Kontaktuje ma ženatý nemecký kolega
Ahojte, trva to uz pol roka… nikdy sme sa nestretli, ALE… zacalo to tak, ze som v decebri 2024 nastupila do aktualnej firmy. Po asi 3 mesiacoch mi okrem inych projektov pridali dalsie - a teraz on bol moj novy program manazer pre dany projekt/program. Ja som bola priradena na jeho projekt za oddelenie nakupu… pamatam si, ze ked som privykrat videla jeho fotku v chate na teamse, povedala som si, ze je to presne moj typ. Ja profilovu fotku nemam. Vlastne on ma poznal len na zaklade mojho vyjadrovania na meetingoch a vo firemnych mailoch a chate. V priebehu par tyzdnov, ako sme sa spoznali takto pracovne (spolocne meetingy, pracovny chat-vsetko cisto profesionalne), zacal navstevovat moj linkedin. A to takym sposobom, ze pozrel a neposlal ziadost. Nechala som to tak. O par tyzdnov znova to iste. Vtedy som pozrela aj ja jeho profil (ved uz zvedavost). Poslala som ziadost. Potvrdil to tusim behom toho isteho vecera, nic nepisal. Nasledne o par hodin znova pozeral on moj profil. O par tyzdnov znova to iste… tak som mu vtedy s humorom napisala, nech nespehuje. No zacala debata… pisanie od piatka vecer do pondelku rana, nasledne mi zacal vypisovat na teamsoch… aj otazky ci mam priatela alebo manzela.. a deti atd… a prejst na debatu na WA, tak som mu dala cislo, dodnes mi tam vypisuje, zo slusnej debaty sa neskor na WA vyskytlo kdeco, za pol roka mi poslal fotky svojich deti, priebezne mi zvykne posielat svoje fotky a selficka-len tak, bez toho, aby som ja nieco pytala… napisal mi v minulosti ze som jeho Beuteschema, ze som presne jeho typ. Velakrat sme mali dlho debaty-hodiny, velakrat mi pisal ked spala vedla neho jeho zena… evidentne nieco nema doma ok, asi by takto nepisal mne, pol roka… raz ze rozmysla nad rozvodom, potom ze vlastne to nie je take zle, viackrat sa pytal v podstate ako casto spim so svojim manzelom, pisal, ze oni sex maju, ale… vraj nie tak casto ako kedysi - doslova napisal ze 5-6 tyzdnov nic, ze nie je to teraz easy atd. Uz asi 3x spominal, ze pojdeme na sluzobku, ze by ma rad videl, no stale nic konkretne, aj teraz pred tyzdnom ze vraj najdeme riesenie (lebo uz som mu naznacovala, ze nie som na chat..) ale zas ziadny konkretny plan. Co si o tom myslite? Mna prekvapuje, ze vobec zenaty muz dokaze tak dlho pisat zene, ktoru nikdy nevidel.. a ze ma udajne chce vidiet, no doteraz ziadny plan z jeho strany, zato pise stale… nedokazem proste pochopit, co hlada… hladam v tom logiku, kedy mu islo o sex, prilezitosti zmanazovat sluzobku pre svoj tim mal niekolko, dokonca raz bol za mojim sefom a pytal od neho suhlas, aby som prisla na zavod, moj sef s tym nemal problem, len znova ziadne konkretne planovanie…
@dancingqueen321 Podla mna je typ, co ho bavi namotavat zeny. A berie to ako hru, lov, odklada osobne stretnutie. Lebo takto je to pre neho bezpecne.
@siska53 mozno mas pravdu…
viditelne obaja doma nemate vsetko v poriadku, minimalne sa nevies spytat o co mu ide a ci mu nie je blbe si vypisovat vedla zeny s inou...
ale inak poznam xy takychto pripadov, je to len zabijanie casu a rozptylenie. Vobec k nicomu to nikdy viest nemusi, a casto ani nevedie. Ludia si pisu aj roky, a nevidia sa.. a ak nahdou sa stretnu, casto je "po iskre" a idu domov.. :DDD
@dancingqueen321 kludne aj par rokov.
Si nieco ako platonicka laska. Nikdy ta nevidel, idealizuje si ta, premieta do teba veci a vlastnosti, hoci nic z toho nevlastnis. Z par pisani ta realne nepozna (ani ty jeho), takze sa daju lahko na teba napasovat jeho predstavy, aka akoze si (podobne, ako v horrore, ked najdesivejsie su sceny, ktore ukazu najmenej a tvoj mozog si dosadi tie najvacsie strachy, ake mas, sam za teba. Tak tu si mozog dosadi tie najlakavejsie a najkrajsie veci do nevypovedanych nejasnych medzier.).
Si perfektna prave preto, ze si nejasna a malo o tebe vie. Si taky jeho vagny vzdusny zamok.
On pre teba tiez (lebo uz aj ty sa na tuto nejasnu hru lepis).
Realita vam to najskor kompletne rozbije.
Kazdopadne, zacni si drzat odstup, nez sa na toto chytis tak, ze urobis chybu.
Takze spomal flirtovanie. Zvolni odpisovanie. Uber plyn. Zacni to utlmovat.
Predstav si, ze sa k vasej konverzacii dostane tvoj partner a nebude ju vidiet ako nevinnu. Chces to riesit?
Pre chlapa, ktory ta bral ako jeho maly unik od reality? Ako romanticku knizku, ktoru si cita, ked si potrebuje spravit zase naladu?
Si take jeho zive chatgpt. (S otvorenou moznostou, ze raz z toho moze byt asi aj sex.)
Je na tebe, ci chces tuto ulohu plnit.
@moonlight1210 on vie, ze nie som len do postele. A nevie o mne malo, za pol roka toho o mne zistil myslim dost. Bola som uprimna. Ak by si to precital moj muz-je mi to uprimne jedno, ja ostavam v manzelstve uz len kvoli synovi.
@dancingqueen321 no manzel by mal z teba radost. Ty mu posles ziadost, ty mu prva napises. Ked sa v manzelstve nudis a hladas spestrenie tak si daj ziadost o rozvod a vybavene. Nechapem taketo “zeny”.
@terezka1947 ja nemam doma bohvieaky vztah, nemala som problem napisat, kedze som videla ze mi niekolkokrat pozeral na profil-proste mi to prislo zvlastne, a nemyslela som si, ze z toho bude pol rola pisania. Ako vravim, ocakavala som, ze ho to do mesiaca prejde. Ja som pisala o planovani stretnutia, aby som ho videla osobne. Nechce sa mi takto vypisovat, proste potrebujem muza vidiet osobne, aby som zistila, ci tam su vobec sympatie. Ja sex neponukam, on to dobre vie, ze taka nie som.
@dancingqueen321 nic nie je zvlasne na pozerani profilov, aj niekolkokrat...proste si cakala na prilezitost niekomu napisat :DD lebo nemas to doma bohvieco a nudis sa. MOZNO on si dava rovnake otazky doma ako ty, ze preco si tato so mnou vypisuje pol roka? ked ma doma muza atd.. (jasne ze vymyslam scenare, mozno "zvelicujem", ale takato moznost ta nenapadla?? ved TY si mu napisala prva a zacala konverzaciu). Tie reci o tom aky si jeho typ a pod.. to su len recicky, dokonca xy krat si takyto online ludia ulietajuci od reality aj lasku vyznavaju a nakoniec z toho nic nie je len zabite mesiace roky chatovanim.
Vsetky tie reci on vie, on nevie, toto napisal, hento napisal.. TO nie je realita, to je iba to co ti napisal.
@terezka1947 ja nemam doma bohvieaky vztah, nemala som problem napisat, kedze som videla ze mi niekolkokrat pozeral na profil-proste mi to prislo zvlastne, a nemyslela som si, ze z toho bude pol rola pisania. Ako vravim, ocakavala som, ze ho to do mesiaca prejde. Ja som pisala o planovani stretnutia, aby som ho videla osobne. Nechce sa mi takto vypisovat, proste potrebujem muza vidiet osobne, aby som zistila, ci tam su vobec sympatie. Ja sex neponukam, on to dobre vie, ze taka nie som.
@dancingqueen321 baví ho flirtovanie, prečo nie? Odkladá stretnutie, ani ho veľmi nechce, lebo vie, že by ho to ohrozilo. Toto vypisovanie vidí ako bezpečné. Ťažko povedať, či je to typ, ktorý sa odhodlá aj k reálnemu kroku, niečo naozaj zorganizuje a vyspí sa s tebou. Prečo to robí, toto vypisovanie? Nuda, bežná kríza. Má 42, to znamená, že so ženou je už pár rokov, romantika a pocit nového je preč, ak navyše majú deti, tak sú ešte relatívne malé, max. na ZŠ, to je úplne najťažšie obdobie v manželstve. Do toho sa pomaly plazí kríza stredného veku. Jasné, že sa rád rozptýli.
@moonlight1210 on vie, ze nie som len do postele. A nevie o mne malo, za pol roka toho o mne zistil myslim dost. Bola som uprimna. Ak by si to precital moj muz-je mi to uprimne jedno, ja ostavam v manzelstve uz len kvoli synovi.
@dancingqueen321 ja to vobec nesudim, lebo sama som prezila vztah, kde som bola nemilovana, "trpena lebo lepsie nic nebolo" a vobec som toto nevedela, mala som pocit, aky mame super vztah. Tiez mi do zivota potom vstupil niekto, kto mi dodal sebavedomie, tiez sme si len pisali, lenze ja som ho poznala. Zil v zahranici, moznost stretnutia by bola len ak by som tam vycestovala, co som nechcela. Tiez je zenaty, prikladny otec rodiny, manzel a predsa si potrebuje nieco dokazovat. Po par mesiacoch, ked nedostal co chcel, ma zacal urazat cez spravy, posielal mi fotky ako jeho zena vyzera, proste uz som ho omrzela. Dnes v kontaktne nie sme, ja to ani nechcem a on nepotrebuje, lebo nedostal co chcel.
A to ze odklada stretnutie je jasny signal podla mna toho, ze jemu vyhovuje len pisanie, nic ine nechce ani nepotrebuje.
viditelne obaja doma nemate vsetko v poriadku, minimalne sa nevies spytat o co mu ide a ci mu nie je blbe si vypisovat vedla zeny s inou...
ale inak poznam xy takychto pripadov, je to len zabijanie casu a rozptylenie. Vobec k nicomu to nikdy viest nemusi, a casto ani nevedie. Ludia si pisu aj roky, a nevidia sa.. a ak nahdou sa stretnu, casto je "po iskre" a idu domov.. :DDD
@simca06022011 ja som sa ho na to pytala, ze preco vypisuje mne ked vedla neho spi jeho zena… odpoved bola - “bad guy”
@dancingqueen321 baví ho flirtovanie, prečo nie? Odkladá stretnutie, ani ho veľmi nechce, lebo vie, že by ho to ohrozilo. Toto vypisovanie vidí ako bezpečné. Ťažko povedať, či je to typ, ktorý sa odhodlá aj k reálnemu kroku, niečo naozaj zorganizuje a vyspí sa s tebou. Prečo to robí, toto vypisovanie? Nuda, bežná kríza. Má 42, to znamená, že so ženou je už pár rokov, romantika a pocit nového je preč, ak navyše majú deti, tak sú ešte relatívne malé, max. na ZŠ, to je úplne najťažšie obdobie v manželstve. Do toho sa pomaly plazí kríza stredného veku. Jasné, že sa rád rozptýli.
@anonym_390c4e je to mozne, tak to potom asi radsej ukoncim, aj tak odchadzam z projektu. Mozno uz nebude vypisovat. Ja nestojim o chat.
@anonym_390c4e je to mozne, tak to potom asi radsej ukoncim, aj tak odchadzam z projektu. Mozno uz nebude vypisovat. Ja nestojim o chat.
@dancingqueen321 A o co stojis?
@dancingqueen321 On nevypisuje. Vypisovať si začala ty, pravdepodobne by nikdy nenapisal, keby si sa mu nezačala strkat pod nos. Radšej ries svoje nefunkčne manželstvo a nie či a ako to ten chudák ma doma.
@simca06022011 ja som sa ho na to pytala, ze preco vypisuje mne ked vedla neho spi jeho zena… odpoved bola - “bad guy”
@dancingqueen321 To je ake trapne.
@dancingqueen321 ja to vobec nesudim, lebo sama som prezila vztah, kde som bola nemilovana, "trpena lebo lepsie nic nebolo" a vobec som toto nevedela, mala som pocit, aky mame super vztah. Tiez mi do zivota potom vstupil niekto, kto mi dodal sebavedomie, tiez sme si len pisali, lenze ja som ho poznala. Zil v zahranici, moznost stretnutia by bola len ak by som tam vycestovala, co som nechcela. Tiez je zenaty, prikladny otec rodiny, manzel a predsa si potrebuje nieco dokazovat. Po par mesiacoch, ked nedostal co chcel, ma zacal urazat cez spravy, posielal mi fotky ako jeho zena vyzera, proste uz som ho omrzela. Dnes v kontaktne nie sme, ja to ani nechcem a on nepotrebuje, lebo nedostal co chcel.
A to ze odklada stretnutie je jasny signal podla mna toho, ze jemu vyhovuje len pisanie, nic ine nechce ani nepotrebuje.
@muchotrafka298 chapem, mrzi ma tvoja skusenost… ja viem ako vyzera jeho zena, moja kamoska hovori, ze sa na nu podobam… no ale co z toho.. takto to nechcem, najdem sposob ako to ukoncit
@dancingqueen321 A o co stojis?
@mandzula ja som ho chcela spoznat-osobne, nie len cez chat a videohovory.
@mandzula ja som ho chcela spoznat-osobne, nie len cez chat a videohovory.
@dancingqueen321 A potom co?
@dancingqueen321 To je ake trapne.
@mandzula no… on to bezne takto praktizuje, alebo o 22-23 vecer dlhe debaty a ja ze uz koncim, nech nema problemy doma a odpoved prisla v style ze vsetko ok, ze on je na gauci a pozera futbal, ze zena uz spi, v spalni.. alebo inokedy naopak-ze on je uz v posteli, ze cita knihu, ze zena tam nie je ze pozera nejaku politicku diskusiu v telke, v obyvacke.. a tak no
@muchotrafka298 chapem, mrzi ma tvoja skusenost… ja viem ako vyzera jeho zena, moja kamoska hovori, ze sa na nu podobam… no ale co z toho.. takto to nechcem, najdem sposob ako to ukoncit
@dancingqueen321 co od toho celeho ocakavas, ak by bolo osobne stretnutie? Lebo to by uz nebola uplne sranda, keby ste mali nieco intimne spolu nasledne, kedze obaja ste v manzelstvach.
@dancingqueen321 A potom co?
@mandzula to by som videla az osobne a potom, ze co potom
@dancingqueen321 co od toho celeho ocakavas, ak by bolo osobne stretnutie? Lebo to by uz nebola uplne sranda, keby ste mali nieco intimne spolu nasledne, kedze obaja ste v manzelstvach.
@muchotrafka298 mne neslo o sex, ale o to ho vidiet a spoznat osobne.
@mandzula to by som videla az osobne a potom, ze co potom
@dancingqueen321 Cize chces skoncit so svojim muzom?
@dancingqueen321 Cize chces skoncit so svojim muzom?
@mandzula ak by som spoznala niekoho, kto za to stoji, odisla by som. Preto som chcela vidiet, ci tam nieco je, osobne… to je prvy krok k tomu, a podla priebehu by som nasledne chcela pocut od neho, ake ma ocakavania. K tomu ale nikdy neprislo, o nekonecny chat ja zaujem nemam, z toho nemam nic, a stretko nic… takze to ukoncim, uz mal myslim dost casu
😎 ..." velakrat mi pisal ked spala vedla neho jeho zena… evidentne nieco nema doma ok, asi by takto nepisal mne, pol roka… raz ze rozmysla nad rozvodom, potom ze vlastne to nie je take zle..."
Dušička. To, čo doma nemá o.k. - si TY. Nadbiehaš mu, láka ťa zmena, nepoznané, obdiv, testuješ si u neho svoju príťažlivosť, skúšaš kam až zájde. Máš cieľ a ideš si za ním. Ťaháš kocúra za chvost...
Keby to bolo doma zlé, nevyjadroval by sa ako to popisuješ, nebol by s ňou. Zrejme bojuje s pocitom chtíč - charakter a ty sa bavíš tým, že ho provokuješ. Preto mu tak dlho trvá cesta k tebe... A ako mnohé ženy, nedáš pokoj - kým to nedostaneš. Aj tak sa dá..., hmm...
Nesúdim ťa, vyšla si tým sem, tak rozmýšľam. Čo vlastne chceš , čo sleduješ. Chceš sa pohrať, užiť si, rozbiť funkčný vzťah? Jeho aj svoj... Nudíš sa?
..."co hlada… hladam v tom logiku, kedy mu islo o sex... "
O sex ide tebe, drahá, ... uniká ti, o to je to pre teba zaujímavejšie, vzrušujúcejšie.
Zaujímavé by bolo vedieť, čo si o tomto myslí tvoj muž 🤒.
Správaš sa ako lacná stetka a chlap sa evidentne baví. Možno ho dokopes až k tomu aby ťa prefikol ale skôr predpokladám, že nie. 🤮🤮🤮
Prečo nám aj sebe klameš? Ty si mu prvá písala, ty si ho prvá chcela spoznať a zrazu by si mu neskočila do postele? Ale no ták. Porieš si vzťah s mužom a potom obháňaj slobodných mužov.
Mali sme tu nedavno taky pribeh. Doma zena, ale inak dokonale suznenie, sex a bodka. A dotycna cela vykolajena, preco sa jej prestal ozyvat. Skoncila by si rovnako.
Keď nemáš doma bohvieaký vzťah, tak sa rozved, uži si slobodný život (nemyslím tým s chlapmi) a potom možno aj nájdeš niekoho, s kým budeš šťastná.. načo chces ísť zo vzťahu do vzťahu?
@anonym_e399a0 ma 42
@dancingqueen321 ked si uz zalozila temu vsetci chapeme ze sex chces a chyba je ze nemcur nema tolko odvahy. Ty jej mas viac. Ak.mas odvahu staci cislo kolko nevier uz za sebou mas. Neodsudzujem.ta jecto normalne. Kto koketuje ma taky zivotny styl. Tak kolko ? Zeny su rovnake ako muzi. Tiez si chcu dokazat ze je o ne zaujem
@dancingqueen321 Zuzka, 15r

@dancingqueen321 tak už názov je zavádzajúci.....ty si ho kontaktovala prvá a posmelovala😁...pýtaš sa,čo ženatého muža vedie k písaniu....čo vedie vydatú ženu k písaniu si so ženatým?
Idete obaja divný smerom....obaja si niečo romanticky vykresľujete,domyslate ....a nemáte ešte ani ukončené svoje pôvodné vzťahy.
Chces plánovanie od neho?....a čo máš v pláne ty?rozvedená nie sú,možno ani sa nechceš....ale chces od neho plán?
Myslím,že ste naozaj obaja na nejakom oblaciku.