icon

Riešia ženy vzhľad mužov na zoznamke?

30. sep 2026

Som na zoznamke a každä ma napísane na profile, že vzhlad je uplne jedno z peknej misky sa nenaješ a pod a jedine poziadavky su dobre srdce a aby nebil ženu ten muž

anonym_2937e4
•
30. sep 2026

@anonym_autor samozrejme ze riešia vzhľad. Rovnako ako muzi riešia vzhľad žien

jblheart
•
30. sep 2026

Tak aj keď to tam nenapíše, tak zrejme podvedome to rieši a skôr sa ozve niekomu kto jej "padne do oka" viac. Navyše ako sa dá z profilu či celkovo z chatovanie zistiť či má človek dobré srdce?

autor
•
30. sep 2026
@jblheart

Tak aj keď to tam nenapíše, tak zrejme podvedome to rieši a skôr sa ozve niekomu kto jej "padne do oka" viac. Navyše ako sa dá z profilu či celkovo z chatovanie zistiť či má človek dobré srdce?

@jblheart to neviem ako zistia

anonym_a9d3ea
•
30. sep 2026

Samozrejme. Skaredym chlapom ani neodpisujem. Naco. Tak ako muzi skaredym zenam ani nenapisu.

anonym_a28008
•
30. sep 2026

Pre mňa vzhľad nebola priorita. Nejaké sympatie tam byť samozrejme musia, ale nikdy som nechcela chodiť s chlapmi, za ktorými sa ženy otáčajú ( a mohla som). Moja skúsenosť je taká, že vzhľad využívajú, aby do postele dostali čo najviac žien.

Radšej som vždy dala šancu chlapovi, ktorý bol normálny a namiesto vzhľadu vynikal charakterom, inteligenciou a vtipom.

anonym_8a51e9
•
30. sep 2026
@anonym_a28008

Pre mňa vzhľad nebola priorita. Nejaké sympatie tam byť samozrejme musia, ale nikdy som nechcela chodiť s chlapmi, za ktorými sa ženy otáčajú ( a mohla som). Moja skúsenosť je taká, že vzhľad využívajú, aby do postele dostali čo najviac žien.

Radšej som vždy dala šancu chlapovi, ktorý bol normálny a namiesto vzhľadu vynikal charakterom, inteligenciou a vtipom.

@anonym_a28008 Podobne aj ja. Nepotrebujem ,aby sa mi z chlapa podlamovali kolená a aby jeho vzhľad zbytočne lákal iné ženy. Som spokojná, že som pre toho svojho krásna a dáva mi to najavo viac, ako ex, ktorí si boli vedomí, že som len ďalšia do zbierky, lebo sa na nich baby lepili. Takých rýchlo jedna žena omrzí a vidia na nich nedostatky .

anonym_c4bbd8
•
30. sep 2026

áno je to dôležité. Ale ako bolo spomenuté nemám rada tie až moc pekné typy, za ktorými sa ženy otáčajú.

jogy1984
•
30. sep 2026

Také reči tipu : ide o srdiečko aby bol dobrý človek atď. hovoria stále ale ruku na srdce že sú to len reči . Nechcem byť zlý ale podľa mojich skúseností hodnoty ktoré ženy bežné uvádzajú ako dôležité vo vzťahu často reálne niekde na chvoste. Čo si všímam primárne ide o peniaze, sociálny status výzor a až potom to ostatné. ( Česť výnimkám ) Čo sa týka internetových zoznamkach tak tam je dokázané že kvôli veľkej ponuke mužov tak 80% žien ani neprečíta profil či správy ak sa žene nepáči fotka .

anonym_1aeffc
•
30. sep 2026
@jogy1984

Také reči tipu : ide o srdiečko aby bol dobrý človek atď. hovoria stále ale ruku na srdce že sú to len reči . Nechcem byť zlý ale podľa mojich skúseností hodnoty ktoré ženy bežné uvádzajú ako dôležité vo vzťahu často reálne niekde na chvoste. Čo si všímam primárne ide o peniaze, sociálny status výzor a až potom to ostatné. ( Česť výnimkám ) Čo sa týka internetových zoznamkach tak tam je dokázané že kvôli veľkej ponuke mužov tak 80% žien ani neprečíta profil či správy ak sa žene nepáči fotka .

@jogy1984 som žena a absolútne s tebou súhlasím

anonym_30f430
•
30. sep 2026
@jogy1984

@jogy1984 ja tiez suhlasim

anonym_4c5199
•
30. sep 2026

Vzhľad riešia obe pohlavia.Niekto viac, niekto menej.

wolf_
•
30. sep 2026

Vzhľad je to prvé, čo človek vidí a na základe čoho sa rozhodne, či vôbec sa dá do reči (a je jedno či muž, či žena). To neznamená, že nutne sa musí jednať o dokonale nádherného človeka, ale minimálne nám musí byť ten človek sympatický a naopak nesmie byť pre nás odpudivý. A nemyslím si, že sa to vylučuje s myšlienkou, že dôležitejšie je niečo iné/"vnútro".
Môžu platiť obe súčasne - "na základe vzhľadu sa rozhodnem, či ho chcem spoznať" a zároveň aj "stále je pre mňa dôležitejšie vnútro ako vzhľad". Nevidím tam rozpor 🙂

anonym_2c8ab6
•
30. sep 2026

@anonym_autor nieeeeeeee, neriešia, čo si? Vooooooobec neriešia, nieeeeeeeee

anonym_923ce2
•
30. sep 2026

Samozrejme, vyzor je prva vec, co si clovek vsimne, ale.. naco by mi bol krasavec, keby bol debil?

anonym_a16bef
•
30. sep 2026

To je uplne normalne ze ten muz ti musi byt sympaticky. Sympatia to nie je krasa. Mne sa napriklad “hnusia” krasavci, ktori su namysleni a zahladeni do seba a pozeraju sa ci sa zeny za nimi otacaju a namyslaju si o sebe ze mozu mat kazdu ktoru chcu.
Ja som hladala normalneho cloveka. Jasne ze clovek si pozrie fotku a odpise iba tym ktori su mu sympaticki. Neda sa nasilu donutit chciet niekoho kto ta odpudzuje

anonym_fa068d
•
30. sep 2026

Musí sa mi ten chlap páčiť. A to neznamená, že to má byť zrovna Aquaman, ale keď na neho pozriem, je mi sympatický a chcem ho spoznať... inak nie...

anonym_19f0f5
•
1. okt 2026

Tak podľa seba a hádam všetkých žien, tak pochopiteľne že každá žena rieši aj vzhľad, každá máme určité vzhľadové priority a tie nás upútajú, alebo naopak vzhľadovo niečo, čo sa nám nepáči, veď to isté majú aj muži a je to buď niečo všeobecné, ako že ľudí odradzuje špinavý neupravený vzhľad a pod, a potom veci, ktoré sú čisto individuálne. U mňa sú bonusový bod napríklad tmavšie vlasy s kučerami, oči modré alebo sivé, "územčitá" postava, mám rada aj strnisko alebo upravenú nie veľmi dlhú bradu, iskrivý, inteligentný , bystrý a hlboký pohľad, nepáčia sa mi absolútne vysokí vytiahnutí, chudí muži, ani takí tí drobnulinkí, nepáčia sa mi blond ani muži s čiernymi vlasmi, nepáči sa mi tetovanie na mužoch, piercing, hnusia sa mi u mužov "zgélované" a preupravované vlasy a vzhľad celkovo a fúzy sú u mňa že total red flag, atď. Čo sa nepáči/páči mne, to sa páči/ nepáči inej. Ale myslím že žiadna nie sme tak zúfalá, aby sme brali "čokoľvek", len preto že je to muž. Alebo si si myslel že to postačí?
@anonym_autor

anonym_f1f94f
•
1. okt 2026

Vzhľad je prvá vec, takže ak tam má niečo také napísané je to len citát, áno je dôležité mať dobré srdce s tým vzhľadom samozrejme

danica2711
•
1. okt 2026

za svojho muža som sa vydala kvôli jeho charakterovým a iným kvalitám na vysokej úrovni - ale chodiť som s ním začala, pretože sa mi páčil, takže pre výzor (on so mnou takisto, ostatné sme v sebe objavovali postupne). Takže áno, zoznamka/nezoznamka, na začiatku je dôležitý výzor a vzájomná príťažlivosť

katkazatka
•
2. okt 2026
@anonym_a28008

@anonym_a28008 skaredi muzi podvadzaju tiez. Mozno este viac ako pekni.
A podcenovat peknych ludi, ze su hlupi...no neviem. Pre niektorych je kazda atraktivna zena automaticky hlupa a zahladena do seba, to je uplna hlupost. Tragedia je, ked je skareda a aj sprosta.😀

anonym_a28008
•
2. okt 2026
@katkazatka

@anonym_a28008 skaredi muzi podvadzaju tiez. Mozno este viac ako pekni.
A podcenovat peknych ludi, ze su hlupi...no neviem. Pre niektorych je kazda atraktivna zena automaticky hlupa a zahladena do seba, to je uplna hlupost. Tragedia je, ked je skareda a aj sprosta.😀

@katkazatka a kde som povedala, že pekní ľudia sú hlúpi? Pomenovala som vlastnosti, ktoré pre mňa boli dôležitejšie ako vzhľad. Nikde nehovorím, že pekní ľudia sú automaticky hlúpi.

A v súvislosti s online zoznamkami trvám na tom, že tí typickí fešáci si hľadajú skôr krátkodobé vzťahy. Česť výnimkám. A aj v reálnom živote. Ale či je to tým, že majú viac možností, neviem.

anonym_a538d0
•
Dnes o 05:29

@anonym_autor snáď sa nepôjdem stretnúť s niekým, kto mi nie je sympaticky. “Dobre srdce” ma cez správy snáď každý😵‍💫