Má kamarátka záujem o niečo viac?
Ahojte 🙂
Ešte minulý rok som sa v decembri stretol s jednym dievčaťom cez pokec, je taká umelecká duša, špecifická. Obaja máme cca 30 rokov. Vo viacerých veciach sme rozdielní, napríklad ona rada cestuje po svete ale pre mňa také vôbec nie je ale viacero veci máme aj spoločných. Cez sociálne siete si napíšeme len výnimočne, ju nebaví písať ale keď sme osobne spolu tak sa máme o čom rozprávať, viem ju rozosmiať. Je pracovné vyťažená ale aj tak sme sa videli orientačne aj 15 krát tento rok, bežné mi tak napíše či sa môžme vidieť, minule sa opýtala, či by som s ňou šiel aj na výlet.
Osobnosti sme trochu iné, preto som sa pri nej nepozeral na niečo viac, aj kamarátka je super. Myslíte, že je možnosť, že ona by možno chcela niečo do budúcnosti ? Ja viem, že možno napíšete, že to by som sa musel spýtať jej. Len tak rozmýšľam, či to nechať tak plynúť a ukáže čas alebo si ju viac všímať ako sa správa ku mne alebo vôbec neriešiť, keďže ako kamarátka je super.
To znie, že ti na nej záleží. Myslím, že ak sa chceš jej opýtať tak by si mal rovno zvážiť, či si vieš predstaviť raz za čas aj s ňou cestovať alebo tak, lebo vzťahy na diaľku neviem či je to to čo chceš. Ak sa vidíte pár krát do roka neviem či vzťah nie je zbytočný, ale ak ti na nej veľmi záleží môžte to skúsiť. Rozhodne si ju skús viac všímať. Ja osobne zo svojej skúsenosti súdim, že by som niekomu nepísala iba tak aj kamarátov o ktorých nemám záujem nevolám až tak často von, ale je to individuálne. Ale ak sa jej to chceš opýtať odporúčam nečakať na najlepšiu chvíľu-nepríde. Stanov si nejakú deň D keď sa zaviažeš, že to urobíš ak budeš už rozhodnutý. Držím palce, ale pozor moja skúsenoť:
Mala som kamaráta, ktorý chcel vzťah.... No ja nie stále sa vnucoval tak som mu vyhovela. Nerob tú chybu ak povie nie a budete chcieť byť ďalej v kontakte okej.
Pises akoby si mal zaujem. Ak mas zaujem, treba vyvinut aj iniciativu. Umelec neumelec. A nie v 70tke ako stary mladenec lutovat, ze si vtedy nemal odvahu sa trosku aktivovat.
@anonym_autor ked mas cas, tak nechaj to plynut. Ja by som na to nervy nemala 😆. Lebo moj cas je drahocenny a nebudem ho plytvat na niekoho, kto mi o rok povie, ze ma vlastne nechce, tak na co potom takemu cloveku venovat svoj cas?!..raz som sa s takym stretavala, daval mi komplimenty, ale ja som bola ta, ktora ho vacsinou tahala von a tak sa to tiahlo tri mesiace, az som sa ho na rovinu spytala, ze teda ako je to medzi nami.. nevedel sa nejak vymacknut, tak som sa na neho vykaslala a o pol roka sa zobudil a uvedomil si, o co prisiel, ale uz bolo neskoro 😂

@anonym_autor Nechať plynuť. S umelkyňou sa ťažko žije, majú svoj svet... viem o čom hovorím z vlastnej skúsenosti. Ale ja som tiež dajaky umelec, takže sa to dá prežiť.