icon

Ktorí hudobníci sú najpríťažlivejší podľa vás?

11. máj 2025

Ahojte baby, mam na vas taku skor “oddychovejsiu” otazku. Aki muzi hrajuci na konkretny hudobny nastroj vam pridu najviac “hot”??Myslim gitaristi, saxofonisti, bubenici, a pod.

Strana
z2
1ryba
Odpoveď bola odstránená
elenita
12. máj 2025

Napriklad, mne su velmi sympaticki kontrabasisti vo vseobecnosti 😁 Ale nikdy som o nich nerozvijala ziadne predstavy, skratka, paci sa mi kontrabas ako nastroj, vyzera to fajn, ale na predstavy aj ich realizaciu mam svojho manzela 😁

jazdkynaaa
12. máj 2025

Speváci, rockoví/metaloví frontmani - Alice Cooper, Kurt Cobain, Freddie Mercury...

bolarazjedna
12. máj 2025
@terezkaarthuramax

@bolarazjedna skvele. Aj niekde koncertuje?

@terezkaarthuramax dávnejšie hrali s kapelou na jarmokoxh, dní obcí/miest, teraz má ale vlastný projekt, ktorý len rozbieha, a keďže máme malé deti, tak to ide pomaly pozvoľne. Ale verím, že to príde 🙂

petulda333
17. máj 2025

Gitara. Viem,tato verzia plus text je velmi romanticke,ale mne to zaroven pride aj velmi sexi. Hned su ti chlapi krajsi 😁 uplne hotova som z nich

https://www.youtube.com/watch?v=pivRDMCPIfg
torysheer
17. máj 2025
@jazdkynaaa

Speváci, rockoví/metaloví frontmani - Alice Cooper, Kurt Cobain, Freddie Mercury...

@jazdkynaaa tak akože Fredy Mercury...mám sluchový orgazmus❤️🙈 aj keď viem že ,,tudy cesta nevede"

jazdkynaaa
17. máj 2025
@torysheer

@jazdkynaaa tak akože Fredy Mercury...mám sluchový orgazmus❤️🙈 aj keď viem že ,,tudy cesta nevede"

@torysheer dobreeee, vieme ako bol orientovaný... ale aj gay môže byť fešák❤️ a píše sa Freddie🖤👑

Strana
z2