icon

Kontaktovali vás manželky vašich milencov?

18. máj 2025

Otázka zo zvedavosti. Ja mám muža, s ktorým som si oficiálne začala až potom ,čo odišiel od ženy a detí. Ale pred rozvodom za mnou jeho ex bola. Nebolo to nič príjemné, ale asi som to aj čakala. No teraz už sme spolu vyše dvoch rokov a občas keď sa jej nepáči niečo na výchove ,alimenty čosi. Ide za mnou, lebo on s ňou nechce komunikovať. Ja sa zas nechcem starať do ich vecí a je mi to vrcholne proti srsti ,aby za mnou chodila. Už som im to obom vravela. Muža milujem a chcem s ním časom rodinu, teraz však riešime hypotéku a bývanie, čo je dosť stresu aj bez jeho ex

Strana
z4
michaelam2
18. máj 2025

A jemu toto nevadi?

bielasovicka
18. máj 2025

A neoficiálne si s ním začala keď bol ešte ženatý, však?

kepassa
18. máj 2025

Oficiálne si sa s nim dala po ich rozvode ale pomer si s nim mala este ked bol zenaty....tak co cakas? 😂 Dva roky su niekedy zial malo aby sa zena utriasla a zmierila s tym, ze uz toho nevernika nebude mat po boku a nebudu tvorit "šťastnú rodinku" jej to dopne aj pochopi, ze je to pre nu len a len dobre, nemat ho po boku ale este nie je v tom štádiu. Ak mal tvoj mily gule na to mat milenku, nech ma gule si to odkomunikovat so svojou byvalou zenou. A pre teba rada, planujes s nim stastnu rodinku a deticky...len mysli na to ci je to to co naozaj chces...lebo to ze staru odkopol kvôli tebe neznamena, ze sa zbavil aj rodicivskych povinnosti...a to ti uz zrejme az tak veľmi vyhovovat nebude. Co sa tyka casu, financii, striedavky, dovoleniek, bezneho zivota...

kitycat
18. máj 2025

A tych 4500€ prijem si tiez zakladala temu? 😆

viestta
18. máj 2025

Tak ten tvoj princ nechce komunikovat so svojou byvalou o detoch a ty s nim ides rodinu zakladat? Tebe nesvietia majaky v hlave? Ty nevidis, ze je to slaboch, ktory nema ani na to gule aby vyriesil prakticke veci okolo deti so svojou byvalou?
Neda mi nenapisat: Dobre si s vybrala, fakt dobre. Vela stastia! A neboj sa, rovnako sa bude stavat aj ked sa to bude tykat tvojich deti. On nic, on muzikant, vyries si to sama. Maximalne ti dovedie svoje deti domov a on zdrhne, lebo...

trema
18. máj 2025

preco s nou nechce komunikovat? nech sa sprava ako normalny dospely chlap a riesi veci s ex

minenkaa
18. máj 2025

Byvala môjho muza sa ma boji ako čert kríza,takže nie

pribinak
18. máj 2025

On nedokáže komunikovat ani o deťoch? Alimentov?
Veď to sú základne veci čo sa týka rodičovstva

No ja neviem… všetky kontrolky by mi svietili. Veď normálny muž hádam je schopný riešiť veci, najmä ak sa týkajú deti

evcagabi
18. máj 2025

O par rokov skoncis rovnako 😅 po kolkych.rokoch ju zacal s tebou podvadzat? Vies.. aby si si vyratala, kedy to mas cakat 😅

martinka13
18. máj 2025
@viestta

Tak ten tvoj princ nechce komunikovat so svojou byvalou o detoch a ty s nim ides rodinu zakladat? Tebe nesvietia majaky v hlave? Ty nevidis, ze je to slaboch, ktory nema ani na to gule aby vyriesil prakticke veci okolo deti so svojou byvalou?
Neda mi nenapisat: Dobre si s vybrala, fakt dobre. Vela stastia! A neboj sa, rovnako sa bude stavat aj ked sa to bude tykat tvojich deti. On nic, on muzikant, vyries si to sama. Maximalne ti dovedie svoje deti domov a on zdrhne, lebo...

@viestta komu niet rady, tomu niet pomoci. Niekto si potrebuje zažiť, aby pochopil.

lujza123
18. máj 2025

Ja sa vzdy zamýšľam nad ženami ako si ty, že preboha prečo?

Čo to nevidíš, nevnímáš, nechceš si pripustiť, si príliš mladá, naivná a superzamilovaná alebo kde to vzniklo.

Ako môžeš plánovať rodinu s chlapom ktorý nedokáže základnej komunikácie s matkou svojich deti a je žgrlavý platiť alimenty. Vieš aká zúfalá musí byt jeho ex ked ide za tebou? Nová frajerka exmuza je ta posledná za ktorou žena zájde, ta už musí byt naozaj v koncoch ked zvolila túto možnosť

Tak ako vy*ebal zo svojou ex ženou to iste spraví tebe. Tomu ver.

zorienka28
18. máj 2025

Ty kokos, dnes co tema, to perla 🤣🤣 autorka nie, nikdy som nemala zenatych milencov a ani po tom netuzim.

zorienka28
18. máj 2025
@lujza123

Ja sa vzdy zamýšľam nad ženami ako si ty, že preboha prečo?

Čo to nevidíš, nevnímáš, nechceš si pripustiť, si príliš mladá, naivná a superzamilovaná alebo kde to vzniklo.

Ako môžeš plánovať rodinu s chlapom ktorý nedokáže základnej komunikácie s matkou svojich deti a je žgrlavý platiť alimenty. Vieš aká zúfalá musí byt jeho ex ked ide za tebou? Nová frajerka exmuza je ta posledná za ktorou žena zájde, ta už musí byt naozaj v koncoch ked zvolila túto možnosť

Tak ako vy*ebal zo svojou ex ženou to iste spraví tebe. Tomu ver.

@lujza123 Mam vo svojom okoli takuto babu. Muzov kamarat z detstva piaty rok zije s frajerkou a za 5(!!!) rokov nebol ani schopny dat na sud papiere, teda manzelka ho stale caka doma. Tiez mi mozog neberie, ci si ta baba fakt mysli, ze on sa raz rozvedie, ale zrejme je to jedna z tych, co si nechali vymydlit mozog rozpravkami o nechapavych manzelkach a prilis malych detoch.

svetlonos
18. máj 2025
@zorienka28

@lujza123 Mam vo svojom okoli takuto babu. Muzov kamarat z detstva piaty rok zije s frajerkou a za 5(!!!) rokov nebol ani schopny dat na sud papiere, teda manzelka ho stale caka doma. Tiez mi mozog neberie, ci si ta baba fakt mysli, ze on sa raz rozvedie, ale zrejme je to jedna z tych, co si nechali vymydlit mozog rozpravkami o nechapavych manzelkach a prilis malych detoch.

@zorienka28
manželka mozno aj vie ale tesi sa aspom, ked ho skak raz trafi, bude mat z neho aspom to vdovský. Odmena ked iz ako miz stojí za 💩

zorienka28
18. máj 2025
@svetlonos

@zorienka28
manželka mozno aj vie ale tesi sa aspom, ked ho skak raz trafi, bude mat z neho aspom to vdovský. Odmena ked iz ako miz stojí za 💩

@svetlonos No ona to vie, ale kedze on sa rozviest podla vsetkeho nechce, tak ona to berie tak, ze je to len nejake pobluznenie a vrati sa.

svetlonos
18. máj 2025

Ano pravidelne, uz mam založené odpovede ako jednať v ktorej situacii 🤪
A dosť bolo srandy.
Nie, nemala som to za potrebné. Skúšala si sa s tou jeho ženou normalne baviť, teda riesit tie problémy? Neviem ako s tebou komunikuje ale možno by ste to vy dve zrovna vyriešili lepsie, ako ona s ex.

doriiis
18. máj 2025

🚩🚩🚩🚩🚩.....takéto red flagy vlaju okolo toho typka a ty s ním ideš rodinu zakladať.Jeho ex je krásny príklad,ako môžeš dopadnúť aj ty.Podvedena a s ex s ktorým má deti a on kašle na nu.Snad aspoň nekasle na deti.

sevrin
18. máj 2025

Ono stačí si nezačínať so ženatými/vydatými s deťmi. Jednoduché.

viestta
18. máj 2025
@zorienka28

@zorienka28 mali sme v okoli taky pripad. Zenaty chlap roky zil s milenkou, ked umrel tak sa tie dve natahovali kto ho pochova, nakoniec pohreb zorganizovali jeho kolegovia z roboty. Tie dve si aj na pohrebe skocili do vlasov. A vdovsky aj tak dostala manzelka, aj vsetko po nom zdedila a frajerka si mohla akurat tak trhnut nohou.

zuzulkazu
18. máj 2025

Vies co som v opacnej pozicie a bola som za milenkou len teda este v tej dobe som nemala 100%istotu, vedela som ze sa stretavaju, klame kvoli nej atd...take divadlo na mna zahrala, hotova panenka maria, najskor ze sa nestretavaju ani niesu v kontakte, hovorim ze neklam viem ze ste, videla som. Spravy kde ho namotavala ale vsetko poprela, dokonca tak ze som o sebe pochybovala, ukazkova manipulatorka, co urobila zo seba sveticu ktora mu len pomaha a presviedca ho a dava mu rady ako zachranit manzelstvo, akurat ze ona len roztahovala nohy a davala rozumy. Inak je vydata struha stastnu rodinku vsade na sietach s jej muzom ktoreho uz roky podvadza. A ten moj hlupak si stale mysli ze to ututle lebo ona ma popri nom dalsich, len on slepy nevie ale nechce vidiet. A ano stve ma to lebo ho tak zmagorila ze nespoznavam cloveka s ktorym som zila 20 rokov, ci chcem ci nie moje deti ji vidia kazdy den, on robi z hlupoaov aj z nich. Je to dost smutne. Najnovsie mi madam chce ukradnut aj majetok, povodny plan vytiahnut z neho peniaze za mojim chrbtom aby jej kupil byt jej nevysiel tak teraz skusa zas nieco ine. Ak by si nasiel niekoho normalneho s kym chce zit, tak by som to pochopila ale takato co bezhamby rozbije rodinu, detom tore denne vidi v praci vezme otca, teraz skusa aj majetok... no chce se mi blejt...verim ze karma jej to vrati a aj jemu

jakubrianka
18. máj 2025

Autorka neoficiálne si si s ním začala keď bol ešte so svojou rodinou, čiže uvítací ceremoniál máš už dávno za sebou. Vitaj teda v ich realite a užívaj si výchovu ich detí a dve domácnosti “tvojho” partnera.

PS: Každému sa raz všetko vráti a detskú bolesť nezaplátaš vo svojom svedomí (raz ťa doženie).

zorienka28
18. máj 2025
@viestta

@zorienka28 mali sme v okoli taky pripad. Zenaty chlap roky zil s milenkou, ked umrel tak sa tie dve natahovali kto ho pochova, nakoniec pohreb zorganizovali jeho kolegovia z roboty. Tie dve si aj na pohrebe skocili do vlasov. A vdovsky aj tak dostala manzelka, aj vsetko po nom zdedila a frajerka si mohla akurat tak trhnut nohou.

@viestta Nebola to ta Kralevich, ked jej geriatricky amant natiahol kopyta? 🤣🤣 tam ale bolo teda dost co dedit

viestta
18. máj 2025
@zorienka28

@viestta Nebola to ta Kralevich, ked jej geriatricky amant natiahol kopyta? 🤣🤣 tam ale bolo teda dost co dedit

@zorienka28 toto bolo nase vzdialene pribuzenstvo

kiki68
18. máj 2025

Tak vie kde to zabera, tak preto ide za Tebou

lala123
18. máj 2025

Prepac ale to čo je už toto za alibizmus....oficiálne som si s ním začala až po rozvode.....nemala ny si take problémy lkeby si neoficiálne nesukala s niekym , kto je oficiálne zadaný....

domkakvet
18. máj 2025

Lebo ta ma na haku, tak ako jeho zenu, len potreboval zmenu.

sasa1310
18. máj 2025
@zuzulkazu

Vies co som v opacnej pozicie a bola som za milenkou len teda este v tej dobe som nemala 100%istotu, vedela som ze sa stretavaju, klame kvoli nej atd...take divadlo na mna zahrala, hotova panenka maria, najskor ze sa nestretavaju ani niesu v kontakte, hovorim ze neklam viem ze ste, videla som. Spravy kde ho namotavala ale vsetko poprela, dokonca tak ze som o sebe pochybovala, ukazkova manipulatorka, co urobila zo seba sveticu ktora mu len pomaha a presviedca ho a dava mu rady ako zachranit manzelstvo, akurat ze ona len roztahovala nohy a davala rozumy. Inak je vydata struha stastnu rodinku vsade na sietach s jej muzom ktoreho uz roky podvadza. A ten moj hlupak si stale mysli ze to ututle lebo ona ma popri nom dalsich, len on slepy nevie ale nechce vidiet. A ano stve ma to lebo ho tak zmagorila ze nespoznavam cloveka s ktorym som zila 20 rokov, ci chcem ci nie moje deti ji vidia kazdy den, on robi z hlupoaov aj z nich. Je to dost smutne. Najnovsie mi madam chce ukradnut aj majetok, povodny plan vytiahnut z neho peniaze za mojim chrbtom aby jej kupil byt jej nevysiel tak teraz skusa zas nieco ine. Ak by si nasiel niekoho normalneho s kym chce zit, tak by som to pochopila ale takato co bezhamby rozbije rodinu, detom tore denne vidi v praci vezme otca, teraz skusa aj majetok... no chce se mi blejt...verim ze karma jej to vrati a aj jemu

@zuzulkazu a on chudáčik sa nechal zlákať takou mrchou.

sasa1310
18. máj 2025

chceš s mužom, ktorý podvádzal teba aj manželku, naozaj rodinu? Chlapa, ktorý od tej rodiny utiekol za frajerkou? Ja by som veru takého nechcela

zuzulkazu
18. máj 2025
@sasa1310

@zuzulkazu a on chudáčik sa nechal zlákať takou mrchou.

@sasa1310 tak vies co ona ho realne namotava tak dobrych 5 rokov, tak konecne sa zadarilo. Zo mna robil blbca rok, aliby si robil a pred znamini sa hral na otca a muza roka ako chodi do prace taha nadcasy aby zarobil a on chodil zatial za hentou. Akurat teda ona to ma ako hobby zjavne, len nerozumiem jej muzovi, uspesny fesny vie o jej aferach, podvadza ho uz roky...

sasa1310
18. máj 2025
@zuzulkazu

@sasa1310 tak vies co ona ho realne namotava tak dobrych 5 rokov, tak konecne sa zadarilo. Zo mna robil blbca rok, aliby si robil a pred znamini sa hral na otca a muza roka ako chodi do prace taha nadcasy aby zarobil a on chodil zatial za hentou. Akurat teda ona to ma ako hobby zjavne, len nerozumiem jej muzovi, uspesny fesny vie o jej aferach, podvadza ho uz roky...

@zuzulkazu a ty si stále s ním?

Strana
z4