Má tu niekto naozaj kvalitný vzťah s partnerom?
Sú vaše vzťahy s partnermi naozaj tak silné ako ich prezentujete? Mne sa zdá, že veľké množstvo ľudí sa prezentuje aké dobre vzťahy majú a že sa môžu na partnera spoľahnúť vo všetkom, pritom v skutočnosti to vôbec tak nie je. A keď ide do tuhého vzťahy sa im rozpadávajú bez ohľadu na to či sú v tom deti alebo nie. Vidím to veľmi často v mojom okolí. Čím to podľa vás je? Máte takých partnerov po akých ste túžili? Máte s partnermi kvalitne vzťahy so 100% dôverou, alebo cítite že to nie je úplne ono?
Nikdy nevies v akej situacii ta tvoja polovicka sklame opusti....nas to zatial nenapadlo za tych 35 rokov. Ake viem ja?
Jasne ze sa hadame nemame na vsetko rovnaky nazor ale to asi nema nik.
Vzdy by mala zena zit tak, aby nebola od muza zavisla, ci mu veri, alebo nie bez ohladu na to. A verim, ze taky vztah existuje.
My sme uz tazkosti mali, dost velke, obidvaja. A zatial sme spolu. Ja mam prave muza lepsieho, nez som si kedy predstavovala. Ale netrufam si tvrdit, ze nam to na 100% vydrzi do konca zivota. Rozpadli sa uz v mojom okoli vztahy, o ktorych by som si to nikdy nepomyslela. Hlavne teraz nedavno sa nam jeden taky rozpadol v rodine, po viac ako 30 rokoch, a to sme si uz s muzom povedali, ze po tomto si fakt ani my nemozeme byt isti.
Chápem tvojej otázke, lebo sú aj také demonštrácie okoliu a pritom realita vzťahu je úplne opačná. Väčśinov to zbadáš keď sa prehnane bozkajú na verejnosti aj keď sú už tri roky spolu. Napríklad. Ale väčśina vzťahov, ktoré sa prezentujú okoliu ako šťastné, tak v tom momente šťastné sú. Len ono sa s časom všetko môže zmeniť. Podcenia pozornosti voči sebe a viac sa venujú okoliu a prezentácii ako sebe. Niektorí. Potom sa môžu takéto veci stať ako hovoríš.
Ja som s mojím od 20-tich..on mal 30...po týždni som zistila, že som tehotná a odvtedy sme spolu..máme už tri deti...vzali sme sa...teraz mám 40 a on 50...a verím, že spolu budeme už navždy..neviem si predstaviť byť bez neho, ako ani on bezomňa ☺️
Ja za seba môžem povedať, že áno, dôvera na 100 % funguje. Ak som chorá, točí sa okolo mňa non-stop, ale aj opačne.. Napriek tomu, že sme spolu 24/7, čiže aj doma aj v práci, zatiaľ nemáme ponorku, vieme sa spolu smiať občas aj celý deň. Občas sú veci, v ktorých sa nezhodneme, vtedy si každý drží tú svoju teóriu, ale vždy nejako potom jeden ustúpi. Nič neprikraslujem, nič neuberam, zatiaľ je to takto a dúfam, že navždy 😍.
Vztah je len taký kvalitný aký su v nom partneri. V dnesnej dobe na plnej ciare vyhráva hlúposť, sebeckosť a ignorancia nad laskou a porozumením.
Ano ja mam takeho mozem sa na neho spolahnut vo vsetkych zasadnych veciach.nikdy mi neublizil stara sa o nas venuje sa rodine.. ak ide do tuheho on je ten kludnejsi a rozumnejsi ale to neznamena ze mame zivot ako z romantickeho filmu..
Za mňa dôvera je to najpodstatnejšie. To keď sa naruší je veľmi náročné v tom žiť. Som v dlhodobom vzťahu, prekonali sme kadečo, nejako držíme... ale myslím, že hlavne preto, lebo som sa v mnohom prispôsobovala bola ticho, keď som sa ozvala bojovala za seba, svoj postoj, bolo zle. Takže navonok silný vzťah, ktorý vydržal fakt náročné veci, ale inak krehký. Prichádzam do veku a stavu, keď idem do hádky častejšie. Nie preto lebo neviem udržať emócie, preto lebo už nechcem byť ticho.
Nedôverujem svojmu mužovi. Celý život som sa chlácholila, privierala oči, ale len som sa klamala. Môj muž vždy myslel na zadné vrátka, nikdy mňa, deti, nebral ako to najdôležitejšie. Aj keď navonok sa to tak javí. Neviem, či dvaja životaschopní ľudia môžu mať dlhodobý a silný vzťah. Vždy to bude tak, že jeden musí robiť ústupky. Ak je jeden silnejší a druhý sa "vezie" a vyhovuje mu to, tak sa to asi dá 🫤 inak je to skôr výnimočné

Tiež mám po boku človeka, na ktorého sa viem spoľahnúť a viem že neutečie pri probléme, zatiaľ naj čo som kedy mala, dala by som mu tak 70%, na 100% nedôverujem ani sebe😀