icon

Má význam dávať šancu nerozhodnému partnerovi?

mogaa
3. okt 2025

Dva mesiace chodím s mužom, mesiac máme sex, teraz z neho vylezie že si musí premyslieť či chce vážny vzťah....ja som mu povedala že nech to ukončíme že ja chcem viac, on chce viac času aby si rozmyslel či chce vzťah alebo kamarátku.....Má vôbec význam dávať takému chlapovi šancu a dať mu čas aby si rozmyslel čo vlastne chce? že on nečakal že sa to až takto vyvinie a dával tomu volný priebeh, až ked som mu povedala ja že chcem od neho viac...pritom sa choval ako vo vzťahu, nežný, pozorný, zaujímal sa čo si myslím, čo cítim....chcela som viac, ale to také maličkosti aby si našiel na mňa viac času aby mi občas poslal aspom smajlíka že na mňa myslí...pritom ak sme neboli spolu tak sme si písali vecer aj 3-4hodiny...ja to nechápem....teraz mi zahlási že si musí premyslieť či chce vzťah alebo kamarátku....

earlgrey
3. okt 2025

Nie je zadaný?

anonym_f183b6
3. okt 2025

@mogaa Váš vek? Ak je vyšší, chápem ho skôr ako Teba. Otravovať sa s niekým, prispôsobovať sa, plánovať, prísť o svoj pocit slobody je vo vyššom veku ťažšie ako v mladosti. Navyše, ak nechce mať ani deti alebo je to vzhľadom na vek nemožné, nevidím dôvod nejakého vážneho vzťahu. Veď sa príležitostne stretávajte, každý žite zvlášť a môžete mať aj vzťah, ale nie taký ako mladí ľudia 20+, ktorí plánujú manželstvo a deti.

mogaa
autor
3. okt 2025
@anonym_f183b6

@mogaa Váš vek? Ak je vyšší, chápem ho skôr ako Teba. Otravovať sa s niekým, prispôsobovať sa, plánovať, prísť o svoj pocit slobody je vo vyššom veku ťažšie ako v mladosti. Navyše, ak nechce mať ani deti alebo je to vzhľadom na vek nemožné, nevidím dôvod nejakého vážneho vzťahu. Veď sa príležitostne stretávajte, každý žite zvlášť a môžete mať aj vzťah, ale nie taký ako mladí ľudia 20+, ktorí plánujú manželstvo a deti.

@anonym_f183b6 45+🙂 nemyslím si že chcem niečo nenormálne, veď ja sa k nemu nechcem ani sťahovať ani aby ma predstavoval rodine či aby sme boli spolu 24/7....len chcem aby sme občas išli do kina, či niekam na výlet a aby mi keď nie sme spolu poslal apom smajlíka nech sa necítim že na mna kašle....to že sme 2-3x v týždni u neho, máme sex a potom sa rozprávame alebo spolu pozeráme telku mi nestačí.....jemu zjavne ano....

dorizzz
3. okt 2025
@mogaa

@anonym_f183b6 45+🙂 nemyslím si že chcem niečo nenormálne, veď ja sa k nemu nechcem ani sťahovať ani aby ma predstavoval rodine či aby sme boli spolu 24/7....len chcem aby sme občas išli do kina, či niekam na výlet a aby mi keď nie sme spolu poslal apom smajlíka nech sa necítim že na mna kašle....to že sme 2-3x v týždni u neho, máme sex a potom sa rozprávame alebo spolu pozeráme telku mi nestačí.....jemu zjavne ano....

@mogaa zrejme si v podobnom veku ako on, tak to by si už mohla vedieť, že on o vzťah nemá záujem. Počúvaj svoju intuíciu, tá ti najlepšie napovie.

enmery
3. okt 2025
@mogaa

@mogaa Chlapi to majú z psychologického hľadiska inak, ako ženy. U nich je to buď alebo. Veľmi dobre vedia hneď, či chcú ženu len do postele alebo na vzťah. Ten Tvoj to dobre zahral, lebo o možnosť radovánok v posteli nechce prísť, pritom s Tebou vzťah nechce. Tak to je už na Teba, ako sa rozhodneš. Žiadne také ako "musím si rozmyslieť".😉On to už dávno vie, len nemá gule Ti to povedať.

cippi
3. okt 2025
@enmery

@mogaa Chlapi to majú z psychologického hľadiska inak, ako ženy. U nich je to buď alebo. Veľmi dobre vedia hneď, či chcú ženu len do postele alebo na vzťah. Ten Tvoj to dobre zahral, lebo o možnosť radovánok v posteli nechce prísť, pritom s Tebou vzťah nechce. Tak to je už na Teba, ako sa rozhodneš. Žiadne také ako "musím si rozmyslieť".😉On to už dávno vie, len nemá gule Ti to povedať.

@enmery Presne tak ja keď som chcel do nezáväzne tak som vedel, že chcem do nezáväzné a nič to nezmenilo ani keď bola žena pekná alebo sme si sedeli bral som ju ako kamošku stále lebo som sa nechcel viazať. Ak ste sa nedohodli že spolu chodíte reálne spolu nechodíte len jedna strana chce viac on to môže brať stále ako kamarátstvo s výhodami a tak to asi aj vidí. To že trikrát sa stretnete so týždňa nie je podstatné. Muž sa dokáže v pohode takto chovať ak mu je so ženou dobre na teda hej, ženy to vnímajú ako chodenie, ale tak sa dokáže chovať s každou ak mu sadne podľa mňa a nemusí hľadať za tým viac. Muži sú iní. Ak boli dané pravidlá nemali sa porušovať toto býva kameňom úrazu proste treba si držať odstup. Lebo ženy sú náchylnejšie do toho spadnúť väčšinou. Pravdepodobne sa nechce viazať, možno chce mať voľné dvierka ak chce spoznávať ďaľšie ženy a je si vedomý, že o toto by prišiel. Tak ho strach premkol teraz a rozmýšľa ako z toho von 😁.

terezka1947
3. okt 2025

Tak asi tá berie ako kamarátku s výhodami 🤷sex je,no a viac nepotrebuje.
Veď kým si rozmyslí,či chce niečo viac,prestaňte so sexom,nech rozmýšľa.
Prečo mu ponukas všetko ?

mogaa
autor
3. okt 2025
@terezka1947

Tak asi tá berie ako kamarátku s výhodami 🤷sex je,no a viac nepotrebuje.
Veď kým si rozmyslí,či chce niečo viac,prestaňte so sexom,nech rozmýšľa.
Prečo mu ponukas všetko ?

@terezka1947 nie neponúkam mu všetko.....som mu už povedala že čas má koľko ho potrebuje a nech rozmýšla nad tým čo chce.....do vtedy nech ma nekontaktuje lebo sa budeme točiť v kruhu, on nechce vzťah ja nechcem kamarátstvo....len rozmýšlam že ak by sa aj rozhodol pre vzťah, či má nejaký význam s ním pokračovať.....

mischy00
3. okt 2025

Chcel mať sex, bol milý a pozorný...to muži robia. Keby hned na začiatku na teba vybalil, ze chce len ten, tak ho kopnes niekam.

Ak by ta vnímal ako ženu svojho života, ver, ze sa ho pýtať ani nemusíš. Sam ti to povie alebo cítiš z každého jeho gesta 😉.

autumn1
3. okt 2025

2 mesiace spolu chodíte aj keď nemáte vzťah = nechodíte spolu a mesiac z toho máte sex? Tak to ste riadne rýchlo nato išli. Keď chcem vážny vzťah najprv prioritne si to ujasním nie domyslím vlastnú verziu ako to je medzi nami z toho ako sa správa ale odkomunikujem s partnerom a potom sex nie naopak. Veď keď chce chlap sex nebude sa správať ako grobian, to by do postele nedostal žiadnu ženu. Načo už len by sa mu chcelo ísť do vzťahu a viazať sa, keď jednu z najdôležitejších vecí ako sex dostával mesiac zadarmo. Naozaj sa mu nečudujem, že k tomu tak pristupuje a ani by som nečakala iný prístup.

moonlight1210
3. okt 2025
@mogaa

@terezka1947 nie neponúkam mu všetko.....som mu už povedala že čas má koľko ho potrebuje a nech rozmýšla nad tým čo chce.....do vtedy nech ma nekontaktuje lebo sa budeme točiť v kruhu, on nechce vzťah ja nechcem kamarátstvo....len rozmýšlam že ak by sa aj rozhodol pre vzťah, či má nejaký význam s ním pokračovať.....

@mogaa ak budes vtedy zrovna zase volna a stale budes mat o neho zaujem, tak ano.

Len ho maj tak zlahka v merku, ako zije, a ci neskusa pocas rozhodovania stastie aj inde.
Lebo ak skusi, nevyjde to, a az potom sa k tebe vrati, tak sa musi naozaj posnazit, aby ukazal, ze si z jeho pohladu vybral to lepsie, a nie, ze prisiel len za druhou volbou, lebo mu nic ine neostalo a nechce byt sam.

Inak veta, ze musi porozmyslat, je v podstate muzska verzia slova Nie.
On uz ma nejak zivot zariadeny, je nan navyknuty, tvoja pritomnost bola mily prijemny spestrujuci doplnok. Ale nechce kvoli tebe vsetko zmenit.
Asi ako kvoli sladkym pomarancom nechces hned zalozit cely vyhrievany sklenik.

anonym_3d212e
3. okt 2025

@mogaa
žiadať od muža, aby ti poslal smajlíka? 🙈
vážne 45+?
za dva mesiace ste nikde neboli? len uňho doma?

mischy00
3. okt 2025

Bud opatrná aby to nebolo iba na oko...ze mu vlastne chyba zasun a tak to zahra, ze chce vztah.
Veci by sa mali asi nejako prirodzene vyvíjať, nikdy som sa môjho muza nemusela pýtať, ci máme vzťah. Ani on mna, ani sme nečakali na seba, nerozmyslali. Proste sme fungovali spolu.
Keby mal nejaký muž premýšľať, ci som mu dobrá aj viac ako do postele, no u mna by nastal asi bod mrazu.
Ak od začiatku nebolo teda jasné medzi vami povedané, ze sex a nic viac nečakaj. To uz je iný príbeh...

anonym_1a6fb9
3. okt 2025

Ja som mala takého napadnika tiež, keď som mala 25, on nejakých 30....po vyše 2 mesiacoch randenia, spoločne tráveného času, výletov, vášnivého pettingu, a naozaj sme boli na jednej vlne aj intelektuálne, proste všetko vyzeralo super, ja som bola viackrát u neho, on i mňa, varili sme spolu, atd.... A on potreboval 2-3tyzdnovu úplnú pauzu, aby si mohol premyslieť, či má chce na vážny vzťah a teda keď nie sme v kontakte ci mu pocity neochladnu..... Akože on aj predtým hovoril o "3mesacnej skúšobnej dobe" 🤣🤣 ale myslela som si, že za tie 3 mesiace postupne nejake city sa vyvinu z jeho strany a proste po takom čase nemusí človek rozmýšľať ani sekundu, či toho druhého chce a má rád.. A teda ak musí nad tým rozmýšľať, tak ten človek má skutočne neľúbi....
.... Bolo to dosť ponižujúce a som mu povedala, že už nad tým nemusí premýšľať ďalšie tyzdne, lebo ja som sa už rozhodla, že s ním ukončuje vzťah.
Prešlo 9 rokov odvtedy, on je stále nezadany, ja som 3 mesiace po rozchode s nim spoznala svojho manžela.

unicornlady
3. okt 2025

Asi mu vyhovuje život starého mládenca, čo má svoju slobodu. A keď stojí o spoločnosť, tak ti zavolá.

anonym_b28b69
3. okt 2025

@mogaa on chcel hlavne sex nie vzťah veď to jasne povedal....ides s ním do postele pi mesiaci čo ho poznáš a cidujes sa že ho omrzis po ďalšom mesiaci? Teraz príde na rad iná ty si sa už zunovala

anonym_0fbc91
3. okt 2025

no ak ich ma viac, tak hadam od neho nechces, aby cas venoval len tebe...🙂

zrejme si ho neoslovila na takej urovni, aby sa on snazil viac...si asi velmi dostupna, napriek veku...to co chces ty, nemusi chciet aj on...na to aby to bolo tak ako chces ty, sa to musi niekde spolocne stretnut...znizila by som natlak z tvojej strany az do nuly, a nechala vsetko na nom, navrhy na stretnutia atd...a vtedy presne uvidis, kde presne ste...

klementinka58
3. okt 2025

Moze to byt aj manipulator a ta nerozhodnost je len jeho hra a ma viac pararelnych kamaratstiev.

sense
3. okt 2025

@mogaa nie žiadnu šancu, ty chcem vzťah , on zrejme len priateľstvo s vyhodami

domkakvet
3. okt 2025

@mogaa chce si este uzit, tak to natahuje.

terezka1947
3. okt 2025
@mogaa

@mogaa no mohol by mať význam....lenže musel by sa rozhodnúť a potom by ste sa spoznavali a zisťovali dalej

anonym_aca917
3. okt 2025

@mogaa a ten prvy nesexualny mesiac ste ako travili?

mogaa
autor
5. okt 2025
@anonym_aca917

@mogaa a ten prvy nesexualny mesiac ste ako travili?

@anonym_aca917 chodievali sme von, rozprávali sa, viac menej ako kamarái