Láska versus zodpovednosť
Caute 🙂 taka vec je... Ja s byvalou mame spolu dieta Priatelka co sme spolu momentalne uz skoro rok ma 3 deti ked sme sa rozchadzali s byvalou tvrdila ze to bolo koli inej lebo ze ta s ktorou som teraz zobrala malemu otca v podstate je to pravda ale nie je len ona na vine ale aj ja zato mozem lebo som to dopustil ... dnesne rano ma donutilo tu napisat toto vyjadrenie nie je to prvy krat co sa nad tym zamyslam ale je na case dat dole ruzove okuliare a pozerat sa aj na realitu ... proste srdcu nerozkazes... milujem ju a ona miluje mna... v skratke je to zena ktoru som vzdy chcel ma vsetko od A po Z aj co sa tyka domacnosti atd...proste 10/10 ale mna to uz nebavi vacsinou sa musime prisposobit jej lebo deti ..okey chapem pohoda ale ked snou chcem byt tak nie vzdy sa to da.. bol som snimi von aj a jej detmi a co ja viem dajak somnou nepohlo ze jeeej pod tu ... mam svoje preco by som sa mal starat o cudzie narovinu nechcem sa starat o cudzie dat im svoj cas energiu atd... dam to radsej svojmu...ona chce spolocne byvanie ale ja nebudem byvat s troma cudzimi detmi jedna vec je ze ja to nechcem a druha jak namna budu pozerat ostatny ze o cudzie sa staram a o svoje ne ... proste ju milujem konecne som stastny caja ma 24 ja mam 26 ja viem na 24 ma 3 deti to je strasne vela tento mesiac sa ide rozvadzat mne o nom narozpravala vela zleho ze ju bil podvadzal atd atd .. co si o tom myslite milujem ju velmi ale 3 deti su namna vela este cudzie
@adambee vies tiež som slobodná matka. Mam 1 dieta. Najdôležitejšie je aby nový partner mal rád moje dieta a nech maju spolu dobrý vzťah.
Ak by to tak nebolo mohla by som ho milovať akokoľvek no nezostala by som s nim.
@anonym_f2ae60 jedno by este bolo pohode pochopim sam mam jedno 🙂) ale 3 su namna straaasne vela
@anonym_f2ae60 jedno by este bolo pohode pochopim sam mam jedno 🙂) ale 3 su namna straaasne vela
@adambee musis sa s nou porozprávať. Inam cesta nevedie.. ale urcite su muži co nebudú chcieť ani to jedno..
@mamina7070 su u otca alebo s jej babou ked su u otca tak sme spolu dlhsie a ked su s babou tak len na par hodin
@adambee u toho nasilnika ? u toho otca ?
hej presne unho a co teraz ja mam robit ? zbit ju ci co ? normalne v niektorych je tolko zla nasilu chcete byt premudrety jak keby ste zjedli celu mudrost sveta .... ale chapem su ludia a su ludia ..........
Tak ja neviem. Žena s násilníkom má 3 deti. Vy máte vzťah už rok, ale až teraz sa ide rozvádzať. Ty ju chceš, ale jej záväzky nie...
Celé zlé.
A čo čakáš od tejto diskusie, keď sám hovoríš, že 3 deti sú na teba veľa? Čo ich má utopiť? Veď sa s ňou normálne rozíď a daj jej žiť, načo si teda s ňou...
A čo čakáš od tejto diskusie, keď sám hovoríš, že 3 deti sú na teba veľa? Čo ich má utopiť? Veď sa s ňou normálne rozíď a daj jej žiť, načo si teda s ňou...
@anonym_3cd4ae lebo ju milujem
Povedz súčasnej frajerke o svojom vnímaní jej deti. Ak je dievča normálne (čo pochybujem lebo v 24 mať už 3 deti bežné nie je - ak tam nie sú dvojčatá), tak váš vzťah porieši aj za teba.
Je síce pekné, že ako žena a partnerka ti maximálne vyhovuje, ale matka svojim deťom bude vždy a budú neodmysliteľnou súčasťou jej života.
Ak ti jej deti prekážajú a nechceš sa ako partner podieľať na ich spoluvýchove, je namieste sa s touto mamičkou rozísť a hľadať si takú, ktorá bude bezdetná alebo bude mať maximálne jedno dieťa.
Udržiavať tento vzťah len preto, že tá baba fyzicky priťahuje, je dobrá v posteli, nie je od teba fer ani smerom k nej a jej detom. Nech si baba má šancu nájsť niekoho, kto jej deti bude vnímat ako súčasť jej a bude ich mať rovnako rád ako ju.
Tebe by sa páčilo ak by tvoja ex (s ktorou máš dieťa) žila s chlapom, ktorý by tvojho syna vnímal ako príťaž a prekážku?
@adambee ty si také dilino...Bože niektorí ľudia by sa nemali rozmnožovať.
Ona je tiež hlúpa, že s tebou stráca čas...
Po prvé...prečo si zakladáš "ženský profil" máš problém s identitou pohlavia?
Po druhé: keď ideš do vzťahu so ženou, ktorá má deti NIKDY nebude takýto vzťah len o vás dvoch
Po tretie: keď chceš svoj čas, energiu venovať svojmu dieťaťu...prečo si hľadal inú ženu a nesnažil sa zachrániť vzťah s matkou dieťaťa?
Si trapko a keďže ona ťa tak miluje tiež nebude "najbystrejšia žiarovka v balení"
Chuďatká deti
rozpravali sme sa o spolocnom dietati nechce ona ani ja ani by som jej nespravil neni sanca... vymenit by ma nevymenila jedine ze by sa vazne nasiel niekto kto by bol ochotny sa starat o jej deti ale ja ochotny nie som ani nebudem
@adambee mas 26 ale rozmyslas ako male decko. Zodpovednost ziadna, ty chces, ty nechces, ty budes, ty nebudes... Chrapes s vydatou, o vlastne dieta sa nestaras, jej deti ti zavadzaju, ty chces len ju, nech da deti do babyboxu, aby si ju mal celu pre seba... No vela stastia. Mozno raz aj dospejes, zatial si mentalne na urovni predskolaka.
?? .. že nemáš mať deti a manželku..
Ty chces ju, ale bez deti. Ona predpokladam deti neopusti kvoli tebe, tak hladaj dalej. Cakas, ze tie deti opusti a bude s tebou ako bez zavazkou? To normalna zena nikdy neurobi. Vykasli sa na to a hladaj slobodnu.
milujem ju velmi strasne chcem snou byt ale deti ma brzdia
@adambee keď ju miluješ, tak to v sebe prekonaj a nauč sa milovať aj jej deti. Prekonaj svoje ego. Keď to nedokážeš, nájdi si takú, čo má len 7/10, alebo menej, ale je bezdetna. Nikdy to nebudeš mať bez prekážok, nič nie je ideálne.
ja to vidim takto
ty si poviedol matku svojho syna s nou (btw ako casto ho vidas?)
ona podvadza otca svojich troch deti s tebou a on sa o tie deti stara kym je ona na prietrtkoch s tebou
ani jeden z vas nie je normalny a chovate sa ako hovada obaja to je ten problem a neverim ani tomu ako ju on bije atd ... inak by s nim nenechavala deti
ona mysli medzinozim a ty tiez zasluzite si jeden druheho a vase deti nechajte napokoji max tak platit vyzivne co dufam robis pravidelne a v dostatocnej vyske
aky isiel taku nasiel
O deťoch si vedel na začiatku. Na akú rit si jej dával šance na vzťah? Načo si s nou do vzťahu išiel keď si vedel ze na to nemáš? Vieš čo nechaj ju. Zaslúži si lepšieho človeka do života. Zle mi je z takýchto chlapov. Mne tiež jeden tak motal hlavu. O deťoch vedel všetko v poriadku ružové atď párkrát výlet všetko super a vo výsledku? On sa necíti. Zrazu sa necíti? A to mám deti kľudne a bezproblémové. Žiadne hysterické výstupy ani neposluchanie nevidel. Proste to zrazu nebolo pre neho. Načo toto robíte? Hľadaj si vo svojej kategórii. Dieťa máš ale aj ty. Takže rozmýšľaj poriadne
No odpadol ošiaľ, typický na začiatku, všetko spolu zvládneme, neboj, aj hory, doly prenesieme spolu🙂..a bum, prišla realita, uz to nieje také neskutočne fantastické aby si kvôli žene, obetoval svoj čas a energiu aj na deti. Ani to jej medzinozie to nezachráni.
Ona ušla od neho, ty od priateľky a teraz utekas zas a znova. Bud dospej alebo si 2 krát rozmysli, do čoho druhýkrát pôjdeš.
Ste nezodpovedni obaja. Moj syn ma 25 rokov, este studuje a nastastie neriesi to co ty a nema vztah s vydatou zenou. Tie deti su este male, mala by sa im venovat, ak sa nevedela chranit a ty rozmyslaj rozumom a nie tym dole.
Zacni pouzivat rozum miesto vtaka…. Nie si dostatocne vyzrety na to, aby si akceptoval cudzie deti … urcite sa k sebe hodite, rozum nema ani jeden ani druhy, ale tie deti tym budu trpiet este viac. Naozaj je skoda, ze rozmnozovanie nie je podmienene urcitou vyskou IQ a EQ aspon u ludi … len pud ako u zvierat.
Ahoj, prepac ale tak nejak mi prides ako sebec, ktory mysli hlavne na seba...Mas dieta, o ktore asi nejaky "prehnany" zaujem nemas..."caju" ako si nazval novu priatelku sice milujes, ale jej 3 deti nechces a nemienis vychovavat ani nic napriek tomu,ze vies cim si ta "caja" presla pred tebou, tak jej s nimi pomahat nemienis. Kebyze idete spolu byvat, tak tie 3 deti budes prekracovat? Budes sa voci nim tvarit ako duch? A co tvoje dieta? Nooo "chlape", ja by som ta veru nechcela ani keby si bol posledny na tomto svete. Si ale ze totalny sebec...a radsej tu tvoju novu "caju" nechaj nech si casom najde skutocneho chlapa, ktory ju bude skutocne nesebecky milovat a bude mat rad aj jej deti, ktore bude brat ako jej sucast...

milujem ju velmi strasne chcem snou byt ale deti ma brzdia
@adambee preco si jej to nepovedal? Máš teraz príležitosť.. a uvidíš ako zareaguje. Nebude chcieť byt s tebou ďalej. Tak bud chlap a postáv sa k tomu