Láska v mileneckom trojuholníku
Ahojte. Viem ze niektore tu ma budete sudit a dobre ze ma neukamenujete ale mozte sa rovno zdrzat, nemam chut ani energiu vyrit a hadat sa. Bola som v kratkom mileneckom trojuholniku (dotycny zenaty), podotykam, islo tam aj o city z oboch stran, nic nejake extra sa medzi nami nestalo, priamo pohlavny styk sme medzi sebou nemali, ine eroticke veci ale ano. Potom povedal, ze kvoli nejakym veciam musime skoncit (nie, zena o tom nevie). Som znicena lebo ho lubim, sme v kontakte normalnom no neboli sme osobne odvtedy spolu. Z toho ze to skoncil on som uz necakala nic nejak sa aj nasa komunikacia dostala na bod mrazu oproti tomu predtym, ale napisal (prvy krat odkedy sme skoncili) ako velmi ma chce a chcel byt so mnou no vtedy ked pisal sa mne nedalo. Mota mi to hlavu. Preco to robi?? Vsak sa sam rozhodol skoncit a tym kvoli comu sa to skoncilo som ani uz necakala ze by nieco taketo mohlo znova byt 😔 Sme mali ludia obaja.
Akože ste mali ľudia, ste trpaslíci?
@bielasovicka nemôže to byť preklep?
Nie malí ľudia.....ale, mladí ľudia 🤣🤣🤣🤣
Budeš večne len jeho rohožka...je ženatý a ak chce, ne HH ukončí manželstvo a teda tým prejaví lásku k tebe. Pochybujem ze k tomu príde. Takže asi tak...
No mne osobne sa ženatí/ zadaní muži, čo si hľadajú bokovky, hnusia a na zblíženie s takými by som ani nepomyslela. Sa čudujem že si radšej nehľadaš normálneho slobodného , aby si bola šťastná, ale sama si necháš spôsobovať bolesť týmto mužom. O tvojej sebahodnote ani nehovorím
A po autorke zľahla zem...
Ak ti svrbí šušula, najdi si iného milenca... je ich kopec
ako mozes lubit kurevnika hlava mi to nebere
Uprimne? Si ***** ktorá pomáha rozbíjať rodinu. Predstav si, že máš super manželstvo a nejaka krava ti ho rozbije. Ak máš rozum začni ho používať. Take ženy by som bila
@jaass ak muz uteka za inou nie je to super manzelstvo zase nebud slepa. A nie ta zena nie je vinna ale ten muz. Cize ani kravou by som ju nenazval.
ako mozes lubit kurevnika hlava mi to nebere
@barborachors lebo je sama a kazdy muz lepsi ako dlhodoba samota. To je normalna vec.

@krasneleto píše tu daný muž? Alebo žena, ktorá pomáha rozbiť rodinu? No tak ;)ešte ju obhajuj 🤮