icon

Kontaktovali vás manželky vašich milencov?

18. máj 2025

Otázka zo zvedavosti. Ja mám muža, s ktorým som si oficiálne začala až potom ,čo odišiel od ženy a detí. Ale pred rozvodom za mnou jeho ex bola. Nebolo to nič príjemné, ale asi som to aj čakala. No teraz už sme spolu vyše dvoch rokov a občas keď sa jej nepáči niečo na výchove ,alimenty čosi. Ide za mnou, lebo on s ňou nechce komunikovať. Ja sa zas nechcem starať do ich vecí a je mi to vrcholne proti srsti ,aby za mnou chodila. Už som im to obom vravela. Muža milujem a chcem s ním časom rodinu, teraz však riešime hypotéku a bývanie, čo je dosť stresu aj bez jeho ex

Strana
z4
autor
20. máj 2025
@koniarova

Autorka. A ex pošli do péčka, nech si to rieši s mužom.

@koniarova Ja som jej už x-krát vysvetľovala ,že toto je medzi nimi ,nech to riešia spolu a nie so mnou. Za mňa by bolo najlepšie už ju nikdy nevidieť a nepočuť o nej. Muž zdieľa podobný názor ,ale kôli deťom sa vidieť musia.

viestta
20. máj 2025

Takze nevera je az po zastrku? Este bol zo zenou a uz teba obhanal. A ked odisiel od zeny, siel rovno k tebe? To ho fakt tymto chces ospravedlnovat? No nic, co si si vybrala, to budes mat.
Mne je jasne, ze kazda byvalka je megera. Musi byt, uz len z principu. A na druhej strane, nevytykaj byvalej, ze chcela zachranit rodinu. Sice sa jej cudujem, taky by mi naozaj nestal o to aby som o neho bojovala, ale raz mozes byt v rovnakej situacii. Podla toho ako za neho bojujes, budes robit to iste. Tiez si nepripustis, ze ta opusta a vymeni ta za inu. To maloktora zena prejde len tak.

elli333
20. máj 2025

Jaaaj autorka, ale je mi z teba na grc aj z toho tvojho muzicka. Karma je zdarma, uplne ti prajem dve deticky.. jedno 3rocne, druhe novorodenca, unavena, nevyspata ako si strazis toho svojho charakterneho princa aby si iba nevypisoval s nejakou milunkou, oddychnutou kolegynou co nanho bude mat cas 🙂. Pockaj par rokov a hlavne nezabudni...nechod ju potom prosit, bolo by to pod uroven.

enmery
20. máj 2025

Autorka:
1)Nevera sa začína v hlave. Žiadny chlap nejde po ulici a nevcucne ho z ničoho nič do rozmnožovacích orgánov okolo idúce ženy alebo obed jedúcej cudzej ženy pri vedľajšom stole.
2)Nie je dobrý otec. Dobrý otec si vázi matku svojich detí, aj keď to medzi nimi skončilo, ako medzi partnermi. To sa ukazuje aj v komunikácii. Pretože rodičmi budú až do smrti.
Keď budeš ležať padnutá na hubu, spomeň si na tento moment a hádam potom sa vďaka tej životnej lekcii čo to o nevere a a dobrom otcovi dozvieš a poučíš.
Bude to síce tvrdé a boľavé, ale niektorí ľudia sa inak lekciu nenaučia.

kiwi3
20. máj 2025

boze, dievca, na co si sa to ulakomila a preco to obhajujes klamstvom? urcite ti verime, ze sa s manzelkou rozviedol len kvoli dopisovaniu s tebou... ze je megera, co mu nedala chvilu volneho casu, ale na dopisovanie s tebou ho mal... ale ty si na neho das pozor. len asi bude na retazi. vykaslal sa na dve male deti uplne bezcitne. ale je to dobry otec :D. vobec neviem preco, ked si absolutne nerozumeli, plodil to druhe? vie sa o teba postarat, ale nezostane mu skoro nic, ked byvalej poplati podlznosti... to naozaj? mne by sa ten chlap hnusil...

jizanka
20. máj 2025

Takže střídavka ne kvůli dětem, ale aby se neplatili alimenty....no až je budeš mít každý druhý týden na starosti včetně nemocí tak možná pochopíš proč ex nebyla tak.pohodová........

viestta
20. máj 2025
@jizanka

Takže střídavka ne kvůli dětem, ale aby se neplatili alimenty....no až je budeš mít každý druhý týden na starosti včetně nemocí tak možná pochopíš proč ex nebyla tak.pohodová........

@jizanka ona si myslis, ze ten tyzden co budu deti u nich budu zit z mesacneho svitu a rannej rosy... Hlavne, ze sa alimenty platit nebudu, lebo alimenty podla nich asi byvalka rozhajdaka po baroch... Vsak detom ani jest netreba, ani obut ich netreba, ani obliekat, vodu neminaju, prat im netreba, ani zubnu pastu kupovat a uz vobec nemaju co chodit na vylety, lebo to je len zbytocne minanie JEHO penazi... A s takym sa chysta zalozit rodinu a potom drankat peniaze na sunar a plienky...

jizanka
20. máj 2025
@viestta

@jizanka ona si myslis, ze ten tyzden co budu deti u nich budu zit z mesacneho svitu a rannej rosy... Hlavne, ze sa alimenty platit nebudu, lebo alimenty podla nich asi byvalka rozhajdaka po baroch... Vsak detom ani jest netreba, ani obut ich netreba, ani obliekat, vodu neminaju, prat im netreba, ani zubnu pastu kupovat a uz vobec nemaju co chodit na vylety, lebo to je len zbytocne minanie JEHO penazi... A s takym sa chysta zalozit rodinu a potom drankat peniaze na sunar a plienky...

@viestta a ještě v lékárně jsou sirupy na kašel a vitamíny zadarmo....

mischy00
20. máj 2025

Ex je príšera ale to ze ju ten tvoj princ nechal s 2 malými deťmi aj kvôli tebe, je v poriadku. Ale ona sa ma ísť liečiť a dat pokoj, ved dostava alimenty na vlastné deti, šokujúce.
Tvoj princ ma v podstate o seba postarané, aj 🥚🥚 prázdne, aj opatrovateľku pre deti vymyslenu, no čo by sa on sťažoval. Napíš sem o 2 roky, ako vám to krásne klape, počkám si 😉

beataxxx
Autor odpoveď zmazal
bielasovicka
20. máj 2025

A ešte ta úvodná otázka, že či nás kontaktovali manželky našich milencov 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️. Co si myslíš, že my tu na mk všetky mame ženatých milencov??? Moje nervy....

zuzulkazu
20. máj 2025

Mojmu vychadza obdobne vyzivne tak viem aky plat ma ten tvoj chudacik tym padom, cize vobec neni chudacik, kedze deti nemas tak nemas ani sajnu kolko deti stoja ake su naklady as vekom sa zvysuju, a kazdy ktory chce striedavku to robi aby nemusel platit ale to tak nefunguje. Ako vies ze je dobry otec, ked tie deti u vas nefunguju nevudrzia, aj moj si o sebe mysli ze je otec roka a vlastym detom sa ozvat nevie. Ak by bol d9bry otec nenajde si milenku a ci ste spolu spalialebo nespali je uplne jedno, rohodol sa podvadzat a to je podstatne...a to ze si to maju vyriesit medzi sebpu(tieto iste dristy tvrdila aj flandra tpho mojho) ano maju si to medzi sebou dvaja vyriesit ale ked sa chlap sprava ako decko,zatne sa komunikovat odmieta lebo nema na to gule a je to slaboch. Ale snivaj dalej, najlepsie sa uci na vlastnych chybach

veronicka88
20. máj 2025

Jeho exmanželka je megera,ktorá mu nedala chvíľku voľného času a všetko sa točilo okolo nej. 😂😂😂😂Ale zasrate klise o žene na materskej a pdovadzajucom chlapovi(a nie nevera nevznikne až sexom)🙈fuj hnus

autor
20. máj 2025
@viestta

@zuzulkazu On jej dáva viac ako mu vychádzalo z platu . Neozýva sa deťom,ale nie kôli tomu ,že ich nemá rád ,ale nechce sa vidieť a komunikovať s ňou. Keď sú u nás sú v pohode,len sú malý a matka im chýba. To sa časom snáď upraví. Zvyknú si na situáciu, u nás im nič nechýba.
@viestta je mi jasné ,že deti nestoja málo,ale určite nie 700€ mesačne.

evcagabi
21. máj 2025

Ty si fakt taka tupana ako sa tu prezentujes? 😅 ani sa nedivim, ze ta dokazal namotat zenaty chlap.

elli333
21. máj 2025

Autorka deti su este male a chyba im mama. Tak ako im chyba mama im chyba aj otec a velmi, ostanu tym poznacene uz navzdy. Znicila si im minimalne detstvo. Ty a tvoj princ lebo je mozne, ze kebyze to niesi ty, bola by to ina . Nevera nikdy nezacina v posteli, ako tu uz bolo poznamenane. Nikto neskoci rovno do rodidiel cudzej zenskej, alebo malokedy 😀. Vzdy to su najprv sladke slovicka a vypisovanie si. Jeho ex urcite nieje dokonala, ale to neznamena, ze ona si to zasluzila. Dokonala zena totiz neexistuje, cize si to kvoli nasim chybam zasluzime vsetky? Zostat opustene v najzranitelnejsom obdobi nasho zivota? To, ze ona reaguje emotivne? Ze tym klesla v tvojich ociach? A kam si klesla ty, ze emocie a empatiu nemas? Vies ako velmi zenu zmeni materstvo a porod? Ked milujes nejaku bytost omnoho viac ako seba a kvoli nej urobis vsetko na svete...ano dokonca aj prosis, osobu bez srdca, ale vies, ze zbytocne. Spomenies si na moje slova, mozno ked sama budes mat deti a mozno, ale len mozno si vtedy uvedomis co si spravila a co spravil tvoj chlap, ani neviem ci ti to uvedomenie si prajem lebo to bude krute.

veronicka88
21. máj 2025

Ja ešte doplniM: je mi ťa ľúto,aj keby platil 1000eur na jedného teba je do toho absolutne 🥔.a koľko detí stoja s určitosťou vie posúdiť žena ktorá ich nemá a stará sa tak akurát sama o seba. Tieto úbohé kecy si nechaj pre seba a začni rozmýšľať s kým si plánuješ založiť rodinu. Človek ktorý nebojuje o kontakt s deťmi by mi nestal ani o popretie dáždnika o nho.

mischy00
21. máj 2025

Tiež žasnem nad tým, aké terno si mysli, ze si ulovila. Chlapa, čo mal doma 2 malinké deti a v pohode uhana kolegyňu. Miesto toho aby riešil problémy doma, sa radšej rozvedie, ved áno, mohol hneď vhupnut k autorke, to sa mu rozvádza. Som zvedavá, keby nemal nikoho, či by bol taký národný hrdina a rieši to rozvodom.
Autorka nemá deti, nemá ani poňatia čo to je mať doma 2 ( podotýkam stále cudzie deti) a starať sa o ne týždeň vkuse. To nieje vyletik a zmrzlinka na par hodín, to je 24/7. Takže áno, fasa život, ked sa bezdetna žena zrazu kvôli chlapovi sa zmení na opatrovateľku, juchuu. Ešte len vtedy uvidíš ako sa vie chlap postarať, či náhodou to nebude tak, že na tebe bude väčšina a on sa už nejako zvezie ( vid príbehu tu na koniku ).
A keď budeš tehotná, nervózna, po pôrode nevyspata, tak si predstav ako ten tvoj zmurka na kolegyňu v práci. Občas niekedy ozaj stačí 5 minút empatie, čo znamená ak ťa opustí s 2 deťmi, rozbije sa rodina a to posledné čo ťa má upokojiť,ma byt výška výživného. Keby bol doma, ma celý jeho plat!!!
Neprajem ti nic zlé, škoda ze neviem nájsť taký obrázok, ako muž opustí ženu, lebo ma doma malinké dieťa, takže nevyzerá ako z katalógu, on si nabalí mladú pipku, nastajlovanu a opustí ženu. Medzitým jeho pipka otehotnie, vyzerá tiež znicene, bábätko a jeho prvá žena medzitým kvitne do krásy, lebo dieťa je už väčšie a ma viac času aj na seba.

som_realistka
21. máj 2025

Autorka, ak sud vymeral vyzivne 350 na dieta, tak chlap ma velmi dobry plat, a vyvediem ta z omylu, striedavka neznamena automaticky, ze alimenty platit nebude. Do uvahy sa totiz berie aj pomer prijmov rodicov a zivotna uroven. A mimochodom, pri striedavkw sa v ziadnom pripade nevykruti z polplatkov na vsetko mozne (kruzky, zubar, vylety v skole a pod) a pri striedavkw nanho padnu aj choroby, navstevy lekarov ked budu deti u vas, takze prii striedavke si vela chlapov uvedomi ze sliapli do kaluze, ale qj tak to vacsinou orenesu na nove partnerky. Staci aby ex dodrziavala dohodu o striedavke a tvoj drahy, ktory zdrhol od malych deti zisti o com je starostlivost o deti.

cacianka
21. máj 2025

ked už dlho bola megera, už dlho chcel od nej odísť, tak prečo ju oplodnil 2.x ? prečo s ňou sexoval, nechránil sa ? už si tu napísala zopár rozprávok, tak ešte pridaj nejakú, možno by bodla o trojhlavom draku ...

viestta
21. máj 2025

Ty este ziadne deti nemas, ale uz vies, ze jedno nestoji 350€ mesacne. Sud nezaujima kolko stoji jedno dieta mesacne, ale zaujima ho aky ma otec prijem a primeran ciastku mu "ukradne" pre jeho VLASTNE deti, ktore splodil a ma k nim vyzivovaciu povinnost. Ked mu porodis dalsie dieta, tak moze vysku vyzivneho prehodnotit, ale budu medzi delit tu istu ciastku, aj pre to tvoje "zapocitaju" len tretinu z tych 700€ co plati teraz.

226lenka
21. máj 2025

O niekoľko rokov, na materskej s dvoma malými deťmi, keď budeš unavená, nevyspata, na posteľné hrátky nebudeš mať ani silu, ani chuť, a tvoja terajšia láska si nájde ďalšiu milenku, ktorá ho odbere od rodiny, potom si spomen na túto diskusiu. Dúfam že karma ti to vráti. A tomu chlapci tiež.

viktoria_88
22. máj 2025

Cize ak budete mat deti po sebe a ty budes na retazovej materskej doma s jednym, druhe bude v skolke, tak zhruba kazdy druhy tyzden ti donesie nejaku chorobu, ktorou nakazi aj najmensie, muz bude chodit do prace a jedneho dna pride, ze rozvod, ty by si si nevsimla ze sa nieco deje, lebo zjavne doma bol za dobreho otecka a muza, inak by si si asi vsimla ze mate problem a neprekvapilo by ta to, ze pokukava po novej bezdetnej mladej kolegyni. Ale toto prekvapenie by si zobrala s chladnou hlavou, zobrala by si 350 na decko, sla do roboty a v pohode bez emocii davala caste absencie deti sama, bez stresu ze ta vyhodia z prace, bez stresu z buducnosti, ze nesplatis sama hypoteku, popriala by si mu stastnu buducnost, lebo vsak aj rozvedeny si zasluzi stastny zivot a samozrejme by si tuto situaciu riesila rozumne bez emocii, nie ako megera... potom je vsetko v poriadku, uzi si, nasla si si toho praveho.

kamatopo
22. máj 2025
@viktoria_88

Cize ak budete mat deti po sebe a ty budes na retazovej materskej doma s jednym, druhe bude v skolke, tak zhruba kazdy druhy tyzden ti donesie nejaku chorobu, ktorou nakazi aj najmensie, muz bude chodit do prace a jedneho dna pride, ze rozvod, ty by si si nevsimla ze sa nieco deje, lebo zjavne doma bol za dobreho otecka a muza, inak by si si asi vsimla ze mate problem a neprekvapilo by ta to, ze pokukava po novej bezdetnej mladej kolegyni. Ale toto prekvapenie by si zobrala s chladnou hlavou, zobrala by si 350 na decko, sla do roboty a v pohode bez emocii davala caste absencie deti sama, bez stresu ze ta vyhodia z prace, bez stresu z buducnosti, ze nesplatis sama hypoteku, popriala by si mu stastnu buducnost, lebo vsak aj rozvedeny si zasluzi stastny zivot a samozrejme by si tuto situaciu riesila rozumne bez emocii, nie ako megera... potom je vsetko v poriadku, uzi si, nasla si si toho praveho.

@viktoria_88 ešte doplním, že dieťa nie je vec. Tu pri príchode domov nedáš do kúta, ale sa mu aj po práci musíš venovať a niekedy riešiť aj jeho povahu či vývojové fázy v ktorých sa práve nachádza. Takže fakt klobúk dole pred každou ktorú toto nezmení na,, megeru,,.

veronicka88
22. máj 2025
@viktoria_88

@viktoria_88 krásne😆😆😆😆💪💪💪

som_realistka
22. máj 2025

A viete čo, ženy, ja jej doprajem, hlavne veľa síl, keď bude mať vlastného novorodenca, a k tomu 2 deti na striedavku. Pevné nervy, lebo deti, keď zistia, že tatinko povolí a nebude doma, tak bude tie nervy potrebovať. A podľa opisu partnera, ako veľa pracuje, aby zabezpečil alimenty pre zlú zlú ex, a aj novú rodinu, tak servis okolo detí bude na nej. Tak milá autorka, veľa síl a pevné nervy. A myslím to vážne, žiadna irónia.

Strana
z4