icon

Láska k dvom mužom naraz

evickaban
13. apr 2025

Dobrý deň,
mám 10r vzťah so sexi dobrým partnerom, s ktorým mám deti, nechcem ho opustiť aj keď už nič k nemu necítim, nikto iný by mi neodpustil to čo on…Pred pár rokmi som sa zamilovala do starého muža, ktorý sa mi nepáči výzorovo ani správaním ale vyžaruje z neho akoby veľká magická sila, ktorá ma k nemu priťahuje. Hlavou myslím stále na priateľa ale srdcom milujem iného🥺.

Strana
z2
earlgrey
13. apr 2025

@morpheuss 🤣🤣🤣 nenadarmo sa vraví....karma si ťa nájde 🤷‍♀️ mal si šancu....bál si sa ma...čo sa ti nečudujem, ale vidíš...prišiel starý R, ktorý sa nebál a už bol moriak v trúbe 🤣🤣🤣

domkakvet
13. apr 2025

@evickaban tak v prvom rade by si mala dospiet.

morpheuss
13. apr 2025

@earlgrey Pečený moriak? mňam... ja ho mám rád dobre prepečeného. Najprv do trúby minimálne na hodinku, potom ešte aspoň na polhodinu do mikrovlnky a z mikrovlnky môže ísť rovno do úst. A príloha nejaká zelenina... najlepšie uhorka... Taká dobrota, že niekedy aj tanier vylížem (i keď ty to pokiaľ viem neznášaš). Tak nejako moriaka pripravuješ aj ty? Verím, že starý R mal úžasný gastronomický zážitok. 😅

earlgrey
14. apr 2025

@morpheuss 🤣🤣🤣 Ja som vedela, že si to TY, láska 🤣🤣🤣

morpheuss
14. apr 2025

@earlgrey nechápem, čím som sa prezradil 🤣🤣🤣 veď som si dával tak pozor 🤣 Asi ten neopakovateľný zmysel pre humor.... 🤣

earlgrey
14. apr 2025

@morpheuss 😀 tým lízaním taniera zlato 😀🤣

morpheuss
14. apr 2025

@earlgrey do čerta, myslel som, že je to tu o tebe všeobecne známe.. že toto musí aj krasoň o tebe dávno vedieť 😂 tak som si dával pozor a predsa si ma odhalila... a to som ani králika z klobúka "nevytiahol" 😂

earlgrey
14. apr 2025

@morpheuss 🤣🤣🤣 vieš láska...R dokáže divy, takže veľké zmeny v mojom živote 😀 a Krasoňa mi nespomínaj, ten sa ma zľakol rovnako ako aj ty 🤣🤣🤣

morpheuss
14. apr 2025

@earlgrey aj ja som prešiel veľkými zmenami - som zábavnejší, sebavedomejší a nenechám sa vyprovokovať ako kedysi... tak nehovor, že som sa ťa zľakol, kazíš mi tu pred mamičkami imidž kúlového tvrďasa 😂 😂 🤣
Dočítam sa tu niekde, čo s tebou starý R stvára? 🤣Že by som mu dal zopár rád, chápeš 😂 Vieš predsa, že ja mám rešpekt len z jedného jediného muža a ten ani nie je na Slovensku 😂

earlgrey
15. apr 2025

@morpheuss On nepotrebuje rady 😀 veď vy dvaja ste....ako to slušne napísať...akokeby vás jedna mater mala 🤣🤣🤣

morpheuss
15. apr 2025

@earlgrey do čerta.. ja toho môjho brata zabijem 🤣🤣🤣

earlgrey
15. apr 2025

@morpheuss Veď dobre vieš, akého máš brata 😂 a čo všetko dokáže...uč sa od neho 😉

Strana
z2