icon

Má tento vzťah ešte význam?

Dnes o 15:28

Spoznali sme sa na lyzovacke vo februari, bolo to strasne krasne, od prvej chvile sme si velmi padli do oka, potom sme si to neskor aj povedali ze sme obaja hned vedeli ze medzi nami nieco bude. Chemia bola medzi nami neskutocna, vlastne aj je, vsetko je fajn, citim sa pri nom dobre, teda az kym sa neprejavi jeho chladna a arogantna stranka. Niekedy mam pocit, ze si nic nevazi a vsetko mu je jedno. Neskutocne ma hneva, ked zacne s tymi jeho primitivnymi a arogantnymi recami. Uz na zaciatku mi hovoril veci napriklad ze raz svojmu kamaratovi prebral priatelku, pytala som sa ho ci sa za to necitil zle a povedal ze nie vobec, ved co je na tom zle ked sa jej pacil a ze kamarat ho netrapil, ved kamaratov si moze najst kazdy den aj 10, co tam po tom jednom. Takychto pribehov s podobnym pristupom som od neho pocula vela, dalsia vec su zeny, robil to hlavne na zaciatku, teraz uz menej, ale vkuse ked sme napriklad isli do mesta, bolo bezne ze na niekoho ukazal, ze aha tam s tou som sa kedysi stretaval. Ja som mu na to nejako nereagovala pretoze ma to nezaujima, proste kopec takychto pribehov sa ho vraj tyka, neviem do akej miery su pravdive, ale to je jedno. Najviac ma minuly mesiac dorazilo to ked sme boli na trhoch a nejaka opita partia chlapov sa tam takmer pobila, on miesto cohkolvek ineho vytiahol telefon a zacal to natacat. Vsetky tieto veci ma vytacaju a nutia ma pochybovat o tom ci je to pre mna vhodny partner do buducna. Ako bude niekto taky stat pri mne v tazsich chvilach? Neviem si to predstavit. Mam kamarata, s ktorym tam tiez je chemia, ale je uplne iny ako moj terajsi partner. Mam pocit, ze by som pri nom nasla tu stabilitu ktora mi pri mojom partnerovi trochu chyba kvoli jeho spravaniu. Niekedy mam pocit, ze by bol pre mna vhodnejsim partnerom on. Co si o tom myslite?

januska12323
Dnes o 15:30

Že máš pravdu.

sevrin
Dnes o 15:31

Mali ste sa rozísť hneď ako sa po lyžovačke sneh roztopil.

thereisabear
Dnes o 15:31

Tiež by mi to prekážalo. Nebola by som s ním.

anonym_9c2c3b
Dnes o 15:47

@anonym_autor 1. Klamanie, 2. arogancia, 3. Nedostatok empatie 4. Hrubosť, 5. Nedostatok/resp. žiadna morálka. Hm, to nie je dobrý štart do partnerského života. Chémia síce je, ale charter chýba tvojmu fešákovi.

anonym_9c2c3b
Dnes o 15:48
@anonym_9c2c3b

@anonym_autor 1. Klamanie, 2. arogancia, 3. Nedostatok empatie 4. Hrubosť, 5. Nedostatok/resp. žiadna morálka. Hm, to nie je dobrý štart do partnerského života. Chémia síce je, ale charter chýba tvojmu fešákovi.

@anonym_9c2c3b pardon CHARAKTER.

haley7897
Dnes o 15:51

Bože ženy, niektoré dokazate neskutočné veci "prehliadnuť ", odignorovať a ospravedlniť. Niekedy nám dôjde s akým retardom sme (ženy aj muži) az ked sa snažíme obhájiť ich konania a vzťah pred druhými 🫣
Tip: ak sa niekedy znova ocitnes v situácii, ze mas potrebu pozmeniť alebo zatajiť detaily o partnerovi a jeho správaní pred priateľmi alebo rodinou , považuj to za znak, ze možno by si mala ušetriť aj seba a poobzerať sa inde.
Nikto neovplyvní nas život tak ako nas partner. Pozitívne, partner ktorý nas inšpiruje byt najlepšou verziou nas samých, alebo negatívne, partner ktorý nas bude len ťahať dole na svoj štandard aby sa on cítil pohodlne...

angelix
Dnes o 16:12

@anonym_autor ze si si nasla bula

autor
Dnes o 16:19
@anonym_9c2c3b

@anonym_9c2c3b a presne opak tychto 5 vlastnosti vidim v tom kamaratovi, s nim sa poznam dokonca dlhsie ako s priatelom. Dokazeme sa dlhe hodiny rozpravat a sedi rec, zatial som si unho ani raz nevsimla nieco ze by sa chvalil vecami ktore nevypovedaju o jeho charaktere nic dobre. To ma na priatelovi hneva najviac. Aj tan kamarat sa mi za ten cas zdoveril s vecami za ktore na seba nie je hrdy, kazdy take ma no nikdy to nehovoril s takou aroganciou a hrdostou. Skor, ze to lutuje alebo ze sa za to hanbi.

danica2711
Dnes o 16:25

@anonym_autor odišla by som hneď na začiatku, keď sa ten primitív pochválil, ako kamarátovi prebral frajerku a ako to celé "zhodnotil"

zorienka28
Dnes o 16:29

@anonym_autor Kolko ma rokov?

anonym_147be0
Dnes o 16:43
@zorienka28

@zorienka28 podľa mňa maximálne 10 🤣

autor
Dnes o 16:52
@zorienka28

mischy00
Dnes o 16:56

Tento chlap bude vždy žiť iba pre seba a svoje ego.
Si pre neho jedna z mnohých a jeho životom este prejde veľa sukien......lebo si je toho vedomý, ze môže.

zorienka28
Dnes o 17:17
@anonym_autor

@anonym_autor Ja ze 15. Kazdopadne, ten ako teba namotava este 3 baby.

anonym_4ff9b7
Dnes o 18:31

že si natáča bitku opitých chlapov by ma vôbec netrápilo. ďaleko horšie sú jeho kecy ohľadom frajerky jeho kamaráta. Keby som takéto blbé reči počula - bola by to posledná hodiny nášho vzťahu. Hnus.
chémia sem - chémia tam keď vidím že chlap má takéto blbé kecy prechádza ma akákoĺvek chuť na vzťah.

kitycat
Dnes o 18:40

Je uzasne ako niekomu padnu po case ruzove okuliare...

Nechapem ako lozes pisat ake he vsetko uzasne a potom tu pises vsetky tieto "kvality"

anonym_f766b0
Dnes o 19:02

@anonym_autor nevieš čo chceš. Nemýl si sex a vyrovnaný vzťah