Problémy s falošnými kamarátkami: Ako to riešiť?
Potrebujem rady, toto bude trochu dlhsie.. mam 15 a neviem vobec co mam robit.. som z toho zufala a smutna. Mam v triede take 3 kamosky, boli sme vzdycky my 4, bavili sme sa uz 3 roky a vsetko vyzeralo byt v pohode. No poslednu dobu som si zacala vsimat ze jedna z nich dajme tomu ze akoby “vodkyna” nasej skupiny aj ked nieje, ze na mna zacala byt poslednu dobu velmi neprijemna a hnusna. Ked som sa jej na to opytala odpovedala mi ze takato je ku mne od minuleho roka a ze nieje jej problem ze som si to vsimla az teraz. ( nikdy ku mne takato predtym nebola) a ked som sa jej opytala na dôvod ze preco, zacala hovorit za vsetky 3 a zevraj sa snazim uputat chlapcensku pozornost a ze im to pride trapne. Povedala som jej ze sa s chlapcami sotva rozpravam a neobliekam sa vyzyvavo a nemala mi na to co povedat. Potom rozpravala o tom ze musim byt stale nad vecou. Tie dve nic nepovedali a ked som sa jej opytala ze ci sa s nimi mam vobec este bavit povedala ze mozes ale nie ako kamaratka a ja som bola taka ze to ti je*e ze potom o tvoje kamaratstvo nestojim😬 a teraz sa nemam v triede s kym bavit maximalne s chlapcami..
Nič si z toho nerob pokiaľ si nad vecou. Nerieš, také kamarátky nestoja za smútok alebo za to aby si sa nad tým vôbec zamýšľala. Ja som bola medzi dievčatami na strednej celý čas taký outsider a vôbec s toho nemám traumu, vždy som bila partiu s chalanmi a tak mi to aj vyhovovalo. Neviem či išlo o žiarlivosť alebo o čo z ich strany ale išla som do triedy kde som nikoho nepoznala, všetko tam boli dievčatá s nejakou kamarátkou, ja jediná sama …. A s chalanmi bola vždy väčšia sranda, doteraz som s nimi v kontakte narozdiel od dievčat aj keď sú stretka zo strednej tak keď nejdem ja tak tam sedia len baby.
Zostanú tri a dohadaju sa medzi sebou.. v neparnom počte baby nikdy nevedia normálne fungovať..
To ste v riede len 4 dievcata? A co tie ostane?
Ale tak to je v zivote. Ludia su vselijaki, aj taki aj onaki, nie so vsetkymi musis byt kamaratka a radsej ziaden kamarat ako falosny. Nejak to do konca skoly vydrzis, na strednej stretnes inych ludi
@viestta tie ostatne su iba dalsie 4 a tam sa nechcem pchat lebo by som bola vynechavana a su take divne a kazdeho ohovaraju
nie je kamoška, vadi ti spravanie, poslat preč - je na to aj iny vyraz lepši - neriešit, odstrihnut sa , pridu nové ...
načo su ti takéto vztahy ?
@majk4 A tie zvyšné 2 čo? Aký majú na to názor? Skúsila si sa ich opýtať?
@marsmykkok neviem, hovorila za nich a v mnoznom cisle.. pritom den predtym jak mi to povedala som sa s jednou z nich normalne bavila ako vzdy..

To ste v riede len 4 dievcata? A co tie ostane?
Ale tak to je v zivote. Ludia su vselijaki, aj taki aj onaki, nie so vsetkymi musis byt kamaratka a radsej ziaden kamarat ako falosny. Nejak to do konca skoly vydrzis, na strednej stretnes inych ludi