Má manžel právo byť na mňa nahnevaný?
Ma pravo byt nahnevaný?
Ide o situáciu, kde sme sa s mužom pochytili. V práci sme mali problém s nejakými technickými vecami, bol pri tom jeden údržbár ale nevedel si poradiť, tak som navrhla ze zbehnem po druhého údržbára. Všetko sa vyriešilo.
Doma sme sa bavili o práci a spomenula som tento problém, ale nič iné. Keď sa večer muž vrátil domov vybehol na mňa, že či som bola v meste. Reku áno, po toho údržbára a začala to. Že som ho klamala, a ze som mu nepovedala ze som bola poňho a prečo. Som mu povedala ze mi to neprišlo dôležité a poznám jeho názor, keď riešim robotu na svojom aute. Teraz je už tretí deň zduty, ze som mu klamala a ze nemáme dôveru medzi sebou.
Co si o tom myslite? Povedala som mu ze preháňa a ze robí z komára somára..
Možno ho prekvapilo, že v práci sa budeš stretávať aj s mužmi. Preháňa on 🙂
už by som mu nič nerozprávala keď takto reaguje...
Neviem,co sa cudujes. Zrejme si zvyknuta na podobne muzove vystupy. Toto moze riesit iba chory clovek.
Aký problém riešiš? Muž žiarli na udrzbara? Alebo že si mu mala oznámiť, že ideš do mesta? Alebo že si zobrala auto?... Alebo si išla mimo pracovnej doby niečo riešiť? 🤔
Nechapem. Preco ma problem ze pouzivas auto? A za druhe ved si mu neklamala. Ked bolo treba tak si to povedala. Nezatlkala si 2tyzdne.... ze si mu dlhodobo klamala do oci.
Nie bolo to v pracovnej dobe. Tak my sa doma rozprávame o všetkom, vedel ze mame v práci nejaký problém a ze prídu to riešiť. On sa nahneval na mňa vraj za to, že som mu nepovedala ze som bola poňho. Lebo ja som mu doma povedala ze musel prísť druhý pomôcť to mu prvému. A mňa nejaky jeho známy videl v meste. No a ze teda som u klamala tým ze som povedala ze prišiel a nie ze som bola poňho... A tak som mu povedala ze ma to ani nenapadlo. Ale viem ako by reagoval, keby som mu to aj povedala ze som ho bola vziať na vlastné náklady. Bolo to asi 2km...podla neho som mala volať na firmu (15km) aby to riešili. Som mu vysvetlila ze to by nemalo význam keďže by to dlho trvalo a my sme potrebovali mat prevádzku funkčnú.
Neviem vôbec prečo takto reagoval... A teraz sa so mnou nebaví už 2 dní... Nechápem normálne, preto sa už aj tu pýtam, že či ja som debil alebo čo...
Nie nie si. A fakt je trapny ak sa oduva pre slovicka. Prisiel alebo som bola pre neho.... tym ze si pre neho isla tak vlastne prisiel.
Fakt ine by bolo ze okej. Niekto ta videl. Povedal muzovi a ty budes aj tak klamat a tvrdit ze si nikde nebola.... to by nahnevalo ale takto???
myslím, že reaguje neprimerane a robí z komára somára a v partnerstve by sa mal naučiť normálne komunikovať a nie sa zduť ako 15ročná puberťáčka a trestať ťa mlčaním, buď je žnezdravo žiarlivý alebo má iný problém vo vašaom vzťahu
No tiež tomu nechápem... Ale aspoň sa mi potvrdilo čo som si myslela...
Cele divne, to vyzera ze si s tym udrzbarom nieco v minulosti mala a preto je na tuto temu a neho citlivy…
A pred týmto jeho "hysákom" ste mali pekný vzťah,všetko v pohode? Mne to príde,akokeby hľadal nejakú zámienku,alebo niečo také. Pre takú blbosť. A nech sa zdúva,aj muži majú "svoje dni" 😏.
Keďže si mu nepovedala ako to skutočne bolo, tak predpokladám, že bol jebo aj predtým. Čiže máš strach...Či?
Cele divne, to vyzera ze si s tym udrzbarom nieco v minulosti mala a preto je na tuto temu a neho citlivy…
@cyberk ale kdeže ja som ho videla prvýkrát v živote aj jedného aj druhého. Len bol problém ze sa nemal ten druhy ako dostaviť keďže auto mal ten prvý na našej prevádzke a on odísť nemohol a ja som sa jednak nepýtala ci mam ísť na jeho po druhého a ani by som si netrúfala ísť na cudzej dodávke niekam do mesta.
Keďže si mu nepovedala ako to skutočne bolo, tak predpokladám, že bol jebo aj predtým. Čiže máš strach...Či?
@saraxyz nemala som ten pocit.. Voľakedy ďasa no bol žiarlivý keď sme spolu začínali ae to časom vyorchalo.. Ved sme spolu už 15rokov.
Nechaj ho tak. Nemá zmysel teraz nič riešiť. Ja by som sa ospravedlnila, že som to asi zle podala a že mi to prišlo nepodstatné. Že som nevedela, že to je preňho dôležité. ( Ale nie za to, ako som dánu situáciu riešila). Možno to povolí lady a sa porozprávate.
Podla mna mu ten kamos “dobra dusa” povedal, ze ta videl v aute s cudzim chlapom, a tvoj muz nevedel, co na to povedat, tak teraz robi dusno, ze si ho “dostala” do blbej situacie. Ja som na tvojej strane, podla nna riadne prehana. Vy ste z nejakeho maleho mesta?
Chová sa divne. A nepríde mi normálne, že sa s Tebou dva dni nebaví. Je to choré. Klame Teba, preto Ti vyčíta, že ho klameš... podľa seba súdim Teba...
Tvárila by som sa,normálne. Už by som nič nevysvetľovala. Akoby nevidím, že je zdutý.
Detinské správanie u dospelého úplne prehliadam,nestojí mi to za to,aby som vysvetľovala...nie je malé decko...ani dementný .
Asi je v prechode. Manžel;)
ja by som sa ani neospravedlnila, čo je to za blbinu. proste príbeh nemal podrobnosti, ale nevidím dôvod prečo by príbehy mali mať detaily, nič si nezatĺkala ani nepopierala, chovanie tvojho muža je veľmi divné… ako píšu baby, mne by svietila kontrolka… čo sa snaží zakryť on?
Tato reakcia je tak blba,ze ja osobne by som mojho okamzite schladila krikom a odula by som sa ja-co si to o mne mysli?
Ak ma po tolkych rokoch podozrieva z ktovie coho...to je vrchol..
Ak mu vadi tych par "kvapiek" benzinu v nasom aute,toboz by som ho schladila,neznasam drzgrosov a nestalo to majland..
Akoze,ak on sa nevie spratat do koze a vymysla si dovody,aby ma sekiroval...tak nie.tsku nehrali...
Nedaj sa,lebo takto zacina teror,ked chlap ide do prechodu v strednych rokoch,alebo aj ked on nie je k tebe vzdy uprimny..
Mozno kamos mu to popisal na srandu trochu steklivejsie a tvoj muz sa citil v tej chvili blbo.
Tak sa vylieva na tebe..
Neopovaz sa mu ospravedlnovat!
Za co prosim ta???
Este aby potom mal dojem,ze ta podozrieval pravom???
Nechaj ho tak.
Jak sa zdul tak sa odduje....nech je oduty aj mesiac...oduj sa aj ty....
Skrátim to, je debil.
Ze evidentne nemáte vážne problémy, keď sa kvôli takejto somarine pochytite
Ja nemám slov. Kvôli takej banalite spraviť cirkus, a ešte je oduty...... Oduj sa aj ty, ignoruj ho, a správaj sa ako keby sa nič nedialo. Normálne funguj, a nevšímaj si ho. To ty máš byť prečo urazená, a nie on. A inac tiež si myslím, že ma on niečo za ušami, preto sa tak správa.
Nechápem, prečo je nahnevaný. Ak mu vadí to,že riešiš firemné veci na svoje náklady, to by som pochopila,že mu to vadí iba vtedy, ak by sa to stále opakovalo, že niečo riešiš, čo mala riešiť firma. Ale ak toto bola jednorazová situácia, tak nerozumiem, prečo sa nahneval. A ak mu vadil ten muž v aute, tak je ziarlivec
Tvoj muz je tak trochu na hlavu padnuty 🤦🏻♀️
Moj riesil vo februari danove a ked sme isli do obchodu nahodou jeho autom skoro som odpadla ako ho mal vyluxovane. Odpoved bola, ze viezol uctovnicku, aby sa nehanbil. Odporucila som mu vozit ju pravidelne 🤣
Nie, nie je to normalne a nie si povinna mu kazdy pohyb oznamovat.
Vsak to je banalita, na ktorej nezalezi a vela ludom by nenapadlo to povedat
A kvôli čomu sa hnevá? ..., že si doviezla udrzbara do práce niečo opraviť? To nemyslí vážne?! Podľa neho si mala poslať TAXI pre udrzbara? Môj muž by takúto vec vôbec neriesil. Ja som viac x odviezla zákazníkovi domov vec, ktorá mu nevosla do jeho auta v našom aute. Pichni do neho spendlikom, nech vyfuci 🫣😉

Nechápem, v čom je hlavný problém? To ziarli na nejakého údržbára, že si ho viezla či na fakt že si riešila pracovne veci svojim osobným autom?