Má vás váš partner naozaj rád?
Mali ste niekedy pocit že vás váš partner ani nemá rád? Že keby vás mal rad predsa by sa k vám takto nemohol správať.
Ku mne sa správa velmi dobre a pritom to nieje láska ako hrom
Takže, nie vždy záleží na citoch ale ako si človek druhého váži
Niekde na pozadí ma možno má rád, ale nie naozaj. Je to u neho sila zvyku. Viac krát som sa ho pýtala, že čo ho pri mne drží. Že žiadnu ženu inú nikdy nechcel, iba mňa. Ale povedala som mu, že ešte sa môže naozaj zamilovať a môže spoznať osobu, pre ktorú urobí naozaj všetko na svete a ktorá bude jeho celý svet. Lebo ja jeho svet nie som.
@anonym_autor No keby nemal, tak už nie je partner. Naco by ním bol?
Z môjho ex som absolútne nemala pocit , že ma má rád ...Akonáhle dosiahol čo chcel , otočil sa o 180 stupňov. So súčasným mužom sme spolu cca 14 rokov a to že má ma rád , cítim každý deň a dokonca intenzívnejšie , čím sme spolu dlhšie , až mi je to niekedy čudné .
Z môjho ex som absolútne nemala pocit , že ma má rád ...Akonáhle dosiahol čo chcel , otočil sa o 180 stupňov. So súčasným mužom sme spolu cca 14 rokov a to že má ma rád , cítim každý deň a dokonca intenzívnejšie , čím sme spolu dlhšie , až mi je to niekedy čudné .
@lenka.25 Pritom tak by to malo byť.
@anonym_autor a ako sa k tebe sprava ? Nie kazdy chlap je na kvetinky a darčeky 😃, nevie prejaviť lasku, zas iní nevedia prejaviť lasku slovne ale skutkami a niekedy je to iba v našej hlave .. čize takto len tipnuť, co asi tebe vadí a prečo si mysliš ze ta muž nema rád
O nás nejde. Ty vies či ti stačí vzťah v ktorom ťa niekto asi nema rad a to ako sa správa ti nerobi dobre mi s ním nežijeme. Tiez pocity a intuícia taký ten blbý pocit v žalúdku niekedy majú pravdu
@anonym_autor napis, co si predstavujes pod pojmom mat naozaj rad/rada... ci ako z romantickych filmov, alebo teda, ze stojite pri sebe "v dobrom aj zlom" naozaj 20, 30, 40 rokov... a nemusi byt stale nu nu nu...
Moj manzel ma miluje - hovori mi to, vie byt romanticky, stara sa o mna, ked som naburala auto staral sa viac o mna ako o plechy... A vedela by som pokracovat. To mu vsak nebrani aby sme sa nepohadali, aby mu jeho vlastne ego nezatienili racio a nespraval sa ako ... Je to milujuci muz, nie dokonaly.
@anonym_autor áno mala, keď ma ex ponižoval pred druhými a choval sa ku mne akoby som bola o štyri triedy nižšie pritom o jeho inteligencii radšej nikto nerozprával. Vedela som, že ma nemá rád ale nechcela som si to priznať. Súčasný manžel mi dokazuje lásku chovaním aj rozprávaním. Keď nám niekto niečo pochváli tak dodá hrdo "to bol jej nápad!" Alebo mi donesie darček, len tak, lebo mu padne do oka. Keď niekam ideme spolu vždy počujem ako mu tam bolo so mnou super. A ako si nevie predstaviť že by bol vedľa neho niekto iný. A tak to má byť. V takomto vzťahu je radosť byť.
@anonym_autor samozrejme ale zato si môžeme aj my samé. Dávame všetku energiu do vzťahu, strácame samé seba a on nás začne brat ako samozrejmosť.
Niekde na pozadí ma možno má rád, ale nie naozaj. Je to u neho sila zvyku. Viac krát som sa ho pýtala, že čo ho pri mne drží. Že žiadnu ženu inú nikdy nechcel, iba mňa. Ale povedala som mu, že ešte sa môže naozaj zamilovať a môže spoznať osobu, pre ktorú urobí naozaj všetko na svete a ktorá bude jeho celý svet. Lebo ja jeho svet nie som.
@anonym_fca92b 😭a on je pre teba cely svet?
@anonym_fca92b 😭a on je pre teba cely svet?
@anonym_744cba áno je, ale to je málo. A keďže ho naozaj milujem, chcem aby bol šťastný, naozaj. Ak mu to prinesie iná žena a nájde to, čo pri mne nenachádza, budem šťastná aj za neho.
@anonym_744cba áno je, ale to je málo. A keďže ho naozaj milujem, chcem aby bol šťastný, naozaj. Ak mu to prinesie iná žena a nájde to, čo pri mne nenachádza, budem šťastná aj za neho.
@anonym_fca92b vies co, placem.. lebo sa mi zda, ze to mam rovnako.. a uplne chapem😭
Keď som si na tom zakladala svoj život, tak som to necítila...necítila som jeho lásku ku mne. Keď mi to začalo byť úplne jedno, tak zrazu z jeho strany cítim lásku. Nehovorím, že som k nemu odmeraná, ale jednoducho mi to je úplne šum a fuk, či ma má rád. Nerobím z toho drámu. Len som sa uvoľnila a som sama sebou, zrejme toto cíti odo mňa, vidí to denne na mojom žití a tak sa na mňa nacapil.
Manžel sa xkrát zachoval tak, že som si v duchu hovorila, že takto vypadá skutočná láska❤
@anonym_autor nie, nikdy. Keby som spochybnovala to, ci ma ma rad, tak by som s nim nebola. Ale zas nie je mi celym svetom, nepotrebujem od neho aby mi bol vsetkym.
@anonym_fca92b úprimne, vďaka Bohu, že nie si celý jeho svet. Čo by robil, keby si zomrela? Ani môj manžel pre mňa nie je celý svet a ja pre neho tiež nie. Človek musí byť viac než len “vzťah”. A to viem, že ma môj manžel miluje a nikdy som o tom nepochybovala. Ja som teraz v 1. trimestri, čakám druhé dieťa. Dnes keď sme prišli domov z ihriska som našla manžela, ako prezlieka periny, nech nemusím ja, spravil na obed mäso a dal prať. Každý prejavuje lásku inak.
@anonym_fca92b úprimne, vďaka Bohu, že nie si celý jeho svet. Čo by robil, keby si zomrela? Ani môj manžel pre mňa nie je celý svet a ja pre neho tiež nie. Človek musí byť viac než len “vzťah”. A to viem, že ma môj manžel miluje a nikdy som o tom nepochybovala. Ja som teraz v 1. trimestri, čakám druhé dieťa. Dnes keď sme prišli domov z ihriska som našla manžela, ako prezlieka periny, nech nemusím ja, spravil na obed mäso a dal prať. Každý prejavuje lásku inak.
@anonym_347a9c viem o čom hovoríš. Ja som už mala pred rokmi snúbenca, ktorý bol môj celý svet. A ja jeho. Avšak dnes tu už nie je.
moj muz ma dnes rano nechtiac o 5tej zobudil, a uz som dostala pusu so slovami prepac, spinkaj dalej a potichu odchadzal.
taky, ktory sa ku mne tak spraval ako opisujes, ten ma len vyuzival a este mi aj naschval ublizoval. ja som bola slepo zalubena a nechcela to vidiet ani si to pripustit
@anonym_autor Môj muž ma miluje a podla toho sa tak aj správa, robi vsetko preto aby som bola štastna a spokojná...všetko robí pre nas... da mi voľnosť, čas pre seba ...milujem.ho ako koňa....

Napíš konkrétne čo robí/nerobí. Lebo ak mi nekúpi Hermes tašku vôbec to nemusí znamenať, že ma nemá rád. Ak ma ponižuje, podvadza, klame, nebodaj bije-to určite láska nie je.