Má nevera v manželstve dôvody na podozrenie?
Manžel mal minulý týždeň poobednú, vždy chodí z domu 13,15 no v jeden deň isol z domu u o 12tej. Viem to lebo náš syn dosol skôr domov zo školy a vraj už otec nebol doma. Pýtala som sa ho a povedal že volali mu z práce aby nadrobil si hodinu tak preto isol skôr do práce na 13tu. To si zvykol nadrabat viem. No na ďalší deň som pozrela či odišla platba z jeho účtu a mal tam sms že v ten deň bol v Tescu a nakúpil za 10 eur nákup. Hneď som sa ho spýtala že čo robil v Tescu on vôbec nechodí sám na nákup. Povedal že kúpil viac jedla že mu nestačilo to čo sme mali doma lebo dlhšie bol v práci. O hodinu dlhšie veď to je ako nič. Ešte hovoril že všetko je také drahé že 10 eur platil. Pýtala som sa že čo kúpil že len koláče no to určite nestálo 10 eur ale oveľa menej. Ma napadlo či nekúpil aj insie konkrétne kondómy a či nebol za nejakou ženskou. Prvýkrát za naše manželstvo ma toto napadlo. Bola som po operácii a dlho sa z toho liečila tak dlhšiu dobu sme nemali sex vyše roka.
Wau, tak toto je iný level! Už som tu videla všelijaké stíhačky, ale ty si zaslúžiš prvú cenu. Aby chlap musel dokladovať každú minútu a každé euro...!
K tomu, že ste nemali sex vyše roka, sa radšej ani nevyjadrujem.
@sense on hotovosť nemá už vieš prečo 😀
Inak takýto jeden pár poznám a funguje im to cely život. Kamarátkina mama je takáto stíhačka celý život sleduje muža kde je, koľko minul ,musí ukazovať bločky, sleduje o koľkej odosiel a prišiel ešte aj dospelé deti cvičí 😀 on len sucha nohami tak mu to asi vyhovuje.
@timea301196 tak sa ospravedlňujem ale mam kamarátov z Oravy a majú podobné nárečie
@lakebabe veď v pohode. Mne to tiež udrelo do oči 🤣
Tak dievčence,tie čo sa tak milo priam vysmievate,verte - neverte ženský inštinkt funguje,aj ja som bola taká,však verím,on robí a robí až dorobil,no a som šťastne rozvedená. A on je s tým svojim nadcasom. Len deti to trochu nevedeli spracovať a ten hnusný trojročnú sudny boj. Mať co len trochu tusaka, vyzeralo by to inak.Ja chápem,že veľa z vás si myslí....ale nemusíte byť ironické a podobne. Niekedy je lepšie prísť na niečo v začiatkoch a vedieť sa zariadiť,ako potom cumiet.
@timea301196 mne tiež len mi ich to strašne pripomenulo 😂
@maciatkolulu dobre ale netreba tu hneď robiť kovbojku. Chudák chlap nemať rok sex... my sme tiež nemali pretože som bola na rizikovom tehotenstve . Ale takéto blbosti ma nenapadlo nikdy
@sense keď pozrie na účet nepíše tam 1 x krabička prezervatívov
@maciatkolulu ja toto vobec nepopieram, ze su taketo skusenosti, aj u nas v rodine su. Ale neviem si predstavit toto si namyslat.
Jasne ze ked sa uz patra, tak asi sa aj nieco vypatra.
@maciatkolulu ako v pohode ale robiť niekomu doma výsluch len preto ze raz v živote išiel o hodinu skôr do roboty a minul desať eur je pritiahnuté za vlasy. Keby to robil často nepoviem pol slova , ale chudák chlap mal chuť na koláč tak raz si dovolil ísť skôr do roboty a kúpiť si ho a z toho má doma toto. Je rozdiel sledovať príznaky, ale nedopriat niekomu hodinu osobnej slobody je na hlavu. Však a z čoho by tu frajerku našiel však by ju ani na kávu nemal ako pozvať hotovosť si pýta od nej a účet mu sleduje. Chudák chlap
@maciatkolulu jasné, že ho podozrieva a aj je veľká šanca že hľadal inde.
Možno nie, ale bolo by lepšie keby vystúpila zo stíhačky a smerovala energiu tam kde to zanedbala.
@autotka no dobre ti tu nalozili 🙈 pokial vsak robi/robil niečo čo nerobi/nerobil bezne, tak je to podivné. Obzvlast ked ti teda dáva všetky bloky a zrovna tento jedno teda chyba... a tiež ide o vyše hodiny skôr z domu. Akože uzit si sa dá aj za 20 minút, nemusi si kvôli tomuto brat dovolenku na cely den. Keby tu niektoré vedeli, kolko nevernych chlapov stíha taky obycajny "obedny" sex 🤣
@marikaan zaujímavé je,že poväčšine sa píše,ako má byť sex niečo obojstranné,niečo čo sa nerobí z donútenia a hen,ona niečo zanedbala,ja netuším aký mala operácii,akú rekonvalescencii atď. Ty áno?
Nuž a je reálne,keď niekto robí niečo roky nejak a zrazu príde zmena,že sa človek zaujíma. Ja som nezachytila,že by ho slahla do pivnice,nedala mu jedlo,vodu,svietila do očí a vypočúvala. Ak sa opýtala a mrkla na výpis,hmm,to je stíhačka? Ja by som sa po mojich skúsenostiach určite opýtala tiež. A radšej na rovinu a priamo,ako potom šok
@maciatkolulu mne to príde ako obmedzovanie osobnej slobody. Keby tu bola téma od ženy ako ju chlap sleduje ,že odišla o hodinu skôr a robí jej peklo, tak by ste tu väčšina toho chlapa zlyncovali co si to dovoľuje.
Raz v živote by ma takto muž vypocuval ,prečo som išla niekde o hodinu skor alebo ma nútil nosiť bločky za každú kravinu ktorú si kúpim, tak by bol exmanzel. Každý človek má svoje práva a toto mi príde ako tretí stupeň ostrahy vo väzení.
@maciatkolulu áno máš pravdu,ale keby sa im tato situácia zopakovala viackrát,tak už by to bolo podozrivé,ale teraz to skôr vyzerá,že z komára robí somára,alebo až slona,a ak jej zahol možno práve preto,že je stíhačka.Co by ho samozrejme neospravedlnilo,a ani sa ho nezastaví,ale ani jej.A ako tu už ženy písali,ak ju chce podvádzať,stačí mu 5minut.
na tvojom mieste sa zamyslim nad sebou, ci ak niekto skoci do tesca a ide o hodinu skor z domu, tak musi kupovat prezervativy a ist za inou... keby mna niekto takto kontroloval za 10EUR nakup a nebodaj by mojho chlapa napadlo to co teba, tak leti balkonom alebo si toho milenca fakt najdem :DD
Myslím že toto je prehnané...aj manžel chodí do Tesca , nakúpi jedlo atď nechá tam € ale preboha veď niečo jesť musí 🙈nikdy som nesliedila čo kúpil,kde, kedy ako bol a to môj muž nemá stabilný pracovný čas,to by som ho potom musela stále upodozrievať 🙈🙈🙈
"ahoj láska,počula som,že si išiel o hodinu skôr do práce,niečo sa tam deje?" Hmmm,nevidím to extrémne stihackovske. A potom otázka,že či mu nestačí ,čo máme doma,keď behá po obchodoch. Normálne by sme sa na Tom doma zasmiali. Ale keď v tom niečo je.... A dámy,reálne,máme ten šiesty zmysel. A čuch ,že niečo nie je ok a z jednej otázky robiť zo ženy a sexuálnu stíhačku,to sa dá len na mk.
Ahoj autorka, uplne ta chapem. Tvoj manzel ma denny rezim, ma svoje zvyky...napr.nechodi sam do tesca nakupovat....chodi prec o 13.15.
Pozri sa, ja nehovorim, ze klame, ani ze hovori pravdu. Doveruj, ale preveruj!
Bola by som zvedava, ako by sa zachovali baby z fora, keby ich manzel zacal zrazu chodit do obchodu+odosiel by skorej z domu?
Vzdy sa hovori, ze muz sa zacne divne spravat, ked podvadza. Tebe sa toto spravanie zdalo divne. Chapem ta!
@lenkasarka to je jasne ale. Príde chudák domov a musí sa spovedať kam šlo 10 e a nech povie hocičo aj tak ma už v hlave chrobáky ze klame
@maciatkolulu toto mi príde pod úroveň pýtať sa dospelého muža co zaraba ci mu nestačí co mame doma keď beha po obchodoch . To by som sa raz doma opýtala tak si poklepe po cele. Stíhačka je a poriadna.
@mira0611 Však, ale on jej to vysvetlil, že prečo išiel skôr do práce. Stalo sa to raz, kedy si dovolil odbočiť zo zaužívaných koľají, preto je jej to zrejme podozrivé. Tak, nech v tichosti sleduje, čo sa bude robiť ďalej, či sa niečo podozrivé vyskytne a nie robiť humbuk, že išiel raz do roboty o hodinu skôr.
@mira0611 co je divne na tom , že niekto ide do Tesca?? keby nasla výpis že platil tisíc eur niekde v zlatníctve ako sa to tu kedysi riešilo ale desať eur v tescu??? To fakt mate ženy taky nudný život , že tých chlapov sledujete každým krokom a rátate im každý cent co kde kto minul? Vy nemáte voľný čas koníčky kamarátky záľuby? To fakt ma ten chlap mat život, že každý deň päť minút po skončení smeny musí doma pipat príchod? To ti chlapi nikde inde nechodia sami ? Žiadni kamaráti káva fitko nič? Preboha len čumím
@lienka.7 Preto mi to príde podivné lebo doteraz vždy povedal keď mal ísť skôr do práce alebo keď mal nadcasovat. A ako píšem nikdy nechodil do obchodu sám lebo neznáša nakupovanie. Preto chodíme vždy spolu do obchodu. Väčšina sa chytila toho že zapisujem bločky neviem čo je na tom divné. Keď ženy sem píšu a žiadajú radu ako ušetriť väčšina im radi ukladaj si bločky a zapisuj za čo mines aby si mala prehľad. Ja toto robím odkedy pracujem že zapisujem a mám prehľad koľko a za čo miniem a kvoli tomu som divná čo mi tu ženy píšu či skôr vysmievajú sa mi za to..
@maciatkolulu Nepísala som akú som mala chorobu lebo je to dosť osobné. No väčšina žien nechápe keď je niekto chorý a bol operovaný že nemá náladu na sex ani pomyslenie naň.
@lakebabe Ale ja ho nesledujem ani nevypocuvam. My sa normálne bavíme doma o všetkom, takisto aj o robote rozprávame sa príklad dnes mám ťažký deň nestíhame tak musím dlhšie ostať v práci. Alebo nemali sme materiál tak musíme to na druhý deň nadrobit. Ja neviem ty sa s tvojim doma nerozprávas?
@lakebabe Môj muž nechodí nikam žiadny futbal ani kamarátov nemá, do krčmy nechodí nepije a nefajčí. Trávi všetok voľný čas s nami s rodinou. A to som ho x krát ešte na začiatku posielala že chod s kolegom alebo s bratom niekam von no on nechce. On hovorí že má rodinu tak žije pre rodinu. Záľuby a koníčky máme spoločné. Drobné práce okolo domu a dvor záhrada plus radi spoznávame okolie chodíme na výlety aj s deťmi hrady zámky múzeá galérie turistika atď.
My sa doma rozprávame co ma kto nové za celý deň , rozprávame sa o firme a o normálnych veciach, ale v živote som sa ho nepýtala koľko minul a na čo v obchode. Fakt ideš robiť vedu a dvadsatstranovu diskusiu o tom, ze RAZ išiel o hodinu skôr do roboty? Skus vlastnému mužovi trochu veriť. Normálni chlapi chodia sami von ,aj na kávy ,aj na drink raz za čas, cvičiť , aj majú svoj voľný program. Co by si robila keby začal chodiť napríklad na futbal, však by si zblbla kde bol.
Nauč sa dôverovať , lebo keď bude chcieť frajerku si nájde aj keď bude sedieť vedľa teba na gauči v dnešnej dobe internetu.

@lakebabe na Orave nepíšeme došol ale došiel 🤍😍