Kontaktuje ma ženatý nemecký kolega
Ahojte, trva to uz pol roka… nikdy sme sa nestretli, ALE… zacalo to tak, ze som v decebri 2024 nastupila do aktualnej firmy. Po asi 3 mesiacoch mi okrem inych projektov pridali dalsie - a teraz on bol moj novy program manazer pre dany projekt/program. Ja som bola priradena na jeho projekt za oddelenie nakupu… pamatam si, ze ked som privykrat videla jeho fotku v chate na teamse, povedala som si, ze je to presne moj typ. Ja profilovu fotku nemam. Vlastne on ma poznal len na zaklade mojho vyjadrovania na meetingoch a vo firemnych mailoch a chate. V priebehu par tyzdnov, ako sme sa spoznali takto pracovne (spolocne meetingy, pracovny chat-vsetko cisto profesionalne), zacal navstevovat moj linkedin. A to takym sposobom, ze pozrel a neposlal ziadost. Nechala som to tak. O par tyzdnov znova to iste. Vtedy som pozrela aj ja jeho profil (ved uz zvedavost). Poslala som ziadost. Potvrdil to tusim behom toho isteho vecera, nic nepisal. Nasledne o par hodin znova pozeral on moj profil. O par tyzdnov znova to iste… tak som mu vtedy s humorom napisala, nech nespehuje. No zacala debata… pisanie od piatka vecer do pondelku rana, nasledne mi zacal vypisovat na teamsoch… aj otazky ci mam priatela alebo manzela.. a deti atd… a prejst na debatu na WA, tak som mu dala cislo, dodnes mi tam vypisuje, zo slusnej debaty sa neskor na WA vyskytlo kdeco, za pol roka mi poslal fotky svojich deti, priebezne mi zvykne posielat svoje fotky a selficka-len tak, bez toho, aby som ja nieco pytala… napisal mi v minulosti ze som jeho Beuteschema, ze som presne jeho typ. Velakrat sme mali dlho debaty-hodiny, velakrat mi pisal ked spala vedla neho jeho zena… evidentne nieco nema doma ok, asi by takto nepisal mne, pol roka… raz ze rozmysla nad rozvodom, potom ze vlastne to nie je take zle, viackrat sa pytal v podstate ako casto spim so svojim manzelom, pisal, ze oni sex maju, ale… vraj nie tak casto ako kedysi - doslova napisal ze 5-6 tyzdnov nic, ze nie je to teraz easy atd. Uz asi 3x spominal, ze pojdeme na sluzobku, ze by ma rad videl, no stale nic konkretne, aj teraz pred tyzdnom ze vraj najdeme riesenie (lebo uz som mu naznacovala, ze nie som na chat..) ale zas ziadny konkretny plan. Co si o tom myslite? Mna prekvapuje, ze vobec zenaty muz dokaze tak dlho pisat zene, ktoru nikdy nevidel.. a ze ma udajne chce vidiet, no doteraz ziadny plan z jeho strany, zato pise stale… nedokazem proste pochopit, co hlada… hladam v tom logiku, kedy mu islo o sex, prilezitosti zmanazovat sluzobku pre svoj tim mal niekolko, dokonca raz bol za mojim sefom a pytal od neho suhlas, aby som prisla na zavod, moj sef s tym nemal problem, len znova ziadne konkretne planovanie…
@anonym_f5d44e preco by mala byt stetka? Ze ma rada sex? Boze. Ty nemas rada ?
@anonym_71fd07 Sex moze mat zena rada aj doma, nemusi ho zhanat inde. Ak ho zhana a doma ma muza, cista nebude.
On ta zacal lovit, ty si sa chytila. Co si o tom myslim? Hlada niekoho na prelomenie stereotypneho manzelstva a rodinno-pracovneho zivota, trochu nebezoecenstva, dobrodruzstva, nieco zakazane na dlhe chvile. Nemeas hadam 18 aby si cakala, ze ti z tohoto zazvonia svadobne zvony.
Aspon sa s tym lovom koristi priznal:
@dancingqueen321 Aky konkretny plan by mal mat? A ak nejaky ma, tak co ty potom? Akoze myslis, ze ci ta miluje? A co ked ma iba krizu a ty spolu s nim rozbijete 2 manzelstva?
Dievcata robite tu dramu z nicoho. Obe strany chcu flirt/sex a dalwj podla okolnosti. Slovo milovat urcite nesklonuje ani jedna stana. ☝️

Sorry,cista stetka.Zaobaluj si to ako chces,ale si stetka a zle dopadnes lebo ho namotavas,udrziavas v ocakavani a z jednej alebo druhej strany to praskne.
@anonym_f5d44e preco by mala byt stetka? Ze ma rada sex? Boze. Ty nemas rada ?