Láska k dvom mužom naraz
Dobrý deň,
mám 10r vzťah so sexi dobrým partnerom, s ktorým mám deti, nechcem ho opustiť aj keď už nič k nemu necítim, nikto iný by mi neodpustil to čo on…Pred pár rokmi som sa zamilovala do starého muža, ktorý sa mi nepáči výzorovo ani správaním ale vyžaruje z neho akoby veľká magická sila, ktorá ma k nemu priťahuje. Hlavou myslím stále na priateľa ale srdcom milujem iného🥺.
Modry konik ,mohli by ste už prestať meniť nezmyselne názvy tém !!!!!!
dochodca s magickou silou. Nemyslela si nahodou dochodca s magickou penazenkou? 😂
@evickaban o chvíľu bude aj tvoj priateľ ten starší pán s magickou príťažlivostou ktorý bude presne vedieť ako zblbnut ženu. Pretože chlap v tom veku vie presne co na ženskú platí.
Karma je sviňa, vráti sa ti to ☝️
@evickaban pracuj na vzťahu so svojím partnerom. Evidentne máte resty (keď ste ani manželstvo nedotiahli do finále). Vzťah treba budovať.
To čo cítiš k tomu druhému je len platonický zamilovanie. Nič reálne. Idealizuješ si ho. Keby si ho poznala, zistila by si že nie je to žiaden magický super duper chlap ale taký istý chlap ako ten tvoj len ešte starý, neatraktívny a s kopou možno horších vlastnosti, ktoré teraz nevidíš.
Snaž sa oživiť váš vzťah s partnerom, kde máte deti.
@kittykat22 ta magická peňaženka nie vždy platí. Poznám v okolí veľa žien ktoré sa nechali zblbnut so starým chlapom ktorý nemá ani vlastne auto. Sú škaredí, neudrziavaní, chudobní a napriek tomu majú o 20r mladšie frajerky....
Sexi dokonaly muz a magicky skaredy stary muz 👍, okej a teraz tu o Cervenej Ciapocke 🙄.
@kittykat22 aj keď je po finančnej stránke dobre zabezpečený, nemyslela som magickú peňaženku ale magickú silu/chémiu
Sodoma gomora 🙈
@earlgrey ktorého myslíš, starého, či mladého? 🤭
@bielasovicka 🤣 starého
@earlgrey hm škoda. Toho som chcela ja 🤣
@bielasovicka 😀 ja sa podelím...má chémiu na rozdávanie 😉
@earlgrey ok😉
No zrejme vám to s tvojim krásavcom doma nefunguje , preto si sa zaľúbila do starého, škaredého .Keď je žena uspokojená a všetko funguje ako má, nerieši iných mužov .Ináč mi to hlava neberie .Zrejme je starý lepší v posteli?
Tak mozno ked sa ten starsi pan vyzlecie, ta magicka sila pominie.
@evickaban máš 26 takže od 16 si so svojim mužom. Zrejme je tvojim prvým. To si si veľa neužila v zivote,tak s tým asi teraz začínaš. Lenže už máš deti, tak by si mala byť rozumnejšia.
Radšej zostaň pri svojom sexi dobrým partnerom.
@earlgrey kto je ten R?🤔 Ja som nejaka prispata 🙈🤣
@mk1111111111 no veď je to napísané... starý škaredý chlap s magickou charizmou. Akože, jeden dva mesiace nepošlem @earlgrey srdiečko a hneď ma vymení za toto staré škaredé hovado... 😠
@mk1111111111 🤣🤣🤣 nemôzem prezradiť, autorka vymazala koment, možno som sa trafila 🤣🤣🤣
@earlgrey Tak to hovoríš ako keby sme my mladí pekní muži s malým dobrým "srdiečkom" mali vôbec nejakú šancu proti starým škaredým chlapom s veľkou "charizmou".
Pripomenula si mi príbeh z čias dávno minulých, keď moja nebohá mamička pracovala v inom meste a mala tam frajera - typický dobrý, inteligentný, slušný muž. Poznáš ten nudný typ... telefónov vtedy nebolo, takže keď v tom meste prestala pracovať, on ju tam poctivo čakal. O pár mesiacov moju mamku predsa len stretol a pri nej - iný chlap. Vygúlil oči a pýta sa: "Anička, to je kto?" A Anička mu na to: "To je môj manžel". Proste prišiel iný muž, pekné reči, vtipný, moja mamka hneď zabudla na svoju nudnú lásku 🙂 A ja mám teraz pocit, že to mojej mamičke teraz karma vrátila - cez teba na jej milovanom synčekovi 😂 😂
Ale tak... aspoň už vieš po kom som taký vtipný 😂

Ďakujeme za info 😀