icon

Má tento vzťah šancu na viac?

48domka
27. jan 2025

Ahojte zienky, ako mam brat tento "vztah" .
Pracujem v kaviarni kde chodia samy muzi , zacal aj jedem muz pol roka sme na seba pozerali srandovali , mily taky pohode .
Jeden den som koncila skor bol na kave pokecali sme a ze ci mu nedam cislo dala som a v tem vecer som bola u neho .
Rozpravali sme sa jasne bol aj sex .
Pokracuje to takom style ze vikendy uz posledny mesiac travim uneho a cez tyzden po praci mi zavola alebo vecer.
No vadsinou tie vikendy sme len unho doma ma dost mesta a vikend chce vypnut .
Mam pohode unho aj veci nejake kupil mi papuce, ine veci je pozorny nemozem povedat .
No niekedy mi to pride ze som milenka na vikend . A cez tyzden kazdy mame svoje ale volame si . No rozpravame o vsetkom medzi sebou narovinu nehrame sa na nic .
Ja mam nadvahu 20kg je to dost ale som mala tazky min. Rok no uz na sebe makam zacala som cvicit a on ze super .
No mozno caka na to ze schudnem a budem lepsie vyzerat .
Podotykam niesom skareda prave opak . Teraz sa zameriamvam na seba a chcem vyzerat ako predtym .
Mala som vypite som mu povedala ze bude lutovat ze ma nechce teraz 😁 taku aka som a ine veci a mozno caka na to .
Myslim si ze mu to teraz asi takto vyhovuje nechcem tlacit na pilu a niekde ho volat atd. mal by on.
Co myslite zmeni sa ten vztah aj o inom ? Nie len vikend zavola ze kludne prid . 😏 ..... inak ja mam 30 on 40 r
Dakujem krasne

Strana
z2
48domka
autor
27. jan 2025

@michal_dr urcite sa snim porozprav v najblizsej dobe .
😏
Dik za pohlad .

barborachors
27. jan 2025

@januska12323 akoze nema, ma... ale ta chodi cez tyzden a dava jej tiez papuce. Tejto vola na vikend, preto takto. Panko to ma rozdelene. Ved nech sa ide postavit pred jeho barak stredu vecer a uvidi. Dam na to krk.

48domka
autor
30. jan 2025

@barborachors streravame sa aj cez tyzden a mam tam veci tak asi nieje hlupy zeby dalsiu zenu zavolal a ja som tak mala veci .

schauma123
30. jan 2025

Také.... Na užite si

Strana
z2