icon

Má prespávať švagor u vás doma?

14. jan 2025

Čaute, švagor ide do nášho mesta na školenie, na 10 dní. Ja budem sama doma, manžel chodí na týždňovky. Išli by ste do toho, aby býval za ten čas u vás, teda bol by so mnou? Je to "švagor", teda manželov švagor, švagrinej manžel a vychádzame ako rodina výborne.

Strana
z2
44janica44
15. jan 2025

Ja nechápem prečo je to akože nevhodné keď muž nie je doma...to akože co sa zavrú dvere a v momente sa na seba vrhnú alebo co? Nevidím na tom nič nevhodné pokiaľ máte normálne vzťahy....keby to bol švagor co ho vidím raz za rok na zdvorilostnej povinnej návšteve tak nie ale ak je to švagor s ktorým mam dobre vzťahy tak aký je problém?

nika23t
15. jan 2025

Mne by vadilo mať v svojom byte 10 dni švagra, aj keď spolu vychádzame dobre. Neviem si to ani predstaviť, prišla by som o sukromie. Nemala by som obavy z toho, že by u nás bol, ale jednoducho by mi to vadilo. Keby bol doma muž, ok, ale keby som bola sama, ani náhodou.

eva8
15. jan 2025

@solange7 prepac, len som bola rozpisana 🙂

tiezjedna
15. jan 2025

mne by vadilo mať doma 10 dní "niekoho"... aj keď je to rodina. Mám rada svoje súkromie, noc-dve ok, ale 10 dní...ee

petronela1985
15. jan 2025

Mne osobne by mi to nevadilo. Istý čas som žila u svokrovcov, švagor bol ešte slobodný, my obaja sme študovali, manžel bol v zahraničí, svokrovci boli v práci. My sme boli spolu veľa doma (študentský život). Keď sme chceli, tak sme pokecali, jedli, upratovali, varili, šli na terasu, do záhrady... Proste, trávili sme spolu radi čas. Keď sme chceli byť každý sám, tak sme boli v našich izbách. Ani vo sne by mi nenapadlo, že je to niečo nevhodné, sme rodina. A darmo je švagor atraktívny. Teraz sme vo vlastnom, keby švagor potrebuje nocľah, je vítaný.

lasona
15. jan 2025

Pokiaľ je to človek ktorého mám rada, že sú vzťahy ôk, rak s tým nemám problém. Véd je to len 10 dni, to ujde ako voda. Ale nech sa sám obslúži, nie čakať hotel

h2
15. jan 2025

Ja neviem, prečo sa to tu rieši z pohľadu, či je to vhodné, lebo bude muž a žena spolu sami, ako keby malo medzi nimi dôjsť k niečomu intímnemu. Ale o to tu nejde. Bude to proste "cudzí" človek v domácnosti na pomerne dlhú dobu. Čo by sa tiež dalo pochopiť, v núdzovej situácii, kedy ten človek nemá kde bývať, kam inam ísť. Ale to nie je tento prípad. Ide na školenie, čiže predpokladám, že ubytovanie poskytne firma. Zrejme toto je dotyčného iniciatíva, buď kvôli šetreniu, alebo väčšiemu pohodliu... Neviem. Ale určite má aj inú možnosť, kde byť tých 10 dní ubytovaný.

bg92
15. jan 2025

mne by to vadilo lebo 10 dni je vela ale zavisi od okolnosti. ma vlastni izbu? ci bude v obyvacke?
a to je pracovne skolenie? ved to by mal mat zabezpecene aj ubytovanie, preco vobec ma spat u vas?

michaela329
15. jan 2025

U mamy prespával otcov brat, keď ešte chodil na ranné a mal to od nás jednoducho bližšie. Otec na týždňovke. My ešte malinké deti. Mama s tým problém nemala, ale mali s tým problém klebetné susedy samozrejme...10 dní je dosť, tiež by mi bolo divné mať v byte toľko dní švagra - hej, je to rodina, ale nie najbližšia ako brat, sestra, rodičia. Najlepšie bude, ak sa o tom ešte porozprávate s mužom, aj keď je teda divné, že švagor nemá ubytovanie z firmy.

biba_18
15. jan 2025

možno ubytovanie má, ale niekde na podnikovej robotníckej ubytovni - to chápem že sa mu tam nechce. to by som fakt nemala problém keby bol u nás…

mnamko
15. jan 2025

Bol tak svagor u nás,muž v zahraničí.Uplne v pohode sme to prezili, ešte sme sa smiali pri dverách švagor odchadzal a muž prišiel,že ide na výmenu.Dohovie čo si mysleli susedia😃

bejbypd
15. jan 2025

Absolútne žiaden problém ..u mňa bežne buď jeden alebo druhý prespáva ak majú nejakú akciu v našom meste ,a niekedy aj len tak ,že prídu na oslavu a zostanú tu spať..Svojich švagrov zbožňujem a kedykolvek prídu ,budú vítaní ,beriem ich ako bratov a oni mňa ako sestru ,ktorú nikdy nemali ..Každému by som dopriala takúto rodinu . ale k tebe ,ak ho nevadí mužovi ,tebe a ani švagrovi ,je to v poriadku

david3311
15. jan 2025

Aj švagor rád:P

mantilka
15. jan 2025

To musíš posúdiť ty, či je to čisto priateľské z oboch strán. Ja mám takých švagrov, že určite nie.
Keby bol manžel doma, tak by som s tým nemala problém. A hlavne nech sa manžel vyjadrí. Iné je 3 dní a iné 10.

mantilka
15. jan 2025

Osobne by som švagrinú nenasackovala manželovi domov, keď tam nie som.
Mne sa to zdá naivné. Nikdy nedávaj príležitosť, lebo gombík späť v reálnom živote nefunguje.
Ja som zasadova, ale zbytočne pokúšať sa nebudem po večeroch s cudzím chlapom.

ahhola
15. jan 2025

A muzova segra je na hlavu padnuta, ked v mene nejakej zrejme uspory za hotel??? Cpe svojho chlapa do bratovho bytu s jeho zenou???su tam aspon predskolaci?
No z toho moze byt este riadna polizanica🤪

h2
15. jan 2025

@bejbypd Je rozdiel, prespať jednu noc v prípade núdze a rozdiel bývať tam 10 dní, ak je určite aj iná možnosť.

bejbypd
15. jan 2025

@h2 nevidím v tom žiaden rozdiel ...rozdiel je vo vnímaní vlastného vzťahu a rodinných vzťahov ..neviem aké filmy ženy pozeráte,ale rozhodne ich pozeráte veľa 😃ani za mesiac sa nič nestane ,v normálnom rodinnom nastavení ...ale ako hovorím je to o vnútornom nastavení ,nevidím dôvod aby si sa nechala autorka znepokojit takýmito rečami

h2
15. jan 2025

@bejbypd Neviem, čo myslíš tým "ani za mesiac sa nič nestane" a tými filmami, ale ja som už písala a píšem zase, že nejde o to, že by medzi ním a autorkou k niečomu došlo. Ide celkovo o pobyt cudzieho elementu v domácnosti. Aj keby to nebol autorkinho manžela sestry manžel, ale napríklad jeho brata manželka (čiže nepredpokladáme milostnú aféru, ktorú som ja, mimochodom, nepredpokladala ani v tomto prípade). A nejde ani o situáciu, kde by ten človek v prípade, že neprespí u nich, musel spať pod mostom. Proste nevidím dôvod ubytovať KOHOKOĽVEK na 10 dní, pokiaľ má kde inde byť a zrejme tam aj má byť.

simcas75
15. jan 2025

@janinah vôbec sa jej nemusí ťažko žiť. Buď tak láskavá a nevnucuj svoje názory a presvedčenia druhým ľuďom, ktorí ich môžu mať diametralne odlišné. Každý sme iný a je načase to pochopiť a byť tolerantný k iným. Ty by si do toho išla a my zasa nie. Ale respektujem tvoj názor. Skúsme byť už konečne ľudia voči sebe navzájom.

romanovic
15. jan 2025

Za mna uplne v pohode. Ved je to rodina, kazdy z vas bude mat iny program, mozno sa vecer stretnete na hodinu.
My sa mame napr so svagrom velmi radi, takze by sme si to aj uzili v zmysle kopec srandy, politika, hadka o politike, mozno nejaky Netflix a tak dookola.

mantilka
16. jan 2025

Ja sa tu len musím čudovať, že tu sa toľko žien zbehlo...a ani jedna memyslala na sex s cudzím chlapom 10 dni v byte.
Aj ten chlap bude určite asexual...alebo autorka je odpudiva žena. V iných príspevkoch, hneď ako chlap podvádza, ale tu vás ani nenapadlo...veď rodina.
Oni sú taká rodina, že nie sú ani zobradi. ....Btw
Chlapovi 10 dni zrazu nebude chýbať sex. Nehovorím, že určite by z toho bol sex....ale pravdepodobnosť tam je.

miska1997
16. jan 2025

Bez prítomnosti muža by som na to neprístupila 10 dní.
2 - 3 dní ok, ale 10 je dlha doba ..

martinadomianova
16. jan 2025

No ja určite nie.

mrva
18. jan 2025

Za mna v pohode

brendaa
1. máj 2025

Určite nie, je to blbý pocit sama žena so švagrininým mužom, jemu by bolo nepríjemné mi nabúrať súkromie na jednu noc, nieto na 10. Dokonca ani mužov brat, môj švagor by na to nepristúpil... My vychádzame veľmi dobre aj ich rada pohostím a poteším sa keď sa stretneme...

bambulka224
1. aug 2025

@anonym_autor ak manžel súhlasí a Ty si OK.
Rodina si musí pomáhať. Ale povedz mu, že dufaš, W ja dospelý a sebestačný. Aby n mal pocit, že je na hoteli. Že po ňom budeš upratovať...

catherinah
1. aug 2025

Ja nie, ale.ja by som ani ženu žiadnu nechcela, pokiaľ to nie je niekto v núdzi, u nás doma nie.

Strana
z2