Má nevera v manželstve dôvody na podozrenie?
Manžel mal minulý týždeň poobednú, vždy chodí z domu 13,15 no v jeden deň isol z domu u o 12tej. Viem to lebo náš syn dosol skôr domov zo školy a vraj už otec nebol doma. Pýtala som sa ho a povedal že volali mu z práce aby nadrobil si hodinu tak preto isol skôr do práce na 13tu. To si zvykol nadrabat viem. No na ďalší deň som pozrela či odišla platba z jeho účtu a mal tam sms že v ten deň bol v Tescu a nakúpil za 10 eur nákup. Hneď som sa ho spýtala že čo robil v Tescu on vôbec nechodí sám na nákup. Povedal že kúpil viac jedla že mu nestačilo to čo sme mali doma lebo dlhšie bol v práci. O hodinu dlhšie veď to je ako nič. Ešte hovoril že všetko je také drahé že 10 eur platil. Pýtala som sa že čo kúpil že len koláče no to určite nestálo 10 eur ale oveľa menej. Ma napadlo či nekúpil aj insie konkrétne kondómy a či nebol za nejakou ženskou. Prvýkrát za naše manželstvo ma toto napadlo. Bola som po operácii a dlho sa z toho liečila tak dlhšiu dobu sme nemali sex vyše roka.
A napádajú ma blbé myšlienky. Nepovedal dopredu že má nadrabat že v ten deň pred obedom mu volali z práce. Môže to byť pravda aj nemusí. Čo si o tomto myslíte? Či len ja mám blbé myšlienky? Trávi čas na mobile hra hry, na zoznamky nechodí viem. Nemá problém mi ukázať barskedy mobil ani nenosí to pri sebe. Tak neviem možno len ja som paranoidna.
Ma hovor z prace z toho casu? Vsak pozri, ked mu tam chodis.
Tak toto mi príde ozaj paranoidne. Ja nemám ani šajnu kde sa muž v priebehu dna hybe, keďže ma úplne iný životný režim takže nemám šancu odsledovat kde bol a o koľkej a kde si co kupi a s kým je na káve. To jedine keby mu dám GPS do auta 😁 neviem si takto predstaviť saliet kvôli hodine a desiatim euram v tescu. Trosku dôvery by neuškodilo.
tak ale nehnevaj sa nemať sex rok - dokonca vyše roka tak to chlapovi musí udierať na mozgy...
mohli ste skúsiť aspoň inú techniku ako klasickú polohu... však exist. aj iné metódy....
@deti95060810 inak toto hej to som ani nedocitala🙈
@lakebabe presne to ma napadlo :D Môj muž ma veľa volna a ja neviem o 50% veci co kde plati, kde o kolkej
@bellaa3007 môj ma firmu a rano odíde večer príde niekedy večer niekedy na obed iba raz za deň informuje kedy ide domov . Teraz odišiel pracovne do Nemecka netuším kam presne ani aký hotel a ani kedy vlastne pride😁 ci zajtra ci nedeľu. Zosalela by som keby takto premýšľam. Urobila som si na víkend svoj program a nestaram sa , ozve sa keď sa mu dá.
...skús mu veriť..🙂
Fuuu ty si dobrá stíhačka.
To fakt takýto výsluch pre 10 eur?
Kvôli hodine a 10 euram ho pomaly obviňuješ z nevery?
Preblesklo mi to hlavou či nebol s nejakou, áno lebo nesedí ten čas a že bol sám v obchode. On neznáša nakupovať vždy chodíme spolu.
Odporucam muzovi doverovat. Rok vydrzal bez sexu, takze asi ta miluje aj si ta vazi a ty z jedneho nakupu za 10€ vyrobis aferu... 🙄
Prosim ta, vsak si troll?
Ja neverim ze tohto by bola schopna nejaka sudna dospela osoba 🤦♀️
Ty si fakt myslíš ze dospelý svojpravny chlap si nevie sam kúpiť desiatu v tescu ? Prepáč ale strašne sa smejem keď si predstavím ten výsluch u vás doma. Poradím ti daj mu do mobilu GPS lokalizáciu 😁
@lakebabe ja detto. Toto je pre mna uplne sci-fi takto zit a uvazovat.
@babulkomale ale to si neviem ani predstaviť chlapovi sledovať výpisy z účtu a čas odchodu😄 to kedy stiha
🙄 v Tescu kúpiť gumy,keď vie,že zistíš z výpisu? Do Tesca nabehnúť pre gumy? No neviem,ale je to trošku paranoidno-komické. 😁 Možno kúpil fakt len tresku, minerálku, rožky a čosi sladké 😏.
Fakt neviem či v tom je treska alebo milenka ale je čas dobehnúť zameškané.
Ja ti rozumiem. Síce toto vo svojom živote neriešim, ale nečudujem sa, že ti také čosi napadlo. Jedine podľa hovoru v ten deň by si možno čosi zistila a možno ani podľa toho nie.
to myslis, ze platba 10,00€ v tescu by mu na nejaku babu stacilo?
Otázka času kedy ta opustí. Tvoja diagnóza znie.. Chorobná žiarlivosť
Fuuuu, chudák chlap 😱, ako ozaj trošku pribrzdiť, lebo mať doma stíhačku a ešte byť aj bez sexu. Ako chápem ťa, že si mala zdravotné problémy, tak prejaviť neha a uspokojenie chlapa sa dá aj inak. Ale hlavne treba aj dôveru vo vzťahu.
@lakebabe Výpisy z účtu sledujem aj sebe aj jemu keďže ja mám na starostu či odchádzajú platby každý mesiac. Čo je na tom zlé? Čas odchodu do práce nesledujem no ako som písala syn dosol skoršej domov zo školy a povedal že o 12tej už nebol doma. Keď vieme že chodí do práce 13,15. Ako neviem ako to máte doma vy ale my si všetko hovoríme kedy kam ideme aj do práce keď treba skôr nadrobit alebo barsco my si všetko hovoríme.
@zuzanazu85 Z výpisu viem len to že bol v Tescu, že čo tam kúpil neviem blok som nevidela čo kúpil že to nezobral zo sebou. Pri tom ja si vždy píšem bločky čo kupujeme každý mesiac aby sme mali prehľad.
@thereisabear Skúsim pozrieť cez víkend hovory či mu ozaj volali z práce.
cista kovbojka...skus pozriet podla vypisu v ktorom bol Tescu a chod tam na informacie, povedz v akej si situacii a nech ti vybehnu blocik za ten nakup, ked vies kedy a kde kupoval tak by to mohli pre teba urobit.
My to doma nemáme my sme dvaja svojpravni ľudia a každý chodí kde uzná za vhodné. Tak ráno sadnem do auta a to mam mužovi hlásiť kam idem kedy idem co som si kúpila? Prepáč ale za mojich 40 rokov sa mi to nestalo. Keby mi hlásil každú somarinu kde bol a koľko minul by som si mysela , že mu šibe.
A poviem ti jednu životnú múdrosť. Keď ťa bude chcieť podviest , podvedie ta aj za 5 minút cestou v roboty v aute a nic s tým nespravíš. Dala by som si na takéto vypočúvanie pozor , lebo nie kazdy chlap je podpapucnik ktorý to znesie.

Vzrúšo! Prezri vrecká a auto, či nemá blok.