icon

Má manžel právo zle sa ku mne správať?

17. aug 2026

Ahojte. Má právo chovať sa manžel ku mne ako k handre úplne a ponižovat má len preto že nepracujem a neman teda stabilný príjem iba brigády občasné?mali sme to tak nastavené od začiatku a bol s tým ok on navrhol plus žiadna žena v jeho rodine normálne nepracovala nikdy. Ani sestry. Je to normálne pre ich kultúru a rodinu. Je to tak. Keď sme sa spoznali tak som pracovala z domu na diaľku. Tá práca skončila. Neskôr som chcela nejaký biznis doma ale nevyšlo to prerobila som na tom. Neskôr už má chytila panika a depresia z toho. Chcem pracovať ale len za určitých podmienok. Manžel nechce aby som pracovala, ale nadáva mi a ponižuje má. Je ku mne proste odpor na hnusny nevrly rozkazuje.
Ako pan tvorstva. Je mi z neho zle.
Staram sa o domácnosť a o nás. Má úžasný život pri mne. Má všetko čo chce jedlo všetko sex upratane... Stále sa sťažuje nie je spokojný uráža má hrubo a ponižuje má.
Má na to právo lebo má akože výplatu 2 tisíc? Ja si takéto zaobchádzanie nezasluzim

anonym_49dd40
17. aug 2026

či má právo sa takto chovať? ak to dovolíš tak asi áno. Otázku si neskutočne blbú položila - nechápem čo očakávaš. aké odpovede?
si urobila chybu že si to nechala takto ďaleko zájsť.

anonym_d43d0f
17. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_4135fe práve... Že sa chová takto a nič moc ne zarobí. A okrem toho nemá sa nikto správať takto k manželke ktorá je mu oddaná miluje ho.mama moja tiež 15 rokov ne pracovala počas manželstva a ocko sa nikdy k nej zle ne správal a neponizoval ju

@anonym_autor Čo si si vybrala, to máš. Je to jeho kultúra, šla si tam žiť dobrovoľne, tak sa prispôsob a nevypisuj tu stále dookola to isté. Pre neho je normálne správať sa k Tebe ako k handre, ty si sa do pozície handry postavila aj sama, tak si ma to zvykni. Staraj sa o muža a drž hubu, keďže odísť aj tak nechceš, ty moslimská nula.

anonym_ccab9d
17. aug 2026

Vzala si si neskutocneho vola a dnes sa cudujea ze sa k tebe sprava ako ku krave.Uboziak.Rozviedla by som sa hned.A ak a nim ostanes nemam slov.

anonym_fc0bfb
17. aug 2026

@anonym_autor Väčšina z nás ti napíše, že nie, nemá právo sa k tebe správať zle,ale to tvoju situáciu nezmení.Zmenit to môžes len ty.

anonym_df330e
17. aug 2026
@anonym_autor

Je jedno aká kultúra to nerieste.proste ide o to že má manze právo sa takto chovať keď zaťahuje väčšinu veci zo svojho vačku?

@anonym_autor takže rómska kultúra?

ivicatolic
17. aug 2026

Tukabel - tam kábel 🤣😭🤣👽

patrike
17. aug 2026
@anonym_autor

Je jedno aká kultúra to nerieste.proste ide o to že má manze právo sa takto chovať keď zaťahuje väčšinu veci zo svojho vačku?

@anonym_autor 1. Nie je to jedno, aku "kulturu" myslis. Pomoze to odpovedat ti.
2. Nie je ziadne "pravo nejako sa chovat", pre muzov, ani pre zeny.
3. Je len to, co ty tomu druhemu tolerujes alebo odides, ak nieco tolerovat nevies. Kazdy ma tu hranicu inde.

patrike
17. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Pytam sa znova : zijes v zahranici ? A pridam druhu otazku : pisala si sem uz niekedy ?

autor
17. aug 2026
@anonym_d43d0f

@anonym_autor Čo si si vybrala, to máš. Je to jeho kultúra, šla si tam žiť dobrovoľne, tak sa prispôsob a nevypisuj tu stále dookola to isté. Pre neho je normálne správať sa k Tebe ako k handre, ty si sa do pozície handry postavila aj sama, tak si ma to zvykni. Staraj sa o muža a drž hubu, keďže odísť aj tak nechceš, ty moslimská nula.

@anonym_d43d0f ja som moslimská nula? A odkedy som ja moslimka keď som kresťanka ?

cyberk
17. aug 2026

Ano, ma pravo to robit, kedze si zo seba urobila dobrovolne sluzku a handru, si jeho majetok. Kludne ta moze aj preplieskat, vie, ze ho stale budes lubit a neopustis. K rodicom sa nemozes vratit lebo mate otrasne vztahy, sama neprezijes, a tak suchaj nohami a rob mu dalej dobre.

patrike
17. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_d43d0f ja som moslimská nula? A odkedy som ja moslimka keď som kresťanka ?

@anonym_autor Dozvieme sa uz zakladny fakt, v akej krajine sa ti toto deje ?

domkakvet
17. aug 2026

@anonym_autor ty budes asi z toho kruhu odkazanosti na neho, kym sa nenaucis pracovat nic sa nezmeni.

anonym_2643a7
17. aug 2026

To je narcista, pozri videa na YT Dvořáka.Utekaj čo najrýchlejšie, znici ťa

anonym_639075
17. aug 2026

@anonym_autor nie,nikto nemá právo správať sa ku tebe zle.To co je za otázku?

alex49
17. aug 2026

Je jedno čo ti napíšeme, aj tak s nim ostaneš. Nie, nemal by sa takto správať a ty by si sa mala rozviesť.

evkatk
17. aug 2026

Ty si v pozícii prostitútky vydržiavanej vlastným mužom, ktorý má nad tebou moc, dovoľuje si k tebe to, čo si iný muž, ktorý si ženu váži, nikdy nedovolí. To robí iba muž, ktorý svoju ženu považuje za prostitútku, ktorú vydržiava, živí a môže si k nej preto dovoliť hocičo. Toto je typické pre Rómov. Presne tento postoj oni zastávajú. A ty, ak ti to tak vyhovuje a s ním ostávaš, naozaj si prostitútka, ktorej sa nechce robiť a vydržiavanie mužom jej vyhovuje za každých podmienok i keby ju zabil. Ak by si v sebe mala iba štipku dôstojnosti, dávno by si od neho odišla.

anonym_a1b9d4
18. aug 2026

Ved uz ste sa s tym moslimom rozisli a vratila si sa na Slovensko. Tvoj otec sa hneva, ze nepracujes a vycita ti to. Ty si hnida leniva a nechces pracovat a hladas si dalsieho co ta bude zivit. Vsak uz si tu znama svojim pribehom. Naco sa vracias do minulosti? Ved uz si na Slovensku a tvoj chudak otec v rokoch ta zivi.

crazy_cat_lady
18. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor sama dobre vies, ze to normalne nie je. Najdi si robotu, odid od neho a rozved sa

anonym_9a6e58
18. aug 2026

Nie, nema. A hovorim to ako chlap. Bude to cisty debil, treba ho poslat kam patri... a 2 tisic je akoze nejake terno? Ja mam nieco cez 4tisic v cistom a doma robime vsetko na polovicu, nehadame sa, ... da sa to ked niesi blbec

ankare
18. aug 2026

@anonym_autor Je moslim?

ankare
18. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Práveže to treba riešiť, v akej kultúre žije, lebo to je kľúčové.

anonym_cd87f7
18. aug 2026

naco pises stale dokola? Si hnila ist robit, tak drz hubu a krok. Co ocakavas, ake rady? Tych si uz dostala doat. Normalna zena pracuje, tebe sa nechce.

prunee
18. aug 2026

Ty si vobec svojpravna? Ty nevies, co ti vyhovuje a co nie? Co je v poriadku a co nie? Musis sa na to pytat ludi, ktori neziju tvoj zivot? Chod pracovat, ked ti to takto nevyhovuje. Ries hlavne seba a nie muza!

anonym_0fe3d6
18. aug 2026

nemusi byt moslim, staci, ked je "nasinec" z osady... a autorka tiez bude odtial

anonym_c8032f
18. aug 2026

Ja som žila s moslimom dlhé roky a pracovala som normálne a ešte v mužskom kolektíve a dokonca som mala 2 práce. Takže ak je moslim, na kultúru sa nevyhováraj. Je to proste chuj a ty si lenivá, keď nechceš pracovať.

anonym_b3050a
18. aug 2026

Mám dojem, že toto je len modifikácia známeho prípadu tridsiatničky, ktorá sa vrátila domov k rodičom, nikde nepracuje, živí ju otec v takmer dôchodkovom veku a vyčíta jej to - a ona márne zháňa prácu, keďže má predstavu, že by sa mohla živiť písaním článkov pre nejaký časopis/web.

patrike
18. aug 2026
@anonym_cd87f7

naco pises stale dokola? Si hnila ist robit, tak drz hubu a krok. Co ocakavas, ake rady? Tych si uz dostala doat. Normalna zena pracuje, tebe sa nechce.

@anonym_cd87f7 Navyse tie pisacky su zmes reality a vymyslov. Minule uz od neho odisla a vratila sa na Slovensko, kde riesila pracu. Tu si po riadnej nakladacke tuna zazracne nasla. Teraz je zasa s muzom.
Moze to byt aj ta ista, ktora sa chce stahovat do Istanbulu a striedavo sa po turecky len uci a o par hodin uz plynule hovori.

anonym_cd87f7
18. aug 2026
@patrike

@anonym_cd87f7 Navyse tie pisacky su zmes reality a vymyslov. Minule uz od neho odisla a vratila sa na Slovensko, kde riesila pracu. Tu si po riadnej nakladacke tuna zazracne nasla. Teraz je zasa s muzom.
Moze to byt aj ta ista, ktora sa chce stahovat do Istanbulu a striedavo sa po turecky len uci a o par hodin uz plynule hovori.

@patrike nechcel ju tu nikto zivit, tak sa asi k nemu vratila.😁

anonym_fffa09
18. aug 2026

to je nejaka nova moda žien sedieť doma na riti? Svagrina je doma 6rokov, druha znama bude 8r.... potom ked si najde mladsiu, lepšiu tak vam ostanu oči pre plač a žiadne peniaze. Ešteže takýto ludia myslia aj na svoj dochodok a nejake "dožitie"...

anonym_a1b9d4
18. aug 2026
@anonym_fffa09

to je nejaka nova moda žien sedieť doma na riti? Svagrina je doma 6rokov, druha znama bude 8r.... potom ked si najde mladsiu, lepšiu tak vam ostanu oči pre plač a žiadne peniaze. Ešteže takýto ludia myslia aj na svoj dochodok a nejake "dožitie"...

@anonym_fffa09 Podla mna maju aspon deti tie dve, ktore spominas. Tato hnida deti nema, a hnije zaziva. Chudak jej starucky fotrik ju staru kozu musi zivit. Ona tu uz toho popisala. Odisla od moslima a dalsieho zivitela hlada, kedze otec jej nadava, aby isla pracovat