icon

Kto je na vine pri dohadovaní stretnutí?

16. feb 2024

Priatel si casto dohaduje stretnutie na poslednu chvilu, napr. mi napise, ci moze prist o hodinu a pol a to ja nie vzdy stiham. A ked slusne odmietnem, ze sa mi neda, tak sa urazi a nebavi sa so mnou, niekedy aj niekolko dni. Viackrat som ho ziadala, aby sa skusil dohadovat skor, aby sme sa vyhli tymto situaciam, lenze neuspesne. Potom mi este vycita, ze on ma chcel len vidiet a este to otoci proti mne, ze ja som zla, ze som odmietla. Podla vas som ja fakt vinna alebo sa cudne sprava on?

Strana
z2
crazy_cat_lady
16. feb 2024

@autorka nie 🙂 drzim palce, nech sa rozhodnes spravne 🙂

uhnakova
16. feb 2024

Na chlapa, čo hrá urazeného niekoľko dní, sa vykašli, kým sa dá. On nevie riešit konflikty a toto odúvanie a tichú domácnosť bude s najväčšou pravdepodobnosťou robiť pri každej príležitosti, keď nebude po jeho. To fakt nepotrebuješ.

zuza265
16. feb 2024

A ako casto sa stretavate? A ako casto ste v kontakte? Pride mi, ze ste spolu malo a preto neviete o nejakych svojich stretnutiach a aktivitach. Vtedy by bolo prirodzene, ze viete, ze vtedy mas to a hento a neda sa ti a da sa ti vtedy a vtedy. Mozno on to berie vaznejsie alebo potrebuje na zaciatku iny typ vztahu a mozno pozornosti/stretavania nez ty🙂 a nehovorim, ze jedno alebo druhe je zle. Mna keby na zaciatku vztahu muz odmieta vidiet a vlastne sa mu v case volna castejsie neda, tak by som bola skepticka ako to so mnou mysli

svetlonos
16. feb 2024

Taky chlap ti je na nic. Myslela som, ze mate 19 nie 30! Za to ze nie si na spagatiku sa panko urazi? Hladaj niekoho normalneho, idealne aby mal aspom jeden z vas vlastne byvanie (kludne podnajom) a stravte spolu par hodin ci vikend atd. Sa stretavate ako pubertaci takto. Potom ajvzen cas spoluvbude dohodnuty a prijemnejsi ako takto.

egonsk
16. feb 2024

a to nemoze ist na nejake to rodinne stretnutie s tebou, ked sa uz teda chce doteperit? ved ak tvrdi, ze chce byt len s tebou, tak ok, nech je, aspon budete aj v inych, ako strojen6ch situaciqch a aspon sa lepsie spoznate.

petrao2
16. feb 2024

No a otoc to z druhej strany
Ma nabity program ale nieco mu odpadlo tak si prva komu zavola a ty ho posles do prdele lebo nemas cas
Akoze sorry ale preco nemoze ist s tebou na stretnutie s ocom?
A co ked by rad vyberal saty so sestrou?
Zaklad je prenho ze uvidi teba ale ty nemas cas lebo ho mat nechces
Nehovorím ze jeho urazanie je ok ale tiez by sa ti nepacilo keby ta poslal do kelu lebo nema cas

babulkomale
16. feb 2024

@petrao2 ked moj otec chcel preberať rodinné veci alebo majetky a ja by som mu tam doviedla frajera s ktorym som dva mesiace, asi si potuka po cele a vydedi ma 😃
Moj otec spoznal az mojho manzela, ked ho prisiel symbolicky popytat o moju ruku, vtedy sa aj zoznamili.

mabenn
16. feb 2024

neni normalny ten "chlap"

vanilkovazmrzka
16. feb 2024

Asi mu na tebe az tak velmi nezalezi, ked pre teba nema cas kazdy den. A ty prides na rad, iba ked na poslednu chvilu nema iny lepsi program

autor
17. feb 2024

@zuza265 podla mna primerane casto. Niekedy to vyjde 2-3 krat za tyzden ale bolo to uz aj 5 dni po sebe. A nikdy to nie je ze sme spolu len chvilu ale niekolko hodin. No ja ked neviem dopredu ze sa mame stretnut tak suhlasim so stretnutim s rodinou, alebo si urobim program s mamou a tak. Neviem si predstavit ze by som cely cas len sedela a cakala kedy ma on zavola

autor
17. feb 2024

@egonsk
@petrao2
Napadlo vam vobec ze ci chcem aby sa s nimi stretol? Neviete ake mame vztahy v rodine

autor
17. feb 2024

@babulkomale podobne. V mojom pripade by som sa ocovi nepriznala asi ani kebyze som vydata a byvam s niekym. By som tvrdila ze to je len kamarat

autor
17. feb 2024

@vanilkovazmrzka to podla tvojho opisu nezalezi skor mne na nom lebo ja nemam cas kazdy den

lintu
17. feb 2024

Skúšala si mu po takom odmietnutí navrhnúť alternatívu, kedy by sa ti s ním dalo stretnúť? Aj keď sa ti hneď nedá, nejakú časť dňa ti hádam vydá nájsť si naňho čas.

klementinka58
17. feb 2024

toto robil expriatel mojej sestry a po rokoch ked uz boli rozijdeni a opytala sa ho na to ( mali nejake vyjasnovacky) tak len povedal, ze jemu robil dobre ten pocit, ze kvoli nemu vsetko necha a uteka za nim. ze sa citil dolezito. Cize to moze byt aj nejaky toxicky jedinec

autor
17. feb 2024

@lintu vzdy navrhuje ze pojdeme dalsi den lenze to sa vacsinou uz neda jemu. Akurat ze ja sa na to potom neurazim

egonsk
17. feb 2024

ak nech es, aby sa s nimi stretol, cize aby si s nimi mohol sam nadviazat obojstranny vztah/postoj, tak je to ta zakladna indicia, ze to nema buducnost.

kuki13
17. feb 2024

pre mna neschopnost/neochota planovat cas hovori dost o jeho prioritach a aj o respekte k tvojmu casu. umocnene detinskym trucungom. mala sanca na zmenu...bola som v podobnom. nikdy viac.

vanilkovazmrzka
17. feb 2024

Praveze vobec - pointa nebola v tom, ze mat cas kazdy den. Ale predsa ked s niekym chcem byt, tak s nim komunikujem kazdy den, na cas s nim sa tesim, planujem vopred, co budeme, kedy budeme. A nie iba ze teraz idem z roboty a nez pojdem vecer do fitka, tak na pol hodku vybavim frajerku, a ta nech je non stop v pohotovosti, ked si ja zmyslim ze mam prave cas. Mne ten jeho pristup pripada hrozne ale hrozne neuctivy voci tebe.

domkakvet
17. feb 2024

Tak to mas divneho a nezodpovedneho priatela, kto vie ci ta skutocne vobec miluje.

Strana
z2