icon

Kríza stredného veku u manžela

9. jún 2025

Môj muž bude mať o pár mesiacov 50
A ja ho už niekedy nespoznávam začal sa chovať ako hovädo.Nieze by bol vždy dokonalý ale proste už aj dcéra staršia si všíma a neraz mi prikývla alebo sama niečo povedala .
Neskutočné rieši svoj výzor, každú jednu vrásku, šedivý vlas.Vkuse točí o iných ženách,ako sa na neho usmievajú mladé atď....
Nespí somnou v posteli,spí v obývačke (pritom spal kým bola malá menšia)zrazu sa musí vyspať...nepomôžem s malou(máme malé dieťa)keď sa postazujem že som unavená alebo niečo vZdy má nejaký argument,vôbec ho to nezaujíma.Vsetko čo urobím je zlé.Dokonca už aj varenie ,pečenie mu vadí...Nevarím zle ani nepeciem.Nikdy s tým nemal problém až teraz,vždy si nájde niečo čo mu vadí.Ked mu poviem že ho ľúbim alebo mi chýbal tak jeho odpoveď je uhm....ja už proste nemám chuť s ním stále bojovať, dožadovať dá pomoci keď on sám nechce .Je celé dni v robote,príde domov večer a ráno odíde skôr.Alebo najnovšie robí to že keď príde aj skôr 18.00-19.00 zaspí a keď ideme spať mi s malou tak on sa zobudí a pozerá telku...
Keď niečo poviem vždy sa všetko otočí proti mne,ja som tá zlá a on je dokonalý..sme spolu už 17 r

lily246
9. jún 2025

Správa sa ako by už bol minimálne platonicky s inou ženou, možno aj fyzicky. Zisťuj, či nejde o neveru.

autor
9. jún 2025
@lily246

Správa sa ako by už bol minimálne platonicky s inou ženou, možno aj fyzicky. Zisťuj, či nejde o neveru.

@lily246 mne sa to tiež nezdá ...neviem
Ale nech bolo akokoľvek takto sa nechoval
Spitam sa či príde večer ku mne do postele jasné prídem a jasne že nepríde 😔a celkovo je toho uz veľa

autor
9. jún 2025
@lily246

@lily246 to kde chodí keď je v ,, práci,,ja nemám ako zistiť.
Má prácu kde je sám sebe pánom, ale minule keď som mu volala mal taký iný hlas...už ho poznám a viem že keď je s niekým a nechce hovoriť tak proste tak rozpráva...mňa to vtedy tiež napadlo že s niekým je ,lebo majitelia u ktorých aktuálne robí zákazku tam vtedy neboli .. určite

autor
9. jún 2025
@lily246

@lily246 pracuje s bratom prípadne má ešte jedného kolegu ale nie sú s ním vždy, niekedy chodí aj sám..za prácou dochádza,cestuje autom

kiwi3
9. jún 2025

tiez si myslim, ze uz niekoho ma. typicke spravanie podvadzajuceho chlapa - zrazu je na zene vsetko zle, dalsie signaly ani nehovorim. ze chodi neskoro z roboty, to uz ani nie je signal, ale uplny majak.

oriesocek
9. jún 2025

akoze zacal sa správat ako idiot - ak taky nebol, tak chce, aby ste sa zacali hadat a aby ty si bola na vine, ze to nefunguje (ze niekoho ma? )

lily246
9. jún 2025

Ako že to nemáš ako zistiť. Však mu šlahni GPS do auta, pozri mobil ..

olimuc
9. jún 2025

To vyzera skor na inu zenu ako na krizu stredneho veku … pri samostatnej krize by len riesil svoj vzhlad, zacal nakupovat sportove nacinie alebo motorku/ cabrio ….ale ne odstahoval by sa s postele

klotildabazarik
9. jún 2025

No co vadite mu, bud sa rozved alebo trp ho

pralinka25
9. jún 2025

inak keby sa ku mne spraval ako vol (ako ten tvoj k tebe) ja by som si neodpustila hnusne ustipacne poznamky k tomu jeho rieseniu sedivych vlasov, vrasok a vzhladu. uplne sprehladom by som zahrala vydeseny vyraz a povedala boze ty si vazne v poslednom case zostarol. ja ti neviem ale naozaj nevyzeras dobre.... do kelu to co tak zrazu tolko sedivych vlasov. a keby len to, ale mas ich podstatne menej. nemas nejake vacsie brucho? aj viecka mas nejake ovisnute....
a nelubi sa mu pecenie a varenie. super. nech ide do restiky. nedala by som mu z toho. radsej by som to slahla do kosa alebo dala susedom.
zachranovat vztah ano, ale nie s niekym kto si ma nevazi, kto sa ku mne sprava neuctivo a ako idiot. zas odtial potial. a aby mi povedal ze sa na neho zense vyskieraju joj aj na to by som mala hned niekolko vtipnych reakcii. no debil. proste takto sa normany clovek nesprava.

ika02
9. jún 2025

Ahoj, presne takto sa začal správať môj ex. Všetko bolo zrazu zlé, stále nezmyselné výčitky.... Dôvod? Suseda z vedľajšej bytovky.

ha_ha
9. jún 2025

Má inú, na 100 percent.

kykymora
Autor odpoveď zmazal
cukroska
9. jún 2025

Jasné kríza stredneho veku Dávaj si bacha je to už len króčik k nevere.

cukroska
9. jún 2025
@pralinka25

inak keby sa ku mne spraval ako vol (ako ten tvoj k tebe) ja by som si neodpustila hnusne ustipacne poznamky k tomu jeho rieseniu sedivych vlasov, vrasok a vzhladu. uplne sprehladom by som zahrala vydeseny vyraz a povedala boze ty si vazne v poslednom case zostarol. ja ti neviem ale naozaj nevyzeras dobre.... do kelu to co tak zrazu tolko sedivych vlasov. a keby len to, ale mas ich podstatne menej. nemas nejake vacsie brucho? aj viecka mas nejake ovisnute....
a nelubi sa mu pecenie a varenie. super. nech ide do restiky. nedala by som mu z toho. radsej by som to slahla do kosa alebo dala susedom.
zachranovat vztah ano, ale nie s niekym kto si ma nevazi, kto sa ku mne sprava neuctivo a ako idiot. zas odtial potial. a aby mi povedal ze sa na neho zense vyskieraju joj aj na to by som mala hned niekolko vtipnych reakcii. no debil. proste takto sa normany clovek nesprava.

@pralinka25 Nie normalny nie! Ale chlap čo má krízu stredného veku áno. A aj ďaleko horšie. Horšie je druhá puberta u stareho chlapa ako keď je decko v puberte.

pralinka25
9. jún 2025
@cukroska

@pralinka25 Nie normalny nie! Ale chlap čo má krízu stredného veku áno. A aj ďaleko horšie. Horšie je druhá puberta u stareho chlapa ako keď je decko v puberte.

@cukroska ja viem ze to je. ale normalny clovek sa ukociruje. pretoze to by nam mohlo sibat vsetkym cely zivot. obdobie vzdoru, predpuberta, puberta, tehotenstva, menopauza .... akoze to nedava nikomu pravo spravat sa ako idiot. pubertak mozno este nevie ale aj toho treba ukocirovat ale aby 50 nevedel kde su hranice aj ked s nim plieskaju hormony je ostuda.

cukroska
9. jún 2025
@kykymora
Odpoveď bola zmazaná

@kykymora Áno tak to je. Ubezpečuje sa,že ešte má nato aby zažil niečo iné, že nepatrí ešte do starého železa. Hľadá chyby na všetkom aby sa ubezpečil, že čo robí, robí oprávnene a že vzťah nefunguje ako má. Zbytočne bude žena robiť naschvál, iba mu to dodá viac odvahy a hneď byde mať v rukáve tisíc ospravedlnení.

autor
9. jún 2025

Ďakujem za reakcie,potrebovala som vidieť aj iný pohľad na vec
Mňa už tiež napadlo že niekoho má, prípadne sa tam už niečo rysuje

cukroska
9. jún 2025
@pralinka25

@cukroska ja viem ze to je. ale normalny clovek sa ukociruje. pretoze to by nam mohlo sibat vsetkym cely zivot. obdobie vzdoru, predpuberta, puberta, tehotenstva, menopauza .... akoze to nedava nikomu pravo spravat sa ako idiot. pubertak mozno este nevie ale aj toho treba ukocirovat ale aby 50 nevedel kde su hranice aj ked s nim plieskaju hormony je ostuda.

@pralinka25 Vedz,že nevie..videla som to naživo. Horšie ako vzdorovité,tvrdohlavé dieťa. Úplne sa stanú iným človek a oni to nevidia!.Prirovnať sa to dá k chorobnej zaľúbenosti.Vtedy máme klapky na očiach, ružové okuliare a väčšinou zatemnený mozog.Nevidime,nepočujeme..Darmo okolie vifi insk ako my.My to nevidíme,kym sa nepopálime. Netvrdím, že každý, ale väčšina.

sidicek
9. jún 2025

Ten už dakoho má, to je jasne ako facka

oriesocek
9. jún 2025

inak aj moj ma hocikedy nalady, kedze bude mat 50tku, ale deti vodi na kruzky, chodi s nimi bicyklovat, plávat. ziadne take, ze lahke a ignoruje vsetkých a vsetko. ale teda u nas nefungovalo, zeby spal na gauci alebo v inej miestnosti ani pri detoch. deti spali v postielke a potom vo vlastnej izbe.

bukrisek
9. jún 2025

Presne takto sa začal pred rozvodom správať aj moj už exmanžel. Šatník zrazu nemoderný stále upravený ,oholený, sprcha vždy ráno lebo si našiel kolegyňu. A sex samozrejme nebol aj ked sme spali v jednej posteli. Muž to nezačne robiť podla mňa z ničoho nič ale ked chce upútať pozornosť. A samozrejme na mne mu všetko vadilo

ma77
9. jún 2025

Tiež musím potvrdiť to čo ostatné ženy na 100percent niekoho ma typické správanie chlapa keď ma milenku všetko mu na tebe vadí nepite spolu ,vyhýba sa ti nechce s vami stráviť čas skus sa ho opýtať na budúcnosť keď neodpovie niekoho ma a neodpovie lebo nevie sám co ma robit

autor
9. jún 2025

Ženy a čo mám robiť?mobil pozriem ...pozerala som pred časom a nič som tam nenašla (keď už mi nesedelo jeho správanie)pracuje tak že neviem zistiť koľko reálne v tej práci je ci je niekde mimo

sidicek
9. jún 2025

GPS lokator do auta?

luccija
9. jún 2025

Ja by som mu rovno povedala, že ak si niekoho našiel nech si nevybija nervy na tebe, že si so sebou spokojna