Ľúbi ma - neľúbi ma

23. feb 2022

Prosím vás, ženy,

už som sa dnes naozaj vytočila a dospel k záveru, že mi tieto nervy v konečnom dôsledku vôbec nestoja za to, ale už len z princípu, že zo mňa nikto hlupaňu robiť nebude, vám sem idem napísať, čo si myslíte o takomto chlapovi.

Stretávali sme sa pár rokov dozadu. Intímne. Boli sme si veľmi blízki (to sa mi tu nechce všetko rozpisovať), no vraj ku mne necítil nič viac. Budiš. Ukončili sme stretávanie, ja aj bavenie. Počas celej tej doby sa snažil pravidelne vrátiť do môjho života, no mňa sa to vtedy tak dotklo, že som ho nebola pripravená ho znova prijať. Časom ma to prešlo. Stretli sme sa. Dotyčný hneď pusa na čelo, pusa na vrch hlavy, všetko si pamätal, každú jednu vec, ktorú som mu povedala, vraj to zmenilo jeho a zanechalo to jazvy na jeho duši. Pamätal si ešte aj ako voniam, napodobňoval moje bozky, či si pamätám, že som ho tak pusinkovala, po sexe celý vysmiaty, že si nepamätá, že by sa po tom tak triasol, aké mám nádherné oči, hladkal ma po tvári, že som najkrajšia, aká som kedy bola, nalepený na mne nonstop, ani domov ma nechcel pustiť, moja fotka na pozadí v telefóne, no fakt som odchádzala v údive, že si asi vstúpil do svedomia a konečne si sám pred sebou priznal, že ku mne predsa len niečo cíti.

💩 si priznal! Dnes zrazu zistenie, ako ho to mrzí, ale to beriem a vykladám si to inak, ako to berie on. No povedzte mi, čo by ste si po takej situácii mysleli? Mám ho teraz sto chutí akurát opľuť. To sa naozaj dokáže jeden chlap až takto pretvarovať po takú dlhú dobu, len kvôli sexu?

iffushka
23. feb 2022

Narcizmus. Skús si o tom prečítať.

autor
23. feb 2022

@iffushka kto? Ja alebo on? 😂 Lebo toto sa reálne stalo, tieto slová skutočne padli a ešte aj mnoho iných, až mi to prišlo miestami nereálne, čo hovoril. Preto tomu celkom nerozumiem.

iffushka
23. feb 2022

Myslela som jeho samozrejme 😀

pribinak
23. feb 2022

Nelubi. Sex mu chyba. To je celé

babovka2321
23. feb 2022

Dal ti to, co si myslel, ze chces, aby si dala ty jemu, co chcel on 🙂 vypocitavy ku**vnik, kasli nanho, nestoji ti naozaj za to.

mabenn
23. feb 2022

narusena osobnost v nejakom smere, to je jedno v akom, netreba ti to...

lindous
23. feb 2022

No ty musíš byť dračica! A to vôbec nemyslím ako výsmech 😇 len že keď si mu takto podrobné v pamäti zostala 😅... Myslím, že sa vyjadril dosť jasne, beriete to/brali ste to každý inak a nie je sa tu moc o čom baviť, ja by som ho zo života vyškrtla úplne, lebo čakať na to, že si niečo prizná je čakanie na Godota, on si nemá čo priznať, tie city tam podľa mňa nie sú, ale páči sa mu, keď si z neho hotová...

zmatena007
23. feb 2022

Prikláňam sa k názoru o narušenej osobnosti - jeho samozrejme. Čím skôr jeho existenciu vymazať zo života aj z telefónu, nájdi si niekoho normálneho.

moonlight1210
23. feb 2022

Nelubi ta. Ale sex sa mu pacil.
Zrejme nikoho teraz nema, a ked si bola na toto zvolna kedysi, skusil, ci si stale.

Lubi seba, a ocividne si rad dopraje to najlepsie. Tak ta zas pouzil.
Reci (pusinky, hladkanie, liepanie sa po tebe) okolo toho robil, lebo viac to vzrusovalo jeho ako teba. Vyrabal a uzival si romanticko-vasnivu atmosferu erotickeho dusna. Proste si uzival plnymi duskami vsetko, co si mu dopriala.

Ale ked si prisla s tym, ze sa konecne uvedomil (pod dojmom, ze to robil z vasne k tebe), tak ta uviedol na pravu mieru: Neslo o teba, ale o neho. Nie o tvoje pocity, ale jeho prezivanie a vychutnavanie si erotickeho okamihu.
Bola si takpovediac jeho nastroj na ceste k tomu.

Nabuduce, az bude nieco chciet a zas dojde cely sladky, ze mu budes musiet az hrncek podlozit, nech ma kam ten med stekat, ho prerus pragmatizmom.
A uvidis tu zmenu nalady a postoja voci tebe. Lebo si odmietla spolupracovat a vsetko si mu pokazila.
Najskor uvidis jeho pravu tvar a dozvies sa, co realne v jeho ociach znamenas. Najskor to nebude vobec mile, ale nenechaj tym sebou zamavat. Nazor takeho muza za to nestoji.

moonlight1210
23. feb 2022

Druha vec: ak sa ti ten sex tiez tak pacil, aky ho on poskytuje, tak zas nema zmysel sa on pripravit.
Treba si to uzit a po sexe ho pragmaticky vypoklonkovat z dveri, nech si das v klude teplu vanu a este trochu vo vonavej pene porozjimas nad tym, ako si si to uzila.

Netreba do toho tahat city.

A stanu sa dve veci. Uz sa neozve (bude urazeny), ale za ten jeden raz to stalo.
Alebo sa za tebou zacne tahat ako fazula bez kolika do susedovej zahrady.

autor
23. feb 2022

@moonlight1210 nie, radšej si nechám s prepáčením vagínu zarásť pavučinami, ako mať sex s takýmto chujom. 😄😄 Po tomto ho mám za chudáka a vôbec nič ma na ňom ani nevzrušuje. Už som si ho všade blokla, tretíkrát nemá šancu sa ku mne znova dostať.

janickacrazy
23. feb 2022

Prečo si s ním hneď vliezla zase do postele? Keď ti raz povedal, že k tebe nič necíti, tak bohužiaľ. Muž je schopný kvôli sexu žene natarat rôzne somariny. Ak chces normálny vzťah, buď trochu nedostupná. Nechaj chlapa, nech sa snaží.

odesi
23. feb 2022

Nelubi, ako nehovorim, nieco z toho co medzi vami bolo mu dozaista chyba, ale teda nechcela by som sa k tomu vratit spat. Aj ked ako sa poznam tak by ma to matalo to ako si vsetky drobnosti pamata, ale treba sa drzat dalej.

desore
25. feb 2022

Musim trochu protirecit. Bola (si) kamaratkou s vyhodami. Velmi blizkou, inac by si nepamatal vela detailov, tvoja fotka na pozadi telefonu, atd. Dovolim si tvrdit, ze z jeho strany tam boli city, ale nieco mu vadi, preco ta nechce do dlhodobeho, oficialneho vztahu.
Su kamarati s vyhodami, ktore pridu a po sexe odidu, ziadne bozky, to sa nazyva cisty sex. Po tom su taki, ktori sa priznaju kanaratom, ale oficialne nikdo nic nevie. Proste fwb ma svoje stupne.
Ma vela moznosti ako sa k tomu postavis. Bud sebecka, urob tak, aby to vyhovovalo tvojim potrebam. Kvalitny milenec nie je tak casty jav, skor su nemehla s vysokym egom.