icon

Kontaktovali vás manželky vašich milencov?

18. máj 2025

Otázka zo zvedavosti. Ja mám muža, s ktorým som si oficiálne začala až potom ,čo odišiel od ženy a detí. Ale pred rozvodom za mnou jeho ex bola. Nebolo to nič príjemné, ale asi som to aj čakala. No teraz už sme spolu vyše dvoch rokov a občas keď sa jej nepáči niečo na výchove ,alimenty čosi. Ide za mnou, lebo on s ňou nechce komunikovať. Ja sa zas nechcem starať do ich vecí a je mi to vrcholne proti srsti ,aby za mnou chodila. Už som im to obom vravela. Muža milujem a chcem s ním časom rodinu, teraz však riešime hypotéku a bývanie, čo je dosť stresu aj bez jeho ex

karolinakr
18. máj 2025
@zorienka28

@lujza123 Mam vo svojom okoli takuto babu. Muzov kamarat z detstva piaty rok zije s frajerkou a za 5(!!!) rokov nebol ani schopny dat na sud papiere, teda manzelka ho stale caka doma. Tiez mi mozog neberie, ci si ta baba fakt mysli, ze on sa raz rozvedie, ale zrejme je to jedna z tych, co si nechali vymydlit mozog rozpravkami o nechapavych manzelkach a prilis malych detoch.

@zorienka28 priliš male deti, ktore skončili tento rok VŠ

zorienka28
18. máj 2025
@karolinakr

@karolinakr Asi tak 🤣

zorienka28
18. máj 2025
@karolinakr

@karolinakr Vies ale ked niekto chce verit, tak uveri aj tej o cervenej ciapocke. Tu dotycna so svojim amantom planuje uz rovno aj svadbu, lebo ona je urcite ina a ju urcite podvadzat nebude.

Vies ako sa hovori - muz ktory sa ozeni s milenkou, otvara novu poziciu.

zuzulkazu
18. máj 2025
@sasa1310

@zuzulkazu a ty si stále s ním?

@sasa1310 nie, o tyzden mame rozvod, takze teraz sa uz len vyhraza o co vsetko sa ma oberie ale odchadzal prvy krat s tym ze si sypal popol na hlavu ze on to posral, necha mi co najviac aby sme s detmi mali kde byvat atd a teaz len vyhrazky ako sa sem nastahuje spet a bude mi robit zle kym ma nevystve... tak som zvedava co bude na sude. Lebo z modu "vsetko som posral, je to moja chyba, niesom dobry manzel otec" je v mode vsetko je moja vina(ako manzeky), on ma zivil, on je dokonaly one nema co menit, zostal totalne arogantny, na detoch mu nezalezi tiez.. takze je pekne oblbnuty, ako som pisala ze uplne cudzi clovek pre mna... a potom este mame lutovat milenky? ani omylom

sasa1310
18. máj 2025
@zuzulkazu

@sasa1310 nie, o tyzden mame rozvod, takze teraz sa uz len vyhraza o co vsetko sa ma oberie ale odchadzal prvy krat s tym ze si sypal popol na hlavu ze on to posral, necha mi co najviac aby sme s detmi mali kde byvat atd a teaz len vyhrazky ako sa sem nastahuje spet a bude mi robit zle kym ma nevystve... tak som zvedava co bude na sude. Lebo z modu "vsetko som posral, je to moja chyba, niesom dobry manzel otec" je v mode vsetko je moja vina(ako manzeky), on ma zivil, on je dokonaly one nema co menit, zostal totalne arogantny, na detoch mu nezalezi tiez.. takze je pekne oblbnuty, ako som pisala ze uplne cudzi clovek pre mna... a potom este mame lutovat milenky? ani omylom

@zuzulkazu hrozné. Držím ti palce, aby sa to teba a detí dotklo čo najmenej. Veľa šťastia

lenkalienka321
18. máj 2025

Obávam sa, že v trojuholníku, kde muž nechce komunikovať s ex, si inak neporadis. Inak je to veľmi zaujímavy fakt, napokon, ktovie, ako bude komunikovať s budúcimi ex, alebo s budúcou manželkou, matkou jeho deti, keď ho ju už prestane vášnivo milovať. Len aby bolo jasné, toto nie je žiadne moralizovanie, to sú holé fakty.

kamatopo
18. máj 2025
@zuzulkazu

@zuzulkazu aké je to cele zvlaštne. Jeden deň niekoho miluješ a na druhy je to cudzí človek o ktorom si si len myslela ze ho poznáš. Niečo podobné som zažila aj já. Najskôr popol na hlavu a potom vyhrážky ako skončím na psychiatrii. Na rozvod prišiel ako najväčší chudáčik čo ma domyšlavu ženu a on nevie prečo tam je 🤣a na bsm dorazil so svojou zlatokopkou, ktorá zrazu existovala a čakala chalupu aj s účtami. No trvalo im to len 5 rokov. Došli prachy, došla láska. Držím ti palce nech ti to dobre všetko dopadne.
Autorka: vieš, keď sa zamiešaš do trojuholníka nečakaj že to rozvodom skončí obzvlášť, keď sú tam deti. Jeden uhol je vždy tupý. Otázka je kto je ním vo vašom trojuholníku. Ex sa otrase, deti vyrastú no sebca budeš mat ty na krku😉. A to ti píšem ako šťastné rozvedená žena čo sa vďaka milenke zbavila jedného egoistu, ktorý si myslel ze sa rozviedol aj s dieťaťom.

rejka7
18. máj 2025

Tak jej chýbajú peniaze, alimenty na jeho deti, on neplatí, alebo platí málo, tak ide za tebou, tak kam má ísť? Keď s ním sa nedá? Môže ešte za exekútorom, ale to by si riešila hypotéku, bývanie a exekútora k tomu. Ty toho budeš po jeho boku ešte veľa, veľa riešiť. Jáaaaj, jeho deti, tvoje deti, hypotéky, alimenty, vaše peniaze, tvoje peniaze, bývalú ženu...

zuzulkazu
18. máj 2025
@kamatopo

@zuzulkazu aké je to cele zvlaštne. Jeden deň niekoho miluješ a na druhy je to cudzí človek o ktorom si si len myslela ze ho poznáš. Niečo podobné som zažila aj já. Najskôr popol na hlavu a potom vyhrážky ako skončím na psychiatrii. Na rozvod prišiel ako najväčší chudáčik čo ma domyšlavu ženu a on nevie prečo tam je 🤣a na bsm dorazil so svojou zlatokopkou, ktorá zrazu existovala a čakala chalupu aj s účtami. No trvalo im to len 5 rokov. Došli prachy, došla láska. Držím ti palce nech ti to dobre všetko dopadne.
Autorka: vieš, keď sa zamiešaš do trojuholníka nečakaj že to rozvodom skončí obzvlášť, keď sú tam deti. Jeden uhol je vždy tupý. Otázka je kto je ním vo vašom trojuholníku. Ex sa otrase, deti vyrastú no sebca budeš mat ty na krku😉. A to ti píšem ako šťastné rozvedená žena čo sa vďaka milenke zbavila jedného egoistu, ktorý si myslel ze sa rozviedol aj s dieťaťom.

@kamatopo no presne tak, zo dna na den pre mna cudzi clovek, uplne ine spravanie, bez mihnutia oka mi klamal do ksichtu aj ked som mu povedala ze viem pravdu, stale klamal a klame nadalej. Este tu jeho chuderku obhajuje a ochranuje, mam pocit ze za 20 rokov ku mne tolko ucty v zivote nemal. Ale teda asi je lepsia ako ja, nech ma co che. U pravnicky sa choval ako totalny sedlak. tak som zvedva co bude na sude. Lebo uz aj to sa vyhrazal ze ved uvidime na sude. Ja som dala pred ziadostou o rozvod urobit na jeho ziadost rodicovsku dohodu aby platil. pretoze raz sa vyhrazal ze ma vyhodi z domu, odstrihne od penazi atd (zasiahol ma prave vtedy ked som bola nezamestnana vobec som netusila ze take daco moze nastat a vypoved som dala prave kvoli nemu, lebo nestaci ze chodis do prace, vozis deti zastresujes nakupy starostlivost vsetko a potom ked nemas 5 minut pre seba a chces nieco od pana manzela tak si zla nevrla zena) On bol vzdy ten typ co bol alibista ze urob si podla seba ja chcem mat hlavne pokoj a zrazu sa dozviem ze som mu 20 rokov rozkazovala, chcel dom a v najmensom sa nezaujimal, ked sa cokolvek riesilo, este mu bolo zatazko papiere podpisat, tak teraz sa dozvedam ze ja co som ho asi polku vztahu drzala finance nad vodou lebo bol stale v minuse, tak on ma zivil, to pobavil, aj na materskej ma zivil, vsetko je jehoa ja minam jeho peniaze... povie clovek co nieje schopny si ani zivotopis napisat, ani opustit pracu ktoru neznasa lebo nic inepozna...Kazdopadne milenka mu dodava sebavedomie, ale tiez si myslim len kym mu nedojdu prachy a to nebude dlho trvat pri jeho financnej gramotnosti. Prvy pokus jej nevysiel a druhy no uvidime.... nechame sa prekvapit

cacianka
18. máj 2025
@viestta

@zorienka28 mali sme v okoli taky pripad. Zenaty chlap roky zil s milenkou, ked umrel tak sa tie dve natahovali kto ho pochova, nakoniec pohreb zorganizovali jeho kolegovia z roboty. Tie dve si aj na pohrebe skocili do vlasov. A vdovsky aj tak dostala manzelka, aj vsetko po nom zdedila a frajerka si mohla akurat tak trhnut nohou.

@viestta mám takú bývalú kolegyňu, staršia žena, žil u nej kolega. Raz dostal fatálny infarkt a pani zostala s holou ... . Všetko zdedila žena a dcéra.

kamatopo
18. máj 2025
@zuzulkazu

@kamatopo no presne tak, zo dna na den pre mna cudzi clovek, uplne ine spravanie, bez mihnutia oka mi klamal do ksichtu aj ked som mu povedala ze viem pravdu, stale klamal a klame nadalej. Este tu jeho chuderku obhajuje a ochranuje, mam pocit ze za 20 rokov ku mne tolko ucty v zivote nemal. Ale teda asi je lepsia ako ja, nech ma co che. U pravnicky sa choval ako totalny sedlak. tak som zvedva co bude na sude. Lebo uz aj to sa vyhrazal ze ved uvidime na sude. Ja som dala pred ziadostou o rozvod urobit na jeho ziadost rodicovsku dohodu aby platil. pretoze raz sa vyhrazal ze ma vyhodi z domu, odstrihne od penazi atd (zasiahol ma prave vtedy ked som bola nezamestnana vobec som netusila ze take daco moze nastat a vypoved som dala prave kvoli nemu, lebo nestaci ze chodis do prace, vozis deti zastresujes nakupy starostlivost vsetko a potom ked nemas 5 minut pre seba a chces nieco od pana manzela tak si zla nevrla zena) On bol vzdy ten typ co bol alibista ze urob si podla seba ja chcem mat hlavne pokoj a zrazu sa dozviem ze som mu 20 rokov rozkazovala, chcel dom a v najmensom sa nezaujimal, ked sa cokolvek riesilo, este mu bolo zatazko papiere podpisat, tak teraz sa dozvedam ze ja co som ho asi polku vztahu drzala finance nad vodou lebo bol stale v minuse, tak on ma zivil, to pobavil, aj na materskej ma zivil, vsetko je jehoa ja minam jeho peniaze... povie clovek co nieje schopny si ani zivotopis napisat, ani opustit pracu ktoru neznasa lebo nic inepozna...Kazdopadne milenka mu dodava sebavedomie, ale tiez si myslim len kym mu nedojdu prachy a to nebude dlho trvat pri jeho financnej gramotnosti. Prvy pokus jej nevysiel a druhy no uvidime.... nechame sa prekvapit

@zuzulkazu to sa ešte o sebe dozvieš veci🤣. Ale neboj sudcovia nie sú hlúpi a takéto indivíduá tam majú každý deň. A keď vás dostane žena sudkyňa ako nás tak utečie ako môj ex s plačom. To vieš že mu ku šťastiu stačí, keď mu dáka pohonka ego, ale on si dobre uvedomuje čo stráca preto tak prska. On by chcel aj jednu aj druhú a teraz je hotový, že nebude mať už zadné vrátka. Na tej materskej si vychovávala jeho deti a jeho chlapskou povinnosťou bolo ťa podržať aj finančne. Toto je tak trápne, keď práve takýto argument,, chlap,, vytiahne. Dom vyrieši bsm. To nie on určí, kedy ťa vyhodí. My sme sa dva roky ťahali, lebo ego vyhrávalo. Môj ex to chcel tiež vyriešiť po svojom. Nehnuteľnosť jeho a dlhy moje🤣.

pasomnica
18. máj 2025
@minenkaa

Byvala môjho muza sa ma boji ako čert kríza,takže nie

@minenkaa ako si to dosiahla, že sa ťa tak bojí?

zuzulkazu
18. máj 2025
@kamatopo

@zuzulkazu to sa ešte o sebe dozvieš veci🤣. Ale neboj sudcovia nie sú hlúpi a takéto indivíduá tam majú každý deň. A keď vás dostane žena sudkyňa ako nás tak utečie ako môj ex s plačom. To vieš že mu ku šťastiu stačí, keď mu dáka pohonka ego, ale on si dobre uvedomuje čo stráca preto tak prska. On by chcel aj jednu aj druhú a teraz je hotový, že nebude mať už zadné vrátka. Na tej materskej si vychovávala jeho deti a jeho chlapskou povinnosťou bolo ťa podržať aj finančne. Toto je tak trápne, keď práve takýto argument,, chlap,, vytiahne. Dom vyrieši bsm. To nie on určí, kedy ťa vyhodí. My sme sa dva roky ťahali, lebo ego vyhrávalo. Môj ex to chcel tiež vyriešiť po svojom. Nehnuteľnosť jeho a dlhy moje🤣.

@kamatopo on chcem blb v lete vybrat za mojim chrbtom 3ti pilier a kupit byt, ak by ho kupil na seba nedoplo mu, ze by bol v bsm,ale prisla som mu na to skor ako to stihol, kedze som vzdy vsetko riesila ja tak nebol zbehly, nikdy nebol ani cielavedomy, ani sa nikam nepotreboval posunut, len sa prakticky viezol, pri herecke zjavne objavil gule, a co sa materskej tyka on ma veru nezivol zarabala som viac, pripravovala som sa, financna gramotnost u neho slaba, aj teraz vyskakuke ako mu ke sveta zit v prenajotom byte kde ma vsetko, o nic sa nemusel postarat len handry zbalit, smiesne mi je ze chodi v tom co som mu kupila ja, teda prakticky vsetko. A potom pocuvam ze keby som ja jeho nemala mam holu rit😅. Tozivenie pocas materskej ma nasralo to uz je iplne chrapunstvo, a dalsi level ze slubuje detom drahe dovolenky, znackoce handry a druhym dychom nemozem vam ani zmrzku kupit lebo mamicka ma osklbala a ja nebudem takto zarabat vecne...uz by sa mohol rozhodnut. Lebo ked ma platit tak chudacik ne arobi ale ked ma byt s vlastnymi detmi tak nenoze lebo musi robit aj cez vikendy a potom zestim ze ani do prace nechodi..ani chlast si neodpusti. Ani na socialke nepovedal pravdu. A teda mame zenu sudkynu ale pomerne novu tak uvidime, naposledy sa vyhrazal ze nase dohody(sucast spisu)neplatia lebo sa nespravam podla jeho predstav...tak sa necham prekvapit.

som_realistka
18. máj 2025

A neoficialne si si s nim zacsla kedy?

minenkaa
18. máj 2025
@pasomnica

@minenkaa ako si to dosiahla, že sa ťa tak bojí?

@pasomnica zbila som ju

pasomnica
18. máj 2025
@minenkaa

@pasomnica zbila som ju

@minenkaa to prečo? 😃

kamatopo
19. máj 2025
@zuzulkazu

@kamatopo on chcem blb v lete vybrat za mojim chrbtom 3ti pilier a kupit byt, ak by ho kupil na seba nedoplo mu, ze by bol v bsm,ale prisla som mu na to skor ako to stihol, kedze som vzdy vsetko riesila ja tak nebol zbehly, nikdy nebol ani cielavedomy, ani sa nikam nepotreboval posunut, len sa prakticky viezol, pri herecke zjavne objavil gule, a co sa materskej tyka on ma veru nezivol zarabala som viac, pripravovala som sa, financna gramotnost u neho slaba, aj teraz vyskakuke ako mu ke sveta zit v prenajotom byte kde ma vsetko, o nic sa nemusel postarat len handry zbalit, smiesne mi je ze chodi v tom co som mu kupila ja, teda prakticky vsetko. A potom pocuvam ze keby som ja jeho nemala mam holu rit😅. Tozivenie pocas materskej ma nasralo to uz je iplne chrapunstvo, a dalsi level ze slubuje detom drahe dovolenky, znackoce handry a druhym dychom nemozem vam ani zmrzku kupit lebo mamicka ma osklbala a ja nebudem takto zarabat vecne...uz by sa mohol rozhodnut. Lebo ked ma platit tak chudacik ne arobi ale ked ma byt s vlastnymi detmi tak nenoze lebo musi robit aj cez vikendy a potom zestim ze ani do prace nechodi..ani chlast si neodpusti. Ani na socialke nepovedal pravdu. A teda mame zenu sudkynu ale pomerne novu tak uvidime, naposledy sa vyhrazal ze nase dohody(sucast spisu)neplatia lebo sa nespravam podla jeho predstav...tak sa necham prekvapit.

@zuzulkazu 🤦🤦🤦tak ono ich je viac. A já že som na takého vola trafila len já. Aj ten môj nemal ani na slanú vodu a druhým dychom dokázal povedať pred sudkynou že pre syna príde hneď ako sa vráti s Egypta🤣. No zložila som sa ako sa ma dobre, keď už sa pochvalil😉. Ten tvoj dlho nebude taký nad vecou a on to vie preto to prskanie. Oni si dáko neuvedomujú, že už nie je cesty späť, oni si myslia ze týmito silackymi rečami ešte niekoho ihuria

autor
19. máj 2025

Jasné ,že sa tu každý do mňa hneď pustí. S mužom sme spolu predtým , než odišiel od ex nespali. Je to môj kolega,vídali sme sa len v práci a písali sme si spolu. Začali sme spolu spávať až keď od nej odišiel a nasťahovali sme sa spolu do bytu. Jeho exmanželka je megera,ktorá mu nedala chvíľku voľného času a všetko sa točilo okolo nej. A nie,nemám problém sa starať ani o ich deti ,keď sú u nás. Mladšia ešte len nastúpi do škôlky a má má veľmi rada. Staršia je tiež so mnou v pohode. Beriem to tak,že oni sú v tom nevinne

autor
19. máj 2025

A alimenty jej tiež platí až až . Veď mu ledva ostane na nájom a niečo pre seba. Len ona stále chce viac a ešte najlepšie ,aby aj deti boli u nás nonstop.

minenkaa
19. máj 2025
@pasomnica

@minenkaa to prečo? 😃

@pasomnica chcela ma kontaktovať

karolinakr
19. máj 2025

môže ti to byt neprijemne, ale nič s tým asi nespravíš, a bolo by dobre, kedy tie vztahy nevyeskalovali až na nože, lebo to bude neprijemne ešte dalšich x rokov, ale to sa bohužial neda ovplyvniť, ako sa druhi spravajú

rejka7
19. máj 2025

S takým chceš hypoteku a rodinu ? veď to je len problém s ním. Fakt, deti budú rásť a problémy s nimi, do toho vaše deti, bývalá žena, hypotéka, alimenty ešte minimálne 20 rokov. Treba ti to? Budete natesno s peniazmi. Nájdi si seberovného, slobodného a bezdetného. Veď už teraz máš nervy na bývalú a to dieťa je len v škôlke. Ja už som staršia a teda uvažuje už skrz skúsenosti a fakt ti doporučujem to zvážiť s ohľadom na seba, budúcnosť a všetko okolo.

pasomnica
19. máj 2025
@minenkaa

@pasomnica chcela ma kontaktovať

@minenkaa 😆

maury
19. máj 2025

Neriešim to čo medzi vami ani ako ani prečo. Ale jeho ex chodí za tebou, pretože on s ňou nechce komunikovať ohľadom detí výchovy a alimentov. Veď to je základ. Ty s ním chceš rodinu. Prečo alebo na základe čoho si myslíš, že to bude u vás inak fungovať ohľadom detí a výchovy, keď má takýto postoj a prístup k tým, čo už sú na svete.

autor
19. máj 2025
@maury

Neriešim to čo medzi vami ani ako ani prečo. Ale jeho ex chodí za tebou, pretože on s ňou nechce komunikovať ohľadom detí výchovy a alimentov. Veď to je základ. Ty s ním chceš rodinu. Prečo alebo na základe čoho si myslíš, že to bude u vás inak fungovať ohľadom detí a výchovy, keď má takýto postoj a prístup k tým, čo už sú na svete.

@maury Pretože mi spolu vieme komunikovať. Jeho bývalá je iná povaha. A rieši veci veľmi emočne. Nevedia spolu normálne vychádzať,na všetko majú iný názor. Naša domácnosť je kľudná , bez hádok, vieme hľadať riešenia na problém. On má svoje deti rád, ja ich mám tiež rada a časom uvažuje o striedavej starostlivosti. Len teraz sú deti ešte malé ( jedna škôlkarka a druhá ešte len pôjde do škôlky)

jizanka
19. máj 2025

Tak to jsou děti hodně malé. Odešel když byla na mateřské...taková klasika. Děti, starosti......Myslíš, že když budete mít i svoje a do toho ty jeho - ještě na dlouuuuho tak to bude sluníčkové? Aby se zase neobjevila další kolegyně co s ní bude klid a pohoda a bude ho chápat na rozdíl od manželky, která nezvládá jeho ex a prudí?

autor
19. máj 2025
@jizanka

Tak to jsou děti hodně malé. Odešel když byla na mateřské...taková klasika. Děti, starosti......Myslíš, že když budete mít i svoje a do toho ty jeho - ještě na dlouuuuho tak to bude sluníčkové? Aby se zase neobjevila další kolegyně co s ní bude klid a pohoda a bude ho chápat na rozdíl od manželky, která nezvládá jeho ex a prudí?

@jizanka Ja mám úžasného chlapa. Veľmi si rozumieme, vie sa o mňa postarať , rieši bývanie, je dobrý otec. Asi bolo niečo zlé na druhej strane ,keď jeho ex si ani nevšimla ,že pozerá po druhej a dozvedela sa to až tesne pred rozvodom úplne úžasnutá. Ja si na svojho chlapa dám pozor,aby nepozeral inam.

zuzulkazu
19. máj 2025

Ja ti poviem za seba, moj ex by tiez urcite tvrdil ze som megera a nedam mu dychat, realita bola taka ze ja som vozila deti z do skoly,kruzky medzicasom v praci, nakupy, varenie pranie upratocanie, cez vikend program,cas pre seba ziafny, pan manzel mal casto volno cez tyzden ledze robil na smeny cas sam pre seba, on chcel stavat dom, ale nic pre to okrem podpisu papierov neurobil, ked som chcela aby sa postaral o deti lebo som mala nieco one alebo po nastahovani nieco robit na dome(postavila firma,trebalo len dokoncit zahradu) tak som mu rozkazocala riadila a nedala mu chudacikovi dychat, v realite jeho volny cas vyzeral tak ze ryby telka pivko v ruke...pomoc sam od seba veskera ziadna, a teraz struha presne takeho isteho chudacika ako ten tvoj

zuzulkazu
19. máj 2025

A k tonu ti poviemze moj velmi dobre klamal tiez, rok robil zo mna idiota, ze si namyslam,ze sa nic nedeje a este stale tvrdi ze s nou nic nema napriek tomu ze dokazov je viac nez dost..ako hovorim nespoliehaj sa na yo co tvrdi on, nezila si s nimi nevies...jasne ze nebude tvrdit ze mal dobru zenu, inak by oz nej neodisiel, chlapske ego nepusti, treba sa vyvinit, ktory chlap si sype popol na hlavu ze ma milenku, samozrejmeze to musi byt vina manzelky, nie jeho

autor
19. máj 2025
@zuzulkazu

A k tonu ti poviemze moj velmi dobre klamal tiez, rok robil zo mna idiota, ze si namyslam,ze sa nic nedeje a este stale tvrdi ze s nou nic nema napriek tomu ze dokazov je viac nez dost..ako hovorim nespoliehaj sa na yo co tvrdi on, nezila si s nimi nevies...jasne ze nebude tvrdit ze mal dobru zenu, inak by oz nej neodisiel, chlapske ego nepusti, treba sa vyvinit, ktory chlap si sype popol na hlavu ze ma milenku, samozrejmeze to musi byt vina manzelky, nie jeho

@zuzulkazu Je mi jasné, že niečo asi bude prikrášlené. Ale on sa voči mne zachoval správne. Nedával mi len sľuby ,že odíde od rodiny, odišiel. Bol už dlho rozhodnutý, ja som mu možno dodala odvahu. To je rozdiel oproti tvojmu. Preto na pre mňa hodnotu, je to správny chlap. Jeho žena už len tým ,že za mnou bola prosiť ,aby som ho nechala, stratila na hodnote, nemá sebaúctu. Toto by som ja nikdy neurobila. Nemôžem povedať ,že by som v hlave nemala otázku či som robila v tej dobe správne, ale čas ukázal ,že som robila dobre.