icon

Kto je inteligentnejší vo vašom partnerskom vzťahu?

Včera o 17:58

Dobry podvecer. Ste vo vasom vztahu ta inteligentnejsia? Ta dominantnejsia co sa rozhodovania tyka? Alebo prave naopak? Ako to mate nastavene vo vasom vztahu, partnerskom ci manzelskom..

Strana
z2
procrastique
Včera o 21:34

Máme to pekne podelené, jeden má vyššie iq druhy eq.

anonym_077ce7
Včera o 21:34

Tak inteligencia a dominancia sú 2 rôzne veci. Inteligentnejšia som ja, mám IQ 129, môj muž 126. Dominantnejšia som tiež ja.

anonym_932d58
Včera o 21:39
@unbeholfen

@anonym_932d58 zoznámime sa? kolko máš rokov? Odkial si? Mne je jedno kto je múdrejší a kto má lepšie nápady. Hlavné že sú.

@unbeholfen biologicky este len zacinam tahat k 40tke, no fyzicky mi tipuju tak 25-30, asi dobra genetika 😄 vek je z mojho pohladu nepodstatny, dolezita je mentalna zrelost, a co vnimam, najviac si rozumiem prave s 40-50 rocnymi ludmi. Ale ako vravim, ja uz vztahy nechcem riesit, uz ma v zivote dost vycerpali, myslim to naozaj uprimne, nehladam uz nikoho.

anonym_932d58
Včera o 21:40
@anonym_077ce7

Tak inteligencia a dominancia sú 2 rôzne veci. Inteligentnejšia som ja, mám IQ 129, môj muž 126. Dominantnejšia som tiež ja.

@anonym_077ce7 kde ste si robili testy, ze viete svoj IQ vysledok? 🙂

summer138
Včera o 21:42

@anonym_autor manžel, hoci obaja máme VŠ vzdelanie 2st. Som sapiosexuál - priťahujú ma len muži inteligentnejší odomňa a zamiluvávam sa do mozgu.

unbeholfen
Včera o 21:44
@anonym_932d58

@unbeholfen biologicky este len zacinam tahat k 40tke, no fyzicky mi tipuju tak 25-30, asi dobra genetika 😄 vek je z mojho pohladu nepodstatny, dolezita je mentalna zrelost, a co vnimam, najviac si rozumiem prave s 40-50 rocnymi ludmi. Ale ako vravim, ja uz vztahy nechcem riesit, uz ma v zivote dost vycerpali, myslim to naozaj uprimne, nehladam uz nikoho.

@anonym_932d58 ja mám 44 tiež vyzerám mladšie, podľa ludí čo nechcú veriť keď poviem vek. IQ mám nízke, ale ja neriešim také prkotiny typu že je žena, vyššia, staršia, mladšia, bohatšia, múdrejšia… Hlavné nech si rozumieme. Niekde IQ vykompenzuje EQ atď. Alebo ti len ten človek proste sadne.

anonym_077ce7
Včera o 21:48
@anonym_932d58

@anonym_077ce7 kde ste si robili testy, ze viete svoj IQ vysledok? 🙂

@anonym_932d58 normálne u psychológa

anonym_932d58
Včera o 21:51
@anonym_077ce7

@anonym_932d58 normálne u psychológa

@anonym_077ce7 ano, ja len zo zvedavosti, lebo niektorym "staci" na vyhodnotenie online iQ test 🙂

anonym_077ce7
Včera o 21:52
@anonym_932d58

@anonym_077ce7 ano, ja len zo zvedavosti, lebo niektorym "staci" na vyhodnotenie online iQ test 🙂

@anonym_932d58 nie, to určite nie, ani si také testy nikdy nerobím.

anonym_0d7b1f
Včera o 21:53

Mňa priťahuje intelekt, ale zase nie okázalo vyšší ako je môj 🙂 Hľadala som partnera na svojej úrovni a aj som našla.

anonym_7c9c4d
Včera o 22:08
@anonym_b69abb

Ano, mam ovela vacsi rozhlad, prehlad, o vacsine veci rozhodujem ja, aj mam pod kontrolou nase financie a vacsinu platieb.Dari sa nam skvele, manzel je v praci vo svojom obore vynikajuci, zarobi ako malokto (mozno 1 z 5000 ludi). Ja tiez. Ale on sa rad v ostatnych veciach mimo prace zvezie popri mne s tym, ze zañho vyriesim zvysok.
Duchaplne rozhovory s nim nie su, nikdy neboli a ani nebudu, to som vedela uz na zaciatku. Ale so mnou celkovo malokto dokaze drzat krok, takze pre mña by bolo velmi tazke najst k sebe niekoho na mojej urovni, a aby mi vyhovoval aj inak ako intelektualne. U mña pri hladani partnera dost rozhodovali hormony, a skor teda fyzicka pritazlivost ako to duchovno....

@anonym_b69abb Musíš mať fakt "vysokú úroveň", keď sama seba pasuješ za dokonalú a hlavne "na úrovni"🙈 Keď vidím toto slovné spojenie, chce sa mi zvracať, ty "úroveň"😂

anonym_487352
Včera o 22:35

Zaujímavé čítanie..
Ja som moc inteligentného partnera nikdy nemala, ja mám SŠ vzdelanie, VŠ vzdelaný chlap nikdy o mňa ani bike neoprel, čo už.
Vyzerám tak prvoplánovo, veľké prsia, plné pery, po pás vlasy a doposiaľ som mala len ako ich nazvať, asi manuálne pracujúcich, chlapov čo sršia testosterónom.
A vždy ich prekvapím čo v tej hlave mám, ako prehlad, nadhlad, rozhlad a dostávam plnú moc si skákať po alfasamcoch.
Zvykla som si, ale je to únavné byť stále generál.
Donesú mi peniaze a staraj sa, momentálne mám 8 ročný vzťah so zváračom.
Tak mi vychádza z toho že som ja inteligentnejšia, dominatnejšia aj o všetkom rozhodujem.
Ale znie to celkom fajn🙂

euka210
Včera o 23:50

@anonym_autor hlupa otazka...ale ked si zvedava...mozno som inteligentnejsia, neviem ci VS to zarucuje 🤔, ale s dominanciou ci rozhodnostou to nema nic. Obaja sme skor vahave typy so sklonom prisposobit sa druhemu.
Su veci, o ktorych rozhoduje manzel, lebo sa im viac rozumie, veci o ktorych rozhodujem ja...najma taky dom, zariadenie, a su veci o ktorych rozhodujeme spolu.

Strana
z2