icon

Má 38-ročná rozvedená matka šancu na vzťah?

4. jan 2025

Dievcata prosim vas o odpoved , ak mate osobnu skusenost, dakujem.

Mam este sancu, ako rozvedena 38r mamicka dvoch deti, si najst normálneho chlapa a mat plnohodnotny vztah?.

Strana
z2
toccara
6. jan 2025

@milos81 no zial tak to je, nevyspim sa zas s hocikym, privitala by som stabilneho milenca. V prvom rade ma musi pritahovat fyzicky aj psychicky aj ked neide o vztah. Ked na prvom rande noekto pride v monterkach, alebo zacne rozpravat ako 43 rocny sa neodstahuje od mamicky lebo mu perie vari a upratuje izbu+namna lezie v aute, alebo najnovsie to 40 rocny spravanim 15 rocneho "posielam boztek na nostek" premna toto vsetko je asexualne a neviem kde najst normalneho.

milos81
6. jan 2025

@toccara tak to neviem kam chodíš na také typy, súhlasím, že ak ťa niečo odpudí, je ťažké sa potom naladiť na sex, ak to vôbec ešte ide...
Ja takéto "maniere" nemám, no taktiež mám problém nájsť k sebe polovičku 😟

toccara
6. jan 2025

@milos81 ja skusam rozne-mala som uz aj dohodene rande od kamosiek akoze s uzasnym chlapom. Skusam aj zoznamky, aj na ulici nemam problem sa zoznamit- vsetko stroskota po prvom rande-ja odmietam dalsie stretka ale radsej budem sama ako s horeuvedenymi prikladmi :/ mozno take maniere nemas ale mozno mas ine..

milos81
6. jan 2025

@toccara áno, mám, každý niečo má, dnes úplne stačí keď máš dieťa, alebo keď nebývaš v Bratislave, alebo keď máš hypotéku, alebo keď máš rada turistiku a rôzne iné dôvody, vždy sa niečo nájde
Pamätám sa, raz som bol na speed datingu a pri jednom stolíku sa ma dotyčná ako prvú otázku opýtala že koho som volil, lebo že ak súčasnú vládu, tak si nemáme čo povedať, hovorím si, tak toto je už úplný suterén plytkosti a nižšie sa už asi klesnúť nedá, ak ešte aj do vzťahov niekto dokáže krčmové drísty ťahať 🤦
Čiže áno, súhlasím, že radšej sám ako s niekým len preto, aby som nebol sám...

toccara
6. jan 2025

@milos81 tak treba skusat dalej :/

svetlonos
6. jan 2025

@milos81
a presne z toho dôvodu je super zbehnúť na polec k psychologovi. Nie ze by to aj dobrá kamoska nevedela vysvetliť. Ale psycholog je tretia nezávislá osoba a z vypočutie trebars autorky, vie zhodnotiť, kde je jej "nerovne". A vtedy si uvedomí a začne vidieť chovanie tých mužov inak. A hlavne poriesi svoju sebahodnotu.

ibatanecnica
6. jan 2025

Lenze tvoj ex asi nema deti - doma. A to je rozdiel. Randit alebo zit s niekym kto ma deti obcas alebo vobec nie a s niekym kto ich ma denno denne. Drzim palce nech najdes niekoho normalneho.

ibatanecnica
6. jan 2025

@milos81 tak asi ma dovod sa na to pytat. V partnerstve jendolezite mat vyjasnene aj tieto otazky. Su jednoducho ludia ktorych nechces mat vo svojom zivote.

milos81
6. jan 2025

@ibatanecnica moja odpoveď sa jej každopádne nepáčila😂, možno ani tebe sa nebude 😁 neriešim politiku a nezaťahujem ju do vzťahov a taktiež nepodmieňujem to, že má niekto taký, či onaký názor tým, že sa s ním skrz toho nebudem baviť, to som povedal aj jej a tak sa so mnou rozlúčila 😂, osobne to považujem za prejav nezrelosti, ale je to len môj názor 😉

deti95060810
6. jan 2025

@milos81 môj ex mi išiel na nervy s jedným politikom... velebil ho do nebies, s každým sa hádal kto povedal niečo iné...takže aj v tejto otázke si treba "sadnúť.".
tak isto je dôležité vzdelanie, vierovyznane a pod... niekomu to nevadí ale niekomu poriadne..

milos81
7. jan 2025

@deti95060810 zakladám si na iných hodnotách, nedokázal by som niekoho, kto by bol môjmu srdcu blízky poslať len tak preč preto, že má nižšie/vyššie vzdelanie, alebo iný politický názor,, v živote sú podstatné ďaleko dôležitejšie veci, je predsa normálne, ak máme na jednu vec iné názory, no na ďalších 1000 sa zhodneme
Samotné vedomie toho, že tá či oná osoba to vidí inak o nej vôbec nič nehovorí, za to ale o osobe ktorá netoleruje iných na základe jedného názoru to hovorí dosť veľa
Toľko môj názor...
Predpokladám, že tvoj ex nie je ex krv kvôli tomu politikovi...

ibatanecnica
7. jan 2025

@milos81 tak asi si nemal vaznejsi vztah ked ju nezatahujes dk vztahov. Pretoze aj to ako zmysla clovek patri ku vztahu a nevedela by som zit s clovekom ktory by obhajoval niekoho koho''nemusim''

Strana
z2