Ktorí hudobníci sú najpríťažlivejší podľa vás?
Ahojte baby, mam na vas taku skor “oddychovejsiu” otazku. Aki muzi hrajuci na konkretny hudobny nastroj vam pridu najviac “hot”??Myslim gitaristi, saxofonisti, bubenici, a pod.
Napriklad, mne su velmi sympaticki kontrabasisti vo vseobecnosti 😁 Ale nikdy som o nich nerozvijala ziadne predstavy, skratka, paci sa mi kontrabas ako nastroj, vyzera to fajn, ale na predstavy aj ich realizaciu mam svojho manzela 😁
Speváci, rockoví/metaloví frontmani - Alice Cooper, Kurt Cobain, Freddie Mercury...
@bolarazjedna skvele. Aj niekde koncertuje?
@terezkaarthuramax dávnejšie hrali s kapelou na jarmokoxh, dní obcí/miest, teraz má ale vlastný projekt, ktorý len rozbieha, a keďže máme malé deti, tak to ide pomaly pozvoľne. Ale verím, že to príde 🙂
Gitara. Viem,tato verzia plus text je velmi romanticke,ale mne to zaroven pride aj velmi sexi. Hned su ti chlapi krajsi 😁 uplne hotova som z nich
Speváci, rockoví/metaloví frontmani - Alice Cooper, Kurt Cobain, Freddie Mercury...
@jazdkynaaa tak akože Fredy Mercury...mám sluchový orgazmus❤️🙈 aj keď viem že ,,tudy cesta nevede"
@jazdkynaaa tak akože Fredy Mercury...mám sluchový orgazmus❤️🙈 aj keď viem že ,,tudy cesta nevede"
@torysheer dobreeee, vieme ako bol orientovaný... ale aj gay môže byť fešák❤️ a píše sa Freddie🖤👑