Má čašníkovo správanie nejaký skrytý význam?
Ahojte, opäť ja. Idem si dnes sadnúť do kaviarne. Normálne všetko v pohode, ja si vypijem kávu. Idem platiť a čašník sa usmeje na mňa od ucha po ucho, pozdraví a popraje pekný zvyšok dňa. Mám si niečo teraz nahovárať? Ďakujem za odpovede
Milý čašník. Nič viac.
@vikiii32 ved nic zvlastne nespravil😉
😂😁 Toto ma pobavilo 😁
Nič to neznamená je to len a len jeho práca byť milý a usmievať sa na zákazníkov.
Fúha keby si mám nahovárať zakaždým niečo keď ma niekto pozdraví a dopraje pekný deň s úsmevom na tvári,tak mám každý deň min 10 nápadníkov.
Čašník bol len slušný, pretože slušný usmievaví čašníci dostanú skôr dysko ako tí večne namosureni a neslusni
Áno, že je slušný čašník. Takých by mohlo byt viacej.
mas malo sebavedomia, malo ta ludia chvalia, tak si teraz v soku, prirodzena reakcia v praci, aj ja som na ludi mila a denne sa mi ich premelie desiatky a veru potom sa najdu takí ako ty, ze ma pozyvaju na rande, lebo sa len usmejem co k mojej praci patri
Podla toho ci si platila alebo nie 😄 ak si zaplatila, tak si robil dobre svoju pracu , ak nie mozno si sa mu pacila to je cele 😄
Nahováraj. Budeš mať krajšie dni a lepší pocit. 👍
každý druhý týždeň mi niečo podobné hovorí môj fyioterapeut......sakra....?? 🙄
Podla mna jeden z mala, co si robi svoju pracu dobre a je mily na zakaznikov, len my sme obcas taki pokriveni tym nestandardnym spravanim, ze to standardne (usmejem sa, poprajem pekny den) uz nam dava impulz namyslat si
Tak uz ta nebali profesor v skole, ale casnik?
@zobaka toto je tiez dobre, toto nevymyslis, ked sa potentockujes. Na toto musia byt danosti (alene nedanosti?)
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/mam-ziarlit-na-zenu-v-priatelovom-aute/
každý deň tu vidím v normálnych fórach ako sa ženy jedujú, že "téma je vymyslená" , a tomuto telatu tu nikto nenapíše, že je troll. Toto je na hlavu, fakt
jaaaj,mne to nedošlo,že to je ona,nepamätám si nicky....
@vikiii32 nie, nemas. Možno spravil len ráno skúšku v skole a tak mal dobrú naladu. Ty musíš byt inak zúfalá ak si z tohoto ides daco nahovárať.
Moja mama kazdemu predávačovi i predávačke, ktorí ju obslúžia, zapraje pekny den a vela zdravia. A taketo spravanie ako ten čašník by mal byť každý
@barborachors veď ale ona má frajera...

@vikiii32 áno, že to má v náplní práce