icon

Má partner skutočne tajný vzťah?

arninka
5. mar 2025

Poraďte mi čo mám robiť a ako by ste reagovali vy myslim si že má partner podviedol švagriná mi spomínala že ešte kedysi môj priateľ s jednou ženou tancoval na zábave a potom mi včera povedala že vždy keď ho tá žena vidí ho obchytkava aký máte názor

minenkaa
5. mar 2025

@arninka rozvod jedine rozvod ,inak to nieje možné vyriešiť

zuzanita1609
5. mar 2025

A tá žena je kto? Švagriná? 😉

birika
5. mar 2025

ak ma za co chytit, nech si poobchytkava

erika7102
5. mar 2025

skús sa s ním o tom pobaviť?

erika7102
5. mar 2025

@birika myslím, že toto nechcela počuť :D

arninka
autor
5. mar 2025

O dedine sa o nej povráva že je štetka no mám dosť keď som to počula tá žena je jeho známa

oli18
5. mar 2025

To len ja nechapem pointu?

gribka1
5. mar 2025

Tak, ak máš pocit, že ťa podviedol, tak ani nás si nepresvedčila. Málo info.

zuzanita1609
5. mar 2025

Veď sa opýtaj chlapa,aký má na ňu názor. Áno,po dedine sa toho nahovorí. Na hornom konci si prdneš,na dolnom si sa pos..la 😁. Dedina,no 🤭

erika7102
5. mar 2025

@zuzanita1609 presne som to chcela povedať 😂

guiseppinka
5. mar 2025

Zalezi co je pre teba nevera... lebo kedysi tancovat na zabave so zenou je take ze fuu. Ak je toto nevera, tak dakujem pekne. A obchytkavanie je co? Akoze sahne mu rovno medzi nohy? Stiahne nohavice alebo sa len objimu?

brendaa
5. mar 2025

@arninka myslíš tak že tvoj frajer - partner, niekedy v jeho minulosti spal s ňou a teraz ho ona obchytkáva a toto je teda tá nevera?

lindous
5. mar 2025

Nepísala si tu pred chvíľou v inej diskusii aký je priateľ skvelý, ako sa milujete a akí ste šťastí? 😅 hádžeš jednu random diskusiu za druhou, veľmi sa nudíš?

nevenka
5. mar 2025

@lindous hej, toto je zahada teraz 😅🤣🤣

janickacrazy
5. mar 2025

@arninka možno ťa švagriná nemá rada a vymyslela si takúto blbosť

bielasovicka
5. mar 2025

Akože kde ho obchytkavala, za vajcia?

arninka
autor
5. mar 2025

@bielasovicka vraj áno

arninka
autor
5. mar 2025

Rozprávala som sa s ním o tom a povedal že príliš som domyslava a hystericim a že je pekná a má ju rád

erika7102
5. mar 2025

@arninka Bože to je hrozné, keby mi toto muž povedal, sa zbalím a odídem...

vilma7
6. mar 2025

Ak ké dotyčná taka ľahšia, tak asi obchytkava väčšinu chlapov, čo neznamená ze sa každý hneď s ňou vyspi.
A to ze ju tvoj muž pozná nie je na tom nič zlé...ona zrejme vyhľadáva spoločnosť chlapov a ak ste z dediny, tam sa pomaly poznajú všetci.

dadka1997
6. mar 2025

@arninka kedy s nou tancoval? Kade manzel chodi, keď ma moznost sa verejne obchytavat tanecnicou ? Ako o tom vie svagrina?

krasneleto
6. mar 2025

to, ze je pani lepiva nemusi znamenat , ze muz s nou nieco mal... a ako kedy s nou nieco mal? ked ste spolu neboli, ci boli?

arninka
autor
6. mar 2025

@krasneleto švagriná vravela že stále keď ide po ulici a stretne ho nedá mu pokoj a obchytkava ho všade po dedine sa o nej povráva že má rada chlapov bolo to na letnej zabave minulý rok áno boli sme už spolu

cacianka
6. mar 2025

čo si myslím ? že sa máš naučiť gramatiku a lepšie písať

mizoko
6. mar 2025

@lindous tiež sa mi zdalo že toto som dnes už volakde čítala 😅😏🍿

gubcikova
6. mar 2025

Myslím si že sa pekne zabávaš a niektoré to hlcú

krasneleto
6. mar 2025

@arninka a co riesis co bolo pred tebou? ved asi vies koho sisi brala, ci?