icon

Kontaktovať matku bývalého priateľa, aby som jej povedala pravdu?

1. okt 2024

Kontaktovali by ste matku expriateľa, ktorá si myslí, že som jej synacika využila pričom to bolo presne naopak a on jej samozrejme povedal iba to co chcel, ale to co robil on mne nie? Dosť mi to vadi, ze si myslí, že ja som ho využila. Tak by som sa chcela obhájiť a povedať jej aj iné skutočnosti.

Strana
z2
klip0
1. okt 2024

Ak to tebe psychicky pomoze a uľaví tak to sprav. Ak nie, tak nie, ona bude aj tak na jeho strane

kaktusik007
1. okt 2024

autorka, dospej. OK?

vilma7
1. okt 2024

Nie, aj tak uverí synovi.

andulka1988
1. okt 2024

Nekontaktovala,osobne sa mi niečo tiež stalo v tomto zmysle a mamička si synčeka obhajovala a stála za ním až do doby ... A mamička sa so synčekom teraz nestretáva. Takže nechaj to tak podľa ak mňa bude obhajovať svojho syna.

nyusika
1. okt 2024

matky byvakeho by som kontaktovala len v pripade, ak by mi bol dlzny peniaze, alebo jeho spravanie akymkolvek sposobom ublizovalo nasim detom.

kristinka92
1. okt 2024

Čo od toho vlastne čakáš? Nejaké uznanie že áno máš pravdu? Je to jej syn, nič take ti nepovie, aj keby to bola pravda. Veď je to jej dieta, bude si ho chrániť, alebo ju to ani nebude zaujímať kde je pravda, lebo “pravdu bude mat”vždy jej dieta.

danica2711
1. okt 2024

Prepáč, ale šibe ti? Čo ťa po bývalom a jeho matke, to je minulosť, navyše matka by ťa aj tak asi poslala s celým tvojím vysvetľovaním kadeľahšie. Iba čo budeš mať trápny zážitok

autor
1. okt 2024

Ja ju neplánujem navštíviť, napíšem jej list, s tým čo sa mi jej syn vyhráža, zadrzuje moje veci a ze ja som ho nevyužila, neviem prečo by som si mala nechat spinit svoje meno. A nech si urobí názor, mna už kontaktovať nemusí, ani na mňa kontakt nemá, ale to ja tak nenechám, aby o mne si myslela, že ja som ho využila, len čo on mňa tyranizoval.

zuzanita1609
1. okt 2024

Je dospelý chlap. Ries si to s ním a nie s jeho mamou. Si normálna?

beata_k
1. okt 2024

Vies, co si o tebe pomysli? Ze, si psychopatka.

dharmasanata
1. okt 2024

Nie, tiež o mne narozpraval každému nepravdy, ex je chronický klamár, keď som sa s ním dala dokopy tiež sa tváril ako ho obrala o peniaze bývala, a takto isto teraz rozpráva o mne 🙂 poohovaral ma po celom meste, prišlo mi pár správ, ja som sa odsťahovala inde a je mi to fuk nech si rozprávajú, ja viem kde je pravda a mám čisté svedomie. Raz sa jeho domček z kariet zrúti a všetci zistia čo je zač.

katik22
1. okt 2024

Podľa toho; aký si s nou mala vzťah … napr ja s mamou môjho ex sme mali super vzťah.. a proste to aj tak samé vyšlo, že má zavolala po rozchode na kávu sa porozprávať .. a pokial tá matka nie je obmedzená .. tak plus minus by mohla vedieť , aké ma decko.. ak je na neho zaťažená a moc ste si nerozumeli… resp rozumeli , ale len tak, aby sa nepovedalo.. tak by som to asi neriešila .. a zabudni na to.

margotka17
1. okt 2024

Syn je dospelý a samostatná jednotka a matka tiež. Ty už si len choď svojou cestou, zbytočne niečo vysvetľovať jeho matke.

mirkam3
1. okt 2024

99% žien ti tu radi, by si sa nestrápňovala, ty si ideš svoje a zjavne si uz dávno rozhodnutá. Je jedno, kto je v práve, kto komu vo vzťahu ublížil, je to za vami, neťahaj do toho ďalších ľudí z jeho rodiny. Predstav si, že on píše tvojej rodine. Aj keby to boli total bludy, necítila by si sa trápne?
A píšeš, že “ ale to ja tak nenechám, aby o mne si myslela, že ja som ho využila, len čo on mňa tyranizoval.” - prepáč, nechcem sa ta dotknúť, ale s takýmto kvetnatým prejavom ako Andrej Danko sa kľudne môže stať, že tvoj zúfalý list skončí zverejnený niekde na sociálnych sieťach a budeš len všetkým na smiech. Radšej preto zváž…

bg92
4. okt 2024

nie.

svetlovlaska37
6. okt 2024

Ahoj..napisala si jeho matke nakoniec? Mala som nieco podobne s ex...

autor
6. okt 2024

@svetlovlaska37 ahoj nie nakoniec nie, odosobnila som sa. A on sám mi povedal, že to nemôžem brat osobne, ze ona bude vždy na jeho strane, tak áno je to tak, ale ja už nemám žiadnu chuť sa niekedy ešte spoznávať s niekoho rodičmi, na čo.

autor
6. okt 2024

@svetlovlaska37 a ty si kontaktovala? Mňa len mrzelo keby si myslela ze som ho využila lebo tak to nebolo, ale on to dobre vie, všetko čo keby pre mňa urobil robil dobrovoľne a nikdy som mu nič nekázala, ja si myslím, že je to ľudskosť pomôcť a kto iný by mi mal pomáhať ak nie priateľ v prvom rade.

Strana
z2