icon

Má tento vzťah šancu na viac?

48domka
27. jan 2025

Ahojte zienky, ako mam brat tento "vztah" .
Pracujem v kaviarni kde chodia samy muzi , zacal aj jedem muz pol roka sme na seba pozerali srandovali , mily taky pohode .
Jeden den som koncila skor bol na kave pokecali sme a ze ci mu nedam cislo dala som a v tem vecer som bola u neho .
Rozpravali sme sa jasne bol aj sex .
Pokracuje to takom style ze vikendy uz posledny mesiac travim uneho a cez tyzden po praci mi zavola alebo vecer.
No vadsinou tie vikendy sme len unho doma ma dost mesta a vikend chce vypnut .
Mam pohode unho aj veci nejake kupil mi papuce, ine veci je pozorny nemozem povedat .
No niekedy mi to pride ze som milenka na vikend . A cez tyzden kazdy mame svoje ale volame si . No rozpravame o vsetkom medzi sebou narovinu nehrame sa na nic .
Ja mam nadvahu 20kg je to dost ale som mala tazky min. Rok no uz na sebe makam zacala som cvicit a on ze super .
No mozno caka na to ze schudnem a budem lepsie vyzerat .
Podotykam niesom skareda prave opak . Teraz sa zameriamvam na seba a chcem vyzerat ako predtym .
Mala som vypite som mu povedala ze bude lutovat ze ma nechce teraz 😁 taku aka som a ine veci a mozno caka na to .
Myslim si ze mu to teraz asi takto vyhovuje nechcem tlacit na pilu a niekde ho volat atd. mal by on.
Co myslite zmeni sa ten vztah aj o inom ? Nie len vikend zavola ze kludne prid . 😏 ..... inak ja mam 30 on 40 r
Dakujem krasne

Strana
z2
januska12323
27. jan 2025

"Jeden den som koncila skor bol na kave pokecali sme a ze ci mu nedam cislo dala som a v tem vecer som bola u neho .
Rozpravali sme sa jasne bol aj sex ."
Ako to začalo tak to aj pokračuje. Keby s tebou chcel vzťah chodíte na rande a nie na sex do jeho bytu.

barbie79
27. jan 2025

nejde o to ci budes mat -20 kg, my ti nevieme povedat ako to on vidi, mozno aj on to vidi z tvojej strany, ze prides na vikend a ti to staci. Skuste sa o tom pozrozpravat vy dvaja, co a ako dalej, a ty si hlavne ujasni ako to chces, pre pripad, ze ti povie, ze mu vyhovuju vikendy a tebe nie. drzim palce

ina2405
27. jan 2025

@48domka vyspala si sa s ním hneď a už je to hlavne o sexe, nie o romantike a spoznávaní sa. Je pravdepodobné, že sa to inam neposunie. Môže, ale skôr nie. Kvalitnú partnerku si veľa mužov nepredstavuje tak, že sa hneď chlapovi položí do postele.

michal_dr
27. jan 2025

@48domka
...ako daleko byvate od seba..?

lilstar111
27. jan 2025

@48domka no nevyzera to tak ze ta miluje alebo ci bude skor asi nema s kym travit cas

vanilkovazmrzka
27. jan 2025

Ked mu das na prvom rande tak si hned ma zaciatku zadefinujes svoju hodnotu 🙂 cize - ziadnu.

48domka
autor
27. jan 2025

@michal_dr 30 km

48domka
autor
27. jan 2025

@vanilkovazmrzka tak ja viem ze to nebolo rande

vanilkovazmrzka
27. jan 2025

A ako to meni situaciu? 🙂 nazvi to ako chces, ale laskyplny vztah tu nenajdes tak ci tak.

48domka
autor
27. jan 2025

@januska12323 tak to ano len potom z akeho dovodu mi vola kazdy den ked niesme spolu a rozpravame sa , aj ked pridem neni to len o tom . Aspon z mojho pohladu neviem vynst ako to mysli on .

48domka
autor
27. jan 2025
mimka1402
27. jan 2025

@48domka mala som podobný vzťah nevzťah a ver tomu, že on ti už dal "miesto" a ty si si ho potvrdila ze si šla k nemu do bytu na sex - halo chlap nedal žiadnu námahu. Chlapcovi si nestála ani za to aby ťa pozval do restiky, či do kina, aby s tebou mal sex. Dala si mu ho sama bez námahy. Málokedy to klapne, že hneď po prvom sexe je aj chlap namotany a chce vzťah. Pár vzťahov takto vzniklo, aj môj vlastne, ale (aspoň tri rande sme mali.😀) ale ja som od toho nič viac nečakala, vdakabohu snúbenec to nechcel nechať tak a rozhodol sa pokračovať ako vzťah. 😊
Ale u tohto ver, že sa to nikam nepohne, chlap má 40, keby to s tebou myslel vážne, už dávno to posunie ďalej, on nemá čas na motanice keby mu šlo o vzťah. Nestrácaj s nim čas, nemáš už pätnásť predsa.
A dievča naozaj si mu vytkla, že to bude ľutovať? Bejb, on o teba nestojí aj keby si mala 45kg, proste on ťa má do doby, spestrujes mu čas kým nepríde niekto lepší od teba a potom budeš zbytočne viac zranená. Toto nemá nič spoločné s tým, žeby mu na tebe záležalo. Proste mu je s tebou dobre, nič viac.

48domka
autor
27. jan 2025

@barbie79 urcite sa snim porozpravam ako to on vidi . Dakujem

enmery
27. jan 2025

A jeden plačko tu písal o diamantoch, aby si mohol zasunúť. Hovno hovno zlatá rybka, ženy chcú papuče🤌

denkabemommy
27. jan 2025

@48domka úprimne, to že si sa s ním vyspala hneď na prvú si mu jasne ukázala, že budeš dobrý matrac. Vzťah z toho najskôr nebude 🙂

demodun
27. jan 2025

@enmery čo tam po dovolenke, pche
Papuče 😍😍

sticker
barbie79
27. jan 2025

@48domka
to ze si sa s nim vyspala hned neznamena mze robis matrac 🙂 chcela si to , citila si to tak, zato sa nemusis ani hanbit ani ospravedlnovat, nikto sme neboli v tvojich topankach ani v tvojej situacii, necitili chemiu, pritazlivost, hormony... ono mozes cakat aj tri mesiace , kym bude sex a vztah sa rozpadne, alebo sa spolu vyspite na prvom rande a mate manzelstvo na cely zivot, je a bolo to len o vas o nikom inom

janickacrazy
27. jan 2025

@48domka on je slobodný alebo rozvedený? Predpokladám, že ty chces vážny vzťah a on len zábavu. Nabudúce, keď stretneš chlapa, tak nechoď s ním hneď k nemu. Dopraj si čas na spoznávanie. Toto už asi lepšie nebude. Vy ste sa vôbec nebavili o vás dvoch ešte?.

earlgrey
27. jan 2025
sevrin
27. jan 2025

@48domka takže ty si mu dala číslo a ešte v ten večer bol sex?
Ten čo hľadá viac a nie iba sex, tak by si povedal, že keď jemu dala za jeden deň prečo by nedala za jeden deň aj inému. Takže toto vzťah nebude, tam ide len o sex. Ak to obom takto vyhovuje, tak potom je všetko v najlepšom poriadku.

48domka
autor
27. jan 2025

@janickacrazy bavili sme sa o nas , aj o vselicom inom zoznamil ma aj s bratom a vedia omne aj iny znami jeho.
On je slobodny aj ja . Ja som nechcela ani vztah bolo to necakane no len sa to nejak zacina natahovat na pravidelnosti . A preto som chcela taky druhy pohlad .
Kamoska mi povedala ze chce to cas ze muzi to maju kus ine .

48domka
autor
27. jan 2025

@enmery neni to o papuciach boze ....

enmery
27. jan 2025

@48domka No chlapi to majú kus inak. To by si zistila, že do pár sekúnd vedia, či tu babu chcú na vzťah, či len sex. Inak, si slobodná, on slobodný, to je ok. Ale vy ste ani nešli na rande. Išla si k nemu a bolo. Ani pi*ný chlp sa o Teba ten chlap nemusel snažiť. Muži sú lovci. Aj môj chlap hovorí, že ideš do lesa s puškou, chceš loviť a odrazu sa na Teba vrhne srnka a sama sa postrelí a uloží na tvoje rameno. Veď tam odpadá úplne všetko. A nerieš 20 kg. Muži dobre vidia naše krivky a aj tak Ťa dal dole, tak je to ok. Rob niečo so svojou postavou kvôli sebe a nie chlapovi.😉🫠

48domka
autor
27. jan 2025

@enmery s postavou robim koli sebe , potrebujem zmenu celkovo .
A ono to nebolo ze nelovil , praveze cca 6 mesiacov sme sa "natahovali ".

enmery
27. jan 2025

@48domka A ty si sa doňho buchla?Pozval Ťa niekam von alebo vždy ideš iba k nemu do bytu?

48domka
autor
27. jan 2025

@enmery Mam ho rada to ano je mi snim dobre . Vedela by som si predstavit viac.
Nepozval ma nikde ...

januska12323
27. jan 2025

@48domka volá ti lebo zatiaľ inú slečnu na sex nemá a nechce o teba prísť

domkakvet
27. jan 2025

@48domka pobavilo ma to s tymi papucami, ale teraz k veci, takto nezacina dlhodoby vztah, takto zacina cas, kedy si chlap zacne o zene mysliet, ze je lahka a to, ze ti zavola, nic neznamena, co by nezavolal, len aby si potom mohol vrznut s 10 rokov mladsou.

michal_dr
27. jan 2025

@48domka

Ja že ste od seba 400km, no vy ste od seba len 30km..? To by som chcel byť s tebou (na jeho mieste) minimalne 2x za tyzden vonku na prechádzke a v podniku pri teplom čaji... A víkendy sa dajú tráviť i inak ako len sexom..., takže dosť blbé 😐

To, že ste mali sex na prvom stretku... to by som si myslel o žene svoje a mne by to bolo povrchné bez citivov (teda o 💩), ale budiš... poznam i také páry, ktoré tak začali a sú spolu dosbes i s detmi 😉
Tvoja nadváha je uplne bezpredmetná... Buď ženu chcem, taku aká je, alebo jednoducho sorry, nie každý každému sadne ..😉

Čo si o tom myslím... Ten váš vzťah/nevzťah stojí za prd, pretože nejavý o teba záujem. Môj názor.. Cez týžden kašle na to, hoc 20minut autom... 🤦
A už len to, ked ti povie, ak chceš pridi na vikend...
Ok, ale malo by to byť na striedačku...
Takto len ty vyvijaš aktivitu, čiže z môjho pohladu, nie... oničom chlap.

Myslím si, že je čas, aby si sa s ním otvorene porozpravala, pretože toto je uplne, cele zle...

Dufam, že sa chlap nakopne... 😉

heidi4
27. jan 2025

A ja ze to nejaka mlada nastrocna zaba pise, maximalne 20-tka... Neporadim, vsetko dolezite bolo uz vyssie spomenute a suhlasim s nazormi, ze tento vztah nevztah velmi nikam nevedie, leda tak do postele...

Strana
z2