Má nevera v manželstve dôvody na podozrenie?
Manžel mal minulý týždeň poobednú, vždy chodí z domu 13,15 no v jeden deň isol z domu u o 12tej. Viem to lebo náš syn dosol skôr domov zo školy a vraj už otec nebol doma. Pýtala som sa ho a povedal že volali mu z práce aby nadrobil si hodinu tak preto isol skôr do práce na 13tu. To si zvykol nadrabat viem. No na ďalší deň som pozrela či odišla platba z jeho účtu a mal tam sms že v ten deň bol v Tescu a nakúpil za 10 eur nákup. Hneď som sa ho spýtala že čo robil v Tescu on vôbec nechodí sám na nákup. Povedal že kúpil viac jedla že mu nestačilo to čo sme mali doma lebo dlhšie bol v práci. O hodinu dlhšie veď to je ako nič. Ešte hovoril že všetko je také drahé že 10 eur platil. Pýtala som sa že čo kúpil že len koláče no to určite nestálo 10 eur ale oveľa menej. Ma napadlo či nekúpil aj insie konkrétne kondómy a či nebol za nejakou ženskou. Prvýkrát za naše manželstvo ma toto napadlo. Bola som po operácii a dlho sa z toho liečila tak dlhšiu dobu sme nemali sex vyše roka.
@samimami777 podľa mňa preto nechce povedať co kúpil, lebo by ho zdrbala co kúpil tak draho, keď sa tu zaprisahava že nad 5 eur nemá co kúpiť a na co mu to bolo však bol v robote len o hodinu dlhšie
@samimami777 10€ je úplne že nič. Zato si ani nič poriadne nekúpiš. Nieže je to veľa. Neviem, kde autorka nakupuje, ked jej to príde veľa. Ale možno si chudák chlap konečne kúpil niečo drahšie, načo mal chuť a čo mu žena bežne nedovolí. Keď sleduje a zapisuje každý bloček, tak sa nečudujem, že jej nechce povedať, že si kúpil niečo drahšie. Ktovie, co by on povedal na túto diskusiu.
ten chlap je asi vykastrovany vyse roka nema sex ani jedlo si nemoze dopriat ake chce hadam aspon masturbaciu ma povolenu
@mamina7070 si normálna to určite 😄🙈
@mamina7070 možno hej a možno ma na to presne stanovený čas a keď nestihne tak smola 🙃
@gelifil
@lakebabe no však to že ak mu ona večne balí chleba so salámom tak si chudák chlap chcel raz za uhorský rok "dopriať " niečo lepšie a ešte sa manželka hraje na detektíva Colomba a už dedukuje že najlacnejšie kondómy zháňa aby si rýchlo vrzol pred robotou 🤣🤣 celkovo si neviem predstaviť keby sa ma chlap vypytoval na každú jednu vec čo kúpim v obchode a zapisoval by to do notesu 😅 pri tých nákupoch čo robíme by na to potreboval doslova kroniku 🤣🤣🤣
@lakebabe rovno to išiel aj o hodinu prvej odpracovať 🤣🤣🤣
No môj muž s ktorým som 20 rokov by na mňa musel tiež žiarliť. Mám také zmeny že z poobednej idem ráno, niekedy každý piatok nočná, z nočnej na poobednú alebo volám, že ostávam dlhšie. Ak si dôverujete a milujete sa, ani nerieš. Neraz chytím chute také, hlavne pred menštruáciou, že v bufete alebo cestou do práce si toľko nakúpim jedla ako pre chlapa a tiež miniem len za minerálku, bagetu, a koláče veď okolo 1€jeden a ja zjem niekedy aj 4-5 a kolega ten žien 2 večere, z roboty aj z domu, okrem toho zo 2 bagety alebo aj 8 rožkov. Ozaj 10€ je teraz nič. Samozrejme nie každý deň, to by človek na blbostiach prerobil. Chuť na niečo a hlad je hlad,, keď robí. Máš aj nejaké iné podozrenia? Vzťah nie je len o sexe, ak ťa miluje,nie je to dôvod na podvádzanie.
@samimami777 ved toto dneska som bola tri krát v obchode ráno na obed medzi tým na masáž potom v drogérii však ani ja sama neviem Koľko som minula radšej ani nechcem 🙈 co mam teraz volať mužovi co je mimo SR ze od 10 do 11 som šoférovala, tankovala, potom som bola v Auparku, potom v salóne ,zase v Auparku, nakúpila som v HM ku, v dmke.. však by si myslel ,že mi nadobro preplo😄 a keby mu ešte donesiem odvšadiaľ bločky tak ma s nimi vyrazí.
Asi mame ozaj každý inú mentalitu, ale toto by u nás doma bolo obojstranne neprípustné však sama neviem kde co za koľko kúpim nie to ešte Komu hlásiť
@timea301196 až zarobí na nadčasy tých desať eur
@timea301196 Určite nezačal piť ani fajčiť. Neznáša cigarety ani alkohol že to sú zbytočne vyhodené peniaze. S tým súhlasím aj ja.
@1fifinka1 Áno takto bol myslený celý môj príspevok.
@samimami777 Len pre vysvetlenie doma bolo navarené tak si dal varené jedlo, aj mal nachystané do práce na olovrant. To že isol o hodinu skôr do práce a potreboval kúpiť jedlo navyše, prosím ťa veď to je blbosť čo je hodina navyše v práci to už človek vydrží bez jedla. No keď chces rátať, nosí do práce jesť buď niečo varené alebo rožok/chleba so salamom/šunkou/pastekou alebo napeciem koláče a to si zoberie plus niečo sladké. Tak mi povedz čo potreboval nakúpiť v Tescu na jedenie keď mal toľko jedla ako zvyčajne. Aj keby kúpil len jednu bagetu to sú 2 eura a jednu malinovku 1 eur stále chyba 7 eur do 10 a stále neviem čo kúpil.
co chces pocut
podla mna kupil kyticku kvetov kolegyni ktoru prasikedze s tebou si neuzije
Ale povedz ty čo by bola dostačujúca odpoveď pre teba. Lebo jemu neveríš a zatiaľ s inou odpoveďou si nesúhlasila. Tak neviem čo by si vlastne chcela počuť
Co si o tom myslite? Ze nie si normálna. Staci ked si kupi cigarety sladke pecivo a malinovku a mas 10e v keli. Chudak muz podpapucnik
@mamina7070 Varím jedla aj pečiem čo má rád tak kde si nemôže dopriať.
@petka552 Sladkosti aj slané aj malinovky máme doma a muž nefajčí ani nepije.
kokso, zas to ,,išol"🙄🙄🙄
balila mu
@autor ja som ani nečítala všetko :D ale to stále len spolu nakupujete?? On nemá kúsok súkromia?
Mňa hocikedy vcucne do Dmka a 60 eur fuč :D a môj chlap teda nesonduje radšej :D prečo mam na obočie 10 ceruziek. Čo ak tvoj muž, čo ak si nakúpil nejaké bludky. To hneď musí byť podvádzanie?
Normálne mu takto povedz ako nám. Chýba ti 7 eur do 10. Všetko si mal nachystané tak hovor teraz pravdu.🤷♀️
Autorka ved daj nám jeho telefónne císlo a my mu zavoláme, že prečo IŠOL o hodinu skôr do práce ez tvojho vedomia, načo IŠOL do Tesca, keď jedol doma a jedlo si mu zbalila a nechce priznať čo bez tvojho vedomia kúpil za 10 eur, keď všetko mal doma. A že ty si o tom musela založiť diskusiu lebo nevieš čo si dovolil kúpiť vez tvojho vedomia! Odober mu kartu, aj OP rovno, daj kamery na dom, GPS a aj kameru do auta. A bež už do toho Tesca po ten bloček a kamerový záznam. Lebo ťa porazí pre 10 eur, ktore minul a ty nevieš načo. Ako sorry, ale fakt niesi normálna.
Mať doma takúto ženu, tak utekám.
@lakebabe ja ai predstavujem jej muža ako konečne išol ako veľký chlapec sám do Tesca :D konečne po rokoch a kúpil si nejakú totálnu somarinu, ktorú by mu žena nedovolila, lebo akože "haló rozpočet" :D navaľ sedem eura nazad do rodinnej kasy lebo bude peklo na zemi :D jaaj bože, keby toten bidak, keby znal ani by do tesca neišol.

@samimami777 ja si myslim, ze ona je proste setrna a zvycajne mu dovoli len veci alcnejsie, tak si proste chudak chlap doprial a teraz sa jej boji priznat, lebo vie, ze bude hubova polievka....a ona uz konspiruje jedna radost