Má manžel právo zle sa ku mne správať?
Ahojte. Má právo chovať sa manžel ku mne ako k handre úplne a ponižovat má len preto že nepracujem a neman teda stabilný príjem iba brigády občasné?mali sme to tak nastavené od začiatku a bol s tým ok on navrhol plus žiadna žena v jeho rodine normálne nepracovala nikdy. Ani sestry. Je to normálne pre ich kultúru a rodinu. Je to tak. Keď sme sa spoznali tak som pracovala z domu na diaľku. Tá práca skončila. Neskôr som chcela nejaký biznis doma ale nevyšlo to prerobila som na tom. Neskôr už má chytila panika a depresia z toho. Chcem pracovať ale len za určitých podmienok. Manžel nechce aby som pracovala, ale nadáva mi a ponižuje má. Je ku mne proste odpor na hnusny nevrly rozkazuje.
Ako pan tvorstva. Je mi z neho zle.
Staram sa o domácnosť a o nás. Má úžasný život pri mne. Má všetko čo chce jedlo všetko sex upratane... Stále sa sťažuje nie je spokojný uráža má hrubo a ponižuje má.
Má na to právo lebo má akože výplatu 2 tisíc? Ja si takéto zaobchádzanie nezasluzim
To isté ti napíšeme.. nie je to v poriadku, ani že ťa podvádza a bije..
Zlomená noha už dobre?
@anonym_autor Chceš pracovať za určitých podmienok a to sú ake?
Máte deti? Ak nie tak nie si normalna trčať doma na riti pri debilovi.
Takyto muz sa v prvom rade nemal stat tvojim manzelom. A za druhe 2000€ nie je ziadna vyhra, aby robil zo seba Boha. Kazdopadne keby zarabal aj 10000 nema pravo sa chovat ako kreten.
@anonym_fffa09 Podla mna maju aspon deti tie dve, ktore spominas. Tato hnida deti nema, a hnije zaziva. Chudak jej starucky fotrik ju staru kozu musi zivit. Ona tu uz toho popisala. Odisla od moslima a dalsieho zivitela hlada, kedze otec jej nadava, aby isla pracovat
@anonym_a1b9d4 jasné majú deti,ktoré sú 3/4 dňa v škole a druhý v škôlke ...
Je jedno aká kultúra to nerieste.proste ide o to že má manze právo sa takto chovať keď zaťahuje väčšinu veci zo svojho vačku?
@anonym_autor NEMA! A prepáč, ale ty si nim riadne zmagorena, ak sa vôbec nad vašou situáciou zamyslas. Sebavedomá žena, ktorá nestratila sebaúctu, by vedela z fleku, že je to absolútne neakceptovateľné.
Tak v sebe tú ženu nájdi a pošli uboziaka kade ľahšie
Viem, že mne sa to píše ľahko. Ale toto bude už len horšie.
Máte deti?
Fakt to ukončí, ak chceš mať normálny zivot
Ano, ma pravo to robit, kedze si zo seba urobila dobrovolne sluzku a handru, si jeho majetok. Kludne ta moze aj preplieskat, vie, ze ho stale budes lubit a neopustis. K rodicom sa nemozes vratit lebo mate otrasne vztahy, sama neprezijes, a tak suchaj nohami a rob mu dalej dobre.
@cyberk nie, ani v takom prípade to právo nema
Je jedno aká kultúra to nerieste.proste ide o to že má manze právo sa takto chovať keď zaťahuje väčšinu veci zo svojho vačku?
@anonym_autor v našej kultúre nemá právo k tebe sa takto správať. V našej kultúre by mali byť partneri rovnocenní, navzájom sa podporovať a pomáhať si. V kultúre moslimov je takéto správanie normálne, je to zaužívaná norma, lebo ženy v ich krajine nemajú právo na nič, ale muž má právo takmer na všetko.
Tebe to pride normalne? Sama vies, ze to normalne nie je. Nech je to akakolvek kultura, alebo prajuce len on, stale to nie je normalne. Neviem ci by bol rozdiel, keby si pracovala aj ty. Stale by si nasiel zamienku, aby sa takto povysenecky k tebe choval. Este by ti aj nadaval, ze robis a ako sa na neho budu pozerat, ked u nich to nie je bezne, aby zena robila. Najdi si pracu, odid co najskor.
Ako pozerám, opäť tu úradoval miestny troll a.k.a. lenivá hnida
@aperolcek o dva, tri tyzdne napise zas a zas sa nic nestane, dalej bude tisko suchat nozickami, pretoze si zakazdym povie, ze vsak ale mam vsetko pohodlicko sveta, tak nepojdem predsa z toho prec aby som sa sama o seba musela postarat
@aperolcek o dva, tri tyzdne napise zas a zas sa nic nestane, dalej bude tisko suchat nozickami, pretoze si zakazdym povie, ze vsak ale mam vsetko pohodlicko sveta, tak nepojdem predsa z toho prec aby som sa sama o seba musela postarat
@anonym_77465f myslím, že nemá finančné prostriedky na odchod, inak by bola dávno preč. V tejto chvíli sa zjavne trápi, cíti, že to nie je fér,co prežíva. Nemá momentálne ziadnu možnosť odchodu. Takže musí súchať nožičkami ako píšeš...a vydržať
@anonym_77465f myslím, že nemá finančné prostriedky na odchod, inak by bola dávno preč. V tejto chvíli sa zjavne trápi, cíti, že to nie je fér,co prežíva. Nemá momentálne ziadnu možnosť odchodu. Takže musí súchať nožičkami ako píšeš...a vydržať
@magdalienka11 V dnesnej dobe lacnych leteniek nezmysel. Urcite ju muz nedrzi doma pod zamkom a nepusta ani na nakup. Za max 300 eur moze letiet do Viedne a odtial vlakom / busom do Bratislavy za max 20.

@anonym_autor pre ich "kultúru"? Sú to cigáni, to už je len kultúra dpč