Má tu niekto naozaj kvalitný vzťah s partnerom?
Sú vaše vzťahy s partnermi naozaj tak silné ako ich prezentujete? Mne sa zdá, že veľké množstvo ľudí sa prezentuje aké dobre vzťahy majú a že sa môžu na partnera spoľahnúť vo všetkom, pritom v skutočnosti to vôbec tak nie je. A keď ide do tuhého vzťahy sa im rozpadávajú bez ohľadu na to či sú v tom deti alebo nie. Vidím to veľmi často v mojom okolí. Čím to podľa vás je? Máte takých partnerov po akých ste túžili? Máte s partnermi kvalitne vzťahy so 100% dôverou, alebo cítite že to nie je úplne ono?
Dôvera, rešpekt, porozumenie, istota že sa môžeš spoľahnúť na toho človeka a že ťa neopustí keď prídu ťažkosti napríkad, tak nejak si to predstavujem ja.
Vzhľadom na to, že som tu "anonymne" - ako aj veľa iných báb, a nie som influencerka s desatisícami sledujúcich, tak prečo by som/sme klamala/klamali 😃
Verím, že mám a snáď tak bude navždy. Je to však moje druhé manželstvo.
hej, mam takeho. a teraz dufam, ze sa to nepo.serie, ked som to sem napisala 🙂
Ista nie som ani sama sebou, ze nikdy za ziadnych okolnosti partnera neopustim, tak ako si mozem byt ista nim? 😬 verim tomu, ze mame normalny vztah dvoch dospelych ludi, ktori sa maju radi a respektuju sa a ze v zlozitych zivotnych situaciach tu jeden pre druheho budeme. A ci to tak skutocne bude, to ukaze zivot ale nebudem tu prisahat, ze mam dokonaly a uzasny vztah, mam normalny vztah, ktory ma svoje lepsie a horsie obdobia.
Toto co si tu napisala mame s muzom vzajomne - dovera, respekt, porozumenie, istota a mozeme sa jeden na druheho spolahnut... Nemame idealne manzelstvo, ale dokazeme si veci vykomunikovat.
Mám manžela ktorému 100 % dôverujem.
Vždy stál pri mne, vždy ma podporil, pomohol, vypočuje moje " žvásty ".
Vždy mi je oporou/podporou.
Povadíme sa, klamala by som keby som napísala že nie.
Či to takto ako doteraz aj vydrží ?
Nie som veštec 😆
Ale verím že áno.
Preskákali sme toho spolu už toľko ( a nemyslím tým neveru a takéto iné pre mňa závažné veci ) a sme stále spolu, 16 rokov manželia.
Ale teda my sa nikde neprezentujeme ako " dokonalý pár ", naše fotky len tak nenájde niekto 😁
My sme uz vela krat boli v tom tvojom tuhom ako si spominala a vedeli sme sa na seba spolahnut. Mame za sebou veeela aj zlych situacii zazitych a mozem povedat,ze mame silny vztah a pre nas je idealny. Mozno inemu by nevyhovoval,ale nam vyhovuje. My sme este stara skola,od problemov neutekame,ale riesime ich. Nastastie sme nemuseli riesit neveru,to by sme urcite neustali. Takze dufam,ze nas to bude aj nadalej obchadzat.
110% a je mi úplne divné,že to takto niekto nemá 😳
Nie nemám taký silný vzťah ako opisujes. Pretože za nikoho by som ruku do ohňa nedala. Ale áno je tam rešpekt, porozumenie, láska, príťažlivosť ale s istotou by som netvrdila že mám 100perc istotu lebo v takej situácii kritickej som nebola
Nemám dôvod klamať.Nas vzťah je nie že 100% ale 200%.Moj muž je môj najlepší kamarát,skvelý partner,otec,milenec.
Ano vztah mam tak silny ako ho prezentujem. To neznamena, ze bez hadok ale vzdy problemy s ochotou riesime. Lebo su to v zavere malichernosti a malickosti. Vela vztahov sa rozpada leno nefunguju na stabilnych zakladoch a ludia na vztahu nepracuju. My sme pred 13 rokmi boli inde. Obaja velke ego atd. Velmi sme sa mentalne posunuli, sme viac open minded ucime sa pocuvat navzajom. Jednym slovom respekt. Keby len ruku do ohna za nas…vsetko alebo nic.
ja som spokojná a máme roky krásny vzťah… a po rokoch som zamilovaná asi aj viac ako na začiatku lebo zisťujem stále viac aký je to skvelý chlap…
my sa,sem tam pochytime. sme unavebi bez energie niekedy vlastne dost casto skrz dve mqle eeti. niekedy sa na,srba nevieme naladit ale ao viem se to je docasne se sa milujeme a stojime pro sebe
To, co si vymenovala - ano, mam takeho manzela. To vsak neznamena, ze on - a aj ja - nemame chyby a ze nas zivot je iba prechadzka ruzovou zahradou… je to zivot, nie telenovela. No vzdy som sa nanho mohla spolahnut.
Áno, mam takého partnera. A keď čítam diskusie tu, som za neho najvdacnejsia na svete.
Áno mám takého partnera, ale až na druhy pokus 🤣.
Mam taky vztah, podla mna ked nema niekto problem dat partnerovi do ruky svoj mobil, neodrbaju sa navzajom, vedia riesit konflikty, je tam po rokoch stale ten cit a pritazlivost, ja som rada, ze zijeme ako zijeme a fungujeme aj po rokoch.
Tie odpovede co tu budú ta iba nase@u 🤣
Áno, mám takého manžela a som vďačná, že mám tú možnosť nazývať ho mojím manželom. Nie je dokonalý, ale to nie sme nikto. Ale môžem povedať, že náš vzťah je rokmi silnejší a krajší, ako bol na začiatku 😉
No vies co, statisticky chlapi zeny opustaju ked napr. prekonavaju tazku chorobu, aj ked vztah bol predtym ok, takze my ti tu mozeme tvrdit co chceme, ale pravda sa aj tak ukaze len pocas tazkych chvil...
Áno, mám. Sme spolu 23 rokov. No na tom vzťahu obaja denne pracujeme
ano mam taky vztah a som zan neskutocne vdacna
sice som si partnera nevysnivala (netusila som ze budem mat zaujem o vztah v tak nizkom veku) ale som so vsetkym spokojna
za mna komunikacia a tolerancia vyriesi vsetko, kazdopadne kazdy mame ine hodnoty v zivote a kazdy riesi rozne problemy
Ale nedá mi nedodať jednu vec..
Boli tu na mk viaceré čo svoj vzťah prezentovali ako top, fotečky furt.
A zrazu že rozvod.
Áno, nie je to zlato čo sa na soc.sieťach blikoce
ja naozaj uprimne mam. nebudem to rozvijat lebo je to nepodstatne ale mame krasny vztah a som za to kazdy den vdacna. Pride mi ze vyber partnera je proste ta najesencialejsia vec v zivote. Vsetky problemy, ci uz zivotne,s detmi, akekolvek sa znasaju 100x lepsie ked sa mas o koho opriet. Ale aj radosti 🙂
Čo znamená kvalitný vztah??? Veľa ľudí ide do vzťahu s predstavou partnera a s tým že hádam sa zmení a potom keď zistia že sa nič nedeje už je neskoro.
Vo vzťahu je potrebná komunikácia a toto veľa ľudom chyba.
V každom vzťahu budú nejaké nezhody lebo nik nie je rovnaký a musia spolu komunikovať a spolupracovať aby to fungovalo no toto veľa ľudom chyba alebo to nevedia robiť.
Ja si myslím že áno. Sme spolu od mojích 16tich. Vždy som sa mohla vo všetkom spoľahnúť. Keď som mala zdravotné problémy, vždy stál pri mne a staral sa. Dokonca ostal doma z práce. O syna sa stará od bábätka rovnocenné. Keď boli problémy boli sme jeden pri druhom a to sme si prešli kadečím. Možno preto máme aj tak pekný stabilný vzťah medzi sebou, lebo nás to posilnilo...
Za mňa sa málo kde vidí taký vzťah aj keď, niekedy si to neuvedomujem. Kamošky majú väčšinou viac detí a muž sa buď nestará, chlasce, nedáva peniaze a podobne. Kiež by bolo viac takých mužov.
mám osudového manžela, po mesiaci spoznania sme sa zasnúbili a po pol roku zobrali, sme spolu dlho a stále sa máme radi, on je voči mne neuveriteľne láskavý, čomu ani dosť dobre nerozumiem lebo mám dosť komplikovanú povahu

Prosim ta co znamena naozaj kvalitny vztah? Lebo ISO certifikat na vztah nam zatial nikto nevystavoval 🤷♀️ tak neviem.