icon

Má kolega o mňa záujem?

25. feb 2025

Co by ste robili, keby mate tusenie, ze sa pacite kolegovi v praci? Vsimam si, ze ku mne sa chova dost inak, rozprava sa so mnou inak, je viac uvolneny, na prestavke sa nema s vami problem pobavit aj o osobnejsich temach, pomaha vam...posledne sa ponukol, ze ma hodi domov z prace, byvadost daleko co ma prekvapilo. Mam pocit, ze trochu ziarly aj na dalsieho kolegu, s ktorym sa viac rozpravam, kedze sme sa bavili o tom, ze by ma aj ten hodil domov a on za nim, ze on ma chce zaviest, ze tam ma cestu, ajked vobec. Neviem, co si mam o nom mysliet, ja to beriem kamaratsky ked sa s nim bavim, ajked musim uznat, ze zle nevyzera.... Viem, ze je single, sam mi to povedal a ze di chce dat pokoj od zien na nejaky cas. Je dost ku mne otvoreny a nechcem aby sa nas vztah nejak narusil niecim viac. A mozno si to len zle vysvetlujem, alebo ako by ste taketo spravanie vnimali vy?
Vsimam si, ze ma este blizky vztah k inej z firmy, a vyzera to tak, ze ona je z neho paf, ale on tvrdi, ze su len priatelia. Mam v tom gulas co si mysliet o tomto celom ?

Strana
z2
dadis
25. feb 2025

@alickapusinka ved to je viac nez jasne, ze ido o tu istu osobu.. preco nepokracuje v tej diskusii, co zalozila? mne to hlava neberie

janka_23
25. feb 2025

@grof_monte_christo mne to tiež nepríde ako náhoda ale tak vidíš ako sa do mňa pustili 😂

janka_23
25. feb 2025

@dadis ďakujem že nie som sama jediná 😄

gabrielabydzo
25. feb 2025

@autor Ja byť tebou tak to nechám na ňom,balí ďalšiu na firme tak aby si to videla?K tomu je pri tebe uvoľnený a v pohode??No mne sa páči kolega a teda búcha mi pri ňom srdce,mám vyschnuté v krku,celá sa trasiem a vôbec nie som v pohode.Asi tak.Moc ho teda nezaujimaš keď je v pohode,berie ťa ako kamarátku.

autor
25. feb 2025

Viete co som si vsimla? Ze na tomto fore je xdalsich diskusii na tuto temu, ktore sa zhoduju a jedna znich bola niekolko mesiacov dozadu, co tu riesila jedna kolegu a furt ju niekto zhadzoval jaka je sprosta, ze si zaklada sama diskusie opakovane? Akoze vy ste co? Certifikovany vestci s 20 rocnou praxou? To uz je fakt na smiech toto, ze clovek, co ma druhemu pomoct, vas tu bude vkuse obvinovat z niecoho, co nie je vase 😀 no chore

autor
25. feb 2025

Tym, co normalne odpovedali s prinosnou odpovedou dakujem, dalsi moju odpoved uz poznaju

123profil321
25. feb 2025

Nuž, ale párkrát sa stalo, že jeden človek založil 2-3 rovnaké anonymné témy, lebo sa mu nepáčili odpovede. A raz to dokonca anonym aj priznal, že aj druhá téma je jeho. ...

caroline_
25. feb 2025

uz je to nudné...skus iny pribeh

markusrasford
25. feb 2025

@caroline_ prečo čítaš nudné veci?

caroline_
25. feb 2025

@markusrasford ako som mala dopredu vediet ze to bude nudne

markusrasford
25. feb 2025

@caroline_ mala si predvidat

bielasovicka
25. feb 2025

Vy si fakt zapamätate všetky témy co tu sú? Véd ja neviem co som čítala pred týždňom. To musíte byť veľmi závislé na mk.... 🙄

simi8658
25. feb 2025

Ako z toho jeho správania ako ho popisujes to vyzerá ze môže mať záujem..ale on musí urobiť prvy krok blizsie, nieco viac ..keď sa ti páči, tak ho nechaj a bud k nemu privetiva a keď nie ,tak sa to snaž udržať v takom pracovnom móde...véd co s tým môžeš robiť, len tomu nechať voľný priebeh a uvidíš

dota6
25. feb 2025

Jooj a kde pracujete? Keby to bola nejaká kaviareň, obchod, kde sa dá prísť pozrieť na tú dynamiku vzťahu medzi vami naživo. Takto z toho nič nemáme. 🥹🥲

miui
25. feb 2025

Za mna aj keby mal zaujem, neries to, ja ako zamestnavatel nepotrebujem potom riesit vase spory na pracovisku...cize bud maximalna profesionalita alebo kaslite na to

0kristina0
25. feb 2025

Myslim si, ze zaujem mas ty o neho ale akosi si si to este nepriznala.

janka_23
25. feb 2025

@bielasovicka každú určite nie, ale táto téma tu je 3 dni po sebe

bu_bu_bubak
25. feb 2025

@janka_23 nehnevaj sa, ale trapne je otvarat temu ktora ta nezaujima a buzerovat autorku, ze sa tu opakuju prispevky pricom ona za to zrejme nemoze.

To je ako napisat do Noveho Casu ci nevedia pisat aj o cosi inom nez o bulvare. Bulvarny dennik zrejme nebude pisat o spravach z Wall Street. 🤷🏻

janka_23
26. feb 2025

@bu_bu_bubak nemôže za to ze zakladá duplicitné témy? A kto za to môže? Vysvetli mi prosím pointu založenia tretej rovnakej diskusie pretože mne to jasne nie je. Však nech pokračuje v tej pôvodnej.

grof_monte_christo
26. feb 2025

@autorka Na smiech je akurát to, ze donekonečna zakladás nové témy o tom istom. Koľko ich ešte bude? 🙄

ruxandra
26. feb 2025

@bielasovicka nemusíme byť závislé na MK, ja si každý deň na par minut prejdem nové fóra zaradené do "vzťahy..." a toto, presne toto iste tu už párkrát bolo. Určite dve ženy na svete nezaživaju navlas to isté 😀 a ešte by aj žili na Slovensku a mali účet na MK 😅 štatistika nepusti. Jej reakcia hovorí za všetko

margotka17
26. feb 2025

Toooo, ako si dlho v tej práci? Vyzerá to na dobrú telenovelu 👍

johanka21
27. feb 2025

Očividne má záujem, ale vzťahy na pracovisku sú dosť citlivá záležitosť... Je možné, že ak si spolu začnete, nebude to tam možno robiť dobrotu. Ale ak ste obaja rozumní ( a možno ak ste si súdení 😉) tak to nejako dopadne, tým myslím, že dobre. A na margo tej priateľky-kamarátky, on za to nemôže, že sa jej on páči, tak ako nemôže za to, že sa mu páčiš Ty.

mira0611
27. feb 2025

Muz chce domov hodit len taku zenu, o ktoru ma zaujem. A to vyjedrenie o druhom kolegovi, to bola ziarlovost, ktoru nechcel prejavit. Nevysvetlujes si to zle.

evansova
28. feb 2025

Zienky, klud a nohy v teple! Zivot je zlozity aj bez hadok, staci ignorovat o co nemam zaujem.
A autorke len jedno: Co je v dome, neni pro mne, ak hovoria Cesi. Uz som zazila v práci podobne vztahy, hodiť ocko po jednom, potom po druhom, prípadne po oboch.
Zvycajne to koncilo problemom, zvadou alebo dokonca bitkou medzi kohutmi a vyhadzovom dotyčnej z prace (lebo chlapom to sa to vzdy akosi prepecie). Skus lovit v inych vodach.

maya_hi
1. mar 2025

Prečo potrebuješ vedieť, či má o teba záujem? Chceš ho, či nie. Lebo "nevyzerá zle" znie ako "no dobre, čo už mám robiť"... 😏 Už nie sme v stredoveku. Ak sa ti páči, normálne navrhni niečo aktívne. Kino, fitko, sadnúť si v piatok večer niekam... A uvidíš na čom si. Ak sa ti nepáči, nerieš to a nenechaj sa oblbovať. Hlavne ak vidíš že tam je ešte niekto iný. Možno sa s vami obidvoma zahráva a kdesi je nejaká tretia. Jasné, že ti o nej nepovie. 😏

Strana
z2