icon

Kto navrhuje tykanie?

thirstymonk
Včera o 19:28

Čau. Dajme tomu že som o rok starši od týpka, ktorý je vyššie postavený ako ja. Kto v takomto prípade navrhuje tykanie?

anonym_afbfd2
Včera o 19:29

Týpek.

anonym_10667c
Včera o 19:29

v práci? a či v súkromí?
V práci vyššie postavený týpek, V súkromí kĺudne aj ty.

domkakvet
Včera o 19:30

@thirstymonk ak je to v praci, tak ten typek.

anonym_8383a3
Včera o 19:31

Ja sa spytam tiez, kto navrhuje tykanie ked ja som zena a muz je 15-20r starsi? Ide o suseda, cize nepracovny neformalny vztah

anonym_463a9d
Včera o 19:32
@anonym_8383a3

Ja sa spytam tiez, kto navrhuje tykanie ked ja som zena a muz je 15-20r starsi? Ide o suseda, cize nepracovny neformalny vztah

@anonym_8383a3 zena

blondinka95
Včera o 19:33
@anonym_463a9d

@anonym_8383a3 zena

@anonym_463a9d myslela som si, dakujem

thirstymonk
autor
Včera o 19:40
@anonym_10667c

v práci? a či v súkromí?
V práci vyššie postavený týpek, V súkromí kĺudne aj ty.

@anonym_10667c V súkromí. Ja som živnostník, nemám "prácu" ani nadriadeného. Dajme tomu, že týpek je niečo ako poslanec NRSR (A nie, nie je to Bartek, či jak sa vola)

anonym_10667c
Včera o 19:42

Mne riaditeľ v škole tykal bez toho aby sme si potykali. To vždy keď mu preplo.
Inak pred ostatnými mi vykal.
Bol starší o min. 10 r.

anonym_10667c
Včera o 19:43

a čo sa z neho po*ereš zato že je poslanec? V súkromí kľudne aj ty.

cyberk
Včera o 20:01

Tak, ked spolu nepracujete, je uplne jedno kto to navrhne… rok hore dole nic neznamena.

anonym_95beb0
Včera o 20:01

A viete niekto ako je to v prípade zamestnanec (vekovo starší) verzus šéfova žena (mladšia)?

rozculena
Včera o 20:30
@anonym_95beb0

A viete niekto ako je to v prípade zamestnanec (vekovo starší) verzus šéfova žena (mladšia)?

@anonym_95beb0 so šéfovou ženou si nemáš čo tykať.Ale v každom prípade žena

anonym_0f1e67
Včera o 20:41

Dovolim si poznamku- tykanie navrhovat vtedy, ak ste si isty, ze ten dotycny stoji o tykanie. Inak to moze byt trapas. V praci o tykanie nestojim, bolo mi hlupe, ked mi vekovo starsie kolegyne aj nadriadena navrhovali tykanie a ja si s nimi nechcem tykat. V sukromi som zazila mega trapas. Stretavala som pravidelne kazde rano jedneho velmi pohladneho a velmi sympatickeho muza. Na prvy pohlad bol odo mna vyrazne starsi. Chodievali sme spolu denne kazde rano asi 400m peso z parkoviska kazdy do svojej prace. Vzdy sme prehodii aj par slov. Po asi mesiaci mi to bolo cudne, ze si stale vykame, navyse ma pritahoval, chcela som to posunut, ci ma nepozve hoci na kavu. V jedno rano som navrhla tykanie, s usmevom som sa predstavila a on mi dal studenu sprchu, ze mi moze byt otcom a nechce, aby som mu tykala.

biba_18
Včera o 22:21

@anonym_0f1e67 ja som si potykala so svojim gynekologom, ku ktorému chodím od svojich 16 a je starší od mojej mamy 😂 bolo mi to divné, ale mala som už takmer 50 keď mi to on navrhol, tak som to prijala…

heidi4
Včera o 22:46

A rovnako stari rovesnici? Baba ci chlap? Asi zena navrhuje, ze? Vdaka

biba_18
Včera o 22:58

@heidi4 pokiaľ nie sú v nejakom vzťahu kde by to upravovala etiketa (nadriadený/podriadená, politik alebo spoločensky významnejší muž a pod..) navrhuje tykanie žena, áno. aj staršiemu mužovi. ale nie o generácie staršiemu, to s môže stať čo kočke hore… a muž môže navrhnúť tykanie žene aj v prípade, ak žena dáva najavo že tykanie by jej nevadilo…

heidi4
Včera o 23:15
@biba_18

@heidi4 pokiaľ nie sú v nejakom vzťahu kde by to upravovala etiketa (nadriadený/podriadená, politik alebo spoločensky významnejší muž a pod..) navrhuje tykanie žena, áno. aj staršiemu mužovi. ale nie o generácie staršiemu, to s môže stať čo kočke hore… a muž môže navrhnúť tykanie žene aj v prípade, ak žena dáva najavo že tykanie by jej nevadilo…

@biba_18 vdaka pekne, vzdy mam v tomto chaos a potom radsej nikdy nenavrhujem tykanie, aj ked by som rada, a druha strana tiez nie, kedze zo slusnosti asi caka na moj "tah" :D