icon

Kvôli prvému problému ma opustil

valeri1122
27. feb 2021

Ahojte, rozhodla som sa sem napísať, pretože stala sa mi stala veľmi bolestivá vec.
Mala som priateľa, ktorého som veľmi ľúbila a mala som pocit, že je to veľmi silné aj z jeho strany. Denno denné zaľúbené správy, ako som tá pravá láska, ako ma ľúbi a ďakuje Bohu a že takú ako ja ešte nestretol. Prijal aj moju dcérku z prvého manželstva. Bola som veľmi šťastná. Nás vzťah bol ako z rozprávky. Nikdy som sa tak krásne necítila☹
Ale mne sa potom stala taká vec, že na gynekológii mi zistili ľahké zmeny na krčku maternice.Zistili, že boli spôsobené Hpv vírusom. Cítila som potrebu povedať o tom priateľovi. Nakoľko sme ešte spolu nespali, chcela som, aby to vedel. Povedal, že žiadny vírus nás rozdeliť nemôže a že už žiadnu inú ženu nechce. Ale potom na druhý deň, si to začal zisťovať. Volal lekárom a napísal mi, že on si to všetko musí premyslieť do budúcnosti a dá mi vedieť. Odvtedy sa prestal ozývať ,nenapísal ani slovo. Nakoniec som ho našla na internetovej zoznamke ako hľadá partnerku a napísal, že nemá rád faloš a pretvárku:( Veď ja som bola k nemu úprimná. Takýto pocit som nezažila:(Je to obrovská bolesť. Cítim sa ako pokazený tovar, ktorý bol potrebný vrátiť. Stále nad ním rozmýšľam a veľmi ma to trápi. :(
Aký je váš názor na to ako sa bývalý priateľ zachoval?

Strana
z2
babovka2321
27. feb 2021

@valeri1122 ja ti poviem skusenost z mojho okolia. Moj znamy ku koncu vztahu so svojou byvalou ju podviedol s "laskou jeho zivota", ktora zial odisla zit trvalo do zahranicia, ale v danom case bola na navsteve doma. Jeho byvala bola dost promiskuitna a podvadzala aj svojich byvalych, vo velkom, s kadekym. No a tito dvaja ked sa rozisli, ona zistila, ze ma hpv a zacala sirit o nom, ze on ju nakazil skrz tu jeho k***u zo zahranicia. Tak sa on o tom dozvedel a zacal si o tom citat (kedze o hpv nic nevedel). Samozrejme, ze nasiel k tomu hned najhorsie mozne veci, videl same genitalne bradavice a podobne. Bol uplne zufaly, myslel, ze mu skoncil zivot, lebo uz nikdy nebude moct mat sex so zenou, ktoru by miloval, lebo ju moze "obdarovat rakovinou krcka maternice". Kazdopadne siel sa otestovat bol cisty. Co som tym ale chcela povedat, ak sa aj ten tvoj dostal k takymto informaciam o hpv, necudujem sa, ako to zobral (zas netvrdim, ze to je spravne). Ale asi nebral vas vztah tak vazne, aby si povedal, ze toto pre teba je schopny obetovat, kedze si urcite nenamyslal, ze s tebou bude uz do konca zivota vzhladom na to, v akom stadiu sa vas "vztah" nachadzal.

A mozno to vyznie odomna hrozne a odsudite ma tu, ale keby som ja bola v zaciatkoch vztahu s chlapom, s ktorym som este ani nespala a vysvitne, ze ma moze nakazit hpv, tiez v tom vztahu nepokracujem. Totizto aj ked sa tu hovori o neviem akom vyraznom percente zien, co maju hpv, vie vsetky typy su take, ze nad nimi clovek mavne rukou. Byvala mojho znameho ma odvtedy otasne vytoky a vkuse musi chodit na vysetrenia, ci sa to nezhorsuje.

sidon
27. feb 2021

@valeri1122 nevola sa tvoj expriatel M.V.? 🙂 To je tiež taky expert na "lasku" 😆

natyreggae
28. feb 2021

@anita6666 a prečo by ju akože nemohol ľúbiť? Ja som chodila s mojím terajším priateľom 3 mesiace a nemali sme sex lebo som bola pannou a dosť ma bolelo keď sme sa o niečo pokúšali.. A napísal mi že to, čo cíti ku mne ešte necítil k nikomu.. Alebo vzťah je len o sexe?? Zaujímavé no...

natyreggae
28. feb 2021

@karelova presne súhlasím... Láska nieje len o sexe!!

tyaja5
28. feb 2021

budz rada, ze sa to takto skoncilo. si predstav, ze by ste boli spolu dlhsie a potom by nastalo nieco, pre co by sa zachoval tak ako teraz. viem, ze to moc boli, no brala by som to ku koncu aj pozitivne

marca12
28. feb 2021

@valeri1122 Dakuj Bohu,ze si sa ho zbavila fakt dakuj. Poplac si,polutuj sa,ale uvedom si,co je to za cloveka. Aj ked kazdy ma pravo na volbu,myslim,ze ta nakrmil recami,ale vskutku bol taky,ako sa ukazal. A mozno na zoznamku chodit uz davno,len hpv virus bola prenho dobrou vyhovorkou.

sidon
28. feb 2021

@valeri1122 ani tento nema rad "falos a pretvarku" 🙂

karelova
28. feb 2021

@sidon dochvilnost je veru dolezita 😁😁😁😁

ave17
28. feb 2021

@leuchtturm ty si celkom mimo

vesperkaa
28. feb 2021

@nistika asi tak 😀

leuchtturm
28. feb 2021

@ave17 celkom mimo su ti, ktori trtkaju kade tade, roznasaju pohlavne choroby a potom sa cuduju, ze ich niekto odmietne ako partnera 🙈.

sandrika1986
28. feb 2021

Nebol to ten pravy pre teba...

anukha
22. mar 2021

@leuchtturm ale ved @autorka to mohla kludne chytit od svojho byvaleho s ktorym ma dieta a kludne to mohol byt jej prvy partner. Co netvrdim, ze to tak je, ale tak predpokladam, ze ty ako panna si mozes dovolit takto odsudzovat ze? 😉

nistika
22. mar 2021

@anukha leuchtrum je v kazdej teme uzasna a jedinecna, ona si veru dovolit moze, na nu bezne problemy nasej spodiny dosah nemaju.

nasasa_1
22. mar 2021

Och no ty si tomu teda dala. Len urazat aj napriek tomu, ze o danej veci prakticky nic nevies

laurika999
23. mar 2021

@valeri1122 Buď rada, že si sa zbavila podliaka a zbabelca.

mariokxxx
22. okt 2024

Ja som si tim prešiel osobne, mal som priateľku co ma tim nakazila. Aj napriek tomu ked som to zistil som to prehrýzol a ostal s nou.A ona sa namna vykaslala a povedala ze jej mam dokázať ze to mam od nej. Ja neodporúčam zdravim ľuďom riskovať kontakt s touto chorobou. Nechcem niekomu skodit ale mna táto choroba pohlavne zmrzacila.

Strana
z2