Má význam pokračovať vo vzťahu po 3-ročnej nevere?
Ahojte, môj priateľ s ktorým som bola 15 rokov si našiel inú, ťahali to spolu tretí rok.. Posledný rok oficiálne... Rozišiel sa so mnou kvôli nej, je od neho o dosť mladšia, ale úplne sa i tak neodstrihol ani od nášho vzťahu. On sa k nej presťahoval, dovolenky atd... Ale nie je 100% ani s nou..myslím že nie je si istý úplne ani tým vzťahom... Vraj ma ma rad.... Ale neviem ci ma miluje... Možno len tu istotu a, stabilitu... Stále ho milujem.. Su to roky.. Viem, ze ma odsúdite.. Sebahodnota... Len on sa uplne neodstrihol ani odo mňa..nechápem prečo??? Keď ma ju... Ak by sa chcel vrátiť.. Myslíte ma taky vztah vôbec ešte význam?Prosím komenty hejtujuce mi nepíšte.. Samu ma to trápi...
Ak je pre Teba vzťah v polyamorii, v trojici ok, tak význam má. Ak Ťa takýto vzťah trápi, tak...
Vieš, opica sa nepustí konára, kým ten druhý uchop nemá istý...
On sa odstrihnut nemusel. Ty mas tiez noznice, tak si ho mala odstrihnut ty. Ked si to doteraz nedokazala, tak to sprav dnes. Ci vy dve ho mate v striedavej starostlivosti? Tyzden u nej, tyzden u teba. V tom pripade chapem, ze sa ho drzis.
Fakt si myslíš,že miluje aspoň jednu z vás? Ten chlapec nikdy nelubil ani teba,ani ju
Keby som zistila že môj chlap mi bol 3 roky neverný , tak by skončil.
Dávno pradávno som zistila, že vtedy priateľ s ktorým som bola " len 2 roky" ma podviedol.
Šiel kade ľahšie.
Aj on bol taký " nerozhodný " , že " však teba ľúbim, toto sa tak nejak stalo, náhodne ".
Zabolelo, pobolelo dlhšie, ale prebolelo.
Žiadne také že bude omáčať tam aj tam, jak sa mu hodí.
Bych sa dovracala sama zo seba.
Nie! Ani omylom.
Nechceš to počuť ale nemiluje ťa. Možno ani nikdy nemiloval. Na čo by ti bol takýto vzťah? Veríš mu? Môžeš sa o neho oprieť? Si šťastná? Ak áno, pokojne mu daj šancu ale budeš to ľutovať. Drží sa ťa lebo sa necháš. A jemu to vyhovuje. Ak mu to s ňou nevyjde, teba má stále namotanú, o nič nepríde. Ty budeš trpieť tak či tak a to mu je jedno. Ak chceš byť šťastná a nie len využívaná, odstrihni ho.
Nevieš čo je láska. Preťahovanie a klamanie dvom ženám to nie je.
🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Mala som dosť vypatu psychiku.... Je to náročné keď sa zrúti vztah lo toľkých rokoch a človek to nečaká... Kvôli nej zanechal všetko.... Plánoval si s nou... Ona ma uz 1 dieťa viac nechce... Spolu určite nie.. Je to chlap v rokoch... No nebolo asi ani tam ružové... Som mu vravela nech sa uvedomí ci chce zahodiť toľko rokov života.... Momentálne sme nechcem nazvať spolu, pretože nastal medzi nimi konflikt, tak oni dvaja nekomunimuju nejaké 2 týždne... Cize netuším ci sa chce so mnou ucučkat alebo čaká ma príležitosť kedy sa jej ozve.. Ona nekomunikuje... Viem ze ju ale sleduje ma, sociálnych sieťach... Som si všimla ze jej dal Like na foto... Tak neviem ci ju chce späť alebo... Viem ze rozhodnutie je na mne... Ale asi keby tam vol šťastný neviem.. Ach... Viem ze to vyznieva zúfalo, ale každý kto si prežil, vie aké sú to nepríjemné pocity... Cize co píšem sú to moje pocity o ktorých mi možno pomôže s niekym popísať, názor
Taký trojuholník...v ktorom trpia (snáď) iba deti. No načo toto? 🙄
Taký trojuholník...v ktorom trpia (snáď) iba deti. No načo toto? 🙄
@zuzanita1609 my deti spolu nemáme
Ale ona áno. Prečo si zbytočne komplikuješ život s .ujom? 😏
A nie je uplne jedno ci sa ti dvaja daju dokopy alebo nie? Teda mne by to jedno bolo. Pre mna by bol taky chlap ex, vymazany z pritomnosti aj buducnosti. Pobeleny uz davno pred dverami, uz by po nom v mojom zivote ostal len smrad zo zrady. Ale ty stale naivne dufas, ze sa tech chumaj vrati k tebe a zas bude "dobre". Ty mu prepacis vsetko, vsak? Ty si taka zufala, ze je jedno aky necharakterny bulo s tebou bude, hlavne, ze nejaky je, lebo bez neho nevies co so sebou. 🙄
Neváží si tě. Ví, že si k tobě může cokoliv dovolit. Že ty odpustíš a pořád čekáš. Jsi šťastná za drobky které ti občas hodí. Teď se pohádali a až se budou usmiřovat tak tě zase odkopne ne úplně, nechá si zadní vrátka.
Najdi si terapeuta a začni pracovat na své psychice, sebevědomí a sebehodnotě.
A jeho pošli kam slunce nesvítí.....
Ale ona áno. Prečo si zbytočne komplikuješ život s .ujom? 😏
@zuzanita1609 on je skoro môj rovesnik, ona je mladšia má 1 dieťa.... Nepochopiteľné ze vedel toľké roky s mnou zahodiť len tak.. Problémy sme nemali
Šak probuje chlapec. Ešte si nie je istý novým vzťahom, tak pre istotu ťahá aj teba za noc. Trošku maj hrdosti a pošl ho do riti.
Pokiaĺ si ty nezačneš vážiť samú seba, nebudú si ťa vážiť ani ostatní.
Mám pocit, že len čakáš kedy pricupká nazad, zas budú jednorožce..
Na chvíľu.
Len to naťahuješ a seba trápiš.
Ale tvoja vec, tvoj život.
A nie je uplne jedno ci sa ti dvaja daju dokopy alebo nie? Teda mne by to jedno bolo. Pre mna by bol taky chlap ex, vymazany z pritomnosti aj buducnosti. Pobeleny uz davno pred dverami, uz by po nom v mojom zivote ostal len smrad zo zrady. Ale ty stale naivne dufas, ze sa tech chumaj vrati k tebe a zas bude "dobre". Ty mu prepacis vsetko, vsak? Ty si taka zufala, ze je jedno aky necharakterny bulo s tebou bude, hlavne, ze nejaky je, lebo bez neho nevies co so sebou. 🙄
@viestta ďakujem.. Mne to pomáha.... Aj takéto príspevky... Ano pisem anonymne, teda aspoň dúfam... Tak hovorím otvorene.... V bežnom živote som racio, pragmaticka.. Toto ma zlomilo.. Lebo áno je pravda som dúfala zexsa to tam skončilo...
Po troch rokoch nie je si ňou istý? Dosť dlhý čas
Posledny rok sa odstahoval k druhej a tebe sa zda, ze este stale nie je rozhodnuty??? A co potrebujes este na to aby si sa urvrdila, ze je s inou a nie s tebou???
sa ti čudujem .... už by som ho kopla do nohy - minimálne.
Posledny rok sa odstahoval k druhej a tebe sa zda, ze este stale nie je rozhodnuty??? A co potrebujes este na to aby si sa urvrdila, ze je s inou a nie s tebou???
@prasiatko30 vieš aj počas toho obdobia sme boli v kontakte.... Tak som dúfala, ze to bol ošiaľ, úlet z jeho strany... Druhá puberta.. Co pominie.. Som vo veku kedy sa mi nechcel hľadať iný partner... Položilo ma to Všimla som si aj keď nie su momentálne v komunikácii, lajkuje je foto.. Neviem, co tym chce naznačiť... Ona nereaguje
sa ti čudujem .... už by som ho kopla do nohy - minimálne.
@deti95060810 aj ja sama sebe.. Rozum vyhodnocuje. Srdce inak... Treba len čas
Ja som to vyhodnotila tak, ale asi nesprávne, ze pri nej si uvedomil akú chybu spravil keď ma opustil, keďže sme boli v kontakte...
3roky cakas na nevernika, ze si to rozmysli? Vies, ze problem nie je tvoj ex? U psychologa si uz bola? Pohni sa dalej, zabudni na debila a zi svoj zivot. Nestracaj cas pre debila. Zivot ti preteka pomedzi prsty
Omg 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Samozrejme ze áno 👌👌👌
3roky cakas na nevernika, ze si to rozmysli? Vies, ze problem nie je tvoj ex? U psychologa si uz bola? Pohni sa dalej, zabudni na debila a zi svoj zivot. Nestracaj cas pre debila. Zivot ti preteka pomedzi prsty
@prasiatko30 ona sa naňho nastvala lebo zistila že sme v kontakte tak mu to vykricala.... A odvtedy spolu nekomunikuju... Čiže myslím že sa to skončilo, isto viem, ze ona ho už nekontaktuje, zatiaľ ani on ju.. Ale je to krátka doba
Taký chlap si nezaslúži ani tému na koňovi,keď vedel toto spraviť. Roky,čas ide,ale záleží na postoji ,ako sa k tomu postavíš ty sama. Tebe ublížil,nevenovala by som mu ani myšlienku. Keď odpustíš ,urobí to znova a len ty budeš ako v začarovanom kruhu. Čím skôr to ukončíš,tým lepšie hlavne pre teba. Ľudia sa môžu mať aj lepšie, keby nabrali odvahu zmeniť veci.
Nechaj si ho keď chceš byť aj naďalej rohožka. Tá druhá je tu jediná "rozumná"

Vztah?? On sa nevie odstrihnut, lebo je fajn pretahovat obe... samu ta to trapi a hejty pocut nechces...tak co chces? Odstrihni ho, maj trochu sebaucty. Niekde tam caka muz, co si ta bude vazit a da ti prsten, deti, zazemie, sam seba a budes mu stacit.