Riešia ženy vzhľad mužov na zoznamke?
Som na zoznamke a každä ma napísane na profile, že vzhlad je uplne jedno z peknej misky sa nenaješ a pod a jedine poziadavky su dobre srdce a aby nebil ženu ten muž
Tak aj keď to tam nenapíše, tak zrejme podvedome to rieši a skôr sa ozve niekomu kto jej "padne do oka" viac. Navyše ako sa dá z profilu či celkovo z chatovanie zistiť či má človek dobré srdce?
Tak aj keď to tam nenapíše, tak zrejme podvedome to rieši a skôr sa ozve niekomu kto jej "padne do oka" viac. Navyše ako sa dá z profilu či celkovo z chatovanie zistiť či má človek dobré srdce?
@jblheart to neviem ako zistia
Samozrejme. Skaredym chlapom ani neodpisujem. Naco. Tak ako muzi skaredym zenam ani nenapisu.
Pre mňa vzhľad nebola priorita. Nejaké sympatie tam byť samozrejme musia, ale nikdy som nechcela chodiť s chlapmi, za ktorými sa ženy otáčajú ( a mohla som). Moja skúsenosť je taká, že vzhľad využívajú, aby do postele dostali čo najviac žien.
Radšej som vždy dala šancu chlapovi, ktorý bol normálny a namiesto vzhľadu vynikal charakterom, inteligenciou a vtipom.
Pre mňa vzhľad nebola priorita. Nejaké sympatie tam byť samozrejme musia, ale nikdy som nechcela chodiť s chlapmi, za ktorými sa ženy otáčajú ( a mohla som). Moja skúsenosť je taká, že vzhľad využívajú, aby do postele dostali čo najviac žien.
Radšej som vždy dala šancu chlapovi, ktorý bol normálny a namiesto vzhľadu vynikal charakterom, inteligenciou a vtipom.
@anonym_a28008 Podobne aj ja. Nepotrebujem ,aby sa mi z chlapa podlamovali kolená a aby jeho vzhľad zbytočne lákal iné ženy. Som spokojná, že som pre toho svojho krásna a dáva mi to najavo viac, ako ex, ktorí si boli vedomí, že som len ďalšia do zbierky, lebo sa na nich baby lepili. Takých rýchlo jedna žena omrzí a vidia na nich nedostatky .
áno je to dôležité. Ale ako bolo spomenuté nemám rada tie až moc pekné typy, za ktorými sa ženy otáčajú.
Také reči tipu : ide o srdiečko aby bol dobrý človek atď. hovoria stále ale ruku na srdce že sú to len reči . Nechcem byť zlý ale podľa mojich skúseností hodnoty ktoré ženy bežné uvádzajú ako dôležité vo vzťahu často reálne niekde na chvoste. Čo si všímam primárne ide o peniaze, sociálny status výzor a až potom to ostatné. ( Česť výnimkám ) Čo sa týka internetových zoznamkach tak tam je dokázané že kvôli veľkej ponuke mužov tak 80% žien ani neprečíta profil či správy ak sa žene nepáči fotka .
Také reči tipu : ide o srdiečko aby bol dobrý človek atď. hovoria stále ale ruku na srdce že sú to len reči . Nechcem byť zlý ale podľa mojich skúseností hodnoty ktoré ženy bežné uvádzajú ako dôležité vo vzťahu často reálne niekde na chvoste. Čo si všímam primárne ide o peniaze, sociálny status výzor a až potom to ostatné. ( Česť výnimkám ) Čo sa týka internetových zoznamkach tak tam je dokázané že kvôli veľkej ponuke mužov tak 80% žien ani neprečíta profil či správy ak sa žene nepáči fotka .
@jogy1984 som žena a absolútne s tebou súhlasím
@jogy1984 ja tiez suhlasim
Vzhľad riešia obe pohlavia.Niekto viac, niekto menej.
Vzhľad je to prvé, čo človek vidí a na základe čoho sa rozhodne, či vôbec sa dá do reči (a je jedno či muž, či žena). To neznamená, že nutne sa musí jednať o dokonale nádherného človeka, ale minimálne nám musí byť ten človek sympatický a naopak nesmie byť pre nás odpudivý. A nemyslím si, že sa to vylučuje s myšlienkou, že dôležitejšie je niečo iné/"vnútro".
Môžu platiť obe súčasne - "na základe vzhľadu sa rozhodnem, či ho chcem spoznať" a zároveň aj "stále je pre mňa dôležitejšie vnútro ako vzhľad". Nevidím tam rozpor 🙂
@anonym_autor nieeeeeeee, neriešia, čo si? Vooooooobec neriešia, nieeeeeeeee
Samozrejme, vyzor je prva vec, co si clovek vsimne, ale.. naco by mi bol krasavec, keby bol debil?
To je uplne normalne ze ten muz ti musi byt sympaticky. Sympatia to nie je krasa. Mne sa napriklad “hnusia” krasavci, ktori su namysleni a zahladeni do seba a pozeraju sa ci sa zeny za nimi otacaju a namyslaju si o sebe ze mozu mat kazdu ktoru chcu.
Ja som hladala normalneho cloveka. Jasne ze clovek si pozrie fotku a odpise iba tym ktori su mu sympaticki. Neda sa nasilu donutit chciet niekoho kto ta odpudzuje
Musí sa mi ten chlap páčiť. A to neznamená, že to má byť zrovna Aquaman, ale keď na neho pozriem, je mi sympatický a chcem ho spoznať... inak nie...
Tak podľa seba a hádam všetkých žien, tak pochopiteľne že každá žena rieši aj vzhľad, každá máme určité vzhľadové priority a tie nás upútajú, alebo naopak vzhľadovo niečo, čo sa nám nepáči, veď to isté majú aj muži a je to buď niečo všeobecné, ako že ľudí odradzuje špinavý neupravený vzhľad a pod, a potom veci, ktoré sú čisto individuálne. U mňa sú bonusový bod napríklad tmavšie vlasy s kučerami, oči modré alebo sivé, "územčitá" postava, mám rada aj strnisko alebo upravenú nie veľmi dlhú bradu, iskrivý, inteligentný , bystrý a hlboký pohľad, nepáčia sa mi absolútne vysokí vytiahnutí, chudí muži, ani takí tí drobnulinkí, nepáčia sa mi blond ani muži s čiernymi vlasmi, nepáči sa mi tetovanie na mužoch, piercing, hnusia sa mi u mužov "zgélované" a preupravované vlasy a vzhľad celkovo a fúzy sú u mňa že total red flag, atď. Čo sa nepáči/páči mne, to sa páči/ nepáči inej. Ale myslím že žiadna nie sme tak zúfalá, aby sme brali "čokoľvek", len preto že je to muž. Alebo si si myslel že to postačí?
@anonym_autor
Vzhľad je prvá vec, takže ak tam má niečo také napísané je to len citát, áno je dôležité mať dobré srdce s tým vzhľadom samozrejme
za svojho muža som sa vydala kvôli jeho charakterovým a iným kvalitám na vysokej úrovni - ale chodiť som s ním začala, pretože sa mi páčil, takže pre výzor (on so mnou takisto, ostatné sme v sebe objavovali postupne). Takže áno, zoznamka/nezoznamka, na začiatku je dôležitý výzor a vzájomná príťažlivosť
@anonym_a28008 skaredi muzi podvadzaju tiez. Mozno este viac ako pekni.
A podcenovat peknych ludi, ze su hlupi...no neviem. Pre niektorych je kazda atraktivna zena automaticky hlupa a zahladena do seba, to je uplna hlupost. Tragedia je, ked je skareda a aj sprosta.😀
@anonym_a28008 skaredi muzi podvadzaju tiez. Mozno este viac ako pekni.
A podcenovat peknych ludi, ze su hlupi...no neviem. Pre niektorych je kazda atraktivna zena automaticky hlupa a zahladena do seba, to je uplna hlupost. Tragedia je, ked je skareda a aj sprosta.😀
@katkazatka a kde som povedala, že pekní ľudia sú hlúpi? Pomenovala som vlastnosti, ktoré pre mňa boli dôležitejšie ako vzhľad. Nikde nehovorím, že pekní ľudia sú automaticky hlúpi.
A v súvislosti s online zoznamkami trvám na tom, že tí typickí fešáci si hľadajú skôr krátkodobé vzťahy. Česť výnimkám. A aj v reálnom živote. Ale či je to tým, že majú viac možností, neviem.
@anonym_autor snáď sa nepôjdem stretnúť s niekým, kto mi nie je sympaticky. “Dobre srdce” ma cez správy snáď každý😵💫

@anonym_autor samozrejme ze riešia vzhľad. Rovnako ako muzi riešia vzhľad žien