icon

Kondóm nájdený v aute. Známka podvádzania?

1. aug 2025

Ja som zažila dnes menši šok. Našla som kondom v našom aute. Bol celkom dobre schovany. My s manželom sme spolu 15 rokov a použivame auto spoločne. Nepouživame kondomy. Takže viem že pre nas to nebolo. Čo si mam myslieť. Je to jednoznačna stopa podvadzania? Neviem to rozdychať......

simca06022011
1. aug 2025
@macatt

@simca06022011 tak keď viem, že nie je moj tak nenaskúša nič.. tá záruka by ma zaujímala akurát a kde sú ostatné 2ks. A jeho reakcia ešte, ak je v tom doma tak ani brvou nemikne, inak zostane nervózny a bude vyskakovať ešte..
Ale to autorka si ho pozná skôr.. alebo bude ako baránok a hrať sprostého..je to nepríjemné veľmi

@macatt aj on moze vediet, ze nie je jeho.. ;)

taktotedanie
1. aug 2025

@anonym_autor no sam vam do auta nenaskocil a neskryl sa
Ano povazovala

macatt
1. aug 2025
@simca06022011

@macatt aj on moze vediet, ze nie je jeho.. ;)

@simca06022011 tak ale že by ho tam dal niekto tretí a dobre schoval asi ťažko v ich aute..

ariannazara
1. aug 2025

Baby inak mozno to znie na hlavu 😂 ale moja šéfka raz kupila časopis a v nom bol kondóm durex a ona ze na ber a ja ze naco ja s muzom nepoužívam, a ona joj sak mozno dakedy sa vám zíde tak som ho zobrala a mala ho v aute 😂 toto by mi podľa mna nikto neuveril🤭🤭🤭

cafelatte
1. aug 2025

Pozri Dátum spotreby

macatt
1. aug 2025
@ariannazara

Baby inak mozno to znie na hlavu 😂 ale moja šéfka raz kupila časopis a v nom bol kondóm durex a ona ze na ber a ja ze naco ja s muzom nepoužívam, a ona joj sak mozno dakedy sa vám zíde tak som ho zobrala a mala ho v aute 😂 toto by mi podľa mna nikto neuveril🤭🤭🤭

@ariannazara tak keby toto použil ako vysvetlenie tak by to asi aj prešlo, snáď to nečíta autorky manžel.. ale zasa by ho neschovával dakde pod koberček, alebo kde..

simca06022011
1. aug 2025
@macatt

@simca06022011 tak ale že by ho tam dal niekto tretí a dobre schoval asi ťažko v ich aute..

@macatt tak nevieme detaily, my sme kadejake veci nasli ked sme jazdene auta vozili... a keby sa nerozoberali pomaly na podlahu a nepucovali pred predajom, kopu veci nenajdeme beznym prebehnutim auta :D jasne, ze si to ona musi vydiskutovat, preverit a zistit, vsetko je mozne aj to, ze ani jeden v tom prsty nema,a lebo to bude nejaka blbost. Za mna, podvadzajuci clovek, si taketo veci nenecha len tak hocikde, ci skryte alebo neskryte... zasexuje si tam rovno v aute s niekym?? ;) jasne, ked tam zena chodi... ved co by nie :DD az na to ze co i len cudzi vlas je podozrivy v aute, tak to by bolo dost hlupe.

balerina2025
1. aug 2025
@cafelatte

Pozri Dátum spotreby

@cafelatte uz sme tu minimalne 5 napisali a ziadna reakcia

oblecenie99
1. aug 2025

Popravde, ja by som už ani nerozmýšľala nad tým, či bol neverný, ale len dúfala, že má nejakú stabilnú , nazvime to hygienickú normálnu milenku, a nechodi za k*rvami, ktoré narýchlo preťahuje v aute.

macatt
1. aug 2025
@simca06022011

@macatt tak nevieme detaily, my sme kadejake veci nasli ked sme jazdene auta vozili... a keby sa nerozoberali pomaly na podlahu a nepucovali pred predajom, kopu veci nenajdeme beznym prebehnutim auta :D jasne, ze si to ona musi vydiskutovat, preverit a zistit, vsetko je mozne aj to, ze ani jeden v tom prsty nema,a lebo to bude nejaka blbost. Za mna, podvadzajuci clovek, si taketo veci nenecha len tak hocikde, ci skryte alebo neskryte... zasexuje si tam rovno v aute s niekym?? ;) jasne, ked tam zena chodi... ved co by nie :DD az na to ze co i len cudzi vlas je podozrivy v aute, tak to by bolo dost hlupe.

@simca06022011 ťažko povedať ako taký chlap premýšľa, už keď je v tom zbehlý a prechádza mu to roky, tak má svoju rutinu, že povysáva auto atď napríklad..
Pokiaľ kupovali auto nedávno, alebo dávno, od niekoho, alebo nové, tak by niečo pomohla tá záruka na kondóme, ale majú aj tak veľmi dlhú záruku, tak možno ani nie..
Pre mňa by to problém bol nájsť takto kondóm, záležalo by na týchto ostatných okolnostiach..

mogaa
1. aug 2025

no ak bol v aute dobre schovaný tak ťa podvádza.....ak by niekomu auto požičal tak ten si v aute kondom neschová a určite by ho dotyčný aj použil a nenechal uschovaný🙂 ešte je možnosť že je to synove ak si berie auto aj on.....

macatt
1. aug 2025
@mogaa

no ak bol v aute dobre schovaný tak ťa podvádza.....ak by niekomu auto požičal tak ten si v aute kondom neschová a určite by ho dotyčný aj použil a nenechal uschovaný🙂 ešte je možnosť že je to synove ak si berie auto aj on.....

@mogaa 15 rokov manželia, asi nebudú mať ešte syna s vodičákom..

sszuzu8
1. aug 2025

Podľa mňa je to jasné. Ale on určite príde s kvantom výhovoriek

oblecenie99
1. aug 2025
@sszuzu8

Podľa mňa je to jasné. Ale on určite príde s kvantom výhovoriek

@sszuzu8 Taký je schopný ešte to hodiť na ňu, že on nič, on muzikant, to iste ona tam nechala.

barbie2023
1. aug 2025
@eviq

@barbie2023 a nemal náhodou od teba požičané auto manžel? 😇

@macatt normálne vo dverách bol, nebol schovaný. Nechápeme nikto ako sa tam dostal. 🤷 Ani odkiaľ . Už sú to roky aj auto mám už odvtedy aj tretie 😂
@eviq nemal.

autor
1. aug 2025
@simca06022011

co to znamena dobre schovany? :D

@simca06022011 bol založeny medzi karty auta, zelena karta a vsetky doklady od auta

autor
1. aug 2025
@cafelatte

Pozri Dátum spotreby

@pasomnica je starši, to mi tiež vrta v hlave
@cafelatte expiracia je v r.2023. Je stary ale aj tak

laurinka27
1. aug 2025
@anonym_autor

@simca06022011 bol založeny medzi karty auta, zelena karta a vsetky doklady od auta

@anonym_autor Tak to bol skôr odložený než skrytý. Však mužovi musí byť jasné, že ťa môžu zastaviť policajti a vytiahneš doklady. :D To by bol dobrý prank, keby si ho objavila práve pri policajnej kontrole.

macatt
1. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a auto máte odkedy?
Keď je starý tak naňho zabudol dávno..
To už sa ti ani neoplatí to vôbec riešiť, kašli na to🫶

romiada
Autor odpoveď zmazal
anonym_5375e3
1. aug 2025
@romiada
Odpoveď bola zmazaná

@romiada jaj dnes nezaspi

anonym_0135e9
1. aug 2025

Vy dvaja kondóm nepoužívate ale on v aute jeden má a ešte aj píšeš že veľmi dobre schovaný.
Ešte je tu možnosť,že viezol v aute nejakého kamaráta a ten kondóm mu vypadol ,čiže je kamarátov......Alebo si z neho kamarát ktorého viezol chcel vystreliť tak mu tam ten kondóm podstrčil.......
Myslím to ironicky samozrejme.
Samozrejme že ten kondóm je tvojou manžela.

007marianna007
1. aug 2025

Podvádza ťa.. Len keď ho konfrontujes, začne ti tliachat sprostosti..sleduj jeho správanie..a uvidíš..

ketrint
1. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor no, väčšinou maju trvanlivosť/spotrebu 3-5rokov… Ešte to máš dalsie dva po prepadnutí… To je naozaj možné, že ste 5-7 rokov nevyberali tie doklady?? 🙏🏻😲

moonlight1210
1. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor zazrak, ze ste ho s muzom neobjavili uz davno.

S expiraciou 2023 tam musi byt uz minimalne 3-4 roky (kedze sa tam najskor ocitol nejaky cas pred datumom expiracie).

Ja menim karty od poistovne kazdy rok v dokladoch kazdeho auta (mam to na starosti ja). U nas by prichadzalo do uvahy iba to, ze sa tam ocitol az tento rok, takze ho tam niekto jedine podstrcil (predpokladala by som, ze mm nie je tak hlupy, ze si sice prezieravo zaobstara ochranu, ale 2 roky po expiracii, takze mu je na dve veci.)

Ak ta muz podvadza (podvadzal), tak by bol pekne hlupy, ze ho davno nevyhodil. A ze by ho vobec nosil “schovany” na tak napadnom mieste, kde ho mozes fakt objavit doslova kedykolvek (kludne este v den, ked sa tam kondom ocitol - nahoda je blbec).

Za mna tu ide o nieco ine ako o neveru.

anonym_5375e3
1. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor HALO, NEBUD MIMO SA SPYTAJ PRIAMO.

anonym_8e40c4
2. aug 2025

Tak ty si dobrý troll 🙂👍

patriciah1
2. aug 2025
@anonym_250c10

@patriciah1 Takže si odpustila? Nikoho nesudim, každý sme iný.. Ja som zas neodpustila, u mňa ten muž stratí hodnotu

@anonym_250c10 žiaľ, odpustila, bolo to pár mesiacov po svadbe (nakoniec ma aj tak podviedol a išli sme od seba - podvádzal ma už pred svadbou 🤷). Chcela som len napísať, že je iné povedať, že by som neodpustila a ukončila vzťah a iné naozaj zažiť neveru a opustiť neverníka... Ale klobúk dole pred tebou, že si mala dosť síl odísť. 👏

simca06022011
2. aug 2025

A to tie karty bežne nepoužívate?? 😂 však.to mame denne pred nosom
Ci to.su daake stare? (Doklady)
Posla mňa to.je blbosť.. normálne by som sa na to opýtala.

anonym_c916da
2. aug 2025

Aj moj frajer ma doma kondomy, a my ich nepouzivame. Ma ich este z cias ked ich pouzival. Su tam roky a je ich 7 😀.. nikdy mi ich cielene neukazoval, proste som ich nasla pri fungovani v byte. Boli v specialnej skatulke ukrytej v supliku pod spodnym pradlom.