Má kolega o mňa záujem?
Co by ste robili, keby mate tusenie, ze sa pacite kolegovi v praci? Vsimam si, ze ku mne sa chova dost inak, rozprava sa so mnou inak, je viac uvolneny, na prestavke sa nema s vami problem pobavit aj o osobnejsich temach, pomaha vam...posledne sa ponukol, ze ma hodi domov z prace, byvadost daleko co ma prekvapilo. Mam pocit, ze trochu ziarly aj na dalsieho kolegu, s ktorym sa viac rozpravam, kedze sme sa bavili o tom, ze by ma aj ten hodil domov a on za nim, ze on ma chce zaviest, ze tam ma cestu, ajked vobec. Neviem, co si mam o nom mysliet, ja to beriem kamaratsky ked sa s nim bavim, ajked musim uznat, ze zle nevyzera.... Viem, ze je single, sam mi to povedal a ze di chce dat pokoj od zien na nejaky cas. Je dost ku mne otvoreny a nechcem aby sa nas vztah nejak narusil niecim viac. A mozno si to len zle vysvetlujem, alebo ako by ste taketo spravanie vnimali vy?
Vsimam si, ze ma este blizky vztah k inej z firmy, a vyzera to tak, ze ona je z neho paf, ale on tvrdi, ze su len priatelia. Mam v tom gulas co si mysliet o tomto celom ?
@grof_monte_christo mne to tiež nepríde ako náhoda ale tak vidíš ako sa do mňa pustili 😂
@autor Ja byť tebou tak to nechám na ňom,balí ďalšiu na firme tak aby si to videla?K tomu je pri tebe uvoľnený a v pohode??No mne sa páči kolega a teda búcha mi pri ňom srdce,mám vyschnuté v krku,celá sa trasiem a vôbec nie som v pohode.Asi tak.Moc ho teda nezaujimaš keď je v pohode,berie ťa ako kamarátku.
Viete co som si vsimla? Ze na tomto fore je xdalsich diskusii na tuto temu, ktore sa zhoduju a jedna znich bola niekolko mesiacov dozadu, co tu riesila jedna kolegu a furt ju niekto zhadzoval jaka je sprosta, ze si zaklada sama diskusie opakovane? Akoze vy ste co? Certifikovany vestci s 20 rocnou praxou? To uz je fakt na smiech toto, ze clovek, co ma druhemu pomoct, vas tu bude vkuse obvinovat z niecoho, co nie je vase 😀 no chore
Tym, co normalne odpovedali s prinosnou odpovedou dakujem, dalsi moju odpoved uz poznaju
Nuž, ale párkrát sa stalo, že jeden človek založil 2-3 rovnaké anonymné témy, lebo sa mu nepáčili odpovede. A raz to dokonca anonym aj priznal, že aj druhá téma je jeho. ...
uz je to nudné...skus iny pribeh
@caroline_ prečo čítaš nudné veci?
@markusrasford ako som mala dopredu vediet ze to bude nudne
@caroline_ mala si predvidat
Vy si fakt zapamätate všetky témy co tu sú? Véd ja neviem co som čítala pred týždňom. To musíte byť veľmi závislé na mk.... 🙄
Ako z toho jeho správania ako ho popisujes to vyzerá ze môže mať záujem..ale on musí urobiť prvy krok blizsie, nieco viac ..keď sa ti páči, tak ho nechaj a bud k nemu privetiva a keď nie ,tak sa to snaž udržať v takom pracovnom móde...véd co s tým môžeš robiť, len tomu nechať voľný priebeh a uvidíš
Jooj a kde pracujete? Keby to bola nejaká kaviareň, obchod, kde sa dá prísť pozrieť na tú dynamiku vzťahu medzi vami naživo. Takto z toho nič nemáme. 🥹🥲
Za mna aj keby mal zaujem, neries to, ja ako zamestnavatel nepotrebujem potom riesit vase spory na pracovisku...cize bud maximalna profesionalita alebo kaslite na to
Myslim si, ze zaujem mas ty o neho ale akosi si si to este nepriznala.
@bielasovicka každú určite nie, ale táto téma tu je 3 dni po sebe
@janka_23 nehnevaj sa, ale trapne je otvarat temu ktora ta nezaujima a buzerovat autorku, ze sa tu opakuju prispevky pricom ona za to zrejme nemoze.
To je ako napisat do Noveho Casu ci nevedia pisat aj o cosi inom nez o bulvare. Bulvarny dennik zrejme nebude pisat o spravach z Wall Street. 🤷🏻
@bu_bu_bubak nemôže za to ze zakladá duplicitné témy? A kto za to môže? Vysvetli mi prosím pointu založenia tretej rovnakej diskusie pretože mne to jasne nie je. Však nech pokračuje v tej pôvodnej.
@autorka Na smiech je akurát to, ze donekonečna zakladás nové témy o tom istom. Koľko ich ešte bude? 🙄
@bielasovicka nemusíme byť závislé na MK, ja si každý deň na par minut prejdem nové fóra zaradené do "vzťahy..." a toto, presne toto iste tu už párkrát bolo. Určite dve ženy na svete nezaživaju navlas to isté 😀 a ešte by aj žili na Slovensku a mali účet na MK 😅 štatistika nepusti. Jej reakcia hovorí za všetko
Toooo, ako si dlho v tej práci? Vyzerá to na dobrú telenovelu 👍
Očividne má záujem, ale vzťahy na pracovisku sú dosť citlivá záležitosť... Je možné, že ak si spolu začnete, nebude to tam možno robiť dobrotu. Ale ak ste obaja rozumní ( a možno ak ste si súdení 😉) tak to nejako dopadne, tým myslím, že dobre. A na margo tej priateľky-kamarátky, on za to nemôže, že sa jej on páči, tak ako nemôže za to, že sa mu páčiš Ty.
Muz chce domov hodit len taku zenu, o ktoru ma zaujem. A to vyjedrenie o druhom kolegovi, to bola ziarlovost, ktoru nechcel prejavit. Nevysvetlujes si to zle.
Zienky, klud a nohy v teple! Zivot je zlozity aj bez hadok, staci ignorovat o co nemam zaujem.
A autorke len jedno: Co je v dome, neni pro mne, ak hovoria Cesi. Uz som zazila v práci podobne vztahy, hodiť ocko po jednom, potom po druhom, prípadne po oboch.
Zvycajne to koncilo problemom, zvadou alebo dokonca bitkou medzi kohutmi a vyhadzovom dotyčnej z prace (lebo chlapom to sa to vzdy akosi prepecie). Skus lovit v inych vodach.
Prečo potrebuješ vedieť, či má o teba záujem? Chceš ho, či nie. Lebo "nevyzerá zle" znie ako "no dobre, čo už mám robiť"... 😏 Už nie sme v stredoveku. Ak sa ti páči, normálne navrhni niečo aktívne. Kino, fitko, sadnúť si v piatok večer niekam... A uvidíš na čom si. Ak sa ti nepáči, nerieš to a nenechaj sa oblbovať. Hlavne ak vidíš že tam je ešte niekto iný. Možno sa s vami obidvoma zahráva a kdesi je nejaká tretia. Jasné, že ti o nej nepovie. 😏

@alickapusinka ved to je viac nez jasne, ze ido o tu istu osobu.. preco nepokracuje v tej diskusii, co zalozila? mne to hlava neberie