icon

Ku komu sa vrátil muž po rozvode?

28. máj 2022

Ahojte viem ze je to netradičná otázka ale je tu niekdo ku komu sa vrátil muž po rozchode alebo nepoznáte niekoho kto to tak ma? Sme s mužom od seba mam ho stále rada boli sme spolu dlho len nastali nejaké nezhody posledný rok hádky a odišiel býva v podnájme myslíte že si dokáže tak za pol roka rok ešte uvedomiť ze mu ta žena chyba a chcel by sa vrátit spať?Aj koli deťom?

Strana
z2
ckocka
30. júl 2022

@elizabet173 Ja viem! To sú presne tie prípady čo sa rozišli, vrátili sa k sebe, rozišli, znovu zišli a tak ďalej a tak podobne...

@pipistrel13 Niekoho naplňuje modlenie a niekoho život v páru s človekom ktorý uspokojí aj potrebu blízkosti a porozumenia. Nič absurdné na tom nevidím.

elizabet173
31. júl 2022

@pipistrel13 neviem, prečo to píšeš mne, nie som veriaca, ak niekomu viera a modlenie sa život spríjemňuje a uľahčuje, ja to rešpektujem, ale mne sa žije fajn bez nej
@ckocka asi tak, ja poznám len jeden prípad, kedy sa rozvedení manželia k sebe vrátili, znovu sa zobrali a sú spolu šťastní do dnes. Ale tam ani jeden nemal iného partnera ani pred rozvodom, ani po ňom. Žiaľ muž bol natoľko ovplyvňovaný svojou matkou, že sa so ženou, ktorá nebola podľa nej na jeho úrovni rozviedol. Po čase pochopil, že urobil najväčšiu chybu života, dali sa znovu dokopy a odsťahovali sa od "milej svokry" stovky km. Je to ale skôr ojedinelé, nie pravidlo

pipistrel13
1. aug 2022

@elizabet173 asi pre to,ze ty si mala k tomu odsudzujuci prispevok☺️

elizabet173
2. aug 2022

@pipistrel13 nevšimla si si, že autorka témy nikde ani Boha ani vieru ani modlenie nespomenula? Ja som reagovala na príspevok @michaleja33, ktorá jej dávala nádej, ale odpoveď na otázku, ako to zariadi Boh, ak sa jej ex úprimne modlí, aby sa k sebe nikdy nevrátili, som nedostala. Vôbec nie som za to, aby sa dvaja bežali rozvádzať pri prvých problémoch a nesnažili sa dať manželstvo dokopy, lenže to musia chcieť dvaja, jeden nestačí

Strana
z2