icon

Kontaktovať matku bývalého priateľa, aby som jej povedala pravdu?

1. okt 2024

Kontaktovali by ste matku expriateľa, ktorá si myslí, že som jej synacika využila pričom to bolo presne naopak a on jej samozrejme povedal iba to co chcel, ale to co robil on mne nie? Dosť mi to vadi, ze si myslí, že ja som ho využila. Tak by som sa chcela obhájiť a povedať jej aj iné skutočnosti.

Strana
z2
sima234
1. okt 2024

Nie, nekontaktovala.

januska12323
1. okt 2024

Nie, načo?

kikusenka1
1. okt 2024

Prečo nie. Nech si o tom mysli co chce a ty si aspoň povieš svoje

zuzanita1609
1. okt 2024

Určite nie,nech by si povedala čokoľvek,len by si to zhoršila.

skeblicka777
1. okt 2024

Ja ako matka dospelého syna by som sa s tebou nebavila, nestretla. Načo? Je to jeho osobný život a keď sa s nejakou slečnou rozíde mňa to nezaujíma.

sissy27
1. okt 2024

Nie, je to zbytocne. On je jej syn, vzdy bude pre nu prednejsi ako hocijaka jeho exfrajerka a vzdy bude na jeho strane.
Rozisli ste sa, koniec. Netreba sa v tom rypat a dokazovat si kto ma alebo nema pravdu, nic sa tym nezmeni. Po tebe budu dalsie, ktore moze pred matkou okydavat, nebudes nijako jedinecna ani v tomto.
Vykasli sa proste na to a zi dalej. A bud rada, ze ho mas z krku.

simca06022011
1. okt 2024

nie. Nikdy nekontaktujem nikoho od ex, a v podstae nekontaktujem ani nikoho z aktualnych ludi, kvoli akemukolvek vysvetlovaniu cohokolvek. Som dospela, ja sa rozhodnem, urobim ako chcem a co koho do toho a ako si to vysvetlia, je ich vec. Aj tak tvoje vysvetlenie voooobec nemusia zobrat, aj tak si pojdu svoje.

glorikarebeka
1. okt 2024

Záleží aj od toho aký ste mali vy dve vzťah,ale tiež by som jej nič nehovorila, pokiaľ by ona sama nechcela počuť aj druhú stranu....

merrysa
1. okt 2024

Nie. Neuverí ti.

betulinka1
1. okt 2024

Ak by neslo o moje vnuca, ktore ta zena nosi alebo peniaze, ktore moj syn dlží, ine by ma nezaujímalo. To je medzi mojim synom a tou zenou. A v podstate by ma nezaujímala ani verzia syna. Lebo mne je jasne, ze pravda je niekde v strede a kazdy tu realitu vníma inak. Ale tak to som ja. Kazda matka je ina. Niektora neuverí, niektora uverí ale co to zmeni na tom, ze uz sa to stalo.

rejka7
1. okt 2024

Nie, on je jej syn, ty si pre ňu nikto.

jaskolka
1. okt 2024

A načo by to bolo dobré? Myslíš, ze by ti uverila? A aj keby, tak co by si z toho mala?

mane01
1. okt 2024

Ona vzdy bude na strane svojho syna. Take jednoducho slovenske matky/svokry su. Aj ked vedia, ze ich synacik pochybil, nikdy to nepriznaju - osobna skusenost so svagrom. Nechaj to tak. Je dolezite uvedomit si, ze teba nedefinuje to, co si o tebe niekto mysli.

la_dolce_vita
1. okt 2024

Ako matka dospelych synov ti radim nechat to tak. Nic tym nevyriesis a mozno sa ti ani neulavi. Ja sa do vztahov synov nestaram. Rozisli sa, bolo mi to luto, ale to bolo vsetko. Vzdy budem na strane synov a vzdy sa budem usilovat vychadzat dobre s ich priatelkami, ale co je medzi nimi, je ich sukromie.

cookie29
1. okt 2024

co od toho cakas? Snad si nemyslis, ze by ti to uverila? Pokial nemate spolu deti nie je najmensi dovod aby si s nou bola v akomkolvek kontakte.

hugger
1. okt 2024

Vyzerá to že Ti na jej názore a na tom aby Ťa vypočula veľmi záleží. Rozumieš prečo? Ako vieš aký pohĺad na tú situáciu má bez Tvojho vysvetlenia?

Ber do úvahy že vzťah matky k synovi nemusí byť úplne racionálny a aj keď je ona mimoriadne vnímavá osoba a ty budeš vedieť veľmi dobre argumentovať svoj pohľad na vec, aj tak to jej postoj zmeniť nemusí.

skeblicka777
1. okt 2024

@betulinka1 no mna by ani peniaze nezaujímali veru, ja sa nestarám koľko zarobí, s jeho peniazmi nedisponujem, tak aj prípadné dlhy by ma netrápili. Jedine vnúča a aj to by musela mať nato testy. Jedna slečna môjho syna uháňala, bože otravná bola, aj tehotná asi 4x 🙈, samozrejme nikdy nebola. Otravovala celú rodinu, ešte aj môjmu mužovi vypisovala, vtedy som zasiahla a milej slečne napísala, že ak neprestane podáme trestné oznámenie za obťažovanie. Až potom prestala, aj keď ☝️ ešte asi po mesiaci to skúsil jej otec 😁, ale podľa mňa to bola ona z jeho profilu. Ale potom už bol naozaj pokoj.

autor
1. okt 2024

@hugger Vadí mi ak niekto spini moje meno a tvrdí, že som niekoho využila. Tak chcem dat dôkazy, že to tak nie je.

autor
1. okt 2024

Nemusí mi veriť, pošlem jej list a nech si spraví názor. Ja mam všetky tie škaredé správy co mi písal. Aj dôkazy co vo vzťahu robil, aj to ze som sa s ním nerozisla, ako tvrdí, takže neviem ako som ho využila. On robí veci, ktore nie sú kompatibilné so vzťahom.

betulinka1
1. okt 2024

@skeblicka777 mna by zaujímalo ak niekomu dlží, samozrejme záleží na okolnostiach. Ak by bol feták, gembler, tak sorry ale môžeš spať pod mostom. Ale ak je normálny a dlžný, to by som apelovala aby si svoje záväzky hradil.

simca06022011
1. okt 2024

preboha nestrapnuj sa. Vymaz ich zo zivota, nie si na sude... nemusis sa obhajovat.. co si myslis, ze ona urobi? pohrozi mu, nonono synacik? nic.. budes za trapku
Bud stastna a rada, ze si takeho chlapa zbavila, aj s jeho rodinou.

skeblicka777
1. okt 2024

Autorka je to zbytočne a budeš sa strapnovat, vieš koľko kadejakých screenshotov som ja už dostala 😁. Samozrejme len z jednej strany písaných 🙈.
@betulinka1 to je jedna vec apelovať na svoje dieťa, ale určite by som neplatilo nikomu nič a zdruhej strany,nikdy nevieš kde je pravda, pokiaľ si pritom nebola

som_realistka
1. okt 2024

Tak si to vybav s ním, ak to stále niekde prezentuje, tak mu pohroz ze podas TO za poškodenie dobrého mena, ak je to minulosť, kašli na to, kto vás pozná oboch vie svoje, a kto je na jeho strane, u toho nepochodis.

juliacenc
1. okt 2024

Aj tak by ti neverila

tianna
1. okt 2024

Nie, je to ex, môže ti byť úplne jedno čo si myslí.

autor
1. okt 2024

Tak toto sú veci, ktorým uverí, lebo ho pozná, len si myslí, že s nimi skončil. Fakt ma to nebaví, keď sa mi vyhráža.

zuzanita1609
1. okt 2024

Prečo ho nezablokuješ? Myslíš,že mu mama dohovorí? Určite nie a len si to skomplikuješ. A keď sa vyhráža, povedať to,ale na polícii.

simca06022011
1. okt 2024

ak sa ti vyhraza, tak sa mozes kludne obratit na policiu, oni to uz jemu vysvetlia raz dva

mirola
1. okt 2024

nie, budes iba za chuderu, to, ze sa nevies vyrovnat s rozchodom je tvoj problem.
Ak sa ti vyhraza, ze mas strach o zivot chod na policiu ale jeho matku z toho vynechaj..

victory7897
1. okt 2024

Nie ,nech si myslí čo chce ,jej problém ....šetrí sa a priprav si energiu na budúcu skutočnú svokru ...budeš ju potrebovať 😉

Strana
z2