Má oddelené bývanie vo vzťahu budúcnosť?
Som rozvedená a mám tiež rozvedeného priateľa. Bývanie máme od seba cca 15 minút autom. Po rozvode som si myslela, že ak si niekoho nájdem, tak na spoločný život a spoločné bývanie. Sme spolu rok, ale neviem si predstaviť, že spolu budeme niekedy bývať. Je u nás vždy, keď to obom vyhovuje a práca a povinnosti dovolia. Ale spať chodí vačšinou k sebe. Keď sme spali spolu, tak sme sa obaja nevyspali. Ja hlavne preto, že chrápe. Ja mám pocit, že to oddelené bývanie je také ako vzťah na návštevu. Že nás to rozdeľuje. Ale spoločné bývanie si predstaviť neviem. Keď príde, tak niektoré práce nerobím, lebo sa mu chcem venovať ako návšteve, a potom sa mi to kopí a kopí. Keď si predstavím, že keby sme žili spolu, tak to robím aj keď je doma a on mi s niečim pomôže. Aj teraz mi pomôže nakúpiť, vyloziť umyvačku, odniesť smeti, pri spoločnom vareníí pomáha tiež. Ale je to iné ako keby sme bývali spolu. Zasa kolkým muži chrápu a žijú spolu, neodsťahujú sa od seba len preto, že sa nevyspia. Ale aj on ide radšej k sebe spať, lebo nevyspatý v práci nevládze. Má to vôbec budúcnosť? Po akom čase ste išli spolu bývať? A ak spolu nebývate v dlhodobom vzťahu, tak vám to klape aj tak?
@maxalla chapem
@anonym_autor
Tak ohľadom chrápanie ti napíšem celu knihu. Ale v skratke.
Byvame spolu 3 roky, chrape 3 roky a tak isto 3 roky spi v obyvacke na gauči a aj napriek tomu ho pocujem do spalne. Keď spíme v jednej izbe ja nespím lebo chrape ale neskutocne. Najhoršie je ze ho nezobudim, spim tak tvrdo.
Najväčší problém su pre nas dovolenky, to nieje dovolenka to je najväčší trest pre mna a deti. Nik okrem muza sa nevyšli.
Za mňa je dobre ze chodi späť domov ja by som bola hned za to aby sa môj chodil vyspať k rodicom a ja sa v kľude vyspala aspoň jednu noc.

Ale tie deti potrebujú komplet ,,rodinu". Potom sa ako môžu naučiť zdravo fungovať vo vzťahu do ich života? Ale v tom máte pravdu, že už ľudia vo vyššom veku strácajú trpezlivosť na tých vzťahoch pracovať, nie sú ochotný tolerovať toľko ako ,,za mlada". A ďalšia vec je, že ktorý rodinný chlap v tomto veku nemá usporiadanú rodinu. Len ten čo ju nevie pre niečo mať. Tak to spolubývanie nie je napokon až tak žiadúce, aby deti ,,nepochytili" nesprávne veci do svojich vzťahov do budúcna. Tak je to na rovnako ako byť s deťmi sama. Škoda. Človek dúfa, že aj po rozvode má šancu žiť usporiadaný život. A tá šanca je napokon aj tak neskutočne malá. 😔