Láska k dvom mužom naraz
Dobrý deň,
mám 10r vzťah so sexi dobrým partnerom, s ktorým mám deti, nechcem ho opustiť aj keď už nič k nemu necítim, nikto iný by mi neodpustil to čo on…Pred pár rokmi som sa zamilovala do starého muža, ktorý sa mi nepáči výzorovo ani správaním ale vyžaruje z neho akoby veľká magická sila, ktorá ma k nemu priťahuje. Hlavou myslím stále na priateľa ale srdcom milujem iného🥺.
@earlgrey Pečený moriak? mňam... ja ho mám rád dobre prepečeného. Najprv do trúby minimálne na hodinku, potom ešte aspoň na polhodinu do mikrovlnky a z mikrovlnky môže ísť rovno do úst. A príloha nejaká zelenina... najlepšie uhorka... Taká dobrota, že niekedy aj tanier vylížem (i keď ty to pokiaľ viem neznášaš). Tak nejako moriaka pripravuješ aj ty? Verím, že starý R mal úžasný gastronomický zážitok. 😅
@earlgrey aj ja som prešiel veľkými zmenami - som zábavnejší, sebavedomejší a nenechám sa vyprovokovať ako kedysi... tak nehovor, že som sa ťa zľakol, kazíš mi tu pred mamičkami imidž kúlového tvrďasa 😂 😂 🤣
Dočítam sa tu niekde, čo s tebou starý R stvára? 🤣Že by som mu dal zopár rád, chápeš 😂 Vieš predsa, že ja mám rešpekt len z jedného jediného muža a ten ani nie je na Slovensku 😂

@morpheuss 🤣🤣🤣 nenadarmo sa vraví....karma si ťa nájde 🤷♀️ mal si šancu....bál si sa ma...čo sa ti nečudujem, ale vidíš...prišiel starý R, ktorý sa nebál a už bol moriak v trúbe 🤣🤣🤣