anonym_94c10a
Dnes o 11:37
@asocial

@anonym_autor robime to obaja, ja na obe pohlavia, ale urcite viac na zeny. Je to prirodzene a tvarit sa, ze nas nezaujme iny clovek, je totalne pokrytectvo

@asocial to nie je o pokryectve. Ale skôr o tom, že nechcem vedome ublížiť partnerovi priblblými a nemiestnymi komentármi.

tiezjedna
Dnes o 12:06
@anonym_6e3d89

Ja komentujem mužov, muž ženy nie. Asi som nevyzreté a nevyspele decko aj v 40tke

@anonym_6e3d89 to si...

asocial
Dnes o 12:08
@anonym_94c10a

@asocial to nie je o pokryectve. Ale skôr o tom, že nechcem vedome ublížiť partnerovi priblblými a nemiestnymi komentármi.

@anonym_94c10a ja neviem, cloveka so zdravym sebavedomim neurazi hadam, ked poviem, ze ta ma pekne vlasy, skvele prsia, pekne nohy... Cloveka s komplexami ano. Ale samozrejme, je to moj pohlad na vec, kazdy ma iny prah.

tiezjedna
Dnes o 12:13
@asocial

@anonym_94c10a ja neviem, cloveka so zdravym sebavedomim neurazi hadam, ked poviem, ze ta ma pekne vlasy, skvele prsia, pekne nohy... Cloveka s komplexami ano. Ale samozrejme, je to moj pohlad na vec, kazdy ma iny prah.

@asocial ty si myslíš, že partner/ka si "dokonalosti" na tom dotyčnom nevšimne aj bez priblblých komentov od teba??🙄 🙈

anonym_15dfff
Dnes o 12:33
@muchotrafka298

Nie, nepride mi to vhodne a ani sama to nerobim. Nech si kazdy vsima koho chce, ale nahlas to komentovat podla mna slusne nie je. Nehovoriac o tom,ze ten partner to nemusi pochopit spravne a moze mat z toho zbytocne mindraky. Mam kamaratku, ktora sa z takychto poznamok svojho muza dostala na psychiatriu ako anorekticka.

@muchotrafka298 môj to robil, už to nerobí. Neskoro. Výsledok je, že náš vášnivý sexuálny život sa scvrkol na sex 1-2 krát do mesiaca ☹️ úplne ma znechutil

13uzivatelka11
Dnes o 13:00
@asocial

@asocial ja si myslím že mám sebavedomie také priemerne, nemám ho ani nejaké vysoké, ale manžel mi dáva najavo že sa mu páčim a aj keď chodím nenamalovana, všímam si na sebe pohľady mužov, takže s týmto problém nemám, ale kebyže manzel sa manžel na každej prechádzke, výlete, nákupe, otáča za inými a hovorí aká je sexi a fajna, asi by mi to sebavedomie dosť kleslo. A ja si teda fakt neviem predstaviť kedy to stíhate všímať si a komentovať prsia iných žien? Ja aj keď idem po nákupnom centre s rodinou, premelie sa okolo mňa fakt veľa ľudí a teda prsia iných žien má fakt nezaujímajú ani si ich nevšímam. 🤷‍♀️ A teda nepoviem keď si všimnem fakt dakeho pekného muža, nebudem zakrývať oči ani tvrdit že sa na pekného muža nepozriem, ale naozaj si neviem predstaviť, že by som teraz drgla do muža, že pozri aký krásny chlap.

zuzana76
Dnes o 13:12
@13uzivatelka11

@asocial ja si myslím že mám sebavedomie také priemerne, nemám ho ani nejaké vysoké, ale manžel mi dáva najavo že sa mu páčim a aj keď chodím nenamalovana, všímam si na sebe pohľady mužov, takže s týmto problém nemám, ale kebyže manzel sa manžel na každej prechádzke, výlete, nákupe, otáča za inými a hovorí aká je sexi a fajna, asi by mi to sebavedomie dosť kleslo. A ja si teda fakt neviem predstaviť kedy to stíhate všímať si a komentovať prsia iných žien? Ja aj keď idem po nákupnom centre s rodinou, premelie sa okolo mňa fakt veľa ľudí a teda prsia iných žien má fakt nezaujímajú ani si ich nevšímam. 🤷‍♀️ A teda nepoviem keď si všimnem fakt dakeho pekného muža, nebudem zakrývať oči ani tvrdit že sa na pekného muža nepozriem, ale naozaj si neviem predstaviť, že by som teraz drgla do muža, že pozri aký krásny chlap.

@13uzivatelka11 ale ty si z toho urobila takmer denny zvyk a to tak nie je. Ide o to, ze niektori si to okomentujeme a povieme, neviem, som s muzom 30 rokov, poznam ho a viem, co sa ho dotkne, takisto on mna. My dvaja nie sme urazlivi, takmer sa nehadame. A v ramci nasho partnerskeho folkloru si povieme fakt vselico. On obcas okomentuje aj neupravemu zenu, neviem si teraz spomenut na slovo, pouziva nieco ako fuchtla, ale bude to nejaky jeho osobny neologizmus. Nie v zmysle, pozri aka fuchtla a ukaze na zenu. Ale raz sme sa o nejakej znamej bavili a on zahlasil, ze pre neho je to “fuchtla” - zena, co posobi zanedbane, nestara sa o seba.

anonym_94c10a
Dnes o 13:55
@asocial

@asocial každý sme iný. Jednoducho by som nechcela vedľa seba človeka, ktorý má potrebu takýchto prízemných komentárov na druhé ženy, v prítomnosti partnerky. Niekomu to vyhovuje, niekomu nie. Netvrdím, že mám extra sebavedomie ako mnohé ženy, ale zas komplexami tiež netrpím.
Tiež to nerobím, pre mňa je to neúctivé. A to isté očakávam od partnera.

catherin4
Dnes o 14:30

Moj chlap to nerobi a som za to rada. Mala som uz aj takeho co komentoval a prijemne mi to nebolo.

anonym_d28091
Dnes o 19:36

A keď sú vydáte ženy hotové z Kolenika to je v pohode ? a nemajú problém to napísať, že je najlepší muž a pri tom muža majú

asocial
Dnes o 20:20
@tiezjedna

@asocial ty si myslíš, že partner/ka si "dokonalosti" na tom dotyčnom nevšimne aj bez priblblých komentov od teba??🙄 🙈

@tiezjedna keď považuješ za prilblbly koment kompliment, že má niekto pekné vlasy, nohy, hocijakú časť tela, pekne šaty, tak je asi s tebou niečo v neporiadku.

Strana
z2