Má manžel právo byť na mňa nahnevaný?
Ma pravo byt nahnevaný?
Ide o situáciu, kde sme sa s mužom pochytili. V práci sme mali problém s nejakými technickými vecami, bol pri tom jeden údržbár ale nevedel si poradiť, tak som navrhla ze zbehnem po druhého údržbára. Všetko sa vyriešilo.
Doma sme sa bavili o práci a spomenula som tento problém, ale nič iné. Keď sa večer muž vrátil domov vybehol na mňa, že či som bola v meste. Reku áno, po toho údržbára a začala to. Že som ho klamala, a ze som mu nepovedala ze som bola poňho a prečo. Som mu povedala ze mi to neprišlo dôležité a poznám jeho názor, keď riešim robotu na svojom aute. Teraz je už tretí deň zduty, ze som mu klamala a ze nemáme dôveru medzi sebou.
Co si o tom myslite? Povedala som mu ze preháňa a ze robí z komára somára..
Skor si myslim, ze sa tvoj manzel mohol citit ako tela, ked mu cudzi clovek povedal, ze ta videli s niekym v aute v meste a on o tom nevedel, niekedy to hovoriaci prikrasli a uz je problem aj kde nie je…no a tvoj muz ma asi menej sebavedomia a tak sa utesil tym, ze mu to doma povies a bum nepovedala si…iba si spomenula, ze prisiel, nepriznala si odvoz…skus sa ho popytat na pocity, preco sa do toho tak obul, ze si mu to nezamlcala narocky, ale nie je to informacia hodna celodenneho meetingu
Myslim si, ze to prehana a sibe mu. Nech sa da liecit :DDD moj tiez ma taketo stavy sem tam z nicoho nic a zacne o dovere a kravinach.. uplne za nezmysly.. :DDDD keby taky prisny na seba boli tito chlapi...
Tiež sa miešate manželovi do toho, že ako rieši pracovné problémy?...lebo podľa mňa je choré hovoriť Vám do toho,ze ako si pocinate v práci.V práci má toto právo nadriadeny.Na Vašom mieste by som manželovi nehovorila o detailoch pracovného dňa, keďže je schopný urobiť z komára somára...
Žiarli.
Prehod si to: vsimnes si , že je v meste a v aute má mladú kočku. A nepovedal Ti to....
Možno smiešne.
Ja by som na mladú kočku žiarlila.....
Ja ti to poviem tak, moja exka na mna ziarlila za akukolvek zenu v mojej blizkosti a bolo to jedno ci to je obchodny partner, recepcna alebo upratovacka.
Nakoniec sme sa o praci doma ani nerozpravali, lebo som fakt nebol zvedavy na tie jej vylevy. Nebola s nou rozumna rec a nebola schopna pochopit, ze v praci su okolo mna ludia a dokonca aj zeny. Ona mala tiez v praci chlapov a teraz som sa z toho mal zblaznit ?
Nechodil som do prace ju podvadzat ale pracovat, ako kazdy normalny clovek. Teraz sme uz ex, kedze ina bola prave ta co si niekoho nasla ... v praci
Nie nema pravo byt nahnevany..Isla si pre udrzbara a riesili ste pracovne problemy..Moj manzel je starsi o 15 rokov a ja pracujem v kolektive iba mužov..A je ich dost..Mladí, starsí , rozvedení i slobodní..Ked nie je dôvera, nie je nič..Možno moj manzel je divný🫣ale vázne..Nema sa začo urazat...

Neznášam takýchto hysterickych chlapov...ale skoro všetci s ktorými som dlhšie bola sa oduli, teraz už viem ze keď to spravili prvýkrát, mala som utekať...chcela by som raz mat vzťah s psychicky vyrovnaným mužom ale zdá sa ze je to utopia...