Kríza vo vzťahu
Ahojte😔chcela by som sa trosku vyrozpravat. S partnerom sme spolu uz 12 rokov. Mame dve deticky.partner sa strasne zmenil, uz neviem co mam robit, ako dalej, lebo takto fungovat uz nemozeme.napisem vám od zaciatu. Trosku bude to dlhsie😒Zacalo sa to pred pol rokom priatel zacal ypisovat ex partnerkou, odvtedy ma zablokovany telefon, nemozem ani dotknut mobilu.doma ma telefon na tichy rezim. Ked som nato prisla ze pisu spolu samozrejme velka hadka. Nakoniec ukazal co pisali, nic take len o rodine , ze aj ona uz ma deti menzela atd. V novembri priatelov brat mal rozvod, odvtedy moj priatel kazdy vikend sa flaka vonku bratom. Decemberi aj kupil nové auto, samozrejme som sa dozvedela uz vtedy ked isiel vybavit lesing na auto. Aj auto vyberal s bratom. Predvcerom sa strasne pohadali, po robote zastavil u svokry. Prisiel domov zacal kricat nielen na mna ale aj na deti. Samozrejme oni nechapali co sa deje, ani ja som nic nechapala. Zacal my vycitat ze, len on pracuje. Ze ja len 4 hodinky a zarabam len 300 eur, a on 2000 a nema ztohto nic.Ze zrat nebudem to co on nakupi.
Ahoj, chcem sa spýtať, ako to dopadlo u vas? Vyriesili ste to?

@laska86 toto je super metóda na prebratie, len mnohokrát sa zeny opravnene boja toho, že by chlap aj tak odisiel a nechal deri len tak, same doma. To by mi ako matke teda srdce nedovolilo.