Má nevera v manželstve dôvody na podozrenie?
Manžel mal minulý týždeň poobednú, vždy chodí z domu 13,15 no v jeden deň isol z domu u o 12tej. Viem to lebo náš syn dosol skôr domov zo školy a vraj už otec nebol doma. Pýtala som sa ho a povedal že volali mu z práce aby nadrobil si hodinu tak preto isol skôr do práce na 13tu. To si zvykol nadrabat viem. No na ďalší deň som pozrela či odišla platba z jeho účtu a mal tam sms že v ten deň bol v Tescu a nakúpil za 10 eur nákup. Hneď som sa ho spýtala že čo robil v Tescu on vôbec nechodí sám na nákup. Povedal že kúpil viac jedla že mu nestačilo to čo sme mali doma lebo dlhšie bol v práci. O hodinu dlhšie veď to je ako nič. Ešte hovoril že všetko je také drahé že 10 eur platil. Pýtala som sa že čo kúpil že len koláče no to určite nestálo 10 eur ale oveľa menej. Ma napadlo či nekúpil aj insie konkrétne kondómy a či nebol za nejakou ženskou. Prvýkrát za naše manželstvo ma toto napadlo. Bola som po operácii a dlho sa z toho liečila tak dlhšiu dobu sme nemali sex vyše roka.
@mamina7070 asi tak teraz som nechala v Bille 13 eur za desiatu preboha a to som žena co taky chlap. Jeden dzus nejaké pečivo criisant ovocie jogurt a drb 13 eur. Ako môže tvrdiť ze mu ma stačiť päť eur tak si kúpil niečo na co mal chuť ved desaťročné decko na desiatu v bufete minie viac
@ivonluk vysmievas sa jej od začiatku do konca. Od ženy, matky co prežila to co píšeš by som čakala iné správanie. Chovas sa ako v škole, poďte ku mne pridajte sa,tejto naložíme, lebo si ukladá bločky a chce vedieť, co jej muž kupoval. Fakt by si mala prehodnotiť svoje chovanie. Jedna dospelá žena a takto sa chovať. Hanba
@maciatkolulu Ak, by to bola pravda,tak ako píšeš, tak je predsa dospelý svojpravny človek. Keď sa rozhodne, že bude klamať a podvádzať tak si na to nájde nejakú obkluku. Neverila by si, ako sú niektorí jednotlivci vynaliezavý. Ja, netvrdím že autorka sa má nechať klamať, ale nemôžete dospelého svojpravneho človeka buzerovat kvôli desiatym eurám. Veď, sám zarába tak hádam nemusí dokladovať každé minuté euro, veď nemá desať rokov. To musí byť hrozne ponižujúce pre toho chlapa.Veď takýto chlap už nemôže ani vyžarovať zo seba mužskú energiu. Niektoré ženy chcú mať po svojom boku chlapov a sami s nich robia malých chlapčekov, ktorý sa musia držať maminej sukne.
@autorka dost nad tym rozmyslam, co si pisala...vas vztah a zivot si popisala ako dokonaly, stastny, harmonicky, dokonca si sa vymievala z inych, ze su spolubyvajuci.....ziadny sex...ok, beriem, zdravotne problemy...ale ani raz si nespomenula akukolvek partnersku intimitu, nehu, objatia, dotyky....len chlapa na retazi, co musi hlasit kazdu sekundu a kazdy cent
@1fifinka1 😂😂😂😂😂😂 kľudne si môže s tými bločkami otapetovať cely dom. Mne je smiešne že sa nevie zmieriť s tým že minul dospelý muž 10€ a ona mu neverí že ich minul na to na čo tvrdí ale fabuluje si v hlave iné scenáre. Veď keď jej to robí dobre nech sa páči ale nech sa nesnaží všetky presvedčiť že je to uplne normálne
Prisaham 13 strán o ničom. Samé fabulacie.
Už to nechajte tak ženy.
Autorka diskusie dostala dosť jasne odpovede.
@gelifil a keby boli taký šťastný nerozhodil by ju 10€ nákup v tescu. Keby za tým bolo niečo iné, ako už písali že by zmenil chovanie, začal by sa inak obliekať cesať holiť čo ja viem ok tak by som to pochopilla. Ale naozaj jej príde čudne že išiel sám do obchodu? Ok, možno to nemá vo zvyku ale určite to už pár krát v živote robil, aj počas ich vzťahu
@ivonluk nie,nemusíš,len ty tu píšeš normálne scenáre o Tom,čo má.doma autorka a sama si padla do extra sraciek. Ktoré si neriešila a o ktorých si nevedela,možno,kebyže sa viac zaujímas,by si vedela skôr zareagovať,či? Svokor by snáď pomáhal s nákupmi aj potom,či? Za to si bola s gamblerom,ktorý prehral výplatu a ty si talhaa z rodicaku všetko,plus svokor,fantastické a vydrzala si. Lebo jaslicky a potrebovala si dokazovat súdu čo???? Že sa bude postarať o deti inak cooo??? 🤣🤣🤣🤣🤦Dali by ich alkoholikov a gamblerovi. Donjasliciek sa nastupuje aj skôr ako v 2,5 roku,kľudne aj rocne. Môj názor je,že nie,nemala si držať,lebo ti niekto pomáhal s nákupom,mala si robiť toto a hento a vsimaj,píšem iba čo si možno mala robiť. Nepíšem,že toto a toto si robila doma ,ako píšeš ty a zaručene to tak je🤣🤣🤣🤣u niekoho iného a otočis všetko o xy stupňov a spokojná sama so sebou aká si premudrela a niekto anonymný úplná chudera hysterická ,je úplne super 🤦nech je to akokoľvek ,menej mudrovania by som dávala do svojho prejavu a viac sa zamerala sama na seba.
@1fifinka1 presne, dúfam že si dajú všetky moju fotku na stenu a budú ma uctievať 😁😁 tebe to asi vadí že ma väčšina rovnaký názor ako je ten môj resp že sme sa na ňom viaceré zhodli. Prepáč no, mrzí ma to ale naozaj to vidím inak ako ty a vo finále iba manžel autorky vie aká je naozaj pravda a či jej klamal alebo nie. Ostatné, či už z jej alebo z našej strany sú len dohady ktoré nikam nevedú 😊
@gelifil Isol je naše nárečie tam kde bývam a preto som jednoduchsia, láskavo ma neurazaj. A vonku prší tak som vnútri a scrolujem po nete preto odpisujem, už aj to ti vadí..
Za mna ti podal uplne uveritelne zdovodnenie.bol este hladny tak si isiel kupit nieco jest.mozno sa ti hanbi priznat ze si kupil celu marlenku a ju zozral sam a vam nedal nic.mozno by si mu to potom vycitala,tak ako to robis vlastne aj teraz...tym ze nechodi nakupovat ho asi nenapadlo,ze ten blok treba vziat,nema s tym taku prax..
jedine ako vies zistit podla mna ci je nieco vo veci,je ze ci to uz nespravil predtym,len si sa o tom nedozvedela..ale podla toho co pises,zijete peknym zivotom,tak si ho nesnaz pokazit hlupymi myslienkami.
Nie nám vadí že to píšeš keď sa da napísať išiel, prišiel, došiel... veľa ľuďom to trhá oči
@maciatkolulu 😂😂😂😂😂😂 Joj ty si panička, tak si predstav že bývali svokor deti od rozvodu nevidel lebo sa o ne nazujima takze naozaj pochybujem že by bol ochotný pomáhať aj ďalej. Ty si sa už asi veľa krát rozvadzala keď vieš ako to chodi. Samozrejme že pred sudom musíš dokázať že máš kde bývať aj z čoho žiť a predtav si že chodia aj sociálne pracovníčky a keby som nečakala mohla by som ich pozvať do krabice pod mostom nie do môjho bytu. Mne píšeš aká som trápna a ty si sa teda teraz ukázala gratulujem ti ze riešiš dávno vybavenú vec. A len pre tvoju info, dcéra bola o dosť mladšia ako 2,5r keď išla do jasli ale ty si tam bola tak ty vieš. Či čo, hádam si nejaká ohrdnuta frajerka môjho ex keď vieš ako to bolo 😁😁 dobre si ma pobavila ďakujem ❤️
@timea301196 tak ako blavak,kamky,vianky,materský plural a veeeeeela ineho a odporúčala by som tiež nepoužívať plural,lebo mne to napríklad nevadí,mne vadia viac ťažké gramatické chyby,viď ivonluk. Ale jasne,je to základ témy,treba to rozoberať,na to sa zakladateľka tejto témy pýtala🤣🤣🤣🤣
@maciatkolulu bože neviem či sa aj nerozplačem z toho ako si ma dala teraz dole za tu gramatiku. Už aj beriem slovník slovenského pravopisu a idem sa učiť miesto tejto už úplne zbytočnej konverzácie. Ďakujem že si ma takto pekne motivovala 😊 pekný dnik prajem, kamka 😉
@ivonluk stačí si čítať tvoje témy.... Trápna si žiaľ začala byť ty. Je mi fakt ľúto,že ste dopadli s ex tak,že si mohla ísť pod most do krabice,ale ako písem,škoda,že si neriešila skôr,vedela by si sa zariadiť. Takto si čakala a čakala a zivila chlapa a nič z toho. Len tie rady by som fakt rozdávala opatrnejšie. Najmä teda pri Tom,že si takto doprdkala prvý vzťah. Kebyže sa trochu viac zaujímas,nemuselo to dopadnúť tak,že ste boli obaja na nule. Napríklad mohla si si odkladať peniaze z rodicaku a muž by platil účty a vsetko, napríklad , tak to býva v normálnych vzťahoch. Hmmm. Nie je príjemné čítať,čo a ako😈,však,aj keď hovno viem,či?🤣🤣🤣tak sa trochu uvedom,skús si to prečítať po sebe a snáď pochopíš,čo som týmto myslela. Pekný víkend.
Ja, len nechápem prečo mu kontroluješ jeho účet. Tvrdíš, že kontroluješ platby. Veď, ale ty mu vôbec nedôveruješ. Čo on nedokáže skontrolovať svoj vlastný účet, či odišli všetky platby. Neviem, ty musíš vedieť, či sa v minulosti niečo stalo, že mu nedôveruješ, vtedy by to bolo pochopiteľne a na miestne. Ináč nie...
@maciatkolulu hahaha že muž by platil účty a z čoho prosím ťa keď mu ledva pipla výplata a prachy boli hneď preč lebo automaty a dlhy a alkohol. Joj škoda že som ťa nestretla skôr mohla som si ušetriť pár mesiacov psychického a aj fyzického týrania no čo už, čo sa stalo stalo sa a ak si si myslela že tvojim komentárom ma akože zraniš tak ťa sklamem ale to sa nestane, po tom čím som si prešla ma takáto blaznivka čo si mysli že ma na vrch nerozhádže 😊
@ivonluk nie, ty a ostatne ju tu urazate aká je nenormalna stihacka... faktom je, že pokiaľ mám čisté svedomie, nemám problém odpovedať, komunikovať. Nemusím zahmlievat. @autorka tu jasne napisala ze muz ma stále rovnaký "rezim" a nechodí do obchodu. Už prvá zvláštnosť je ze teda išiel skôr do prace (a ano, je úplne normálne to povedať, nie je to ziadme spovedanie ale uplne normna komunikacia) a po ďalšie nechodí do obchodu a teraz proste šiel. A za 10€ pokojne mohol kúpiť bonbonieru a kvety 😉 a neposlednom rade, ani do tej roboty ísť nemusel. Ja poznám prípady, že chlap akoze v pohode v praci a pritom mal dovolenku a sup výletik s frajerkou do iného mesta. Žena nemala ani potuchy. A ako na to prišla? Dcéra spadla v skolke a bolo ju treba vyzdvihnúť. Nemohla sa mužovi dovolať na mobil tak zavolala DP prace... a muz fuč. Čize asi tak
@maciatkolulu ti tu nastavila zrkadlo👌 asi ti od života stále nestačilo.
@lienka.7 aké zrkadlo prosím ťa? To že je stíhačka za tým si stojím, lebo jedna vec je mat prehľad a ina je mat kontorlu viď “podľa mna ho desiata nemohla stať 10€ ale iba 5€”. To mi stačí a viac vedieť nepotrebujem. Skus dať svojmu mužovi 5€ nech si ide kúpiť komplet jedlo na cely deň do prace som zvedva čo by ti povedal. A faktom je že ak by mali taký krásny vzťah ako prezentuje nemala by dôvod mu neveriť keď jej povie že si bol kúpiť jedlo do prace. Prečo mu proste neverí. A to že nechodí do obchodu nie je argument lebo naozaj si myslím že pár krát v tom obchode bol už aj sám a tým pádom to nie je nič výnimočne ani nové aby ho musela podozrievať l. Je toľko scenárov a ona si vyberie prave ten najhorší
@ivonluk ty si to fakt nepochopila🤦🤦🤦🙃no nič. Nevadí. 🤣🤣🤣🤣Aj takí musia byť. Apropo,keď je niekto tyrany, keď niekto žije len z rodicaku a je tak neuveriteľne múdry ako ty,tak sa rozvedie hneď. A nie,že čaká a čaká ,asi na ďalšieho chlapa ,ja neverím,v decembri 21 si ešte nebola rozvedená a v novembri 22 tehotná asi s novým a mám začať pridávať a fabulovat,možno potom pochopíš. Ale myslím,že nie,nedáš to,ono je to ale nakoniec absolútne jedno. 👍
Takže rekapitulácia : Autorka na konci mesiaca pri kontrole účtu zistila, že milovaný manžel si niekedy cez mesiac dovolil minút 10 eur mimo jej suhlasu. Po kontrole vypisov zistila, ze v tescu. Uplnou nahodou si jej syn spomenul, ze presne v ten den, ked prisiel domov zo skoly, tam uz otec nebol, odisiel teda o hodinu skor do prace ako zvycajne..... A nejaku uveritelnejsiu nemate??? 😝na zabavu dobre, ale dost casu nam zabila...
@maciatkolulu nesnaž sa už, očividne to nechape... 🤦♀️
@maciatkolulu moja zlata ozaj ti mám poslať do správičky rozsudok o rozvode alebo čo by uspokojilo tvoje hladné ego? Povedz 😊 kľudne si fabuluj, kľudne o tom napiš aj knižku je mi to naozaj úprimne od srdca jedno 😊

@1fifinka1 a navyše sme jej všetky dali iný scenár prečo minul 10€ ale ona si ide stále to svoje. Problém nie som ja ani žiadna ina čo komentuje probléme je v autorke a v tom že nie je ochotná prijať to že jej muž si kúpil desiatu za 10€