Má nevera v manželstve dôvody na podozrenie?
Manžel mal minulý týždeň poobednú, vždy chodí z domu 13,15 no v jeden deň isol z domu u o 12tej. Viem to lebo náš syn dosol skôr domov zo školy a vraj už otec nebol doma. Pýtala som sa ho a povedal že volali mu z práce aby nadrobil si hodinu tak preto isol skôr do práce na 13tu. To si zvykol nadrabat viem. No na ďalší deň som pozrela či odišla platba z jeho účtu a mal tam sms že v ten deň bol v Tescu a nakúpil za 10 eur nákup. Hneď som sa ho spýtala že čo robil v Tescu on vôbec nechodí sám na nákup. Povedal že kúpil viac jedla že mu nestačilo to čo sme mali doma lebo dlhšie bol v práci. O hodinu dlhšie veď to je ako nič. Ešte hovoril že všetko je také drahé že 10 eur platil. Pýtala som sa že čo kúpil že len koláče no to určite nestálo 10 eur ale oveľa menej. Ma napadlo či nekúpil aj insie konkrétne kondómy a či nebol za nejakou ženskou. Prvýkrát za naše manželstvo ma toto napadlo. Bola som po operácii a dlho sa z toho liečila tak dlhšiu dobu sme nemali sex vyše roka.
@ivonluk ty si začala,nie ja....fabulovat,rozpisovať o živote absolútne cudzej osoby,na rozdiel od teba o nej prd vieme,ty si sa rozpísala.... Žiaľ,sedela si ako pripecena s gamblerom,zivila ho a to 2,5 roka a vedela si čo je zač a vôbec si neriešila,tichucko si tolerovala,už aj simplexnej osobe je jasne,že gembler=požičiavanie peňazí,takže škoda,že si neriešila vlastne,rodinné financie,čo už. Ale hlavne,že vieš, čo druhí,fakt zaujímavé.
ivonluk
•
13. feb 2023
Ja ti poviem moju skúsenosť. Ja som na dlhy môjho ex prišla už keď bolo neskoro. Mali sme už dieťa a druhe na ceste, chceli sme kúpiť byt a čo sa nestalo, neschválili nám hypotéku pretože vyšlo najavo že mlady pán ma dlhy cez 10 tisíc. Ja som o nich dovtedy nevedela ani by ma to nenapadlo že sa take niečo deje. Klamal mi do poslednej možnej chvíle, keď som ho konfrontovala. To bol začiatok konca nášho vzťahu. O dva a pol roka som sa s ním rozviedla, keďže to všetko prestal splácať, začal piť, stavkovať atd, proste sa to valilo ako lavína.
Nemusíš nič milá moja posielať. Stačí si prečítať. Nerád druhým,rad sama sebe. Toto by si si mala uvedomiť,aby si vedela ako ďalej.
@ivonluk ja si tiež predstavujem čo tvoj ex.... Možno mu tiež padol kameň zo srdca. Zapamätaj si ,všetko sa každému vráti. Len tak ďalej,svet je malý,bacha😅😉
@maciatkolulu škoda slov na nu 🤷♀️
@maciatkolulu 😂😂😂😂😂😂
Chudak chlap 🥴
🤣🤣🤣a toto je v poriadku že vy dve riešite úplne inú ženu ktorá ani nezakladala tému?! a jej osobný život ktorý zjavne mala ovela tažší ako autorkine 10€ ?! to ako komentuje je jej prezentácia nie vaša!! ale ako vy reagujete to už je v porádečku?možte sa biť do pŕs aké ste užasné, 👌🏻🖕🏻čítala som pre pobavenie všetky komentáre a vy zastánkine bločkových práv sa tu tvárite jaké ste dobrosrdečné a rovnako ste neprijemné a strápnujete sa tu komentármi čo sa netýkali témy. A presne karma je zdarma myslím ,že rovnako nemáte doma pozametané pod prahom ale zjavne to máte ideálne doma ako autorka -teda myslíte si to…..
@nikolia99 s takými ako ty je tu vôbec škoda o hocičom diskutovať. @autorka tu napisala 2 veci, ktoré jej muz nikdy nezvykol robiť a zrazu ich urobil naraz. A nič nepovedal... lebo ono komunikovať je uplne normalne. Vysvetlila, prečo to nerobí... a vy ste sa tu do nej pustili ako do najväčšej stíhačky. Začali ste tu úplne od veci hodnotiť ich vzťah, naco sa ona mimochodom vôbec nepýtala. Detto ta mila pani, ktorá by to mala robiť ako posledná 👎
A k tým "blockovym pravam", nie je absolútne nič zlé mat prehľad vo financiách, kolko sa načo míňa. Robi to veľmi veľa ľudí (len tu zrazu ani každá jedna, vsak ako je typické tu MK, keď stádo vede vul, ako sa vravi. Resp.v tomto prípade 🐄).
Ci aj sudkyni pri takom vyzivnom povieš, že nech si bločky niekde strčí a nie je trápna? Alebo co su tu témy koľko miniete na stravu, drogéria a pod. Tie, ktoré tam píšu koľko na co minu si potom len tak vymýšľajú a hádžu len tak cifry, aby tu boli zaujímavé? 🤔
@maciatkolulu tu len tej jednej dáme nastavila zrkadlo. Ale pozor, to uz sa nesmie, co?
Ano, karma je zdarma, tak si daj bacha, aby tvoj muz šiel naozaj poobede si zahrať ten futbal s kamošmi (ako obyčajne, ale dnes musí ísť náhodou skor) a nie náhodou za milenkou. A jasne, v Tescu bol kúpiť dar kamošovi z družstva, hoci to nikdy predtým neurobil 😉 (to len ako príklad uvádzam, aby si pochopila 👌).
@lienka.7 toto co robia oni je na hlavu.
Za 40 rokov som sa NIKDY v živote nestretla ci v práci či súkromí s človekom ktorý si odkladá bločky. Keď chcem mať prehľad, na to mám mobil banking, že som minula 50 eur v dm, nepotrebujem vedieť co som kúpila.
Keď si to chce zbierať, nech si zbiera, ale takéto bazirovanie na trapnych 10 eurách, ktoré si jej chlap dovolil minút z vlastnej výplaty a vypočúvanie ho , co presne kúpil je choré na hlavu!
Je dospelý muž,ma pravo si vybrať aj sto eur a kúpiť co uzná za vhodné a NIE JE POVINNY to manželke hlásiť. Žiaden chlap také niečo nie je povinný ani žena. Keď máte doma chlapov, co poslúchajú na slovo a hlásia každý krok je to ich dobrá vôľa , nie povinnosť.
Robiť cirkus pre hodinu na obed a desať eur v tescu je výkon hodný psychiatrickeho vyšetrenia.
@aurora33 my sme po sebe nevrcali, aj som to napísala. Ale ty si si to vysvetlila podľa seba. OK, neberiem ti to. Ale neprezentuj to tu ako fakt, lebo to tak nie je. Ďakujem ti.
@lakebabe je rozdiel co kde kupuješ, resp.ake mas zloženie nákupu. Internet banking ti totižto nerozlišuje, či si v kauflande kúpila toaletak alebo chlieb. Zarata ti to medzi potraviny, hoci to nie je pravda. A k tomu zvyšku, zase ste si to tu prispôsobili ako ste chceli vy a vydedukovali z toho svoje vlastne závery. A nejde o ziadne POVINNE hlásenie, ale o normálnu komunikáciu. @autorka nikde nenapisala ze to urobiť NEMOZE. Tak si tu naozaj nevymyslajte a nedomyslajte. Koniec koncov, ako je to tu bezne.
@nikolia99 karmu si tu prvá začala spomínať ty, to len tak mimochodom. A mna nič nevzalo, neboj sa. Len neznášam také mudrane ako ty, ktoré nevedia nič ale zhadzuje hneď druhé. To je všetko.
@lienka.7 ,, Btw, tiez si zbieram bloky a ná koncí mesiaca spisujem, co a kolko sme kde minuli (obaja ich dávame do euro obalu, muz, detto) a tiež aj on sa pozrie a zafrfle, ze bože, zase rúže? A ja mu, že bože zase čokolády? No a sme si kvit 👌”
Tak frflete po sebe, pardon. To nemení nič na tom, že je toto blockovanie a frflanie zvláštne.
@lakebabe neviem,kto ti dal právo posudzovať,či to,čo robí iný je správne a normalne. Čo je pre niekoho ok,pre teba nemusí. To je tak normálne. Nuž a poznám veľa ľudí,čo si dokladajú bločky,zo všetkého a dávajú doma do tabuľky a majú. A? Ja to nerobím a za to si mám myslieť,že sú nenormalni? Áno aj z kávu z kaviarne a veeeelmi dobre situovaná rodina. Hm🤷
to je taky problem tych 10 eur zaratat k vydavkom na stravu aj bez blocku? ci potrebujes za kazdu cenu presne vediet co nakupil? a do prace si uz volala, ci tam v ten den vobec bol?🙄
@maciatkolulu to ze dala verejnú diskusiu a pýtala sa na názor je môj názor je ze nie je v poriadku . To mi dáva právo myslieť si to.
Pre mňa za mňa si s tými blockami aj vytapetuj byt, ale neprezentuj to ako štandard medzi ľuďmi, lebo nie je. Nič jej nebráni napísať si do jej zošita desať eur na desiatu , nie robiť z toho kauzu .
Tu je problém, že mu neverí, kontroluje ho a ma obavu, že by bol schopný ísť za inou, takže v ich manželstve asi bude tých problémov viac.
Lebo pokiaľ mám normálne manželstvo ani vo sne ma nenápadne, ze muž išiel o hodinu skôr kvôli milenke. Bud majú väčšie problémy akí to tu prezentuje alebo je chorobné žiarlivá a manipulatovna stíhačka.
@lakebabe ešte raz, aby si pochopila, keďže si evidentne ideš svoje. Je uplne normalne vedieť a mať prehľad, kolko a naco mínas. Pochybujem, že si milionárka a mas neobmedzený budget. A predstav si, robia to aj dobre situovani ľudia mimochodom. Ti si ešte viac dajú bacha, na to, naco míňajú. Chore, ze???
A taktiež všetky co tu píšu do diskusií, kolko miniete mesacne na to a to sú podľa teba odveci. No vidis, pre nich si potom odveci ty. A nie, nemá to vôbec nič spoločné s buzerovanim, sledovaním ci obmedzovanim. Možno to berieš tak ty. A do prace chodíš práve preto, aby si si tie veci mohla kúpiť. Ako každý iný človek.
A to, ze mas normalne manželstvo si môžeš myslieť akurát tak ty. Je tu nemalo diskusii, ze chlap mal niekoľko rokov paralelný vzťah a pod. Tak netreba len mudrovat. Veci sa dejú a život sa žije.
@lienka.7 ty máš ako osoba strašne traumy z predpokladám bývalého manželstva, sama si písala, že muž ta podvádzal alebo niečo také.
Keď si muž chce nájsť milenku ,nájde si ju hocikde ,aj vedľa teba na gauči v dnešnej dobe a nič s tým nespravíš, stačí mu napísať nejakej babe na ig, fb, zoznamka... Ale nezabranim tým, že budem muza sledovať, ci si kúpil štyri ci päť rožkov. Keď ťa bude chcieť opustiť urobí to. Nič nezmení, ze ho budem sledovať na každom kroku, iba bude mať väčší dôvod ujsť.
Máš strašne rozculeny prejav, bločky nesledujem, viem čo si môžem dovoliť minut a tak sa spravam. Nič mi nezmení ,keď zistím na konci mesiaca, či som kúpila dva ci tri toaletné. Keď ho potrebujem kúpim ho. Kupjem tolko, kolko viem, ze môžem a nebudem sa s tym spovedat mužovi. Takisto ani on mne ked si kupi príklad nove lyze necha tam tritisic je to jeho vec zarobil si na to. Pokial mame ucty zaplatene mame dost IQ, aby sme vedeli čo si môžeme dovoliť.
Keď ti to vyhovuje sledujte si to, ale nenut to ludom ako štandard . Mame úplne iné finančné myslenie.
A čo s týka jej manželstva skôr by som sa zamyslela prečo by mal podľa nej tu milenku hľadať.
Ženy nehadajte sa nestojí to za to. Poprosím admina nech diskusiu zmaže. Ďakujem
@lakebabe suhlasim s tebou. Vsak chodím do prace, viem, koľko zarobím, viem koľko miniem na povinne platby tak každý normálny rozumný dospelý človek vie koľko môže minúť, aby mu ešte ostalo alebo ušetril. A čo mi pomôže keď si vďaka bločkom (🤦♀️🤦♀️🤦♀️) spočítam, že na napr drogériu som minula ja neviem 47.80, alebo si to zaokrúhlim na 50? Nech si vraví kto chce čo chce toto bločkovanie je buzeracia.
@aurora33 absolútne nič podľa mňa to majú tie zeny akurát na to, aby si študovali ,co ich chlap nakúpil, ci náhodou nie nejaký kvet kolegyni😄
Nikdy ma bločky nezaujímali ani keď som bola sama a mala jeden príjem ani teraz, keď du tie príjmy omnoho vyššie. Mam svoj voľný čas moc rada, radšej zbehnem na kozmetiku ako pol dna lustit bločky z tesca.

@daniela1911 veď ja to stále píšem a ona nič