Kontaktuje ma ženatý nemecký kolega
Ahojte, trva to uz pol roka… nikdy sme sa nestretli, ALE… zacalo to tak, ze som v decebri 2024 nastupila do aktualnej firmy. Po asi 3 mesiacoch mi okrem inych projektov pridali dalsie - a teraz on bol moj novy program manazer pre dany projekt/program. Ja som bola priradena na jeho projekt za oddelenie nakupu… pamatam si, ze ked som privykrat videla jeho fotku v chate na teamse, povedala som si, ze je to presne moj typ. Ja profilovu fotku nemam. Vlastne on ma poznal len na zaklade mojho vyjadrovania na meetingoch a vo firemnych mailoch a chate. V priebehu par tyzdnov, ako sme sa spoznali takto pracovne (spolocne meetingy, pracovny chat-vsetko cisto profesionalne), zacal navstevovat moj linkedin. A to takym sposobom, ze pozrel a neposlal ziadost. Nechala som to tak. O par tyzdnov znova to iste. Vtedy som pozrela aj ja jeho profil (ved uz zvedavost). Poslala som ziadost. Potvrdil to tusim behom toho isteho vecera, nic nepisal. Nasledne o par hodin znova pozeral on moj profil. O par tyzdnov znova to iste… tak som mu vtedy s humorom napisala, nech nespehuje. No zacala debata… pisanie od piatka vecer do pondelku rana, nasledne mi zacal vypisovat na teamsoch… aj otazky ci mam priatela alebo manzela.. a deti atd… a prejst na debatu na WA, tak som mu dala cislo, dodnes mi tam vypisuje, zo slusnej debaty sa neskor na WA vyskytlo kdeco, za pol roka mi poslal fotky svojich deti, priebezne mi zvykne posielat svoje fotky a selficka-len tak, bez toho, aby som ja nieco pytala… napisal mi v minulosti ze som jeho Beuteschema, ze som presne jeho typ. Velakrat sme mali dlho debaty-hodiny, velakrat mi pisal ked spala vedla neho jeho zena… evidentne nieco nema doma ok, asi by takto nepisal mne, pol roka… raz ze rozmysla nad rozvodom, potom ze vlastne to nie je take zle, viackrat sa pytal v podstate ako casto spim so svojim manzelom, pisal, ze oni sex maju, ale… vraj nie tak casto ako kedysi - doslova napisal ze 5-6 tyzdnov nic, ze nie je to teraz easy atd. Uz asi 3x spominal, ze pojdeme na sluzobku, ze by ma rad videl, no stale nic konkretne, aj teraz pred tyzdnom ze vraj najdeme riesenie (lebo uz som mu naznacovala, ze nie som na chat..) ale zas ziadny konkretny plan. Co si o tom myslite? Mna prekvapuje, ze vobec zenaty muz dokaze tak dlho pisat zene, ktoru nikdy nevidel.. a ze ma udajne chce vidiet, no doteraz ziadny plan z jeho strany, zato pise stale… nedokazem proste pochopit, co hlada… hladam v tom logiku, kedy mu islo o sex, prilezitosti zmanazovat sluzobku pre svoj tim mal niekolko, dokonca raz bol za mojim sefom a pytal od neho suhlas, aby som prisla na zavod, moj sef s tym nemal problem, len znova ziadne konkretne planovanie…
@dancingqueen321 🤣🤣🤣 si len do postele...
@anonym_7587e3 take chce kazdy. Aj tu by jej viaceri dali sancu.
Keď nemáš doma bohvieaký vzťah, tak sa rozved, uži si slobodný život (nemyslím tým s chlapmi) a potom možno aj nájdeš niekoho, s kým budeš šťastná.. načo chces ísť zo vzťahu do vzťahu?
@13uzivatelka11 co su toto za rady z😀 jaskyne? Sa rozved 😆 ved keby chcela rozvedie sa ale to nie je vyhodne ved rozmyslaj kazda aj kazdy pozera hlavne na vyhody.
@anonym_921541 myslím si že na sex v práci ich nájde v Nemecku dosť a nemusí lanarit ženu cez 2 štáty. 🤷♀️
@dancingqueen321 nie, ty nechceš od nás počuť o čo mu asi ide, my to nemáme odkiaľ vedieť a nevypisovala by si mu aj ty celý víkend... ty chces asi od nás počuť "požehnanie", aký je to krásny príbeh a osudové stretnutie a budete spolu šťastní aj keď máte rodinu..to nevadí že im ublížite
@13uzivatelka11 takto to je bezpečné autorka je príliš ďaleko🙂
@dancingqueen321 to je len taká zábavka.Popise si s tebou zafantaziruje aké by to bolo, ale aj tak ho to láka a z nudy si popise.Aj ty jeho a on teba máte zidealizovanych.Mozno zoči voči by to čaro hneď prešlo.Ale veľa ľudí si takto kráti voľnú chvíľku.
Ak by chcel dávno by ste niečo spolu mali.A ty tiež načo odoisujes, posielaš žiadosť?
@dancingqueen321 Ahoj, ale ved sam ti povedal, ze v manzelstve to nema take zle...Tak naco mu odvtedy nadalej vypisujes??? Kedze to nie je v manzelstve take zle je v preklade, ze vsetko klape, len tebe to podal takto, aby to nevyzeralo,ze vsetko je ok! Tento chlap by sa kvoli tebe so zenou NIKDY nerozviedol! Tak ked pises,ze nie si len na sex, tak potom na co si po takejto informacii???? Toto by ma docela zaujimalo. A co myslis,preco sa stale s tebou nestretol? Pretoze ze by to doma nemal az take zle??? To,ze tebe povedal,ze nemal so zenou 5-6tyzdnov sex nemusi byt vobec tak, kludne ho mozu mat aj 4x do tyzdna, len tebe prisposobuje odpovede, tak ako sa mu to hodi....Ja neviem pochopit zeny co ste takto blbe a naivne a este napises,ze nie si len na sex😂😂😂 Ked je on zenaty a nemaju to doma az take zle, tak co chces?? Ozaj nie si len na sex?🤷♀️🤦♀️😄
@13uzivatelka11 co su toto za rady z😀 jaskyne? Sa rozved 😆 ved keby chcela rozvedie sa ale to nie je vyhodne ved rozmyslaj kazda aj kazdy pozera hlavne na vyhody.
@lentakyterapeut tak nech ostáva nešťastná v manželstve a dúfa, že si nájde niekoho iného, aby nebola ani dva dni sama. To je super teda vízia 🙂
Sa nepamätáte aká bola afére keď prasklo že vysokopostavený politik na SK písal jednej pani ktorá je už v base a bola dosť namotaná v prípade Kuciak?
daný politik jej písal aká je krásna a ako si zaslúži len to najlepšie a mal by ju len hýčkať.
Pani sťahovala z netu modelky a za tie sa vydávala. a ten trúba na to skočil že to je ona. Keď ju ukázali na súde tak sa smialo celé Slovensko.
Takže aby aj toto nebolo také, že fotka kto vie komu patrí .
@mandzula ak by som spoznala niekoho, kto za to stoji, odisla by som. Preto som chcela vidiet, ci tam nieco je, osobne… to je prvy krok k tomu, a podla priebehu by som nasledne chcela pocut od neho, ake ma ocakavania. K tomu ale nikdy neprislo, o nekonecny chat ja zaujem nemam, z toho nemam nic, a stretko nic… takze to ukoncim, uz mal myslim dost casu
@dancingqueen321 najprv zries svoje manželstvo a potom začínajú niečo iné....a to isté nech urobí aj on....čo disushnes tým písaním a tým,že ho aj raz uvidíš?
Podvádzas muža,on podvádza svoju ženu...ty určite vieš,že je ona vo vzťahu ťa zlá?že to je zle?....druhá vec,píše si s tebou...ako vieš,že sa nestretáva s niekým aj reálne?
Toto je ako z červenej knižnice....nevieš o ňom nič z robíš z neho princa na bielom koni...
Keby si chcela,už by si sa rozviedla....keď je to doma také zle,prečo si s manželom?....tebe imponuje záujem tajomného princa. Len čo ten princ nie je iba obyčajný namotavac....trošku nech ti bliká svetielko-zena+deti...píše si s vodou ženou po nociach 😳
@dancingqueen321 Ahoj, ale ved sam ti povedal, ze v manzelstve to nema take zle...Tak naco mu odvtedy nadalej vypisujes??? Kedze to nie je v manzelstve take zle je v preklade, ze vsetko klape, len tebe to podal takto, aby to nevyzeralo,ze vsetko je ok! Tento chlap by sa kvoli tebe so zenou NIKDY nerozviedol! Tak ked pises,ze nie si len na sex, tak potom na co si po takejto informacii???? Toto by ma docela zaujimalo. A co myslis,preco sa stale s tebou nestretol? Pretoze ze by to doma nemal az take zle??? To,ze tebe povedal,ze nemal so zenou 5-6tyzdnov sex nemusi byt vobec tak, kludne ho mozu mat aj 4x do tyzdna, len tebe prisposobuje odpovede, tak ako sa mu to hodi....Ja neviem pochopit zeny co ste takto blbe a naivne a este napises,ze nie si len na sex😂😂😂 Ked je on zenaty a nemaju to doma az take zle, tak co chces?? Ozaj nie si len na sex?🤷♀️🤦♀️😄
@motylik2559 podľa mňa už to je divné,že jej vypisuje,že s manželkou nemal toľko a toľko sex...to prečo by normálny muž toto písal cudzej žene,či kolegyni...a zároveň napíše,že nie je to doma také zle....veď kľudne môžu mať mini deti,môžu byť choré,môže byť žena chorá....a autorka im zbytočne vstupuje do vzťahu.
Sorry,ale
@dancingqueen321 veľmi fantazirujes s ideš,kam nemáš....radšej sa venuje svojmu manželstvu. A ich manželstvo nechaj tak.
@lentakyterapeut tak nech ostáva nešťastná v manželstve a dúfa, že si nájde niekoho iného, aby nebola ani dva dni sama. To je super teda vízia 🙂
@13uzivatelka11 ale ona nie je NESTASTNA. Vy to vidite vzdy len cierne. V kazdom manzelatve mas aj dobre aj zle dni. Ona si len obcas rada vrzne inde pre dobru naladu. Nepohrdne ani sexom doma.
@dancingqueen321 preco neriesis doma svojho manzela?
@dancingqueen321 preco neriesis doma svojho manzela?
@domkakvet urcite riesi ale nie kazdy ma rad stale to iste
@motylik2559 podľa mňa už to je divné,že jej vypisuje,že s manželkou nemal toľko a toľko sex...to prečo by normálny muž toto písal cudzej žene,či kolegyni...a zároveň napíše,že nie je to doma také zle....veď kľudne môžu mať mini deti,môžu byť choré,môže byť žena chorá....a autorka im zbytočne vstupuje do vzťahu.
Sorry,ale
@dancingqueen321 veľmi fantazirujes s ideš,kam nemáš....radšej sa venuje svojmu manželstvu. A ich manželstvo nechaj tak.
@terezka1947 No ved prave preto som jej to napisala tak, ako som jej napisala😄🤷♀️
Sa nepamätáte aká bola afére keď prasklo že vysokopostavený politik na SK písal jednej pani ktorá je už v base a bola dosť namotaná v prípade Kuciak?
daný politik jej písal aká je krásna a ako si zaslúži len to najlepšie a mal by ju len hýčkať.
Pani sťahovala z netu modelky a za tie sa vydávala. a ten trúba na to skočil že to je ona. Keď ju ukázali na súde tak sa smialo celé Slovensko.
Takže aby aj toto nebolo také, že fotka kto vie komu patrí .
@anonym_e399a0 nie, fotky su jeho, ved sme sa videli aj cez kameru, bezne na meetingoch, odkedy spolu pracujeme
@anonym_5a6541 taký istý trubiroh aj mne takto vždy nadbiehal, Dokonca to bol riad. školy kde chodila moja dcéra. Raz to došlo tak ďaleko, že mi narovinu povedal či by som s ním nechcela vzťah. Bola som v šoku, pretože jeho pani manželka učila na tej istej škole. vek p. riad. 50+.
Poslala som ho do čerta.. a moja dcéra mala v škole peklo.
@anonym_e399a0 on povedal manželke,že ťa nemohol pretiahnuť a ona sa začala mstiť na tvojej dcére?
@dancingqueen321 nedokážeš pochopiť,čo hľadá? A seba chápeš?
Sorry,ale
@terezka1947 lebo mame dieta, preto som stale tu. A to iste vlastne pisal aj on, ze keby niet deti, uz je davno prec… a nie, nebudem sa rozvadzat preto, ze to napises ty. Nikdy som netvrdila, ze to mam doma take zle-neviem, odkial si tuto formulacia nabrala. Zena nie je chora, spokojne si chodi po nakupoch s dcerou, a po fitkach, kym on vyvolava so mnou.
@domkakvet urcite riesi ale nie kazdy ma rad stale to iste
@anonym_71fd07 nie, neriesim, po desiatich rokoch riesenia bez zmeny ma presl chut nieco doma s manzelom riesit.
@dancingqueen321 nedokážeš pochopiť,čo hľadá? A seba chápeš?
@anonym_6b3019 ano, seba chapem, jeho nie.
@anonym_71fd07 nie, neriesim, po desiatich rokoch riesenia bez zmeny ma presl chut nieco doma s manzelom riesit.
@dancingqueen321 neboj o take je velky zaujem. Tiez by som si ruku nedal odtrhnut.
@terezka1947 lebo mame dieta, preto som stale tu. A to iste vlastne pisal aj on, ze keby niet deti, uz je davno prec… a nie, nebudem sa rozvadzat preto, ze to napises ty. Nikdy som netvrdila, ze to mam doma take zle-neviem, odkial si tuto formulacia nabrala. Zena nie je chora, spokojne si chodi po nakupoch s dcerou, a po fitkach, kym on vyvolava so mnou.
@dancingqueen321 ale mne je úplne jedno,čo robíš😉
To,čo robíš nie je normálne.....a najmä nie férové....ani voči tvojmu muzivh,ako voči jeho rodine.
A obhajujes cudzieho človeka,kt.poznas z foto s komunikácieedzi 22:00-23:00 a veríš mu,čo napíše.
Aj by ste sa🤔stretli,aj by bolo viac....ale iba zatiaľ tajné,lebo keby to nevyšlo,tak ostávas pri manželovi.
Rob,čo chces...tvoj život....ale ste divní obaja a najmä ste neférovi obaja,podvadzate svojich doma a tvárite sa,že oni sú na vine,že manželstvo je nefunkčné🤷
@muchotrafka298 chapem, mrzi ma tvoja skusenost… ja viem ako vyzera jeho zena, moja kamoska hovori, ze sa na nu podobam… no ale co z toho.. takto to nechcem, najdem sposob ako to ukoncit
@dancingqueen321 Tak tvoja kamoska pozna jeho zenu? Takze aj jeho a asi mu povedala ako vyzeras ty 🙂 Aj ked je to divne 🙂
Očividne Ťa svrbí šuška...nech Ti ju manžel poškrabká... A čo si o tom myslím,že si riadne nadržaná...
Autorka,si naivná, myslím,že budeš len ďalšia trofej do jeho "zbierky". Maj trochu hrdosti a pusti to už z hlavy. Nemáš predsa 15r,alebo...?
Autorka,si naivná, myslím,že budeš len ďalšia trofej do jeho "zbierky". Maj trochu hrdosti a pusti to už z hlavy. Nemáš predsa 15r,alebo...?
@anonym_43ca1f naivna a trofej? Co ak tie slova nic neznamenaju? Zeny tuzia po sexe rovnako. Rovnako su nadrzane a rovnako chcu (niektore) len pretiahnut a nic ine za tym nie je. Niektore chcu ten pocit ze su iba vyprasene a uziju si.
A tvoj muž čo na to hovorí? 😌
@anonym_43ca1f naivna a trofej? Co ak tie slova nic neznamenaju? Zeny tuzia po sexe rovnako. Rovnako su nadrzane a rovnako chcu (niektore) len pretiahnut a nic ine za tym nie je. Niektore chcu ten pocit ze su iba vyprasene a uziju si.
@anonym_71fd07 vydatá žena? To vážne netreba mať žiadne zábrany? Niekto prejaví záujem a hurá skočíme na to? Nie,toto sa mi veľmi hnusí. A potom,netreba zabudnúť na to,že ak sa takéto úlety vo firme "nenosia", nemecký kolega z toho vyjde ako mačo a žena bude štetka, ktorá ho zviedla. No prosto,každá z nás má svoju morálku, hranice a sebaúctu. Nechajme to na autorku, čo bude ďalej...
@anonym_71fd07 vydatá žena? To vážne netreba mať žiadne zábrany? Niekto prejaví záujem a hurá skočíme na to? Nie,toto sa mi veľmi hnusí. A potom,netreba zabudnúť na to,že ak sa takéto úlety vo firme "nenosia", nemecký kolega z toho vyjde ako mačo a žena bude štetka, ktorá ho zviedla. No prosto,každá z nás má svoju morálku, hranice a sebaúctu. Nechajme to na autorku, čo bude ďalej...
@anonym_43ca1f ano deje sa to vo firmach a ano vydate zeny su aj take.
@dancingqueen321 Tak tvoja kamoska pozna jeho zenu? Takze aj jeho a asi mu povedala ako vyzeras ty 🙂 Aj ked je to divne 🙂
@anonym_60795e nie, nepozna, pises odveci
@anonym_43ca1f ano deje sa to vo firmach a ano vydate zeny su aj take.
@anonym_71fd07 ale to nie je moj pripad, ja zas nedokazem pisat s muzom o ktoreho by som mala zaujem, pol roka, len tak.. z pleziru.. proste kvoli dialke a narocnejsej logistike by som chapala, ak zorganizovanie niecoho chvilu trva, ale proste mne hlava neberie ze by nejaky muz investoval tolko casu ked nic nechce.. a je jedno co (novu znamost/sex, mozeme menovat)… lebo ja to tak nemam, mam proste ine nastavenie a chcela som to pochopit, ak venujem cas tak asi mam nejake ocakavania a pre mna je jednoducho nelogicke, ze jeho slova a ciny sa rozchadzaju, ja som tak, ze som uprimna a hovorim veci narovinu

@moonlight1210 on vie, ze nie som len do postele. A nevie o mne malo, za pol roka toho o mne zistil myslim dost. Bola som uprimna. Ak by si to precital moj muz-je mi to uprimne jedno, ja ostavam v manzelstve uz len kvoli synovi.
@dancingqueen321 🤣🤣🤣 si len do postele...