Má význam bojovať?
Ahojte zienky. Zaujima ma vas nazor na moju situaciu. Bola som vo vztahu s muzom 2,5 roka. Bol to taky vikendovy vztah, nakolko on zije v TT a ja v BA. Situacia bola koli praci a detom trochu komplikovana, no zvaldali sme to. Deti si medzi sebou vychadzali. Jeho su o dost starsie /13 a 18/ a moj 6r. syncek ich miloval. No priznam sa bola som uz vycerpana bo vacsinou som len ja chodila tam na vikendy ci predlzene vikendy. On k nam len obcas. No bola som tolerantna, kedze mal pracu aku mal a casto robieval aj cez vikendy. No unavovalo ma to. Najviac ma mrzelo, ze sme sa velmi malo rozpravali o buducnosti. Uz som mala pocit, akoby mu to takto vyhovovalo. Cez vikend sme boli spolu, ak aj s mojim synom, tak trpel to, ze skoro vstavame. A v tyzdni mal svoje pohodlie. Postupom casu som zacala mat pocit, ze ma ma len ako tofej. Akoby si po rozvode potreboval dokazat, ze nie je sam a ma sa cim chvalit. Staral sa o nas pekne, platil dovolenky, pomahal mi financne, /poviete si, co ta zenska teda chce/. No ked sme niekde boli, ani ma za ruku nechytil, neobjal. Musela som povacsine prist ja k nemu a chytit ho, postavit sa k nemu. Doma, chodil okolo mna ako okolo veci. Ku koncu, ani nepozdravil rano, ci pred spanim. Ak som to neurobila ja, on ani snaha. Pred rokom mal moj syn nehodu, boli sme v nemocnici. Ked nas pustili domov, neprisiel za nami, lebo musel ist do fitka. Tento rok ma cakal gynekologicky zakrok. Po tazkom vikende, ked som mala pocit, ze len cakaju kedy odideme domov, som mala potrebu jednoducho odist. Potom som sa mu neozvala a on sa neozval tiez. Videl, ze odchadzam nahnevana a ani ho nezaujimalo co sa stalo. Obcas sa ozval, no stylom bez oslovenia a pozdravu v sprave. Len vecne otazky. Dufala, som, ze pre mna pride aspon po zakroku a budeme sa moct o celej situacii porozpravat. Ked som sa ho pytala, ci by ma tam odviezol a prisiel pre mna, hned si zacal robit zadne vratka, ze este nevie ako bude mat pracu. Musela som si vybavit mojho tatina, aby ma tam odviezol a prisiel pre mna. Jedine sa zaujimal, ci mam po tom. Priznam sa, cela moja komunikacia s nim od daneho vikendu bola velmi vlazna. Bola som cela rozcarovana od pristupu aky ma k situaciam, kedy clovek ocakava, ze milovana osoba pre teba urobi cokolvek no halvne bude stat po tvojom boku /aj v dobrom, aj v zlom/ po zakroku som teda lezala doma sama cely vikend. V pondelok mi to nedalo a poslala som mu dlhu spravu, kde som opisovala, co ma trapi a ze sa necitim stastana. No napriek vsetkemu ho lubim. Potom mi zavolal, ked bol v aute. Snazila som sa mu to vysvetlit, povedat, co citim a ake pocity mnou lomcuju. Asi som stupila na otlak, ked som mu povedala, ze do istej miery asi chapem jeho byvalu, preco si nasla ineho. Mozno sa tiez citila vo vztahu sama. Ze zena potrebuje aby chlap o nu prejavil zaujem, nebral ju ako samozrejmost. A ked som mu za posledny vikend nestala ani za to aby ma pozdravil. Kedze som mala gynekologicke problemy, nemohli sme sa milovat. A jeho jediny dotyk mojim smerom bol ten, ze ked som bola predkolnena, si o mna poobtieral svoju muznost /citila som sa ako vec/ a neskor akurat co mi prsia postlacal, ako antistresove lopticky. /ten pocit bol hrozny/ Tieto vsetky moje pocity som mu v telefonate povedala. A on? V telefone bol uplne ticho, ked som dohovorila, bolo uplne ticho. Ja uplakana a on nic. Tak som mu povedala, ze teda teraz zlozim a nech sa mi ozve. Dalsieho 1,5 tyzdna bol ticho. Nakoniec som mu volala ja, ze co sa deje, co si o tom mam mysliet.Zrusil ma, a po hodine mi napisal, ze vsetky moje veci mi privezie ked bude mat cestu do BA. Bez vysvetlenia, bez komunikacie. Ked mi konecne dvihol telefon, nech si to teda aspon takto vykomunikujeme, jednoducho povedal, ze on nema za potreby taketo veci pocuvat, a v nom sa nieco zlomilo a hotovo. No skoro som odpadla. A to ma chalan 45r. Vazne neviem co teraz. Lubim ho, jedine co vo vztahu potrebujem je prejavy neznosti, a hlavne komunikaciu. Odkedy mi priviezol veci som ho niako nekontaktovala, nic. Myslite, ze je toto este zvratitelna situacia? Plne si uvedomujem, ze asi ma velky problem s komunikaciou, no aj tak. Nie som clovek co vztahy strieda, skor patrim k ludom, co o vztah bojuju a aj ked je to momentalne zle, nevzdavam to. Hlavne ked sme do toho zamontovali aj nase deti. Neviem, ci vam toto dava zmysel, no rada by som pocut nazor aj inych. Dakujem, Biba
Nepokúšaj sa to zvrátiť, ber to tak, ako to je. Ten chlap o teba nestojí a v podstate mu padol balvan zo srdca, keď si odišla.
Naco sa trapis, nechce ta.inak by sa spraval. Zasluzis si lepsieho a aj ho stretnes neboj sa.
Uz sa neponižuj a vymaž ho zo svojho života...... bral ta len ako handru..... ani nevieš ako dobre, ze si sa ho zbavila - zaslúžiš si viac.. držím palce
Daj sa do poriadku zdravotne, po ženskom zákroku tebou isto lomcuju hormony,si ubolena ako telesne,aj duševne. Ak nemal chcenie (výsadu )ťa zaviesť/doviesť z nemocky,je to chrapun. Iný by aj pod oknom stál, len aby ťa mohol vidieť prvy po operácii...
Zdas sa byť citlivá, dobrá žena,teda si pre sebe zaslúžiš dobrého chlapa.
Pozri, keby Ta miloval, tak minimalne teraz by sa snazil. A on Ti len privezie veci. Naco Ti je chlap, ktory Ti nie je oporou v najtazsich casoch? To nie je partner pre Teba ani vzor pre Tvojho synceka, takyto sebec.
Si nadherna zena, podla Tvojho prispevku aj rozumna, Ty nebudes mat o chlapov nudzu...
Ako chceš bojovať? Chceš mu viac variť? Piecť? Kúpiť si sexi prádielko? Tlačiť ho do aktivít o ktoré nemá záujem? Pre niekoho kto o to nestojí a má to totálne na saláme? To nie je boj, to je ponižovanie. Ak ti finančne pomáha natoľko, že ti to zato stojí. To vieš sama najlepšie. Ľudia robia pre peniaze aj horšie veci, stačí si zapnúť hociktorú reality show.
@biba a v budúcnosti si dávaj bacha, aby si do vzťahov nedávala viac ako dostávala. Buď opatrnejšia, nedávaj chlapovi všetko, chodila si za ním väčšinou ty, o komunikáciu si sa snažila ty, city si prejavovala hlavne ty... príliš sa snažíš a pre chlapa je takáto príliš aktívna žena asi odstrašujúca. Si veľká sympoška a asi aj dobrá duša, určite si zaslúžiš niekoho lepšieho.
Prepanakrala taka sexi krasna zena chce bojovat o takeho chmula? Ved ty musis mat napsdnikov na mraky😀😀😀😀. Neopovaz sa takeho debilka kontaktovat
@0silvia0 inak s tym mam problem aj ja ze viac davam ako dostavam....prosim ta to co sa tym mysli? Ze ked ma neobjime tak ani ja jeho? Ci ako?
Taká krásna baba si a toto trpis, och 😔
Už len pri tom ,, musel ísť do fitka,, som sa úplne stratila.
A to že ťa nezaviezol a neodviezol, ako keby si mu bola úplne ľahostajná.
Zober si túto situáciu naopak.
Keby je on ten koho by operovali, chcela by si byť pri ňom?
Prečo toto on necíti rovnako?
Ako nepoviem, nie každý chlap rozpráva o pocitoch a nosí kvety, ale práve toto sú situácie kedy má stáť po tvojom boku.
Utekaj od neho preč, kým si ešte mladá.
Už mu nedaruj ani minútu svojho času..
@bosorka2302 nemusí to byť práve objatie za objatie, ale tak celkovo, keď žena krúži viac okolo chlapa, obskakuje ho, z lásky by sa mu celá rozdala a plní mu čo mu na očiach vidí, dožaduje sa prejavov lásky atď. Toto musí byť pre chlapov otravné, chlap poväčšine potrebuje ženu dobývať, žena by mala byť nedostupnejšia, tajomnejšia, vtedy to chlapa baví... píšem všeobecne, samozrejme odchýlky sú možné...
@0silvia0 to ano len dokedy sa daju tieto hry hrat...🤔🤔
@bosorka2302 hry? ja toto nepovažujem za hry. Ak toto považuješ za hry, tak aspoň počas spoznávania sa. Ja čo tu čítam diskusie, baby sa namotajú, zaľúbia, vešajú na chlapa, po mesiaci chodenia ich chytá túžba po ružovom bábätku, tak sa o bábätko začnú snažiť a keď otehotnejú, až vtedy si všimnú, že princ na bielom koni nie je až taký úžasný ako sa javil počas obdobia zaľúbenia. Jednoducho vzťah treba stavať nielen na motýloch v bruchu, ale treba sa pozerať aj trocha racionálne a radšej si chlapa držať trocha od tela, kým sa prejavia všetky negatívne/pozitívne črty. Načo sa hneď namotať na pekné modré oči, keď potom žena zistí že až také terno to nebolo a potom zaľúbeným ženám krváca srdce a trpia...
Myslím že koniec tu bol už veľmi dávno. Maj svoju hrdosť ! Muži majú zabojovať o vzťah nie žena aby sa pchala mužovi do zadku. Nezaujímal sa keď si bola v nemocnici čo je to za druh lásky ? Nájdeš si lepšieho. A ak nie - je lepšie byť sama ako s blbom
Niet o co sa snažiť, zober ako fakt, že je koniec. Ono to ani ako vzťah veľmi nevyzeralo, on ta mal na háku uz dobre dlho. Nemá záujem, akceptuj to a určite sa neponizuj telefonatmi, či prosikanim o vysvetlenie. Koniec, bodka, ste už cudzí ľudia
@biba ...vikendovy vztah, jemu to tak vyhovovalo, podla ma sa ani nechcel niekam posunut. Ma pracu, deti a chcel aj zenu ale nie taku "navzdy a so vsetkym, v dobrom aj v zlom...chcel zenu ale bez jej problemov, bez citovych vylevov, bez komplikacii a bez starosti. Zhodnotil ze to nejde tak ako by chcel, tak ti vratil veci a uz na teba mozno aj zabudol a hlada si dalsiu na vyplnenie vikendu. Nemas o co bojovat, ako sa hovori kde nic nie je ani cert neberie.
Och, si pekná, mladá. Nájdeš takého, ktory si ťa bude vážiť. Toto nie. A mám pocit, že panko sa cíti "navrch". Však ona docupita....
Ach jaj ja sa už musím zapojiť ako chlap... On ťa nemiluje, neľúbi ťa ..chcel ťa len na sex ..bodka ..bodka........ bodka
potrebuješ pomoc - odviesť z nemocnice a on sa na vás vykašle a ide radšej do fitka? Veď to by sa aj sused lepšie zachoval ako tento baran.... Už vtedy ti mala začať blinkať v hlave kontrplka.... 😉
Určite by som ho viac nekontaktovala....
nemá význam bojovať nie je o čo . Je potrebné to zobrať ako jednu kapitolu v živote , uzavrieť a ísť ďalej. Takýto muž má zostať sám a nie vytvárať s niekým dlhodobý vzťah . No a čo ho zlomilo ? Jeho vlastné ego , keď si mu povedala že aj chápeš jeho ženu keď si našla niekoho iného.
@biba nie, nemá to význam.Daval jasne najavo, že čaká na koniec.Aby sa už ľudia ani nepozdravili či neodviezli do nemocnice je chrapunske.
Ešte bude tebe dávať za vinu koniec vzťahu, že sa v ňom niečo zlomilo, keď si si dovolila mu niečo vytknúť.Si krásna baba on asi nechcel riešiť budúcnosť, takto mu to vyhovovalo

Je to koniec, mala by si sa s tým zmieriť, bohužiaľ...